24 nov 17, 19:17:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 198 199 [200] 201 202 ... 231
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki kihez illik szerinted és miért?  (Megtekintve 623319 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Aizen
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2985 Dátum: 12 ápr 16, 16:27:19 »

Nikuccia, most kaptam az értesítést, a vatikán TÉGED választ Sidious pápa helyére, mint az első női, ateista pápa-hölgy! Gratulálok, tiéd a GALAKTIKUS BIRODALOM!!!  Ördögi

Na jó komolyan: Nekem a Naru-Hina páros úgy elfogadható lenne, Hinata aranyos, szép, és nem mellesleg szívből szereti Narutot, Naruto meg szimplán hülye volt felfogni a simában a jeleket, ezt a Pein-sagaban megoldották egy vallomással, de sajna azóta síri kuss van erről a szálról... Remélem még valamilyen pluszként Kishi kitér erre a háború után, vagy ha a háborúval nem ér véget a shippuu, akkor a sorozat befejeztével.

Sasukénak... hááát Karin... Szerény véleményem szerint szebb, mint Sakura, és lássuk be, ha akar akkor tenyérbemászó tündér(nek álcázott sárkány), ha akar meg sacc 1 vadmacska aki rádmászik akarod vagy sem. Nevet
Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #2986 Dátum: 12 ápr 16, 16:28:58 »

jaj nem vallom magam túlzottan romantikus léleknek de a Minato Kushina részeket én is imádtam... te jó ég de még mennyire  Pirul azt Kishimoto tényleg nagyon jól eltalálta  bow hát a NaruHinaához csak annyi fűznék hozzá, hogy Hinata már eléggé nyilvánvalóan felfedte Naruto előtt az érzéseit, de a ő le se tojta, szóval elég béna lenne ha mégis összejönnének xD amúgy Naruto mellé szerintem egy életvidámabb lány kellene... példát nem tudok mondani, vagyis szerintem egyik lánnyal sem illik össze Mosolyog A Sasuke Karin párost én is szeretem Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 16, 16:32:11 írta Hedi-usagi » Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #2987 Dátum: 12 ápr 16, 16:30:49 »

Naruto úgy fut Sasuke után, mintha a szerelme lenne...  smirksweat ha így haladunk tényleg SasuNaru lesz belőle  Lehánylak
Naplózva

Hédi
Osztag Vezető
*

« Válasz #2988 Dátum: 12 ápr 16, 16:33:12 »

hát nem tudom... azért volt egy két párbeszéd, főleg harcok alatt ami Naruto részéről felért egy szerelmi vallomással xD nem nem beszélek bele semmit, akkoris csak jót nevettem rajta Nevet
Naplózva

Nikuccia
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #2989 Dátum: 12 ápr 17, 20:55:44 »

Akkor estem volna pofára, ha Naruto és Hinata csak úgy egymásnak esett volna az ominózus szerelmi vallomásos, önfeláldozós epizódot követő epizódokban. :O Ha belegondoltok, legtöbb pénz a médiaiparban abban van, hogy felhúzzák a nézőt, mint a búgócsigát, hagyják, had pörögjön, had pörögjön, és amíg a néző idióta módjára pörög, addig dől a lé a házhoz. Kishimoto se most jött le a falvédőről, tudja nagyon jól, ha idő előtt fedi fel a leplet néhány dologról, annak csak és kizáróan rossz vége lehet.
Igazából én örülök neki, hogy még nem is foglalkoznak különösebben Naruto részéről ezzel a kapcsolattal, mert mennyivel különlegesebb lenne már, ha Naruto nagy sokára, kínok kínját is átélve, menne el a szakadék széléig, és csak ott jönne rá, mik a valódi érzelmei és azok kihez is fűzik igazából? Ha Kishimoto összehozza őt Sakurával, lelököm azt a szőke marhát a mélybe, aztán utána szökkenek én is.  ikszdé
Sakura és Naruto kapcsolatában nincs semmi különleges, semmi... bűbájos? Nem jutott eszembe ennél idevágóbb szó most.  smirksweat
Naruto kezdettől fogva csorgatta a nyálát utána, Sakura meg a sz*rt is lesz*rta a fején, kb. annyira érdekelte. Mint egy "krézibics", úgy nyomult Sasuke árnyékában, egyszerűen szánalmas volt a sima epizódokban emiatt és eszméletlenül irritált a személye. Azóta már megbékéltem vele úgy, ahogy, de azért ezeket nem fogom elfelejteni neki soha.  Ördögi
Mindenesetre a legtöbb jel Hinata felé mutat, mi pedig bízva bízzunk a sensei-ben, hogy nem mentek el neki otthonról, és helyes irányba folyatja majd a történetüket.  kacsint
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 17, 20:57:01 írta Nikuccia » Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

« Válasz #2990 Dátum: 12 ápr 17, 21:12:37 »

szerintem Naruto részéről semmi jel nem mutat arra, hogy Hinatával fog összejönni, mert láthatóan abszolút nem érdekli xD mondjuk nekem csak jó... NaruHina ellenes vagyok igen xD
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 17, 21:13:08 írta Hedi-usagi » Naplózva

Nikuccia
*

« Válasz #2991 Dátum: 12 ápr 17, 21:15:53 »

Majd meglátjuk röpke 5 év múlva, ki koppan nagyobbat a kövön!  Kiröhög (Még az is lehet, hogy egyszerre koppanunk, mert beüt valami szaftos yaoi a végére, húú...   >.<#  )
Naplózva
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #2992 Dátum: 12 ápr 17, 21:22:45 »

1-lehet nem lesz semmi szerelmi szál mivel Naruto nem akar belebonyolodni.
2-felbukkan 1 új lány és kiüti a ringből a másik kettőt Mosolyog (Naruto a háború után elégé híres lesz a nők körében is)
3-összejön a Mizukagéval Nyelvesít
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #2993 Dátum: 12 ápr 17, 21:25:36 »

Persze, Naruto összejön az egyik klónjával... Faceg

Tényleg, kíváncsi vagyok Shikamaru összejön-e azzal a kódfejtős-csajszival, szerintem ellennének együtt.  ikszdé

Kakashi pedig szedje fel a kis Ayanét...  Pirul Úgyis egyből kereste, amikor az a 2 tökkelütött vette át a helyét 1 időre... ;3

A mizukage a büdös életben nem fog megházasodni háháhá ikszdé Bár.. lehet rácuppan Sasukéra, elvégre tetszett neki a találkozón... O_O Hát, nem olyan öreg, miért is ne... x)
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #2994 Dátum: 12 ápr 17, 21:41:01 »

Mei, a kis pedofil  ikszdé Hiszen Sasuke csak 16 . Őt leginkább Kakashival tudnám elképzelni.
Gai meg kivel jöhetne össze?  >.<#
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 17, 21:42:07 írta TsunadeHime » Naplózva

Hédi
Osztag Vezető
*

« Válasz #2995 Dátum: 12 ápr 17, 21:47:34 »

Hehe...hát nagyon édes  ikszdé : http://i52.tinypic.com/27yzfvn.png
Naplózva

Luidzsy
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #2996 Dátum: 12 ápr 18, 20:35:46 »

Hát nem tudom menyire jellemző erre felé a Monogámia de én:
Shion - Naruto - Hinata és Amaru (asszem igy hivják a naru shippuuden mozi 2böl a föszereplö lány) vagy
Naruto - Shion (mert Shion tett egy meg jegyzést Narutonak Nyelvesít) vagy
Naruto - Amaru vagy
Naruto - Hinata
Kakashi - Anko
a jelenlegi Mizukage - Gaara
Temari - Shikamaru (szerintem ez alap Nevet)
ja és remélem hogy sakura egyedül vén zsémbes ként fog meghalni ikszdé jajj de gonosz vok de nem bírom Karin-nal együtt pedig Uzumaki Szomorú
Naplózva

Nikuccia
*

« Válasz #2997 Dátum: 12 ápr 18, 20:53:26 »

Basszus, Luidzsy, ez most egy óriási spoiler volt, kössszi! Nevet Bár gondolom, itt nem tilos a szpojlerkedés, csak hát... na. ):
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #2998 Dátum: 12 ápr 18, 20:55:59 »

Nikkucia, melyik része volt spoiler? Az, hogy Sakura zsémbes, vagy az, hogy Karin Uzumaki  ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 18, 21:06:47 írta TsunadeHime » Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #2999 Dátum: 12 ápr 18, 21:05:23 »

TsunadeHime, témát tévesztettél életem... ikszdé

Látjátok? :O Más is át lehetőséget a SasukexTerumi kapcsolatra! Nevet

Shikamarunak én akkor is a kódfejtős csakszit adom.  Durci
Naplózva
Oldalak: 1 ... 198 199 [200] 201 202 ... 231
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins