Akkor estem volna pofára, ha Naruto és Hinata csak úgy egymásnak esett volna az ominózus szerelmi vallomásos, önfeláldozós epizódot követő epizódokban. :O Ha belegondoltok, legtöbb pénz a médiaiparban abban van, hogy felhúzzák a nézőt, mint a búgócsigát, hagyják, had pörögjön, had pörögjön, és amíg a néző idióta módjára pörög, addig dől a lé a házhoz. Kishimoto se most jött le a falvédőről, tudja nagyon jól, ha idő előtt fedi fel a leplet néhány dologról, annak csak és kizáróan rossz vége lehet.
Igazából én örülök neki, hogy még nem is foglalkoznak különösebben Naruto részéről ezzel a kapcsolattal, mert mennyivel különlegesebb lenne már, ha Naruto nagy sokára, kínok kínját is átélve, menne el a szakadék széléig, és csak ott jönne rá, mik a valódi érzelmei és azok kihez is fűzik igazából? Ha Kishimoto összehozza őt Sakurával, lelököm azt a szőke marhát a mélybe, aztán utána szökkenek én is.
Sakura és Naruto kapcsolatában nincs semmi
különleges, semmi...
bűbájos? Nem jutott eszembe ennél idevágóbb szó most. Naruto kezdettől fogva csorgatta a nyálát utána, Sakura meg a sz*rt is lesz*rta a fején, kb. annyira érdekelte. Mint egy
"krézibics", úgy nyomult Sasuke árnyékában, egyszerűen szánalmas volt a sima epizódokban emiatt és eszméletlenül irritált a személye. Azóta már megbékéltem vele úgy, ahogy, de azért ezeket nem fogom elfelejteni neki soha.
Mindenesetre a legtöbb jel Hinata felé mutat, mi pedig bízva bízzunk a sensei-ben, hogy nem mentek el neki otthonról, és helyes irányba folyatja majd a történetüket.