Na szép kis szövegekről maradtam le:D
Nem olvasok mangát,szóval elnézést,ha vmi történt vna,amiről nem tudok
1 biztos annyit tudunk,h Hinata Narutot akarja,Naruto Sakurát,Sakura kérdéses,h szerelemből akarja megőlni,vagy gyűlöletből....(gondolom,ha gyűlölet lenne,akkor le bírta volna szúrni a kunaival,természetesen nem halálos,mert Sasukenak szerepe van még...)legyen szerelem.
Hinata----->Naruto---->Sakura---->Sasuke--->Hatalom
sokkal világosabbak,és nyílvánvalóbbak a szálak ebben az irányban....Nézzük,ha megfordítjuk
Hinata<----Naruto---<Sakura
Csak homályos jelenetek vannak,amiket a képzeletünkkel tudunk felspanolni,és reménykedni,h rájön a másik fél,h mit látott,halott érzet.. Pl: még anno a narutoban,mikor Hinata-t látta a vízesésnél,de igazából nem látta.....Sakura,1x ezt mondja,1x azt.....kiszámíthatatlan
Sakura mellett sokkal több érv van,amit fel tud az ember hozni,ez tény
Hinata mellett is vannak ütős érvek,ez is tény
Az is tény,h nem a szerelem lesz a fő hangsúly,max a vége felé,vagy csak elég gyengén foglalkoznak majd,de a fene sem tudja,h Kishi h gondolta ki,ez az én véleményem
Ha Sakura meg tud változni,és rájön,h Narutot szereti,akkor Naruto miért nem változhat meg,és veszi észre Hinatat....De Hinata is észreveheti mondjuk Kibat....Lehet csavargatni a szálakat:D
Az is lehet,h jár 1 kicsit Sakuraval,aztán Hinatával vagy fordítva.....Az is lehet,h 1 ismeretlen lánnyal jön össze.....
Én NaruHina-s vagyok,és csak abban tudok bízni,h Narutonak benő a feje lágya,és észre veszi,h ki állt mindig mögötte,még ha elbújva is
. De ha NaruSaku lesz,akkor sem halok bele,mókás jeleneteket kaphatunk cserébe
Meg a fene tudja,h mennyit változik Hinata is,mert ahogy nőnek a karakterek úgy változnak,és a leglassabb változás sztem Hinatánál van,meg Shinonál:D Ő ugyanolyan,mint anno
Tiszteld fórumtársaid,beszélj velük tisztelettel,és ők is tisztelni fognak
Ja és ezt a Kushinás dolgot hanyagoljuk már...majd pont Narutonak mondják meg,h mit csináljon:D Van vki akinek az lett a párja,akit az anyja mondott,h fiam/lányom,na ő kelljen neked:D Azt tudjuk,h Kushina mit akar,többet nem tudsz kombinálni belőle (sztem) Véglis lehet,ha úgy nézzük,hátha Naruto a szüleinek szófogadó....de talán ti a mangából erre jobban tudtok válaszolni
am annyit mondjatok már el,h Kushina mit is mondott a mangában,h fiam neked olyan lányt kell választanod,amilyen én vagyok,vagy én szívesebben látnék az oldaladon 1 olyan lányt,mint én,mert nem mindegy:D