24 nov 17, 10:37:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 191 192 [193] 194 195 ... 231
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki kihez illik szerinted és miért?  (Megtekintve 623021 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Luna-san
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The dreamer fairy

« Válasz #2880 Dátum: 11 júl 25, 08:39:45 »

Hiába vagyok NaruHinás, a többség ellenük van, amiért nincs okom mérgelődni, mert gyakorlatilag semmi reális alapjuk nincs. ikszdé  Én egész egyszerűen szeretek a lehetetlenségeken fantáziálni. Mosolyog
Ez már csak így van. És sose jönnek be a tippjeim.
    Úgyhogy a NaruSaku-sok örülhetnek, mert nem nekem lesz igazam. ikszdé
De én örülnék a Szöszi+ Rózsaszín kombónak is, csak legyen benne valami romantikus.  Nevet
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #2881 Dátum: 11 júl 25, 08:44:26 »

Na szép kis szövegekről maradtam le:D
Nem olvasok mangát,szóval elnézést,ha vmi történt vna,amiről nem tudok
1 biztos annyit tudunk,h Hinata Narutot akarja,Naruto Sakurát,Sakura kérdéses,h szerelemből akarja megőlni,vagy gyűlöletből....(gondolom,ha gyűlölet lenne,akkor le bírta volna szúrni a kunaival,természetesen nem halálos,mert Sasukenak szerepe van még...)legyen szerelem.
      Hinata----->Naruto---->Sakura---->Sasuke--->Hatalom
sokkal világosabbak,és nyílvánvalóbbak a szálak ebben az irányban....Nézzük,ha megfordítjuk
     Hinata<----Naruto---<Sakura
Csak homályos jelenetek vannak,amiket a képzeletünkkel tudunk felspanolni,és reménykedni,h rájön a másik fél,h mit látott,halott érzet..  Pl: még anno a narutoban,mikor Hinata-t látta a vízesésnél,de igazából nem látta.....Sakura,1x ezt mondja,1x azt.....kiszámíthatatlan
Sakura mellett sokkal több érv van,amit fel tud az ember hozni,ez tény
Hinata mellett is vannak ütős érvek,ez is tény
Az is tény,h nem a szerelem lesz a fő hangsúly,max a vége felé,vagy csak elég gyengén foglalkoznak majd,de a fene sem tudja,h Kishi h gondolta ki,ez az én véleményem
Ha Sakura meg tud változni,és rájön,h Narutot szereti,akkor Naruto miért nem változhat meg,és veszi észre Hinatat....De Hinata is észreveheti mondjuk Kibat....Lehet csavargatni a szálakat:D
Az is lehet,h jár 1 kicsit Sakuraval,aztán Hinatával vagy fordítva.....Az is lehet,h 1 ismeretlen lánnyal jön össze.....

Én NaruHina-s vagyok,és csak abban tudok bízni,h Narutonak benő a feje lágya,és észre veszi,h ki állt mindig mögötte,még ha elbújva is Nevet. De ha NaruSaku lesz,akkor sem halok bele,mókás jeleneteket kaphatunk cserébe
Meg a fene tudja,h mennyit változik Hinata is,mert ahogy nőnek a karakterek úgy változnak,és a leglassabb változás sztem Hinatánál van,meg Shinonál:D Ő ugyanolyan,mint anno

Tiszteld fórumtársaid,beszélj velük tisztelettel,és ők is tisztelni fognak kacsint

Ja és ezt a Kushinás dolgot hanyagoljuk már...majd pont Narutonak mondják meg,h mit csináljon:D Van vki akinek az lett a párja,akit az anyja mondott,h fiam/lányom,na ő kelljen neked:D Azt tudjuk,h Kushina mit akar,többet nem tudsz kombinálni belőle (sztem) Véglis lehet,ha úgy nézzük,hátha Naruto a szüleinek szófogadó....de talán ti a mangából erre jobban tudtok válaszolni
am annyit mondjatok már el,h Kushina mit is mondott a mangában,h fiam neked olyan lányt kell választanod,amilyen én vagyok,vagy én szívesebben látnék az oldaladon 1 olyan lányt,mint én,mert nem mindegy:D
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 25, 08:56:15 írta XPdestroyer » Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #2882 Dátum: 11 júl 25, 10:06:12 »

ikszdé Az se rossz. Nevet
Idézet
És a nők... Nos, magam is az vagyok, így ehhez nem tudok hozzászólni. De a világon csak nők és férfiak vannak, és egy nap majd biztos szeretnél egy barátnőt... De lehetőleg ne egy furcsát válassz. Próbálj olyat találni, mint az anyád...
Ezt mondta Kushina szószerint. =)
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2883 Dátum: 11 júl 25, 11:02:51 »

Naruto azt mondta Hinatának, hogy szerinte furcsa. ikszdé
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #2884 Dátum: 11 júl 25, 11:56:03 »

Köszönöm az infót
Ki tudja,h meddig tartja furcsának:D
Naplózva

Farkassacred
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Mr

« Válasz #2885 Dátum: 11 júl 29, 09:49:10 »

XPdestroyer, miért veszed be azt a badarságot amit mondanak Pojén bye bye, Naruto Hinatának azt mondta hogy kedveli, még a Naruto elején Mosolyog
jah és vissza térek egy fontos témára! : Hanii azt vettem észre, hogy te magad talán Kishi.nek képzeled magad?! Nevet
Amikor Kushina azt mondja Narutonak hogy válassz olyan lányt mint az anyád.. és ne egy FURCSÁT (honnan veszed hogy a furcsa az Hinata,, előfordul hogy a furcsát Sakurára érti.. mert más pasi után megy.. a másik meg Sakura egyáltalán nem hasonlít Kushinára!! ( max a tombolása,, de a viselkedése nem mert csak egy személy van aki olyan mint kushina... az pedig Naruto Nevet Nevet Nevet de ha ezt nem érted akkor mind1 Kúl kacsint
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2886 Dátum: 11 júl 29, 10:06:36 »

Farkassacred csak neked kikerestem azt a részt. Nevet
Sima Naruto 59.Rész 12 Perc 27-edik másodperctől. "Hinata. Mindig úgy gondoltam rád... Mint egy zárkózott, félénk és furcsa valakire."
Én csak olyanokat írok amit meg tudok erősíteni. kacsint
Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #2887 Dátum: 11 júl 29, 10:08:45 »

naruto összejönne hinatával az poén lenne mert lenne egy byakuganos naruto gyerek:D
Naplózva
Farkassacred
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Mr

« Válasz #2888 Dátum: 11 júl 29, 10:31:02 »

Jah azon én is gondolkodtam ,,,Putir Nevet jah Tilon pls nézd vissza azt a részt mielőtt hülyét kapok Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2889 Dátum: 11 júl 29, 11:11:39 »

Mire érted ?  Nevet A rész és a perc is pontos. Vagy arra célzol, hogy utána mondja Naruto Hinatának, hogy szereti az olyanokat mint ő ? Igen, tudom de most a hangsúly a furcsán volt. Nevet
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #2890 Dátum: 11 júl 29, 13:09:22 »

Jajj már megint kezdjük? -.-" Mostmár idegesít a téma... Majd a végén kiderül. Ha NaruSaku lesz, örülni fogok és röhögni, ha NaruHina, tapsolni. Csak úgy ennyi. És innentől kezdve nem foglalkoztat a dolog. NS 4eva, és a többi páros számomra nem él. Mosolyog Akárki akármit mond, nem nagyon érdekel és nem is tud átváltoztatni. Sorry! =)
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
Luna-san
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The dreamer fairy

« Válasz #2891 Dátum: 11 júl 29, 15:22:29 »

Farkassacred :ez már fáááj.... miért nem hagyunk másokat békében, gondoljon ki amit akar!
Ja és Naruto tényleg azt mondta, hogy Hinata furcsa. Kész. Ha már ötször mondják az elég sok 1 nem-hez képest nem?

Na jó, nem akarok vitatkozni. Csak szerintem senkinek nem jön már be a stílusod. Egy kissé olyan érzésem van, mintha te mindent jobban tudnál. Most másnak van igaza, lásd be.
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2892 Dátum: 11 júl 29, 17:03:45 »

Most már mond el, hogy mi kivetni valót találtál abban a furcsa részben. ikszdé Én egy magyar feliratos videóból idéztem. Szóval, ha valami mást mondnak a magyar szinkronban az nem az én hibám. Nevet
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #2893 Dátum: 11 júl 29, 21:14:00 »

Nem értem, mit vagytok így oda ezen a "furcsa" részen. xD Nem mindegy, hogy mit mondott? Hinata furcsa, ezt el kell ismerni, függetlenül attól, hogy Naruto hogy gondolja. Nevet
Naplózva

Szeretet
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2894 Dátum: 11 júl 29, 21:14:33 »

Na végre ! Végre leírtad, hogy mi a bajod. Nevet Erre van egy rendkívül egyszerű magyarázat: Más féle feliratunk van. ikszdé
Nekem az van benne, hogy "Hinata. Mindig úgy gondoltam rád... Mint egy zárkózott, félénk és furcsa valakire."
Neked meg az, hogy ""Hinata  azt hittem rólad hogy, Furcsa vagy"
Ennyi az egész. De neked kellet volna erre rájönnöd, mert én is leírtam korábban pontosan a szöveget a feliratomból. Mosolyog
Nyugi, szú-szá. Nevet Nem kell idegeskedni.^^
Naplózva

Oldalak: 1 ... 191 192 [193] 194 195 ... 231
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins