24 nov 17, 08:53:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 188 189 [190] 191 192 ... 231
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki kihez illik szerinted és miért?  (Megtekintve 622962 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2835 Dátum: 11 júl 20, 21:29:50 »

Neked is betöltené egy ideig a gondolat menetedet, ha egy gyerekkori társadat, aki próbál megvédeni téged a szemed láttára végzik ki. smirksweat

És hogy, miért lenne szép páros a NaruSaku ? Gondolkozik Mert szerintem a főszereplő megérdemelné, hogy azzal jöjjön össze akit már a sorozat eleje óta ostromolt (most nem Sasukéra gondolok  ikszdé) + neki tett életre szóló ígéretet neki vette fel a jó fiú pózt. Kúl És Sakura is szokott kedves lenni Narutóval nem is ritkán. És a harcok alatt Sakura is csak Narutóra gondol. Lásd Orochimaru vs Naruto meg Pein vs Naruto. Ha az is számít, hogy ki kire gondol a harcok alatt. kacsint
Most jut eszembe az a rész, amikor Naruto használta a RasenShurikent Kakuzun és utána be volt kötve a keze és Sakura etette őt.   Pirul
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Farkassacred
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Mr

« Válasz #2836 Dátum: 11 júl 20, 21:40:09 »

Na figy. ez majd ki derül,, egyenlő esélynek nem mondanám, de egy 39%( Narusaku) -61% (NaruHina) adok azért:D Nevet amúgy ez az Anime egyre jobban kezd a Barátok közt-re emlékeztetni... Neeem nem azért mert érzelmek vannak benne( amik amúgy nincsenek Technikai KO), hanem mert  nem lehet eldönteni mit akarnak.........  Technikai KO ( Manga is mást mond meg az Anime is) !!! Gondolkozik Technikai KO Technikai KO
Naplózva
miki
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2837 Dátum: 11 júl 20, 21:48:00 »

Bocsi, hogy mégegyszer kétellkedem, de mivel te feltetted nekem a kérdést, én is felteszem.

Mikor mondta Naruto, hogy szereti Hinatát? Gyáááá ikszdé
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2838 Dátum: 11 júl 20, 21:52:19 »

Naruto részéről még csak árulkodó jelet se látunk Hinata irányába. Ezt pont az előző hozásólásómban jegyeztem meg, mint ahogy miki is. Nevet
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #2839 Dátum: 11 júl 20, 23:47:53 »

NaruHina-nak örülnék mert a sárga nem passzol a rózsaszínhez =D + Hinata szerethetőbb krakter =D

Nemhiszem hogy le lesz zárva a szerelmi szál ( elvégre ez csak egy shounen ) de ha le lesz akkor NaruSaku lesz mert ez a reális. Egy nyoldacrangú mellékszereplő nem lehet a főhős párja akármennyire is szimpatikus.

Sakura is illik mellé amúgy, fáj ugyan beismerni de így van. Mindazonáltal Hinata-nak jobban örülnék =D
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 20, 23:48:25 írta Lew » Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #2840 Dátum: 11 júl 21, 00:12:15 »

Hinata a jobb mert ártatlan természetű és még a dekoltázsa sokkal jobb de sokkal jobb mint sakuráé... amúgy is mint tudjátok, naruto már eligérkezett Nevet... méghozzá sasukénak mivel még part1 első részeiben smároltak is!  ikszdé (najó vegyük komolyan)

Szerintem sakurának jólesz mondjuk chooji vagy kiba... xD!
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 21, 00:54:56 írta Morause » Naplózva
Farkassacred
Akadémiai tanuló
*

Mr

« Válasz #2841 Dátum: 11 júl 21, 08:32:19 »

Lew, hm.. lehet hogy sakura főszereplő de kiről tudunk többet Hinata-ról vagy Sakura-ról??!!  Sakura családját be se mutatja... se testvér se semmi , Hinata-ról meg majdnem mindent tudunk Kúl. a másik meg.. Sakura tud Hinata érzéseiről és nem akar keresztbe tenni neki:) jah és  a mangában le van írva pontosan kit is szeret sakura 540 fejezetben nem mondom el:D na ott kiderül hogy a Narusaku nem nagyon esélyes!!!!!! Kúl
Naplózva
Luna-san
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The dreamer fairy

« Válasz #2842 Dátum: 11 júl 21, 08:35:52 »

Én Lew-el értek egyet. Akkor is NaruSaku lesz, ha mi nem is úgy akarjuk. De én ezt már az eső Naruto részek óta tudom.  
Mondjuk elég nagy butaság azt felhozni, hogy a sárga nem illik a rózsaszínhez. ikszdé Én szeretem ezt a kombinációt.

Korábban különben is NaruSaku-párti voltam. Mosolyog Csak Sakura unszimpi lett számomra a Shippuban. Így az egész illúzió romba dőlt ikszdé

Sakura egyébként előbb-utóbb úgyis bevallja magának, hogy szerelmes Naruto-ba. Naruto meg elmondja neki mit érez.
De persze olyankor, mikor valami életveszélyes dolog készülődik. Én különben sem hiszek abban, hogy egy shounen-ben sem lehet valami romantikus.
Mindenesetre én szívesen nézek NaruSaku-s amv-ket is. Sokkal reálisabbak egy NaruHina-nál, és ezt a fanoknak is be kell látniuk. Mosolyog

Hiába, mindkét tábor más állásponton van. Itt oltogatni egymást szerintem egyáltalán nem célravezető. Oké, mondjunk véleményt, de azért az szerintem mégsem helyénvaló, ha közben sértegetjük a másikat, mert nem tetszik az álláspontja.

Hagyjuk a többieket is a saját kis álomvilágukban élni, amíg nem állítanak 1000 pontos hülyeségeket.  Pontosan
Én inkább nem állok egyik oldalra se, lesz, ami lesz.

Morause, hát persze ti csak azt nézitek, hogy a lányoknak mekkora a dekoltázsa...  smirksweat
Ez akkora butaság! Nem hiszem, hogy Narutot ez annyira foglalkoztatná. Most me(é)g aztán főleg nem.

Még hogy Chouji meg Kiba? Még viccnek is rossz. Chuoji-nak esetleg Ino-t tudnám elképzelni ikszdé
Kiba meg maradjon egyedül!  kacsint

NaruSasu ikszdé  egyre több képet meg vidit látok róluk. És egyre perverzebbek. Na jó, nem feszegetem tovább ezt a témát...

Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
Farkassacred
Akadémiai tanuló
*

Mr

« Válasz #2843 Dátum: 11 júl 21, 09:09:01 »

Sakura igen .. még mindig Sasuke-t szereti emberek:D nézzétek már meg a mangában..... Kúl nem szereti Naruto-t...... de nekem8 mit gondoltok, de szerintem a manga maximum a végén fog bele tenni valami érzelmet. de ez se biztos.. hát az Anime meg kitudja mit fog még bele rakni........ Gondolkozik Kúl
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #2844 Dátum: 11 júl 21, 09:34:39 »

Nahát akkor engem az anime ilyen szempontból nem fog érdekelni.
Másrészt meg az a rész a mangában nem feltétlenül azt jelenti, hogy Sasukét szereti. Ezt már egy másik topikban kifejtettük. Amúgy meg miaz, hogy nem tenne keresztbe Hinatának? Úgy ismered Sakurát? ikszdé
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Farkassacred
Akadémiai tanuló
*

Mr

« Válasz #2845 Dátum: 11 júl 21, 09:37:12 »

Hát Sakura.t úgy ismerem hogy ha bele szeret valakibe azt nem felejti el egy könnyen bye bye!!!!!!!! Mert még mindig sasuke.t akarja. Ördögi. de ha ezt nem vetted észre akkor mást se sűrűn fogsz Kúl
Naplózva
rencsacsa
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2846 Dátum: 11 júl 21, 14:11:40 »

Hát szerintem Narutot sem úgy ismerjük, mint aki könnyen el tudná felejteni azt akit szeret... Kicsi gyerekkora óta szerelmes Sakurába, majd pont el fogja felejteni Hinata miatt...
Ha Kishi akart volna NaruHina szálat tenni a történetbe, szerintem simán tehetett volna a Pein harc után. De akkor is Sakura szaladt oda Narutohoz, és ölelte át...
Egyébként szerintem Sakura őrlődik Naruto és Sasuke között, de előbb-utóbb csak belátja, hogy Naruto az igazi.  kacsint
Naplózva

Valahol egyszer... nem aranyból, nem kőből... nem fegyverek által, nem a politika szülte világban... hanem a szívedben... egyszer majd új templom épül... hogy hiszek-e benne? ... a végtelenségig!
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #2847 Dátum: 11 júl 21, 14:28:30 »

Hát én nagyon remélem, hogy nem akarnak nagy hangsúlyt fektetni a szerelemre.. maximum érintőlegesen.

Egyébként nekem nem tetszene, ha Sakura végül Naruto-t választaná, és minden 'happy' lenne.. ugyanis kicsit sem illenek egymáshoz. Igazából amíg Sakura nem megy át egy jellembeli változáson.. senkihez sem fog úgymond illeni..
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #2848 Dátum: 11 júl 21, 14:32:19 »

Nem is hiszem, hogy nagy hangsúly lenne a szerelmen, hiszen így is másról se szól az egész jelenleg, csak harcról meg Sasuke megszelídítéséről. Van olyan érzésem, ha lesz valami, az ShikaTema lesz, bár azért illene, hogy a főszereplő is összejöjjön valakivel, legyen az Sakura vagy Hinata. Mosolyog
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2849 Dátum: 11 júl 21, 14:42:37 »

Vagy lehet, hogy olyannal fog összejönni akire nem is számítunk. ikszdé Például Karin vagy Ino vagy épp az idősebb korosztályból valaki.  >.<#
Naplózva

Oldalak: 1 ... 188 189 [190] 191 192 ... 231
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins