Én Lew-el értek egyet. Akkor is NaruSaku lesz, ha mi nem is úgy akarjuk. De én ezt már az eső Naruto részek óta tudom.
Mondjuk elég nagy butaság azt felhozni, hogy a sárga nem illik a rózsaszínhez.
Én szeretem ezt a kombinációt.
Korábban különben is NaruSaku-párti voltam.
Csak Sakura unszimpi lett számomra a Shippuban. Így az egész illúzió romba dőlt
Sakura egyébként előbb-utóbb úgyis bevallja magának, hogy szerelmes Naruto-ba. Naruto meg elmondja neki mit érez.
De persze olyankor, mikor valami életveszélyes dolog készülődik. Én különben sem hiszek abban, hogy egy shounen-ben sem lehet valami romantikus.
Mindenesetre én szívesen nézek NaruSaku-s amv-ket is. Sokkal reálisabbak egy NaruHina-nál, és ezt a fanoknak is be kell látniuk.
Hiába, mindkét tábor más állásponton van. Itt oltogatni egymást szerintem egyáltalán nem célravezető. Oké, mondjunk véleményt, de azért az szerintem mégsem helyénvaló, ha közben sértegetjük a másikat, mert nem tetszik az álláspontja.
Hagyjuk a többieket is a saját kis álomvilágukban élni, amíg nem állítanak 1000 pontos hülyeségeket.
Én inkább nem állok egyik oldalra se, lesz, ami lesz.
Morause, hát persze ti csak azt nézitek, hogy a lányoknak mekkora a dekoltázsa...
Ez akkora butaság! Nem hiszem, hogy Narutot ez annyira foglalkoztatná. Most me(é)g aztán főleg nem.
Még hogy Chouji meg Kiba? Még viccnek is rossz. Chuoji-nak esetleg Ino-t tudnám elképzelni
Kiba meg maradjon egyedül!
NaruSasu
egyre több képet meg vidit látok róluk. És egyre perverzebbek. Na jó, nem feszegetem tovább ezt a témát...