24 nov 17, 04:33:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 185 186 [187] 188 189 ... 231
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki kihez illik szerinted és miért?  (Megtekintve 622694 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
miki
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2790 Dátum: 11 jan 23, 00:21:35 »

Az tuti, hogy az irodája az Ichiraku Ramenben lenne vagy ha a hokage szobája, akkor meg úgy nézne ki, mint a lakása. Nevet
Naplózva

XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #2791 Dátum: 11 jan 24, 18:26:46 »

Nézegettem 1-2 képet,és elgondolkodtatóak tudnak lenni.....E kép láttán jutottam arra,h Kushina,és Minato is kijött,ahol Kushina volt a virgonc,Míg Naruto Hinatánál,Naruto a vírgonc,ezt eddig is emlegetve volt(ezért mondták sokan,h unalmas lenne,mert Hinata csak állna Naruto mellett),na de nézzük a másik oldalról,Minato tűrte el Kushina szokásait,míg Narutónál Hinata(1.Mégsem annyira unalmas? 2.Megtudhatjuk,h h éltek Naruto szülei:D),ezzel csak azt akarom mondani,h ha erre a zseniális logikára építette fel a Mester,akkor tapsot érdemel,mert 1 előre kidolgozott gondolatmenetnél maradt,amit 5 évre előre ki kellett gondolni,és olyan tényezőket illesztett közbe,ami bonyodalomhoz vezet (pl.: Kushina:olyat válasz,amilyen én is vagyok,meg Sakura szerelmi vallomása...).....Sztem tiszteletre méltó,de az is lehet,h "mi" komplikáljuk túl a dolgot:D      http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRD0K-vv7Gh-o7KcvEe1-1269GvUyRkY9C5PIzyYqHs5hzTAt7Wng&t=1
De találtam nagyon poénos képet,ami "szép" emlékeket hozott elő,csak erős idegrendszerűeknek:D
http://media.animevice.com/uploads/0/4813/208457-sasunaru_super.jpg

Ennyit az utolsó szó jogán,és további szép napot,remélem tetszett a kép,és elgondolkoztak 1-2-n,h hogyan alakulhatnak a dolgok:D
Naplózva

miki
Chuunin
*

« Válasz #2792 Dátum: 11 jan 24, 21:34:02 »

Ez igaz, amit írtál, de amint én említettem, nem törvényszerű, hogy Naruto mellé olyan társ kell, mint Minato.
Jók a képek. Nevet
Naplózva

XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #2793 Dátum: 11 jan 24, 21:37:11 »

Igen,ezért írtam,h ha tényleg így előre tervezte,ez nem jelenti azt,h tényleg így is gondolta,ez csak 1 állítás,ami a zsenialitást fejezi ki:)Aztán ki tudja...Nevet Örömmel hallom,h jók a képek:D

És hogy alátámasszam az érvelésem,annyit fűznék hozzá,h észrevehettük,h jó párszor megismételte magát a Naruto.pl:Sakura,Tsunade-ra emlékezteti az embereket.Sakura-Naruto kapcsolata,olyam mint Perverz Remete,és Tsunade-é,vagy mint Konohamaru-éké.Konohamaruban,Naruto-t vélem felfedezni.A 10-es csapat(Shikamaruék)szülei is pont 1 csapatban voltak stb.
1 olyan részt el tudnék képzelni,ahol Naruto,felhúzza Hinat,és fél napra kiüti a  Tenketsu pontok kiütésével,azt egész nap feküdne:D
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 25, 07:35:49 írta XPdestroyer » Naplózva

miki
Chuunin
*

« Válasz #2794 Dátum: 11 jan 25, 20:21:33 »

Ez igaz, de Sakura azért hasonlít Tsunadera, mivel ő volt a tanítója. Naruto is hasonlít Jiraiyara, elég perverz lett.
De majd meglássuk, mi lesz.
Naplózva

XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #2795 Dátum: 11 jan 26, 07:30:46 »

hát igen:) am Naruto alapból perverz volt:D nem tudom,h hány évesen is kezdte el használni a Sexy no Jutsu-t,akkor még Jiraiyara nem volt a közelben Gondolkozik Nevet
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2796 Dátum: 11 jan 26, 12:52:40 »

Valóban. Naruto alapból is ilyen volt, de felhívnám a figyelmet arra, hogy Sakura is ilyen volt fiatalabb korában mellesleg most is. Már akkor is háborgott a lelke, csak az ereje nem volt meg hozzá, hogy komolyabb nevelést adjon Narutonak.
Naplózva
miki
Chuunin
*

« Válasz #2797 Dátum: 11 jan 28, 20:53:01 »

Azért régebben is kapott Naruto rendesen, csak most már Sakuranak nagyobb ereje van, így sokkal erősebb pofonokat kap.
Naruto régen is perverz volt, de a Jiraiyaval töltött évek még inkább azzá tették.
Naplózva

dRown
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #2798 Dátum: 11 feb 04, 18:41:17 »

Hmm,hát igen Sakura elég ütős pofonokat képes mostmár adni...De sztem ti Offoltok,ezért:
Sztem a Favorit3 pár: [Sasuke x Sakura] 2. helyen áll: [Shikamaru x Temari] 3. hely: [Orochimaru x Tsunade]
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
Nikkie
VIP

« Válasz #2799 Dátum: 11 feb 17, 16:53:42 »

Bár még mindig tartom magam ahhoz, hogy nem állok sem a NaruSaku sem a NaruHina pártjára, de azt a képet meg kell osztanom veletek. ikszdé

http://i52.tinypic.com/15zr4tw.jpg

Minato olyan arcot vág, mintha azt mondaná: Fiam, mi aztán jól beleválasztottunk! ^^"

Nevet

Úristen! Ez Ladygt92 műve. Nevet Imádom annak a csajnak a munkáit, ő egy zseni bakker, és ráadásul annyira szépen rajzolt egy doujinshit, hogy az az érzése támad az embernek, hogy azt maga Kishimoto csinálta. Nevet Kedvenc NaruSaku fanartistom egyébként DA-n. Nevet

Még mindig szeretem a NaruSakut és a ShikaTemát, a többi páros igazából nem is nagyon érdekel.
Hinata mellett csak akkor tudnám Narutót elképzelni, ha látnám, hogy hogyan alakul kettejük viszonya, tehát a folyamatot, ahogy Naru beleszeret Hinatába, bár szerintem erre annyi az esély, mint... sz'al nagyon kevés. xD Ha szinte minden napot együtt töltenének, meglenne az esély, de így szerencsére nem valószínű. Ördögi

Ahhoz képest, hogy Kishimoto azt nyilatkozta egy interjúban, hogy nem lesz több Shika & Tema pillanat, annak ellenére megint kedvezett a fanoknak a mangában. Nevet
Ha lesz a végén ilyen kis epilógus, vagy minek mondják, akkor szerintem a ShikaTema az a páros, amire biztosan lehet számítani. Nevet
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #2800 Dátum: 11 feb 17, 16:57:18 »

Remélem nem csak egy ShikaTema lesz, remélem Narutot is összehozza valakivel, igazán megérdemli. Hacsak meg nem hal, bár ez biztos nem így lesz. Nikkie honnan ismered ezt a csajszit? Nekem is rajzolhatna egy jó hátteret. Pojén
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Nikkie
VIP

« Válasz #2801 Dátum: 11 feb 17, 17:05:06 »

Hát, gondolom Narutót is csak összehozza valakivel a végén. Nevet (Nyilván Sakurával.) xD Úgy értettem legalábbis, csak a sok-sok páros közül szerintem a legbiztosabb az a ShikaTema. Nevet Remélem, lesznek gyerekek, meg minden. Pirul

Szerencséd van, hanii, Ladygt pont most hirdetett meg comissiont. Nevet Vagyis ha fizetsz, rajzol neked, bizonyos feltételek mellett. Nevet

Amúgy csak idézőjelesen ismerem, DeviantArton elég népszerű a NaruSakusok körében. Amúgy a lány Olaszországban él, bár most azt hiszem, kiment Ausztriába angolt tanulni. Gondolkozik
Azt hiszem, ez nem minősül reklámnak, szóval tolok ide egy linket. Nevet

Most veszem csak észre, hogy elírtam, Ladygt93 és nem 92. xD

http://ladygt93.deviantart.com/

Jobb oldalon olvashatsz részleteket a comissionjéről. Nevet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2802 Dátum: 11 feb 17, 17:10:07 »

... Ahhoz képest, hogy Kishimoto azt nyilatkozta egy interjúban, hogy nem lesz több Shika & Tema pillanat, annak ellenére megint kedvezett a fanoknak a mangában. Nevet ...

Azok az állítólagos interjúk 99%-ban kamuk. Olyan logikai lyukak vannak bennük, hogy még a II. Halálcsillag is átférne rajtuk. Nevet Még azt is szinte lehetetlen igazolni, hogy tényleg Kishimoto M. sensei tette őket. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #2803 Dátum: 11 feb 17, 17:41:17 »

Én is olvastam belőlük, pl: "Úgy tűnik, Sakura egyre jobban szereti Sasukét."
Ugyanmár. smirksweat Hiszen ki akarta nyírni.
Nyilván SasuSakusok és ShikaInosok teszik fel az ilyesmit.
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #2804 Dátum: 11 feb 17, 18:49:43 »

Hát igen,ezek az infók,akkora kamuk....:DAkkora sötétségeket hordanak össze,nemhogy a Halálcsillag átférne köztük,de még a rajta utazó Dark Vader-t is Napistenként említenék.Vagy ha a lyuk előtt eldobnánk 1 vödör szenet,az atomvillanásnak minősülne.....am majd kiderül,h kit kivel hoz össze Kishi,mert elég agyafúrt fickó,és imádja csavargatni,és húzni a szálakat:D Pl,gondolom nem kell,mindenki észrevette őket.....Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 185 186 [187] 188 189 ... 231
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins