Reira én mint lelkes NaruHina fan egyetértek veled.Meg a ShikaTemával is.
OFF: csak lécci,ne irj rózsaszinnel(pedig úgy szeretem) csak itt nem látszik valami jól és kiesik a szemem,köszi!
ON:Már megint ez a NaruHina vs.NaruSaku.Ebből lassan war lesz.Ennek a topicnak a 80 százaléka arról szól miért legyen inkább NaruSaku és ne NaruHina meg forditva.
Abban lassan mindenki egyetért a SasuSaku lehetőségei egyre inkább apadnak.Manson egy valami nem tiszta:mi az hogy Naruto elkönyvelte magában: Sakura Sasukéé.Mintha legalábbis Szöcske tepert volna annyit érte.Ha valamit tényleg elkönyvelt magában szerintem az:Sakura még mindig Sasukét szereti,és szeretné valami módon megvédeni őt a totális elzülléstől (bocs a kifejezésért)és persze közben ott áll Naruto mellett mert őt is meg akarja óvni(mármint Sasukétől).Elvileg ezért tett neki hamis vallomást.Hogy mondjon le Sasukéról,mivel ő már el van veszve,csak a bosszújának él,és semmi sem érdekli.De ezt Naruto is tudja.És talán azt is, szeretett Sakurája sose tudna rá ÚGY gondolni.Legalábbis nekem nem úgy tűnik mintha Sakura szerelmes lenne.
Lehet egyelőre nem tud a szerelemmel foglalkozni,de előbb utóbb ha más nem foglalja le (világmegmentés,Sasuke visszaszerzése)tényleg el fog gondolkodni.Mármint azon,hányadán áll Sakurával és Hinatával.Sakura a csapattársa,elég jól ismeri mellesleg saját magának azt mondja szerelmes belé.De én úgy látom ezt nyiltan még nem jelentette ki.És még tudja azt amit tud (nincs kedvem még egyszer leirni)
Hinatáról már kevesebbet.Legfeljebb eszébe jut a vallomás,vagy minimum hogy majdnem megmentette,de Peinci aljas módon majdnem kinyirta és a Kyuubi bedühödött.Valamit csak jelenthet ez neki!Elvégre annak idején ő maga mondta:
Kedvelem az olyanokat mint Tevagy mifene.
Jó lehet azóta sok év eltelt,de talán a kis ninja kölykök is érettebben gondolkoznak és nyilván nekik is feltűnik néhány dolog.A szerelem terén is.(Ha Shika rájött,lassan már mind felnőnek, talán még ő is elkezd foglalkozni a nőkkel
)
Bár ha meg is akarná ismerni,az szerintem furi lenne ha beállitana Hinatához.Mindenesetre szerintem akkor is összeillenek.Már csak azért is mert az ellentétek vonzzák egymást.
Az persze más kérdés a többiek miként állnának hozzá (mármint Neji tuti széttépné Narutot,meg persze Hinata apja is mint oly sok fanarton
)
De ez már nem tőlünk, a Fanoktól függ.Ez Kishi sensei dolga.Akárhogyis de a szálakat muszáj lesz valami módon elvarrnia.Ha meg hagyja őket lebegni, akkor hoppon maradunk.De már érdekel mit hoz ki belőle.