24 nov 16, 22:36:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 179 180 [181] 182 183 ... 231
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki kihez illik szerinted és miért?  (Megtekintve 622498 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Cupak666
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I hate u!

« Válasz #2700 Dátum: 10 jún 08, 18:10:31 »

OFF: Az itteni Topic-ok negyede arra épül hogy mindenki leírja, hogy szerinte mi lenne HA... itt nem arra hajtunk hogy megpróbáljuk kitalálni hogy Kishi mit gondol, hanem azt akarjuk leírni amit mi gondolunk/ mit szeretnénk ha megtörténne. Mosolyog  Az más kérdés hogy ésszerű-e amit leírunk vagy nem.  Pojén
Az "átokban" igazad lehet.  Technikai KO  De nem kell senkinek a kedvét elrontani.

(Bocsánat a OFF-ért.  Pirul)
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 08, 18:18:19 írta Cupak666 » Naplózva

NaruSaku fan & Hinata hater. Problem? ^.^
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #2701 Dátum: 10 jún 28, 23:52:18 »

Egyébként szerintem esetleg a Shikamaru - Shiho dologból lehet valami, és most, hogy Karin konohában van szerintem őt is számításba lehet venni. (Suigetsuékat kb kiírták a sztoriból moste gy időre, lehet, hogy a végéig szóval szerintem ők felejtősek ilyen ügyben)

Amúgy én inkább a Naruto - Hinata felé húzok, mert szerintem ők jobban összeillnek (mert kiegészítik egymást) és szerintem Sakura egyedül marad.

Ino szerintem vagy Shikamaru vagy Sai. Mások meg nem nagyon muatták eddig jelét, hogy bármi is alakulna.
Naplózva

*Reira
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

[Naru♥Hina]

« Válasz #2702 Dátum: 10 jún 29, 13:25:51 »

Spoiler:Szerintem Sakura már rég leszerepelt Naruto előtt azzal, mikor hazudott az érzéseivel kapcsolatban. Annál a résznél elég kiábrándító volt az én szememben is, de véleményem szerint Naruotéban is.

Én mondjuk azért szeretem a Naru - Hina párosítást, mert valahogy ők azok, akik a legjobban kiegészítenék egymást.

Bár teljes mértékben megértem a Naru - Saku fanokat, akik úgy gondolják, hogy Naruto (a Hokage cím után) azt érdemelné meg a leginkább, hogy megkapja azt a személyt, akit az elejétől fogva szeret. De ideje lenne felfedeznie, hogy van valaki aki, aki a kezdetek óta szereti és elfogadta őt olyannak amilyen. Plusz még ott van az önfeláldozás. Ennyi mindennel kimutatni valaki iránt a szeretetünket nem kis dolog... kacsint Idő kérdése és erre Naruto is rájön.

Shikamaru mellé valahogy Temarit képzeltem el... Hihetetlen, hogy azok akárhányszor találkoznak mindig civakodtak, meg érdekes módon mindig egy mosollyal búcsúztak el egymástól...  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 02, 22:12:06 írta *Reira » Naplózva

"Az élet és a szeretet csupán egyetlen időt ismer: a jelent.
Az egyetlen érzékelhető idő a pillanat,
amelyben élünk, amikor szeretünk."
Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #2703 Dátum: 10 jún 29, 16:38:47 »

Reira én mint lelkes NaruHina fan egyetértek veled.Meg a ShikaTemával is.
OFF: csak lécci,ne irj rózsaszinnel(pedig úgy szeretem) csak itt nem látszik valami jól és kiesik a szemem,köszi!

ON:Már megint ez a NaruHina vs.NaruSaku.Ebből lassan war lesz.Ennek a topicnak a 80 százaléka arról szól miért legyen inkább NaruSaku és ne NaruHina meg forditva.
Abban lassan mindenki egyetért a SasuSaku lehetőségei egyre inkább apadnak.Manson egy valami nem tiszta:mi az hogy Naruto elkönyvelte magában: Sakura Sasukéé.Mintha legalábbis Szöcske tepert volna annyit érte.Ha valamit tényleg elkönyvelt magában szerintem az:Sakura még mindig Sasukét szereti,és szeretné valami módon megvédeni őt a totális elzülléstől (bocs a kifejezésért)és persze közben ott áll Naruto mellett mert őt is meg akarja óvni(mármint Sasukétől).Elvileg ezért tett neki hamis vallomást.Hogy mondjon le Sasukéról,mivel ő már el van veszve,csak a bosszújának él,és semmi sem érdekli.De ezt Naruto is tudja.És talán azt is, szeretett Sakurája sose tudna rá ÚGY gondolni.Legalábbis nekem nem úgy tűnik mintha Sakura szerelmes lenne.

Lehet egyelőre nem tud a szerelemmel foglalkozni,de előbb utóbb ha más nem foglalja le (világmegmentés,Sasuke visszaszerzése)tényleg el fog gondolkodni.Mármint azon,hányadán áll Sakurával és Hinatával.Sakura a csapattársa,elég jól ismeri mellesleg saját magának azt mondja szerelmes belé.De én úgy látom ezt nyiltan még nem jelentette ki.És még tudja azt amit tud (nincs kedvem még egyszer leirni)
Hinatáról már kevesebbet.Legfeljebb eszébe jut a vallomás,vagy minimum hogy majdnem megmentette,de Peinci aljas módon majdnem kinyirta és a Kyuubi bedühödött.Valamit csak jelenthet ez neki!Elvégre annak idején ő maga mondta:Kedvelem az olyanokat mint Tevagy mifene.
Jó lehet azóta sok év eltelt,de talán a kis ninja kölykök is érettebben gondolkoznak és nyilván nekik is feltűnik néhány dolog.A szerelem terén is.(Ha Shika rájött,lassan már mind felnőnek, talán még ő is elkezd foglalkozni a nőkkel ikszdé)
Bár ha meg is akarná ismerni,az szerintem furi lenne ha beállitana Hinatához.Mindenesetre szerintem akkor is összeillenek.Már csak azért is mert az ellentétek vonzzák egymást.
Az persze más kérdés a többiek miként állnának hozzá (mármint Neji tuti széttépné Narutot,meg persze Hinata apja is mint oly sok fanarton ikszdé)

De ez már nem tőlünk, a Fanoktól függ.Ez Kishi sensei dolga.Akárhogyis de a szálakat muszáj lesz valami módon elvarrnia.Ha meg hagyja őket lebegni, akkor hoppon maradunk.De már érdekel mit hoz ki belőle.
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2704 Dátum: 10 júl 02, 17:01:47 »

Tudom, hogy ide nem szokás képet linkelni de ez akkor is az egyik legjobb Pein/Konan-os kép amit eddig láttam   Pirul Nevet
http://browse.deviantart.com/?q=konan&order=5&offset=72#/d2sxv0v
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
*Reira
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

[Naru♥Hina]

« Válasz #2705 Dátum: 10 júl 02, 22:11:01 »

Ez az ELSŐ PeinxKonan - os kép, amit valaha is láttam így fanart formájában, de már is IMÁDOM! Nevet

Ez milyen édes, nézzétek :
Kattints ide képhez!
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 02, 22:11:38 írta *Reira » Naplózva

"Az élet és a szeretet csupán egyetlen időt ismer: a jelent.
Az egyetlen érzékelhető idő a pillanat,
amelyben élünk, amikor szeretünk."
Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #2706 Dátum: 10 júl 03, 10:12:40 »

Tényleg én a PeinxKonan párost is nagyon szeretem.
MinatoxKushina pedig abszolút az a párositás amit sehogy másképp nem tudnék eképzelni mint amiképp Kishi megálmodta őket.A fanartokon különösen édik!
Naplózva

Meroko
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #2707 Dátum: 10 júl 03, 13:19:10 »

PeinXKonant énis szeretem, csak az vele a baj, hogy Yakiho teste már hulla, Nagato meg nem szekszi ><
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2708 Dátum: 10 júl 03, 14:50:01 »

Én mindig úgy képzeltem el, hogy Yahiko és Konan Mert végülis Yahiko igazán szerethette Konan-t ha képes volt megtenni azt amiért meghalt érte  PirulNevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #2709 Dátum: 10 júl 03, 17:27:08 »

Két pár van akiknek valaha szurkoltam / szurkolok a Narutoban. Az egyik a NaruHina ,ők tökéletesen passzolnak egymáshoz. Mindketten megtapasztalták az élet "sötét" oldalát. Mindkettőnek családi gondjai voltak és úgy jött le hogy elég magányosak voltak.

Bár sakurának is nehéz gyerekkora volt mert csúfolták a magas homloka miatt  Nyelvesít xD
De most télleg hogy lehetek valaki depressziós azért mert magas a homloka? ikszdé

A másik páros pedig Rin X Kakashi. Ők jól néztek volna ki együtt, kár hogy ezt már nem fogjuk látni Szomorú
Naplózva

Meroko
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #2710 Dátum: 10 júl 03, 17:53:05 »

Nem az volt a lényeg, hogy magas a homloka, hanem hogy csúfolták. Engem is sokmindennel csúfoltak és utolag visszagondolva hülyeség volt. például, hogy hülyén futok, de akkor rosszulesett.
Nem elfelejteni hogy egy kábé 6 éves kislányról van szó és nem egy viszonylag érett, okosabb 16 évesről. És az ő családjárol nem tudni semmit, honnan tudod, hogy nem volt e sokkal rosszabb gyerekkora mint Hinatának?
Egyébként Naruto még Inohoz is jobban illik mint Hinatához. Hinatához valami szótlan srác kéne, mondjuk Shino. Ja, így belegondolva nem is rossz ötlet.
Naplózva
tion
Gennin
*

« Válasz #2711 Dátum: 10 júl 03, 18:02:00 »

Nekem is a NaruHina kedvencem nekem a múltban történtek után a NaruSaku vhogy természetellenes de az ő kapcsolatuk kb Kiraiya és Tsunade kapcsolatán van és lessz is
Naplózva
balli
Gennin
*

« Válasz #2712 Dátum: 10 júl 03, 18:53:39 »

sztem a legjobb párosítás Madara Tsunade lenne  Nevet ikszdé
Naplózva
Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #2713 Dátum: 10 júl 05, 18:39:42 »

balli ez állati tipp!Képzeld már el ha először találkoznának egyből azon lennének ki tudná előbb szétverni a másikat.
Legalábbis a dolgok állása szerint...bár kétlem hogy Tsunade ki merne kezdeni  Madarával.Annyi esze neki is van. Nevet Télleg Kabumarcsit kivel lehetne összerakni?Nem tom mér,én egyből Karinnal képzeltem el,de az milyen brutál lenne... Nevet Lehánylak
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #2714 Dátum: 10 júl 05, 19:36:37 »

Sziasztok, eszembe jutott, hogy ebben a témában van egy jókis fanmade mű a neten.
Egy külföldi (talán francia)srác/csaj (nemtudom) csinálja, és egy olyan Naruto manga, aminek az a lényege, hogy mi lenne ha a Naruto a valódi világban játszódna, nincsenek ninják sem bijuuk meg semmi ilyesmi, és ilyen Love stori az egész.
Egy fan csapat meganimálta az 1. fejezetét.

Itt az openingje kedvcsinálónak ha érdekel valakit, lehet már ismeritek. Az egész egy Shippuden endingen alapul amiből van egy rövid ova is.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=D4QtrTYS4Ak" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=D4QtrTYS4Ak</a>

Ha van akit nem ismertek föl, ők valószínűleg eredeti karakterek (asszem 2-3 van) akik arra vannak, hogy gördülékenyebb legyen a sztori meg, hogy legyen aki kavarja a Sz**t Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 05, 19:43:35 írta Exkirion » Naplózva

Oldalak: 1 ... 179 180 [181] 182 183 ... 231
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins