FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #45 Dátum: 07 júl 10, 13:35:24 » |
|
Najólvan... Látom, nagyonnagyon megy itt a 'ki tud hülyébb párost összehozni' verseny, én is beszállok. Dosu - Sakura Lee - Temari Kisame - Hinata Aka. Leader - Ino Gaara - Kin Shino - Maya a méhecske... :szerintem...rtl:
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Kurenai
Vendég
|
|
« Válasz #46 Dátum: 07 júl 11, 00:10:45 » |
|
hm.. lássuk csak Saku-Sasu Naru-Hina Ino-Sai Kurenai-Yondaime (tom, hogy egyedi párosítás sztem összeillenének) Jiraiya-Tsunade Anko-Kakashi Dei-Saso (yaoi) Akatsuki Leader - Én :-[
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 11, 00:11:32 írta Kurenai »
|
Naplózva
|
|
|
|
L
Vendég
|
|
« Válasz #47 Dátum: 07 júl 11, 17:59:26 » |
|
Úgy érzem, kisebbségben és elnyomásban leszek, de azért leírom a kedvenc párosaimat. 1. Sasuke/NarutoMielőtt valaki megbélyegezne: nem vagyok yaoi rajongó. Sőt, kifejezetten utálom azokat, akik minden második férfi szereplőt összehoznak, csak azért, mert "jól néznek ki együtt". Szeretnék megosztani itt velük kapcsolatban megosztani egy kifejezést veletek, hogy letépjem a bélyeget. Shounen-ai. Ez a fiúk közti szerelem. Márpedig szerintem Naruto és Sasuke kapcsolata olyan mély, hogy már ennek a kifejezésnek a határát súrolják. De az sem elvetendő indok, hogy Naruton kívül senki nem volt képes érzelmeket kicsalni Sasukeból (szerintem Sasuke/Sakura párosnak pont ezért semmi esélye nincs), és a Shippuuden során Naruto természetellenesen megszállott lett a Sasuke-visszaszerzési tervvel. Folytathatnám, de nem teszem, mert úgy se tudok senkit meggyőzni, akinek az az első gondolata erre a párosra nézve, hogy "fuj, b *zik, ble". Aki meg nyitott a dologra, az talán megfontolja. Ennyi. Amúgy egyikőjüket sem tudom mással elképzelni. Esetleg Narutot Sakurával, de a NaruHina esélyei szerintem alig valamivel többek a SasuSakuénál. 2. Shikamaru/TemariEz az a páros, amely a legtöbb Naruto rajongó szerint már szinte majdnem hivatalos, így nem is pazarlok rá szavakat. Bőven elég utalás volt rájuk 3. Kiba/HinataMert aranyosak és kész. Arra is volt utalás, hogy a Kiba féltékeny Narutóra, és mivel sokban hasonlít a személyiségük, nem csodálkoznék ha Hinata a átpártolna hozzá. Nagyon nyitott vagyok a párosok terén (leszámítva a NaruHinát, SasuSakut és a ShikaInot), így a következőeket is "támogatom": Lee/Sakura vagy Sai/Sakura, Neji/TenTen, Chouji/Ino, Suigetsu/Karin, Iruka/Anko, Deidara/Tobi, Kisame/Itachi, és a többi. Moderátor: A nem szalonképes szavakat csillagozd! - Chakra
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 11, 18:11:10 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #48 Dátum: 07 júl 11, 18:47:14 » |
|
Hú , eddig nem értettem Naruto "mániáját" (annyira túlzottnak tűnt számomra), de így már világosabb. Kösz az ébresztésért!!! A Kiba - Hinata párosnak én szorítok.
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
L
Vendég
|
|
« Válasz #49 Dátum: 07 júl 11, 19:58:17 » |
|
Ahogy Naruto maga is mondta, Sasuke volt az első ember aki elfogadta igazán önmagáért (persze ott van Iruka, de ő csak az "érvényesülni akaró árvát" látja benne). De ezt alá is tudom támasztani. He's the person that, more than anyone else, accepted me and my existence. Ezt mondja Naruto Sasukéról a 303. fejezetben. És valahol ugyanez miatt lett ő Sasuke legjobb barátja. Naruto volt az egyetlen, aki az igazi Sasukét látta, és nem a "tehetséges Uchiha utódot". Persze ezek alapján az ember még nem mondaná, hogy többet éreznek egymás iránt barátságnál, de ha hozzárakom azokat a jeleneteket, mikor a Naruto elszólja magát és bizonygatja, hogy a Sasuke sokkal jobban néz ki mint Sai, illetve azt se értem a mai napig, hogy Sasuke, aki nyilvánosan ódzkódik a testi kontaktustól, miért ölelte át félig Narutot, mikor újra találkoztak... Szóval, valami biztos van a levegőben, na. Szerintem egy páros sem fog hivatalosan összejönni a mangában, de nekem már annyi elég, hogy Naruto és Sasuke egymás számára a legfontosabbak - ezt annak is be kell látnia, aki nem tartja őket "szerelmesnek". Örülök, hogy nyitottan álltál a kérdéshez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #50 Dátum: 07 júl 11, 20:03:47 » |
|
érdekes de teccik úgy gonolod h mélyebb köztük a kapcsolat mintha testvérek lennének (én igy képzeltem el)
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #51 Dátum: 07 júl 12, 11:19:58 » |
|
L : A SasuNaru dolgot én se mondhattam volna szebben. Én meg azt hittem, én vagyok az egyetlen errefelé ebben az ügyben. KibaHina: Nos... Kiba cuki, néha dilis, és van egy KUTYÁJA. Ráadásul csapattársak. Nnnna, én is inkább egy kutyás fickót istenítenék mint egy rókafülest... ShikaTema: Igen!!! Velünk van az erő! Inonak semmi esélye! Nonézzük a mellékesen megejtett párokat, hadd szórakozzak én is kicsit.... Lee/TenTen /nyeeem, Sakurával senkit sem büntetnék. ;D/, Neji/... /Neji nyitott egyáltalán az ilyesmire...?/, Chouji/Ino /csakhogy Inonak rossz legyen Najó, összevetve Chouji aranyos és barátságos fickó, én Ino helyébe inkább hozzá pártolnék.../, Iruka/Kakashi! /X) Iruka olyan édes mikor elpirul Kakashi dicséretére/, Dei/Tobi /ez csak minmlis mennyiségben.... mert:/ Dei/Sasori , Itachi: egyedül marad Hagyjunk Kisame-nek olyasvalakit,a ki korban hozzá illő, vagy minimum atengerben él...
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #52 Dátum: 07 júl 12, 12:18:57 » |
|
... Sasuke-Sakura Naruto-Hinata Shikamaru-Temari Rock Lee-Tenten Jiraya-Tsunade Ino-Sai Deidara-Sasori Sasori-Deidara Sasori(akivel megcsalja)-Gaara (a két vörös tartson össze) Kakashi-Iruka Itachi-Kisame Itachi(akivel Kisame-t megcsalja)-Kakashi(akivel megcsalja Irukát) a két Mangekyou-s tartson össze (szorosan) (Na jó. A végét eldramatizáltam komikus értelemben )
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #53 Dátum: 07 júl 12, 12:27:31 » |
|
fúj de most akkor sasori fíú nem? ezzel tisztában vagy? és egyébként is tenten és neji már majdnem együtt vannak
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #54 Dátum: 07 júl 12, 12:50:20 » |
|
Deidara-Sasori párostol kezdtem elhülyülni. . Majdnem együtt? :'( "Viszlát Rock Lee!" Pedig milyen jó lett volna, ha ők együtt lennének...
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #55 Dátum: 07 júl 12, 13:22:58 » |
|
Hagyjátok plz. abba ezt a yaoit. A legtöbb fiút szerintem eléggé idegesíti, mi most normális párkapcsolatról beszélünk ebben a topicban... Yaoi...természetellenes, fajtalan...plz. ne arra a sorsra kerüljön a topic hogy erről beszélnek benne... A lányok szeretik a yaoit, de ha most elkezdenénk beszélgetni arról, hogy milyen jó lenne Temari és mondjuk a shippudenes hinata egy ágyban (tényleg jó lenne > ) akkor ti botránkoznátok meg.... Fiúk!! ha tovább beszélnek yaoiról mi is kezdjünk el ilyenekről dumálni > L, nem tudom hogy lány vagy , vagy fiú , vagy hogy csak viccelsz e ;D, mindenesetre ezt csak azért mondtam mert a Death Note-ban L egy fiú és ez megzavart....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #56 Dátum: 07 júl 12, 13:42:39 » |
|
Seed, én se szeretem a yaoit, de ez egy "Ki kihez illik" topic, és nem egy "ki kihez illik, de csak heteroszexuális kapcsolatokat írjatok, hisz mindenki gyűlöli a b*zikat, és ki kéne irtani őket, bla bla"... Legyél egy kicsit toleránsabb Hiszen L is olyan szépen megfogalmazta, hogy nem yaoira gondol... és nem kell rögtön a legkisebb említésre is így ugrani...
|
|
|
Naplózva
|
愛してる acid "Think different... just like everyone else."
|
|
|
Lolita
Vendég
|
|
« Válasz #57 Dátum: 07 júl 12, 14:17:54 » |
|
ohh, milyen extrém párositások.x) akik sztm össze illenek: Naruto-Sakura Hinata-Neji Shikamaru-Temari Ino-Sai több most nem jut eszembe,, Sasukét meg direkt hagytam ki.. > ö nem érdemel meg egy nőt sem..:S..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #58 Dátum: 07 júl 12, 15:13:05 » |
|
hinata - neji aznem vérfertőzés sasuke igenis érdemel csajt
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #59 Dátum: 07 júl 12, 16:59:09 » |
|
Moderátor: Töröltem a témába nem illő hsz-eket és húztam a nevek mellé a strigulákat. Próbáljunk a heteroszexuális párokra szorítkozni, de ha lenne ettől eltérő véleményünk, akkor azt csakis kultúráltan leírva tessék előadni! Jó példa erre L Naruto és Sasuke kapcsolatát elemző hsz-e. - Chakra
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 12, 21:07:30 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|