Chakra
|
|
« Válasz #75 Dátum: 08 máj 05, 22:39:29 » |
|
Paradoxon, hiba a Mátrixban, vagy csak Baki... akarom mondani baki... ^^ De végülis nem nyílt ki a koporsó, így nem tudjuk ki/mi volt benne, ahogy azt sem volt-e benne egyáltalán valami/valaki...?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
barkasz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #76 Dátum: 08 máj 21, 21:24:41 » |
|
Azért írom ide, mert nem volt jobb ötletem.
370/11. o. alja: tudjuk, hogy melyik "az" a justsu, amelyikről Jiraya beszél?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #77 Dátum: 08 máj 21, 21:29:39 » |
|
Ott a Hakke no Fuin (Fuujin?) pecsétről van szó. Lásd Naruto manga 370/10/utolsó előőti kép/2. szövegbubi.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
barkasz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 08 máj 21, 22:51:54 » |
|
Ahha. Akkor azért akarja ezt Narutonak adni, hogy meg tudja erősíteni a pecsétet, ha az végleg meggyengül? Ha ez így van, akkor értem a béka aggódását! Naruto talán nem elég leleményes ninjadiák ahhoz, hogy ezt használja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #79 Dátum: 08 jún 07, 11:54:39 » |
|
Lehet, hogy Jiraiya mellékelt egy használati utasítást is.
Más: a robbanó papírok vagy mik használata elvileg Akadémiai anyag, szóval nem minden pecsét-jutsu extra nehéz.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
jocoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #80 Dátum: 08 jún 07, 11:56:26 » |
|
Hehe ha Narutonak nemis de Kakashi tud neki segiteni... Kakashi is tud pecsételö teknicset használni Am jah amugy nem csak megerösiti a pecsétet hanem elvileg teljesen kettéválasztja a róka csakráját és Naruto csakráját...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #81 Dátum: 08 jún 07, 12:25:43 » |
|
Abba belehalna Naruto, mert a teste egész egyszerűen nem tud annyi erőt visszafogni. Ha meg tudja erősíteni, akkor meg is tudja gyengíteni v. akár el is tüntetheti a pecsétet. Veszélyes játékszer az a zár, értem a varangy aggodalmát.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Naruto X Hinata fan
|
|
|
jocoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #82 Dátum: 08 jún 07, 12:28:46 » |
|
Mibe halna bele? és nem a teste fogja visza a rokát hanem a pecsét... És az is meglesz erösitve a jutsu által... azt meg nem tom hogy utána is tudná használni e a roka chakráját... de szerintem ha igy teljesen 2választjuk Naruto chakaráját és a rokáét akkor sztem nem jön elö többé a 4 farkával (v többel...)csak ha elszedi Naruto a pecsétet ami 1szer meg fog történni cska mikor?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kaoszzsolt
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #83 Dátum: 08 jún 07, 12:31:28 » |
|
Szerintem nem lesz ilyen mert akkor páran veszélyben lennének és csak Sasuke vagy Yamato tudnák megálítani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #84 Dátum: 08 júl 26, 22:23:25 » |
|
Te is rosszul tudod. A pecsétje megerősítéséhez kell.
Illetve az eltávolításához. Nem véletlenül kulcs a neve. A kulcs nemcsak bezárni tud, akkor se, ha eredetileg arra készült.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #85 Dátum: 08 júl 26, 22:39:22 » |
|
Szerintem nem lesz ilyen mert akkor páran veszélyben lennének és csak Sasuke vagy Yamato tudnák megálítani
Szerintem Yamato-nak lenne egyedül esélye bár neki sem túl sok, Sasuke meg sose tudná megállítani.
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #86 Dátum: 08 júl 26, 22:53:13 » |
|
Yamato-nak már a 4 farkú szint is problémás volt, nem hiszem hogy a fullos Rókával elbírna... Sasu meg tudta állítani, de lehet, hogy csak mert a pecsét visszafogja a Rókát.
Engem az érdekelne, hogy lehet technikákat is lepecsételni? Pl. ahogy Jiraya lezárta az Amaterasut...
OFF: Ha kijut, nem lesz megállás, amíg fel nem zabálja Madarát (és lehetőleg az emo-herceget is).
|
|
|
Naplózva
|
Naruto X Hinata fan
|
|
|
szannya22
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #87 Dátum: 08 dec 06, 18:34:05 » |
|
Nagyon anti-Sasuke vagy... Én arra leszek kíváncsi hogy Naruto elsajátíja-e és ha el akkor belefog-e halni vagy mégsem...
|
|
|
Naplózva
|
Gyere közelebb, érints meg... de megfizeted az árát! (Császárnő) Nézz az égre, fentről csapok le! (Torony) Ne ezt a kezemet nézd, hanem a másikat! (Mágus) Íme, a Kétségek Hozója! (Hold) Rettegd a mélységet! (Főpapnő)
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #88 Dátum: 09 jan 05, 18:50:59 » |
|
Ha kyubbi elszabadul ott akkor sasuke labdába se rughat mert naruto el picsázzza (és nem vagyok anti sasuke párti)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #89 Dátum: 09 jan 13, 16:26:27 » |
|
Naruto amikor ellopja a Pecsétes tekercset az első részben akkor a 3. mondja baj lehet belöle , kiszabadul a kyubi. Ergo a 4. által használt pecsét technika bele van írva ? Ami elméletileg a totem béka tekercsben van nem ? Nem hiszem h azt a technikát többször leírták volna hisz csak 2en ismerték.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 13, 16:28:16 írta Banzai »
|
Naplózva
|
|
|
|
|