Olvasva a hírt, gyors én is letöltöttem újra a zenéket. Majd lenne két kérdésem az adminok felé:
- Tudom, hogy a tárhelyek végesek, és fölösleges 2szer feltölteni ugyanazokat a dolgokat, mégis szeretném megkérdezni, hogy nem lehetne-e azt megoldani, hogy a "Zenék" menüponton belül, azon belül is az alpontokon belül ( Naruto Movie zenék 1-2 stb.-ben ) az alpontban található összes zenét lehessen tölteni egy rar fileban? Format után egyesével letölteni, és mindegyiket egyesével kicsomagolni, elég hosszas, olykor idegesítő munka, pláne úgy hogy néha még magam is belekeveredtem, melyiket töltöttem már le, és melyiket még nem.
Vagy ha ez a megoldás a tárhely korlátlansága miatt nem lehetséges (fogalmam sincs mennyi a max és jelenlegi tárhelyetek, csak próbálok minden részletre figyelni
), nem lehetne-e esetleg egy olyan szavazást idítani a felhasználók között, hogy maradjon-e a mostani rendszer, vagy ez az egy menüponton belüli öszes zenét tartalmazó rar file-os megoldás közül választani?
Elnézést, ha tolakodónak tűnök, nem áll szándékomban, mert tényleg tisztelem és megbecsülöm a munkátokot, csak én mint felhasználó, sokkal kényelmesebb megoldásnak találnám, ha a menüponton belül, le lehetne az összes zenét tölteni egy file-ban, mint egyesével külön-külön letöltögetni őket.
- Másik kérdés: Már korábban is előfordult, hogy vak vagyok, mikor próbálok valamit visszakeresni, amit korábban is itt töltöttem le, de az endingek közül nem találom a "Long Kiss Good Bye" zenét, pedig korábban is innen töltöttem le. Fent van valahol, vagy csak én nem látom?