shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #315 Dátum: 09 júl 10, 09:27:55 » |
|
a naruto kunon fönt van.Vki tud segiteni egy linkel,hogy honnan szedjem le a mezamero yaseit teljesben?Sajna a kunon lévö csak 45 másodperces :(elöre is arigato
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
dom0530
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #316 Dátum: 09 júl 30, 22:00:05 » |
|
Kedvenceim:Naruto Hero's Come Back -Naruto Hinata vs Neji -Naruto vs. Sasuke
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #317 Dátum: 09 júl 30, 23:45:50 » |
|
... Youtube és Youtube downloader.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Takahane
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #318 Dátum: 09 aug 02, 19:42:15 » |
|
Véletlenül nem tudja valaki, hogy mikor lesz új OST?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hekate
Chuunin
Nem elérhető
Filozófus Kunoichi
|
|
« Válasz #319 Dátum: 09 aug 02, 20:28:29 » |
|
Ne haragudjatok, hogy ilyet írok, de szerintem a mostani Openingek egészen elnyálasodtak. A Hero's come back után úgy gondoltam, ütős dolgok jönnek, mert ez egy shonen anime, tele harccal. Hiányzik már egy jó kis rockszám az elejéről nekem...
|
|
|
Naplózva
|
Az egyensúly a lényeg.
|
|
|
Takahane
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #320 Dátum: 09 aug 02, 20:36:43 » |
|
ez így van....a 3. meg a 4. még épp h elmentek de ez az új........vouáhhhhhhhh a heroes come back az igazi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #321 Dátum: 09 aug 02, 22:49:58 » |
|
Nekem eddig a legjobban a 4 opeing tetszett (Closer ) deutána jön a Hero's come back de viszont endingbe a legjobb Bacchikoi -Dev Parade imádom azt a mozgást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takahane
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #322 Dátum: 09 aug 03, 20:31:17 » |
|
ismétlem ..nem tudja vki h mikor lesz új OST.... meg van 1-2 szám az első szériából ami nagyon tetszik de nincs az OST-ben ...azokat le lehetne vhol szedni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #323 Dátum: 09 aug 04, 13:13:41 » |
|
Ne ismételd, ha valaki tudja a választ, majd válaszol. ^^ A második kérdésedre: http://naruto-kun.hu/viewpage.php?page_id=14
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #324 Dátum: 09 aug 04, 15:19:10 » |
|
Amőgy azt tudtátok h az olimpián nagyon sokszor játszották Narutos zenéket?? pl: én műugrást néztem és sokszor felfigyeltem 1-2 ismerős zenére
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
henrik
Vendég
|
|
« Válasz #325 Dátum: 09 aug 05, 12:12:39 » |
|
Az Asian kung-fu generation a legjobb szerintem. Van hivatalos klipje,nézzétek meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takahane
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #326 Dátum: 09 aug 06, 08:56:59 » |
|
Köszi Chakra de én már anno átnyálaztam az összes zenétek és azért 1000000* thx de ezekután is vannak BGM-ek amik nagyon jók pl amikor Sasuke múltjában járunk a -SAsuke és Narut harc előtt és ott Itachi veszekszik az apjával ott is megy 1 nagyon jó szám és sehol nem találom,.......aki tudja miről beszélek és megtalálta az szóljon pls
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #327 Dátum: 09 aug 22, 19:29:08 » |
|
Meg tudja valaki mondani nekem, hogy a Shippuudenes OST-ből mennyi jelent meg? Mert nekem 1 van meg, meg a movie és itt bezárult a tudomány. És hát ugye már eléggé előre járunk, hogy ne az első 'évad' zenéi legyenek kiadva csak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #328 Dátum: 09 aug 22, 19:37:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #329 Dátum: 09 aug 22, 19:46:23 » |
|
Jujj segítsetek léccy !! Nekem ez a szám kéne de sehol nem tudom letölteni pedig annyira jóó http://www.youtube.com/watch?v=FAy68XNRpGw ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném (előre is köszi )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|