six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #330 Dátum: 09 aug 22, 20:43:17 » |
|
Töltsd le onnan, ahonnan belinkelted. Vannak rá progik. Írj PÜ-t és mondok neked progit, ha nem tudsz... Szerintem nincs a játéknak OST-je kiadva...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drogba88
Gennin
Nem elérhető
NEM AZ ÉN AVATAROM!
|
|
« Válasz #331 Dátum: 09 aug 23, 21:31:31 » |
|
Felveszel MSN re átküldöm neked MSN en mert acel 2 zök és ösuzes zene megvan
|
|
|
Naplózva
|
| SAJÁT SIGEK Szinkronosoknak hogy ne keljen még kiirnom vagy 180 szor: MSN:drogbachelsea@windowslive.com Skype: drogbakill88
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #332 Dátum: 09 aug 23, 21:34:39 » |
|
Fúúúúú köszi mindenkinek de itt volt uncsitesóm ( Programozó így elég sok minden megy neki géppel és sok mindent tud ) és segített mostmár tudom h hogyan tudok YT-ról leszedni zenéket de még 1x KÖSZI
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #333 Dátum: 09 aug 25, 08:48:32 » |
|
és hogyan tudsz megosztod velem is? non jó lenne ha tudnám sok zenét bekéne szereznem
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
Takahane
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #334 Dátum: 09 aug 25, 12:04:40 » |
|
--- > Küldtem PÜ-t.... Nekem nagyon bejönnek a Naruto zenék...vannak benne olyan antik japán hangszerek amikk nagyon jók. nagyon passzol az animéhez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #335 Dátum: 09 aug 31, 01:08:55 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=No5FCg7n8v0&feature=PlayList&p=F2C0E083E8651F22 Nos már többször is felfigyeltem erre a számra anime és movie részek közben.Rengeteget keresgéltem.Amit tudok róla,hogy először shippuuden movie2 ben jelent meg,valami blue rain a neve.Letöltöttem már több narutos soundtrack pack-et,de egyikben sem volt.Ha mondjuk valaki tudna adni egy linket vagy mondjuk msn-en keresztül...Azt megköszönném.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #336 Dátum: 09 aug 31, 01:27:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #337 Dátum: 09 aug 31, 11:23:34 » |
|
kösssziiiii Hálám örökké követni fog és nemhagy majd aludni,vagy enni etc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bontakun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bonta
|
|
« Válasz #338 Dátum: 09 aug 31, 12:23:55 » |
|
Nekem a legjobban a Shippuuden 1 opja jön be de teljes zeneszám még jobb:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiroky
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #339 Dátum: 09 szep 07, 14:47:33 » |
|
Sziasztok! Már nagyon régóta keresek egy Naruto Shippuudenes zenét, de eddig sehol nem láttam, letöltéseknél sincs, és nagyon szeretném megszerezni:( úgyhogy légyszíves segítsetek nekem, mert annyira jóóó Benne van: http://www.dota-utilities.com/2009/07/naruto-shippuden-124-watch-naruto.html 124. rész közepén amikor Sasuke elmondja Deidara-nak ,h védte ki a jutsu-jáz + még benne van csomó részben : pl. amikor Sasuke megmutatja abban a különös dimenzióban Kabutonak ,h hogyan ölte meg Orochimaru-t. + még amikor először harcol Sasuke Jugo-val a nemtudomhanyadikrészben. Előre is köszi a helpet!! Bye, Hiroky
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #340 Dátum: 09 szep 07, 15:03:56 » |
|
hát gondolom azért nem tudod letölteni mert még nem adták ki magát a soundtracket amibe benne lesznek ezek az új számok, majd ha kijönn akkor már biztos le lehet szedni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #341 Dátum: 09 okt 01, 14:34:42 » |
|
Én azt a zenét keresem, amikor a 125. rész végén tobi dumál peinékkel, és amikor alatta megy az a zene. Érdekelne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takahane
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #342 Dátum: 09 okt 03, 18:53:57 » |
|
ezzel sokan így vannak......a válasz egyszerű...nem tudjuk...csak akkor h ha kijön vére a Shippuuden ost2 és rajta lesz..addig titok marad
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 04, 12:28:28 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Takahane
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #343 Dátum: 09 okt 04, 11:29:44 » |
|
igen-...és ha ki-is jön akk sem lesz az összes benne...a sima naruto-ban is volt olyan szám ami nagyon tetszett de az egyik Ost-ben sem volt ... 10 szer végignéztem az egészet. de nem volt. pl amikor a nagy naruto vs sasuke harc előtt mutatják sasuke múltját akk amikor itachi veszekedik az uchihákkal akk megy egy írtó jó zene.
Moderátor: Nem dupla hsz, csak töröltem közülük.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 04, 12:28:36 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Brock Lee
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #344 Dátum: 09 okt 04, 22:24:36 » |
|
Igen, ezt én is észrevettem, hogy vannak sima Naruto-s zenék, amik nincsenek kiadva egyik OST-be se Am mikor adták ki a Shippuuden OST-t? Mert megnéztem a sima Naruto 3 OST-je kb egy éves időközönként jött ki. CSak nehogy az legyen, hogy a Shippu OST eladási aránya megbukott Japánba és ezért nem is fognak kiadni többet Mondjuk nem hiszem, hogy pont a japcsik ne vették volna meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|