Oliver
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1095 Dátum: 16 feb 06, 14:44:07 » |
|
Hát az tényleg kicsit durva lenne De biztos hogy nagy szerepe lesz! Szerintem neki elfogja mondani a dolgokat Satoru azután meg Kenya segít neki. 6. Rész: Óriási rész! Ami nekem fura az az Airi anyjának cselekedete egy lopásért otthagyta az apukát,amit el is hitt hogy ő tette. Rész közepe fele nekem magas volt a gépen nézelődős rész de talán majd magyarfelirattal. Vajon most mennyit fog visszamenni az időben? Talán a rész végén rájött ki a gyilkos? Nagyon olyan fejet vág.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 12, 08:20:01 írta Oliver »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #1096 Dátum: 16 feb 13, 00:45:38 » |
|
Boku dake ga inai machi 1-6. rész:Szeretnék erről a remekműről beszélni. Nekem az első rész nagyon megtetszett, mert az időutazásról a Steins;Gate jut eszembe és nagyon szerettem azt az animét. Az a vicces, hogy azt hittem nem tud meglepni ez az anime ha időutazásról fog szólni, de nem arról szól az egész. Viszont maga az időutazós dolog is ''egyedi''-nek tekinthető. Számomra mindenképp. Tetszik, hogy apróbb dolgokra is oda kell figyeljen Satoru. Pl ahogy beszél, amilyen akcentussal beszél, gondolkodás mód, emlékezni bizonyos dolgokra a múltjából stb. Ahogy cselekedett nem is lehet rossznak mondani, de én azt vártam, hogy na akkor jöjjön rá ki a gyilkos, mert szimplán megmenteni a lányokat + a trapet nem lesz elég az anyja halálának megakadályozására. Hiszen a jövőben, ugyanúgy felismerheti az anyja valahol a tettest és megismétlődhet a halála. Itt van a 2006-os problémája is, ahol körözik és futkorászik. Szerencsére Airi hisz benne. A tettes ravasz. Kicsit a Death note jut eszembe a ''kitervelések'' kapcsán. Hiszen elég jól elrendezi a dolgait a tettes. Az Anyja telefonját elvitte és táskáját is, majd azon a telefonon keresztül pedig Airi-nak küldött üzenetet, hogy ő Satori Fujinuma ne mozdjuljon. Hehe de szerencsére Airi Satoru zsebébe rakta a telefonját, hogy legalább ne higgyék ő akarta felgyújtani őt ( bár amúgy is ezt gondolták páran ). Na most hogy elfogták kap egy ''2. esélyt''. Mivel elolvastam a mangát tudom mi fog történni, de kicsit aggódok, hogy a 18. fejezet végén van ahol most vannak animébe. 37 fejezetet olvastam el és 44-et jósoltak áprilisig? Lehetetlen, hisz havi szinten jönnek fejezetek rosszabb esetben 2. Van aki itt olvasta a mangát a végéig? Szeretnék vele beszélgetni erről. Szerintem nagyon jó anime lesz, ha a végéig rendesen fel tudják dolgozni az egészet. A Hype miatt ledaráltam a mangát 1,5 nap alatt. Van 1-2 fejezet ami 50 oldalas, szóval nehéz lesz feldolgozni ha csak 12 rész lesz... A vége nagyon érdekel, majd akkor tudom eldönteni milyen jó. Én úgy gondolom mindenképp Steins;Gate szintet hozni fogja. De lehet hogy jobb lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #1097 Dátum: 16 feb 16, 12:19:02 » |
|
Boku dake ga inai machi anime be lesz ugyan ugy fejezve mint a manga. (Hivatalos info) Másik mangának is hamarosan vége: Assassination Classroom . Ott viszont nem tudom hogy a anime eljutt oda , valoszinü nem kell neki még 12 rész majd. Na és a szezon: 15 Öt nézek de már csak ugy ..... Ugy igazából csak 5-6 ot várok max hetente most. Legjobb egyértelműen a Konosuba, vagy más néven Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!. Utána úgy kb egyformán : Saijaku Muhai no Bahamut
Dimension WMusaigen no Phantom World (bár ez kezd egyre rosszabb lenni) Dagashi Kashi Ao no Kanata no Four Rhythm Többit meg csak nézzem ha úgy van kedvem:Hai to Gensou no Grimgar Divine Gate Luck & Logic Schwarzesmarken Bubuki Buranki Active Raid Koukaku no Pandora Végül a 3 fázis amit csak egyben fogok megnézni Assassination Classroom Gate 2 Boku dake ga Inai Machi Ajin Aztán jön a tavasz ami jóval erősebb lesz mint a mostani tél az tuti.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 16, 12:21:31 írta ULTRA »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #1098 Dátum: 16 feb 18, 21:46:25 » |
|
Assassination Classroom 2. szezon, 7. rész A jelek szerint, le fogják zavarni a teljes adaptációt ezzel a szezonnal. Nagyjából 6 fejezetet dolgozott fel a rész, kisebb-nagyobb módosításokkal, kihagyásokkal, de nem azzal volt a fő bajom, sőt a meglepetés erejét még növelte is, hogy Lovro hívását nem rakták bele, vagy Red Eye merényletét. Mondjuk az már Lovro merényleténél is feltűnt, hogy azt a minimális mennyiségű vért sem akarják igazán erőltetni, szóval Red Eye merénylete ezért maradhatott ki. Visszatérve a problémámra, mi a büdös franc akar lenni ez a háttérsötétítés?! Az hagyján, hogy a Halálisten "árnyformája" irtózatosan gagyi lett, de cserébe még azt se lássam, ahogy támad vele, mert beleolvad a háttérebe?! Nem lehet látni az arcát, a felsőtestét, a csapásának képkockáit a sötétítéstől! És ez nem cenzúra akar lenni, az a vicc! Bitch-sensei fogva tartásánál is olyan sötét minden, mintha Bitch-sensei meztelenre lenne vetkőztetve, vagy valami hasonló, holott 0 fanservice van azokban a jelenetekben, Bitch-sensei átlagos megjelenésén kívül! Fúú de rossz volt ez a technikailag, te jó ég...
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #1099 Dátum: 16 feb 19, 02:52:11 » |
|
A 7. részt még nem láttam, de a mangával behoztam magam. Ha Matsui sensei nem barmolja el a következő 4 fejezetet, akkor ez egy az elejétől a végéig igen szuper kis manga lesz. Az is jó lesz, ha Korosensei meghal, de azt se bánom, ha valahogy mégis megmentik, csak könyörgöm a vége legyen jó!!!
EDIT:
Na megnéztem a részt. Egy-két helyen valóban rettentően sötét... És úgy összességében ez a rész sokkal jöbban ütött a mangában. A halálisten szinkronghangja kicsit komolyabbra vehette volna a figurát, miután már bejelentette, hogy ő a rosszfiú, mert ez az enyhénbuzi kisfiú hang nem igazán paszol hozzá miután már a gonoszat adja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 19, 03:26:39 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #1100 Dátum: 16 feb 19, 11:00:02 » |
|
Assassination Classroom manga 171-175. fejezetek A boss harcot rövidnek éreztem, de a manga szellemiségét abszolút megőrizte. Yanagisawa halála nem is lehetett volna ennél kielégítőbb. Miután lekerült róla a maszk és kiderült, hogy milyen kis féreg volt valójában, mi lehetett volna annál méltóbb halálnem, hogy az anti-sensei pajzs darabokra bomlasztja? Közvetett módon végzett vele a bosszújának alanya, mivel Yanagisawa magán is alkalmazta a csáp sejtes szérumot. Koro-sensei fehér sugaránál pedig tetszett, ahogy azt mondta a 2. generációs Halálistennek, hogy "Kedves diákom, érettségizz békében" vagy valami hasonló. Egyedül Kayano megmentésének módját éreztem túlzásnak, még ebben a mangában is, de nem dobott volna semmit a történeten a halála, szóval nincs bajom vele, hogy Koro-sensei visszahozta. A 175. fejezetet látva, már most gyűlik a sok hagyma a szobámban...
Az animére visszatérve, a Halálisten arcának leleplezésétől picit tartok... Uchiyama Kouki lett volna király a szerepére.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1101 Dátum: 16 feb 19, 13:10:30 » |
|
Assassinból közben jött a 176-os fejezet is. Na ki mire tippel? Megmentik Koro-t vagy megölik Koro-t? Kayano megmentése abszolút rendben volt szerintem. Meg is magyarázták, hogy Koro mért képes rá és nem nagyobb gyökérség, mint, hogy kipolírozza a vadázgépet repülés közben meg hogy a lopott rakétával grillez takoyakit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 19, 13:11:55 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #1102 Dátum: 16 feb 19, 13:34:28 » |
|
Nincs mit tippelni: sakk-matt szituáció van. Ha nem ölik meg, akkor a lézersugár végez vele, ezért teljesíteni fogják az utolsó kívánságát és csapatként hajtják végre az orgyilkosságot. A végzetes csapást pedig közös megegyezéssel, Nagisa fogja bevinni. Nálam nagyon betalált ez a megvalósítás. És a hagyma egyre csak több...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1103 Dátum: 16 feb 19, 19:46:53 » |
|
Azért elég gyanúsan lett vége szerintem a fejezetnek. Ha biztos lenne ez, akkor az lenne, hogy a végén Nagisa beledöf és azzal lett volna vége a fejezetnek. De így nekem elég gyanús, hogy valamilyen módon az utolsó pillanatban még megoldják, hogy végül mégse kelljen kinyírniuk. Amúgy mibe fogadunk, hogy ha lesz timeskip a befejezés után akkor végül gimiben Nagisa lesz Sakura osztályfőnöke?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #1104 Dátum: 16 feb 19, 21:02:32 » |
|
A 170. fejezet felvezette már a dolgot. Koro-sensei is elfogadta, hogy csapdába csalták, sőt büszke is volt, hogy milyen erőket mozgósított a világkormány, hogy megtervezzék a tökéletes merényletet. Most pedig kidőlt, a tanítványai szorításában pedig nem tud semmi jelentősebb erőt kifejteni és azt akarja, hogy végezzenek vele. Nagisa azért nem szúrta még le, mert most jön a sírós rész. Koro-sensei megtartja az utolsó névsorolvasását, aztán sayonara! Tetszik az ötlet. Az OreGairu befejezésénél is hasonlóban gondolkodok. Hachimanból tanci lesz és az a Rumi nevű lány az osztályába fog kerülni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1105 Dátum: 16 feb 19, 21:24:06 » |
|
Az OreGairu-ról jut eszembe. Be lett már jelentve a 3. évad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1106 Dátum: 16 feb 19, 21:47:50 » |
|
Amennyire tudom még nem. Amúgy Bastion, szerinted a manga végére valamelyik párocska canon lesz a valentínnapi fejezetből? Leszámítva persze Mr. és Mrs. Karasumát Én azért remélem legalább a Kayano-Nagisa dolognak lesz valami utóhangja azok után, hogy már Karmáék is teszik alájuk az ívet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #1107 Dátum: 16 feb 19, 22:16:58 » |
|
Az OreGairu-nál konkrétan még mindig az a szomorú helyzet áll fenn, hogy a 2. évad vége feldolgozta az eddigi utolsó, megjelent novel kötetet. 2015 nyara óta nem jött ki új kötet. A szerző csupán melléksztorikat, rövid történeteket írogatott a második szezon BD kiadásai mellé. Nagisa és Kayano összejöhet, de lehet, hogy Ryo miatt inkább ködös lesz a dolog. Persze a sensei nyugodtan bedobhatja Ryot is, de múltkor mintha önként lemondott volna. Karma és Okuda gyakran szerepel egymás mellett a paneleken újabban, szóval erre is látok esélyt. Az Isogai-Megu kapcsolat majdhogynem canon, ahogyan Maehara-Hinata is. Rajtuk kívül még a két a mesterlövész, Chiba és Rinka jöhet össze. Mr. Karasuma úgy fog kinézni, mint Knov a Kiméra Hangya ív végére a Hunter x Hunter-ből, miután Mrs. Karasumának napi 10 menet lesz az igénye.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1108 Dátum: 16 feb 20, 03:10:34 » |
|
Hát a hivatalos databook szerint elvileg Chiba meg hayami már járnak meg randikon is volrak, csak mivel egyik sem az a beszédes típus és mindkettő elég magának való. ezért valahogy furán működik velük a dolog, de elméletileg ők hivatalosan is párnak számítanak. A tsundere mesterlövész és az eroge főhős
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 20, 03:14:51 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #1109 Dátum: 16 feb 20, 10:52:30 » |
|
Á, a kódneves rész... Ha már itt tartunk, Karmának mi akart lenni a neve? Se a mangából, se az animéből nem értettem az utalást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|