Na akkor
Ez a szezon végez velem mert tul sok jó van számomra
Musaigen no Phantom World Egyik kedvenc , gyönyörű rajzolás , szuper animáciok , szép karakterek. Nagyon jó poénok, na és persze Fanservise, meg mell fizika sem semmi benne
Még lesz szerintem pár rész mire kész a nagy szelem irtó csapat
Dagashi Kashi Hát ez nagyon beteg, sok sok anime paródiája , volt benne naruto is meg gundam stb. Hotaru nagyon elmebeteg. Persze csodaszép is
Hai to Gensou no Grimgar hatalmas hypja van még nem néztem meg (de megfogom )
Divine Gate Egyszoval a dizájn mesteri , tudnak a Narutos fiuk is azért rajzolni
Történet elég érdekes, Drámának tünik . Natsu kopintás egyértelmű benne , de másik meg Gray szerü ....
Dimension W Legjobb op-ja neki van. Nagyon menő Hero) , de robot csaj is cuki. Manga nem jött be de igy animében jó
Prince of Stride: Alternative Nem nézzek sport animét, de ez egész jó főleg dizájn miatt
Meg Madhause jó zenéket válogat .
Saijaku Muhai no Bahamut Egyetlen hárem
Jó kezdnés nagyon jó, és ugy látszik amikor lesz Bluray verzio nem lesz cenzura sem . Csajok nagyon cukik. MC hangja furcsa de illik rá valahogy. Még mecha harcok kard helyet igen érdekes....
Schwarzesmarken Ez már egy véres téma..... 17+ befigyel , sok sok vér. Németek és Mecha robotok . Idegen invázió .
Mul luv elözmény szál amúgy, de ebben nem lesz Echi .
Active Raid nem írom le a hosszú címét . .....
Ez elsöre kicsit csalodás, mert elég béna a CGI benne. De karakterek sok és rajzolás nagyon egyedi nem sablon anime
Még adok neki esélyt.
Luck & Logic Nagy meglepetés nagyon tetszik. De hogy mi lesz eböl én sem tudom. Háremnek tűnik de nem írják sehol sem hogy az lenne. Szépek a lányok átváltozásai nagyon.
Bubuki Buranki CGI anime, de elég szép lett. Nagyon furcsa nekem ez a anime de mégis tetszik valamiért .
Ojisan to Marshmallow 3 perces romantikus komédia . Mindenképpen nézzétek meg mert ritka az ilyen.
Dagat csávó meg úgy néz ki mint ...
Koukaku no Pandora Ez beteg szó szerint, nem az én stílusom. De mégis nagyon cuki )
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!: Még nem tudom hogy ez vagy Phantom a befutó nálam. De nagyon tetszik. Sokat röhögtem rajta. Srác nem béna. Auqa meg nagyon bájos.... De hogy miért nincs bugyija azt nem tudom
Mangában még volt. Nem sok minden történt első részben , de jó lesz