24 nov 22, 16:17:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Magi: Labyrinth of Magic  (Megtekintve 162297 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Hiei D. Legend
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #510 Dátum: 14 dec 29, 16:42:50 »

Morgianát azért nem vitték, mert ők se tudták milyen eredmény születik és nem akarták bele keverni. Vagy ő nem tud repülni és gyalog hosszú lett volna az útXD Lévén, hogy Hakuryuu meggárgyult a tárgyalás eredménye elég egyértelmű. Értelmetlen, persze ezt AliGi-ék nem tudják.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #511 Dátum: 14 dec 29, 17:45:29 »

Ott van Aladdin repülő turbánja. De mondjuk Mor is tud repülni.  Hümm-hümm Csak elvileg kevés a Magoija, viszont azóta erősödött.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #512 Dátum: 14 dec 29, 23:07:44 »

De most Ohtaka kicsit zavarossá tette ezt az akadály dolgot. Judar a Gyokuen elleni harcnál, mégis mikor csinált 60 különböző pontot a palota köré? Esetleg még régen csinálta? De akkor meddig maradtak ott azok a pontok? Az akadályon belül ő sem tud varázsolni, de akkor, hogy oldott fel még Gyokuen robbanása előtt, mikor benne állt? Na, mindegy késő van ,hogy ilyeneken agyaljak és keressem a hibákat.  >.<#

Az egyetlen elfogadható magyarázat az lenne, hogy Judar előre felállította a pontokat. A Médium rukhját lenyúlta, azzal pedig szert tett Mogamett tudására. Megtalálta az elszigetelő akadályt közte és felállította a pontokat, jóval a Gyokuenre mért támadás előtt, ütőkártyaként. Az akadályt pedig nem oldotta fel, csupán elhagyták a hatósugarát, ezért aktiválni tudta a Borgját a robbanásnál. Úgy tűnik az akadály nem fizikai, inkább afféle varázsmentes varázsmező(jól hangzik xD). 
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #513 Dátum: 15 jan 06, 14:30:47 »

http://mangafox.me/manga/magi_labyrinth_of_magic/vTBD/c251.5/2.html

Szóval ezért győzött Hakuryuu és Judal. >.<# tudtam ,hogy valami nem okés xD.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Bastian

« Válasz #514 Dátum: 15 jan 06, 15:12:54 »

Az a karaktermegfigyelős rész tisztára olyan, mint amilyen a Gekkan Shoujo Nozaki-kunban volt. ikszdé
Ohtakának jó humorérzéke van. Nevet
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #515 Dátum: 15 jan 15, 16:34:14 »

Egyétek és vegyétek.
http://www.mangapanda.com/magi/252

Azt kaptuk, amit vártunk. Azt kiderül mi lesz ebből. Nem számítok túl sokra. Eleget láttunk Hakuból Alibabának kis inspiráció kell szóval megízleli az erejét azt elmegy a kérdés az,hogyan...
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 15, 16:36:13 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #516 Dátum: 15 jan 15, 18:17:45 »

Hakuryuu belekezd harcba, Alibaba melözni akkarja ezt.
Alibabának mennyi esélye lehet Hakuryuu mostani erejével szemben.
Várható volt hogy így gondolta ezt az egészet.
Naplózva

Bastian

« Válasz #517 Dátum: 15 jan 15, 21:49:33 »

Sóska-mód: ON!
Mivel Hakuryuu eléggé a gyilkolásra megy, ezért valahogy el kell onnan menekülnie Alibabának, mert Aladdint tuti megfigyelés alatt tartja Judar, így nem hiszem, hogy közbe tudna avatkozni. A legjobb dolog viszont az lenne, ha Alibaba határozottan nekimenne Hakuryuunak és elhagyná azt a kétségbeesett arckifejezést.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #518 Dátum: 15 jan 27, 13:22:12 »

Hakuryuu ha túl sokat pofázik még a végén saját magát vereti meg. Hozzáteszem Aladdintól és Alibabától is sokat várok, mert mindegyik azért edzette magát rendesen. Kíváncsi vagyok megmeri-e lépni az író, hogy Aladdinék nyerjenek az elég meglepetés volna. A gőg mindenesetre Judarék ellen van. Kicsit félek ,hogy túlságosan Sóska szintre esnek majd és ne hogy az legyen itt is, hogy Alibaba miért erősebb még midig Haku-chinél. Így is túl sok a hasonlóság már.
Naplózva

Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #519 Dátum: 15 jan 27, 21:43:54 »

Hakuryuu nyerjen most, mert a következő csatáig Alibaba elszánja hogy erősebb lesz, Alibaba ráférne a fejlődjön egy kicsit. Már mint szinte sokat fejlődött, csak még fejlődhetne egy kicsit.
Sóskasságott  Hakuryuu elsajátította, hát Gratulálok. Aladdinék 3. genraciósak lettek.
Naplózva

Bastian

« Válasz #520 Dátum: 15 jan 28, 00:03:51 »

Eddig tetszik az összecsapás. Abszolút nem érzem, hogy a homár duó annyival Alibabáék felett lenne, pedig igen jár a szájuk. Hakuryuu meglepett, hogy az agymosásra ment rá ahelyett, hogy halálig tartó párbajt vívnának, de a végére szerintem mindegy lesz neki. Annyi biztos, hogy Alibabában és Kougyokuban lesz valami közös, ha Hakuryuu manipulálása sikerrel jár. Aladdin jó eséllyel tenni fog ez ellen.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #521 Dátum: 15 feb 04, 10:40:13 »

Sóska te vagy az? Külsőre sokat változtál, de belül sötét maradtál és lököd a hülyeséget. Ezt egyszer már átéltem, akkor elég volt, ha az író nem tudja elmozdítani valamerre Hakuryuu karakterét unalmassá fog válni. Nem is értem, hogy nem veszi észre a hasonlóságot a karaktereik között.
Alibaba meg szajkózza, amit Naruto is tett. Nem értem miért nem jelentheti ki egy shounenben, hogy akkor megöllek. Nem neki vissza kell őt hozni. Ráadásul Hakuryyu teljesen meggárgyult Sóska végső stádiumában kezdte...
Naplózva

Bastian

« Válasz #522 Dátum: 15 feb 04, 15:11:52 »

Eszembe juttatta a fejezet, hogy egyesek milyen csalódottak voltak annak idején, hogy Hakuryuu nem Sóska hangját kapta meg az animében. Erre azért ők sem számíthattak. Tudtam, hogy ez ez lesz. Már, amikor elindult a felmentőduó mondtam, hogy nem fog működni a Talk no Jutsu, de azért Ohtaka továbbra is erőlteti az értelmetlen locsogást Alibaba és Hakuryuu között. Jobb lesz, ha Aladinnékkal foglalkozunk, mert a királyjelöltek semmire sem fognak jutni.
Naplózva

Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #523 Dátum: 15 feb 04, 17:48:47 »

Aladdin bekapott pár csapást, Judal ennél 100x fogja.
Nem akkarok Spoilerezni , meg minden, 255 Raw fejezetben Aladdin teljesen ellene fogja támadását.
Én várom a fordítást. Judal remélhetően megússza, Hakuryuu előtt hasonló számos más szereplő volt aki mindig a végén megbánta amit tett. Sasuke kicsitt finomabb , sokkal mint Hakuryuu. Tetsuo (Akira) ő is azért nem volt ilyen dilis.
Naplózva

Bastian

« Válasz #524 Dátum: 15 feb 11, 11:10:58 »

http://bato.to/read/_/303292/magi_ch255_by_sense-scans/3

Sasuga, Aladdin-kun! ^^
Naplózva

Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins