Ures1
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Inferno -Devil King-
|
|
« Válasz #495 Dátum: 14 nov 26, 19:25:22 » |
|
Ennek tényleg van értelme , telerakta Hakuryuu torták petékkel. Így nem csak Ithnan bújt bele Hakuryuu testében( csak karjában , és ez a mangában volt). Hakueit használná gazda testként Arba, Gyokuenként újra csinálhatna egy sötét Djinn egyesülést valahogyan , ha tud magának szereznie sötét fém tárolott, vagy a Kou birodalom alá rejtegett-e pár fekete Djinnt. Az biztos hogy a két generális csak kicsit javította a helyezett, Gyokuen kifog találni vallamit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #496 Dátum: 14 dec 04, 16:57:01 » |
|
http://bato.to/read/_/288677/magi_ch249_by_sense-scans/3Ezt a fejezetet mindenképpen látni szeretném animálva. Mondjuk Muu zúzásánál is így voltam vele, aztán hatalmasat csalódtam. Mindenesetre, a Magi ismét bizonyított.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Ures1
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Inferno -Devil King-
|
|
« Válasz #497 Dátum: 14 dec 04, 17:46:17 » |
|
Brutalitásnak szerintem nincs vége , Gyokuen még tartogat valamit. Gyokuen ügyesen harcolt az tény, Hakuryuu harcot vívott legfőbb ellenségével. Judal különleges védő fala meddig tartja a hatását? Gyokuen Dark Djinn Equippezik (angolul írta hogy jól szóljon) és izgalmasabb lesz , ha Ohtaka megcsinálná.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 04, 18:53:12 írta Ures1 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #498 Dátum: 14 dec 07, 19:52:50 » |
|
Na most egyszerre olvastam el az utóbbi 3 fejezetet. Szép kis Boss harcot kaptunk. Lehet, hiogy azért mert egybe olvastam vagy azért mert a szereplőket jobban ismerem de ezek a részek sokkal élvezetesebbek voltak most mint bármelyik fejezet a Solomonos visszaemlékezésből. A rajzolás néhol szó szerint szörnyű volt de úgy szörnyű, mintha két szörnyeteg csapott volna össze. Sheba Borgja valami eszeveszett kemény. Még Judalnak is elállt tőle a szava. De Gyokuennek meg vannak a saját trükkjei is.^^ Azért Judal mágia mentes akadálya kicsit, hogy is mondjam nem illet a képe. Mondjuk így élvezete3sebb volt a közel harc, de mindegy. Azért vicces, hogy mágiával nem tudták legyőzni, aztán közelharcban sem tudták legyőzni őt. xD Azért a csókon meglepődtem. Talán azt akarta éreztetni a fiával, hogy bármit megtehet vele? Persze azért megalázó is Hakuryuu számára. Itt nagyon tetszik Gyokuen arca. http://mangafox.me/manga/magi_labyrinth_of_magic/vTBD/c248/18.htmlDe most már nehogy tényleg megöljék! Hisz már mindegyik a padlón van csak Judal pucol el, hogy ne essen baja. Mármint az nagyon gáz lenne, ha egy visszaemlékezésben vernék le a Fő Boss-t úgy, hogy már tudjuk, hogy elvileg "megölték". Cikki, ha Gyokuennek szurkolok?
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #499 Dátum: 14 dec 07, 19:57:40 » |
|
Se Júdi, se Ryuu nem a szívem csücske, így én is Gyoki Mami mellett vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #500 Dátum: 14 dec 14, 10:16:11 » |
|
Valóban epic eddig a harc. Meg vagyok lepve, mert már nem tartom kizártnak, hogy tényleg végeznek a banyával. Mondjuk azért ehhez kell Gyoukuen őrülete is. Jó párszor végezhetett volna velük, de szegényke kicsit megzakkant és kiélvezi a pillanatot.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Ures1
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Inferno -Devil King-
|
|
« Válasz #501 Dátum: 14 dec 14, 20:06:13 » |
|
Kicsit többet vártam volna el ettől a csatától. Hakuryuu elkezdi a Kouen elleni harcot. Gyokuen lefejezésse után David féle önfelrobbantó technikát használt, ebből is látszik hogy az Althamen lenyúlja az Ortodoxot. Megkezdődik a Harc, nem csak két féllel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #502 Dátum: 14 dec 14, 20:16:15 » |
|
Oké, hol lehet fellelni a fejezetet? Ha a RAW változat alapján írsz, akkor jelezd kérlek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #503 Dátum: 14 dec 14, 20:41:55 » |
|
Igen, az jó lenne, ha írnál elé valami olyasmit, hogy kint az új rész, vagy hasonlót.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #504 Dátum: 14 dec 14, 22:15:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #505 Dátum: 14 dec 15, 15:23:41 » |
|
Húú, Ha Hakuryuu hallaná magát. Le akarja vágni Kouent, mert szerinte az egyesített világ ötlete rossz. És miután végez vele ő lesz a Kou birodalom... az egész világ uralkodója. >insert facepalm here!< Szóval, ha szerinte valakinek nincs igaza vagy téved, akkor azt meg kell ölni. Sztán persze majd ő csinálja azt, ami miatt megöli Kouent. Valaki keverjen már le neki egy jó tenyerest, kérem! Akkorra mázlija van, hogy az anyja nem akarta megölni és most azt hiszi, hogy ő a Jani. Mintha Judal ki lenne rúzsozva xD http://bato.to/read/_/290530/magi_ch250_by_sense-scans/18
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #506 Dátum: 14 dec 15, 16:10:12 » |
|
Hakuryuu hivatalosan is bedilizett. Így jött le nekem a gondolatmenete: "Megöltem végre Gyokuent, de azóta rettentően unatkozom. Á, már tudom! Most majd Kouent fogom megölni, mert nem tetszik a kis világegyesítős terve. Ha én leszek az egész világ uralkodója, az sokkal jobb lesz! Szerinted is igazam van, Marcsi?..." Judit ki is fejtette, hogy Hakuryuu gondolatmenete gáz, de őt ez nem zavarja. Tökéletesen megérdemlik egymást. Ezt sajnos muszáj elsütnöm: The wild Gyokuen used Self-destruct! The wild Gyokuen fainted! Az utolsó panel emlékeztetett erre: http://bato.to/read/_/121702/magi_v12_ch116_by_sense-scans/19
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 15, 16:14:07 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #507 Dátum: 14 dec 28, 21:05:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #508 Dátum: 14 dec 28, 23:44:44 » |
|
Szerintem, nem is volt tervbe véve, hogy működni fog. Mikor azt a részt olvastam, hogy Alibaba magyarázza Aladdinnak hogy ők majd barátként és kívülállóként fognak vele beszélni ott a Bleach ugrott be, mikor Grimmjow mondja Ichigőnak, hogy ő nem azért jött, hogy megmentse Orihimét, hanem hogy harcoljon és a végén Ichi el is ismerte. Szegény Mort megint kihagyják a fontos dolgokból. Csak nem akarják, hogy esetleg elfogadja Hakuryuu ajánlatát, amit még anno tett neki. Igaz, az már tárgytalan, de ők ezt nem tudják. Kouenen örültem egy sort, hogy hibának tartja, hogy nem ölte meg Hakuryuut. De most Ohtaka kicsit zavarossá tette ezt az akadály dolgot. Judar a Gyokuen elleni harcnál, mégis mikor csinált 60 különböző pontot a palota köré? Esetleg még régen csinálta? De akkor meddig maradtak ott azok a pontok? Az akadályon belül ő sem tud varázsolni, de akkor, hogy oldott fel még Gyokuen robbanása előtt, mikor benne állt? Na, mindegy késő van ,hogy ilyeneken agyaljak és keressem a hibákat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ures1
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Inferno -Devil King-
|
|
« Válasz #509 Dátum: 14 dec 29, 10:27:04 » |
|
Aladdinnék találkoztak Hakuryuuval, de szerintem nem lesz semmi harc most. Szerintem nem sokat tehetnek most, talán Aladdin. Alibaba szerintem nem tudna csinálni semit. Judal ugyanazt a trükköt fogja alkalmazni, nem hinném. Nincs olyan nagy fenyegetés. Hakuryuut biztosan lepróbálják beszélni, de sikertelen lesz. Kouennék megékeznek és háborúzni kezdenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|