24 nov 22, 09:32:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Magi: Labyrinth of Magic  (Megtekintve 161945 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
CrazyCat
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #465 Dátum: 14 okt 07, 19:12:24 »

De hol látod az újat? Nevet
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #466 Dátum: 14 okt 08, 08:25:21 »

Itt?

http://www.mangabee.com/wp-content/manga/3835/246/24206.jpg

Egyértelműen látszik, hogy ott van a lándzsán Zagan jele, de van még egy a vállvértjén amire még rá is zoomolnak. Én is egyből megállapítottam mikor elolvastam a spoilert tegnap, hogy van legalább egy új dzsinnje.
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #467 Dátum: 14 okt 08, 10:45:20 »

Jóó ki nézi a Spoilereket? xD Nem csoda, hogy nem tudtuk miről van szó, mert mi még csak a 241-nél tartunk. xD
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #468 Dátum: 14 okt 08, 11:24:12 »

De mikor írta akkor be is linkelte kapásból a fejezetet ugyanabba a hsz-be! ikszdé Legalább ilyen helyzetben ne legyetek ennyire értetlenek. Nevet
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #469 Dátum: 14 okt 15, 20:33:15 »

Beleáll, Belial, belé áll... Mosolyog

http://mangafox.me/manga/magi_labyrinth_of_magic/vTBD/c242/3.html
http://mangafox.me/manga/magi_labyrinth_of_magic/vTBD/c243/1.html
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #470 Dátum: 14 okt 15, 21:06:36 »

Elégé kíváncsi voltam Belialra , A másik Gremory lenne. Talán kiderül ki az a nagy darab hapsi aki a jól ismert Djinnekel lehetett látni. img3.wikia.nocookie.net/__cb20130527153454/magi/images/2/28/MoreDjinn.png
Ez a Belial is nehéz esett mint az a az ördög amiről nevét kapta.
Szinte sejthető hogy kik jelennek meg a illuzióban. Ez szerintem mindenki tudta.
Mutatos ez a kép ahol Hakuryuu és Judalt ábrázolja.
mangafox.me/manga/magi_labyrinth_of_magic/vTBD/c243/18.html
Naplózva

Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #471 Dátum: 14 okt 20, 18:40:38 »

Hakuryuu tényleg rosszfiús lett. Tényleg olyan mint Sasuke.
Képes lenne meg ölnie szegény nővérét Hakueit vagy bárkit aki a szerettét, barátját.
Belial meg elfogta mint valami lepkét hálóval,na szóval ez egy Flashback volt.
Gyokuenhez hasonló tetekre is képes.
Kouen vagy Alibabával fog elsőként meg küzdeni, ha lehet.

Naplózva

Bastian

« Válasz #472 Dátum: 14 okt 28, 15:01:09 »

http://bato.to/read/_/280119/magi_ch244_by_sense-scans/3

Amikor Hakuryuu először megjelent a mangában, akkor azt hittem, hogy olyan természete lesz, mint ebben a fejezetben, ezért akkor kellemesen csalódtam benne. Most viszont elérkezett a pillanat, amikor végleg bekattant a srác. Sajnos úgy tűnik, hogy Sóska tényleg itt talált magának új állást, miután a jelenlegi hamarosan véget ér.
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #473 Dátum: 14 okt 29, 11:19:19 »

Azt hiszem, elvesztettük Hakuryuu-t. Szomorú Le akarja vágni a sajátnővérét és a lányt, akit szeret. De most akkor mi a célja? Mi ez az új világ duma? Végül is érthető. Ebben a világban annyira elcseszte, hogy inkább újrakezdi az egészet.

Gyouken, ne hagyd, hogy ilyen kis csíra végezzen veled! Okosabb vagy te annál, hogy tényleg megöljenek,

Azért kicsit abszurd, hogy Hakuryuu azért akarja megölni a bátyjait mert csak bábok az Al-Thamen kezében, mikor pont most szövetkeznek a szervezet ellen xD.

Itt Judal tuti erre gondol.

Anno Haku könyörgött Morgianának, hogy tartson vele és legyen a királynője. Most meg Morgiana csak szemét.. Végül is ott van neki Judal-chan. Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 29, 11:20:19 írta Tilon » Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #474 Dátum: 14 okt 29, 11:35:16 »

HakurJudal? D: Mi lesz így szegény JudAlával? ;-;

Amúgy nekem sem tetszik az irány amerre Hakuryuu halad, remélem "megtér" vagy valami mert jobban tetszett a kevésbé elmebeteg oldalon. :c

(bár Sóskánál jobb, mert Sóskát utálom Hakuryuut meg nem. D: )
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 29, 11:35:47 írta Ritli » Naplózva

Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #475 Dátum: 14 okt 29, 18:49:14 »

Hakuryuu biztosan kegyelmezni fog Morgiananak, vagy nem. Alibabát biztosan megakarja ölni meg Kouent.
Vannak elképzeléseim amikor miután megölte Gyokuent oda meg Hakueihez ,valami hátborzongatót mondd, amitől meg ijed. Hakuryuu szerintem még egy vártornyot meg fog hódítani, Kouennek is három van így egális lenne a Kou birodalomban. 
Naplózva

Bastian

« Válasz #476 Dátum: 14 okt 29, 21:43:32 »

HakurJudal? D: Mi lesz így szegény JudAlával? ;-;

Mangahelpersen kielemezték a téma szakértői, hogy amikor Judal átszúrta Aladdin-t azzal bebizonyította, hogy tsundere és azóta megajándékoztak minket ezzel a képpel. Sírok. ikszdé

Hakuryuu problémája a végletekig leegyszerűsítve annyi, hogy türelmetlen. Pattog, hogy senki nem tett még semmit Gyokuen ellen. Mégis miből gondolja, hogy tudnának tenni bármit is ellene? Ha jól emlékszem csúnyán meg lett röptetve, pedig az ellenfele csak védekezett. Miért ment volna bele Kouen vagy Hakuei egy küzdelembe Gyokuen és az Al-Thamen ellen, amikor a végkimenetel kérdéses? Gondolkozz már Ryuu! A Médium erejével felturbózott Judallal persze, hogy van esélye. -.-
Naplózva

Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #477 Dátum: 14 okt 29, 22:41:29 »

Gyokuen legyőzése az a kérdéses, mert Belial illúzió alkotó, az esélyes hogy talán mást is mutathatt, nem csak egyszeű illúziót. Arbaként játszotta Darth Vadert most meg Sidiust. Ezzel a egész izgalmas hogy csinálta Hakuryuu Judal segítségével. nekem bent van Gyokuen a Big Bad Mothers top 5-jében.
Nem jött ki ezen a héten a fejezett , Hiába várakoztam , ez az egész még elhúzódik.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #478 Dátum: 14 okt 31, 17:58:27 »

Én megsértődtem a mangakára. Felháborító, hogy Hakuryuura több időt és energiát szán mint Alibabára. Nem tudom miért nem lehetett megmutatni nekünk hogyan fejlődött gladiátor ként. Illetve mi történt vele mi előtt elhozzák Magnostadthoz.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Bastian

« Válasz #479 Dátum: 14 okt 31, 19:59:27 »

Lehet, hogy később még lesz ilyen visszaemlékezés Alibabával, de véleményem szerint lényeges információt nem kapnánk belőle. Az edzésének az volt a célja, hogy megtanulja irányítani a magoiját és elérje a teljes Dzsinn Felszerelést. A Garda elleni harcban már egyesült a két magoija, így utána már nem állt előtte akdály. Később megtudtuk, hogy sikerült megsebeznie Muu-t egy harcban, szóval jól felfejlődött a Colosseumban. Alibaba az egyik kedvenc karim, de feleslegesnek érezném az edzésének a részletesebb bemutatását, hacsak nem rejteget egy ütős technikát, amit ott fejlesztett ki. Hakuryuu és Judal pedig nem szerepelt valami sokat mostanság. Had legyenek ők is reflektorfényben a változatosság kedvéért.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins