24 nov 22, 10:26:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Magi: Labyrinth of Magic  (Megtekintve 162081 alkalommal)
0 Felhasználó és 43 vendég van a témában
Ures1
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Inferno -Devil King-

« Válasz #450 Dátum: 14 szep 25, 14:25:55 »

Szóval a bosszú beteljessedet. Tudtam hogy csak Hakuryuu ölheti meg Gyokuent.
Hogy mondva érdekesre fordultak a dolgok. De hogy csinálta , ez lesz az izgalom meg tudni.
Igaz amit Judal mondott?  Gondolkozik
Naplózva

Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #451 Dátum: 14 szep 25, 14:57:58 »

Valami még hiányzik.
Judal egyértelmű hogy erős lett , attól kezdve mikor Ugoval küzdött sokat edzette magát. Szerintem sem tud idő utazni még ettől csak leállitani , felgyorsítatni vagy lelasittani az időt.
Lehetséges hogy valahogy valamire szert tett Hakuryuu hogy megölje Gyokuent. Lehetséges az is Judal segítette.
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #452 Dátum: 14 szep 25, 15:14:03 »

Ures, ha eszedbe jut valami rövid időn belül, akkor kérlek használd a Módosítás opciót és az legutóbbi hozzászólásodba írd a plusz információt. Köszi! Mosolyog
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #453 Dátum: 14 szep 26, 17:33:50 »

Nem hiszem, hogy Arbat elintézték volna ennyivel. Sokkal fontosabb karakter ennél. Valszeg csak háttérbe akar húzodni, hogy ne rá összpontosítsanak a népek. Közben pedig Mediumot csinál Judar-chanból vagy Hakuryuuból. Mondjuk, akkor már inkább Hakuryuuból, mert Judar karaktere több potenciált tartogat és még várok tőle egy megtérést. 
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #454 Dátum: 14 szep 26, 19:04:15 »

Van valami amit mondasz.
Ha lehetséges több dologra is fény derülhet.
Naplózva

Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #455 Dátum: 14 szep 29, 19:28:57 »

Elolvastam a 241-dik fejezettet ,bár japánul de próbáltam valamit kibogozni belöle.
Mindenki azon tűnődik hogy mi lesz. Hakuryuu meg említésével feldereng bizonyos rossz emlék Olbáék fejében.
A Kou birodalom két részre szakadt, de már Gyokuen trónra jutása otta már kéttészakadt.
Judal vissza tér Kou birodalomba ahol Hakuryuu várja őt.
És két titokzatos férfi ál mellette lehet hogy Hakuryuu Személyes fém edény (Household Vessel)  használói lehetnek. www.mangabee.com/Magi_Labyrinth_of_Magic/241/18/
Elég hihetetlen Aladdinék számára ez az ügy, Most Hakuryuuval kell szembenézniűk
Naplózva

Bastian

« Válasz #456 Dátum: 14 okt 02, 15:20:05 »

http://mangafox.me/manga/magi_labyrinth_of_magic/vTBD/c241/1.html

Azon nevetek, hogy volt egy hamis spoiler, ami azt írta, hogy Hakuei(aki valahogy odakerült a találkozóra) ránéz Aladdin-ra és a tekintete átváltozik az Arba/Gyokuen-féle nézésre. Beindult az agyalás, hogy Arba képes megszállni másokat, meg testeket váltani, megszületett "Arbakuei", erre kijön a fejezet és mindent lerombol. ikszdé
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #457 Dátum: 14 okt 02, 16:48:48 »

Az még lett volna valami, ha Hakuei-t is elvesztettük volna. Épp elég, hogy Kogyokut bármikor megölhetik árulásért.
Ez a baj a spoilerekkel. Vagy csalódott leszel tőlük, hogy nem az lett amit ígértek vagy csalódsz, hogy csak annyit árultak el.

Mikor Alibaba azt mondta, hogy belép a Ren családba azt úgy értette, hogy elveszi Kogyokut?

Azt hogy értette Aladdin, hogy Hakuríuu a "King vessel"?
Kicsit átmentünk Narutoba, hogy a rossz útra tért Sasukét vissza akarják vinni Konohába. Kíváncsi leszek, hogy mihez kezdenek majd, mikor elé kerülnek. Csak még mindig nem tudjuk, hogy mi Hakuryuu célja. Megtámadják Balbadd-ot? Miért? Mert az is a Kou birodalom része?

Titus és Aladdin megerősítették a barátságukat. Valahogy látni akarom a kövér Sphintust! ikszdé

Mor miért lepődött meg mikor Mu mondta, hogy ők a vörös oroszlánok? Hisz ő már hallotta Muu élményét, sőt már ő is volt a Fekete Kontinesen. Igaz, hogy azt nem láttuk. Azért a Fanaliszok hamar elfogatták, sőt még büszkék is rá. Nevet

Hakuryuu mondhatja azt a 2 emberének, hogy négyszemközt akar beszélni velük. Faceg
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 02, 16:50:01 írta Tilon » Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Bastian

« Válasz #458 Dátum: 14 okt 02, 17:19:52 »

Nem is kívánnám Hakuei elvesztését. A nevetés részt az "Arbakuei" kombinálókra értettem. A spoiler nálam már ott megdőlt, hogy az elején olyanról is szó volt, hogy a Kou Birodalom kettészakadásával Balbadd függetlennek számít, megjelenik Kougyoku(igen, ő is) és azért kampányol, hogy Balbadd irányítása essen Alibaba kezébe és ő legyen Balbadd királya. Ehhez jött hozzá még "Arbakuei". Hümm-hümm

Jó kis esküvő lenne, de Szindbád bármikor betrollkodhat Kougyoku-ba. "Szevasz Alibaba-kun, talán rosszkor jöttem? Remélem raksz egy kis érzelmet az esküvői csókba." smirksweat

A King Vessel az a Királyjelölt. Azt hiszem ezt a fordítást használják rá a King Candidate helyett már egy jó ideje.

Ne menjünk át Narutóba. Az visszaemlékezéseket jelent. Csak azt ne! Ezt legalább ötször elsütnék:
Hakuryuu: "A nevem Ren Hakuryuu. Nem kedvelek igazán semmit és nem utálok semmit sem igazán. A célom a klánom feltámasztása és van egy személy, akit meg akarok ölni."
Alibaba: "Remélem nem rám célzott".

Szemtelen egy vicc volt. Nevet

Ahhoz viszont még mindig tartom magam, hogy Gyokuen nincs lerendezve.

Naplózva

Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #459 Dátum: 14 okt 02, 20:57:21 »

Nekem is furcsa hogy Hakuei nincs ott. Lehett hogy Hakuryuu melett marad, biztosan találkoznak vele Aladdinék.
Gyokuen jól megjátszótta a halálát, ha nem halott.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #460 Dátum: 14 okt 04, 17:53:07 »

Alibaba nem hiszem, hogy beházasodik a családba. Tovább kell növelni a szakadékot Hakuryuu és Alibaba között ehhez pedig Morgiana a legtökéletesebb. Ráadásul Alibaba ígéretet tett Mor-sannak, amit, ha megszegne hatalmasat csalódnék a karakterében.
Gyokuen biztos, hogy nincs lerendezve. A rész pedig valóban Naruto 2.0 lett sajnálom a dolgot. Mondjuk Judal átállása sanszos Hakuryuunak meg a halála esélyes.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #461 Dátum: 14 okt 07, 18:45:24 »

Rá kellene jönni hogy melyik Djinn-t szerezte meg Hakuryuu.
Japánt nehezebb lefordítani, de akit érdekel annak az mézen utána :www.mangabee.com/Magi_Labyrinth_of_Magic/242/
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #462 Dátum: 14 okt 07, 18:50:11 »

Elvileg csak Zagan van neki egyedül, nem? vagy valahol volt említve, hogy hódított még dungeont?
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #463 Dátum: 14 okt 07, 18:56:15 »

Szerintem is csak Zagan van meg neki, a mangaképek alapján se látok mást.
Naplózva
Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #464 Dátum: 14 okt 07, 19:07:09 »

Furcsa de szerintem az egy új djinn Metal Vessel.
Zagan a Lándzsában van, és így csak egy új djinn lehet.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins