Ures1
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Inferno -Devil King-
|
|
« Válasz #435 Dátum: 14 szep 14, 17:40:02 » |
|
Csak Judal jött meg de hol van Hakuryuu. www.mangabee.com/magi2014/239/18/Jólnéztek volna ki a Kouennék neki estek volna Sinbádékra. Megint úgy néztek farkas szemet mint az Al-Thamennel. Ezután gond
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #436 Dátum: 14 szep 16, 09:58:24 » |
|
http://mangafox.me/manga/magi_labyrinth_of_magic/vTBD/c239/1.htmlÉs befutott a várva várt Judal-vhan is! Most fog csak belendülni ez a találkozó.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Ures1
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Inferno -Devil King-
|
|
« Válasz #437 Dátum: 14 szep 16, 14:13:36 » |
|
Az lenne jó Judaltól a megmondaná a keresett személy Gyokuen, és segítene a többieknek. Mi szerint ha Hakuryuu is itt lelenne akkor az is jó lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #438 Dátum: 14 szep 16, 18:12:48 » |
|
Kouen nem most jelentette ki, hogy ismer valakit, aki hasonlít Arbára és el is kezdte sorolni Gyokuen tetteit? Judarnak ezen a téren nem kell semmit sem mondania, illetve Kouennek már nem lenne új ez az információ. Kouen pedig el fogja utasítani a többiek segítséget, ha felajánlják.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 16, 18:14:08 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Ures1
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Inferno -Devil King-
|
|
« Válasz #439 Dátum: 14 szep 16, 19:28:09 » |
|
Lehet hogy vannak bizonyitékok amit Kouen mondott, de én úgy értettem Judal igazolná ezt az egyészett. És tényleg Kouen nem az a fajta ember aki csak úgy szövetkezne. A szövetségnek nagy ára lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #440 Dátum: 14 szep 16, 19:56:52 » |
|
Na és Judal honnan az üntyümpüntyümből tudná, hogy Gyokuen=Arba? Vagy csak nekem maradt ki valami ami miatt ezt ő kötelezően keni-vágja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ures1
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Inferno -Devil King-
|
|
« Válasz #441 Dátum: 14 szep 16, 20:19:06 » |
|
Bitzósan van róla tudása hogy ő Gyokuen az az Arba. Ha már Gyokuen annyira maga alatt tartóra akkor mért netudná ő is Al-Thamen tag. Ha úgy nézzük lehet ugyan az mint Pitonnál Voldemorttal. De nem lesz óvatlan azért Judal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #442 Dátum: 14 szep 16, 20:35:25 » |
|
Azért Arba és Gyokuen között elég nagy hasonlóság van és nem mellékesen a Sheba botját is megtartotta, amit láttak a visszaemlékezésben. Koumei elég okos, hogy összeadja az 1+1-et. Ez még jobban vonatkozik Judalra, ai látta, ohgy Mire képes Gyokuen és biztos tudja, hogy ő is Magi.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #443 Dátum: 14 szep 16, 20:37:48 » |
|
Nyilván a visszaemlékezés hatására a legtöbbeknek le kellett vágniuk, hogy a két személy ugyanaz, amiatt tettem fel a kérdést, hogy ha feltételezzük hogy x nem tudja kik ők, akkor y miért lenne okosabb. Bár mi aztán könnyen beszélünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ures1
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Inferno -Devil King-
|
|
« Válasz #444 Dátum: 14 szep 16, 20:40:27 » |
|
Judal igenis tudja bizonyítani . Valahogy van valami kis esély. Ha valami itt mégse sikerülne ne ezt pártot hibáztassák emiatt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 16, 20:42:19 írta Ures1 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ures1
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Inferno -Devil King-
|
|
« Válasz #445 Dátum: 14 szep 21, 19:08:40 » |
|
Jóbban ürültem volna ha színtén Vasárnapra adták volna ki "ha még nem angol is" a Magi manga 240. fejezetétt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ures1
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Inferno -Devil King-
|
|
« Válasz #446 Dátum: 14 szep 22, 19:02:01 » |
|
Judal jöt , látott , és felfordulást csinált. Ez vártam én. Végre ki mondta hogy Arba Gyokuen. Meg kipróbálta Újdonsült pálcáját és megvillogtatta varázs tudását. Valami hasonlott használt mint Solomon bölcsessége és nála is megjelent a bizonyos 3.szem. Aztán letüntette magát. Nagy bravur mondhatom. Alibaba nagyon sokkat megértett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ures1
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Inferno -Devil King-
|
|
« Válasz #447 Dátum: 14 szep 23, 20:10:26 » |
|
Az elfelejtettem hogy ami Judalnál volt az egy sötét Isteni pálca volt. Ha van egy sötét isten akkor mért ne lehetne egy sötét isteni pláca. www.mangabird.com/magi-240?page=1Tuti hogy Gyokuen adta. Hakuryuuval meg mi van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #448 Dátum: 14 szep 25, 09:51:00 » |
|
http://mangafox.me/manga/magi_labyrinth_of_magic/vTBD/c240/1.htmlOké. Ilyen nincs. Ez tuti kamu. a legerősebb szereplőt, a fő Boss-t megölik látatlanba? Hagyjuk már. Akkor Ohataka-sensei tényleg trollkodott velünk ezzel az egész visszaemlékezéssel. Mégis mikor lett Judal ilyen erős? Tér-idő mágiát használ. Ezzel vissza tud menni a múltba is? Egyedül akar szembeszállni az összes szereplővel? Világuralomra akar törni vagy mi?! xD Nem értem a szándékait. Volt egy tök jó kis találkozónk, erre jön Judal és nem beleköp, hanem ránk borítja a levesünket! Kogyokutól hiányoltam egy Judal-chan-ozást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #449 Dátum: 14 szep 25, 11:23:21 » |
|
Judar konkrétan beintett az egész visszaemlékezésnek. Szóval Hakuryuu megölte Gyokuen-t és az egészből nem láttunk semmit. Ez eddig a leghihetőbb dolog, amit olvastam ebben a mangában. Júdi begyűjtötte a Médium fekete rukhját, ami a jelek szerint rendesen felturbózta. Ráadásul a támadása csak egy "üdvözlés" volt. A Tér-Időmágia Koumei elmondása alapján ugyanaz, mint Dantalion-é. Dantalion korlátait még nem ismerjük, csak a teleportációs köreit láthattuk. Ha Időmágiát is használ, akkor gyanítom, hogy nem időutazás lesz, hanem időmegállítás, esetleg időgyorsítás. Judar-chan szándékai pofon egyszerűek. Ugyanazt akarja, mint a többi Magi, csak a maga elvetemült módján. Azt mondja, hogy ennek a világnak az örökösét(gondolom a királyra utal) úgy kell megválasztani, hogy mindenki harcol egymás ellen és nem úgy, hogy szépen egy megbeszéléssel, szavakkal elintézik a dolgot. Leegyszerűsítve, say no to Talk no Jutsu! ^^ Kougyoku szerintem nincs ott a találkozón, vagyis valószínűleg Balbadd-ban lehet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 25, 11:23:55 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
|