24 nov 22, 15:16:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Magi: Labyrinth of Magic  (Megtekintve 162260 alkalommal)
0 Felhasználó és 27 vendég van a témában
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #420 Dátum: 14 aug 29, 22:17:34 »

http://mangafox.me/manga/magi_labyrinth_of_magic/vTBD/c236/1.html

Kifejezetten tetszett ez a fejezet. Kúl
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #421 Dátum: 14 aug 30, 08:00:25 »

A fejezet legelejét nem értettem. Solomon nem elnyelte Il l Ilah-t? Kicsit furcsa, hogy csak ilyen egyszerűen elzárja. Az Al Thamenről már nem is beszélve.

Akkor tényleg egy kockával le lett rendezve az egész dzsinn dolog! ikszdé...Szomorú

Tudtam, hogy Amon mondani fog valami hasonlót, ha már olyan közel kerül Aladdinhoz Alibaba révén. Szegény Aladdin le lett ejtve Paimonnál xD.

Ugo most kifogja rázni az új világot a kisujjából. Ha Ill Ilah összehozta, akkor neki nehogy már ne sikerüljön. Nevet

A fejezetről nekem ez ugrott be.
http://images2.alphacoders.com/190/190432.jpg
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Bastian

« Válasz #422 Dátum: 14 aug 30, 10:48:52 »

Ugo! Emlékezz rá, hogy ki vagy! ikszdé

A Solomonos dolog valóban zavaros. Gondolom kiengedte Ill Illahot, majd elzárta az Al-Thamennel együtt, amibe végül belehalt.

Ha már Paimon, Leraje nem adta be neki a derekát, pedig szívesen fogadta volna. Nevet

Ugo még parfümöt is fog készíteni, aminek Ugo Boss lesz a neve. Pojén

Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #423 Dátum: 14 aug 30, 21:36:30 »

Mókás ez mondani de nekem is az Oroszlán király ugrótt be.
A szereplők párhuzzama nagyon illik.
Ha Solomon egy kis időt is nyert , Az Al-Thamen viszavág, Ugo-nál csak az számít hogy megvédje a magzat Alladint.
Arba szerintem keresni fogja a rejteket, nem issz előre semmire, és véghez visszi örült fanatikus célját "BÁRMI ÁRON".
Ezzel azt értem bármit és bárkit feláldoz.
Naplózva

Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #424 Dátum: 14 szep 02, 14:19:42 »

Így már minden érthető, az Alma Torani ív lezárult. Aladdin komolyan tekintettel született meg és még beszélni is tudott, így inkább a 22 éves Solomonra hasonlít, az is eléggé komoly és hidegnek tűnt, de amilyen az apa olyan fiú, Solomon évek folyamán vált komolyabbá. Az új világ meg született, a Djinnek gazdákhoz szegültek, néhány nép fentartja Alma Torran emlékét. Ezután mi a fenne fog történni?  Gondolkozik
Az Al-thamen sztorija kellene bővebben hogy mit csináltak az Ugo által alkotott világban?
Kiváncsi vagyok hogy nézhet Belial és Gremory a Magiban, mert a Djinnek nevei a 72 ördögtől (démon) származik.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #425 Dátum: 14 szep 03, 15:59:25 »

http://mangafox.me/manga/magi_labyrinth_of_magic/vTBD/c237/1.html

Ez nekem nagyon összecsapottnak tűnt. A fontos kérdések nem is lettek megmagyarázva vagy épp ellentétesek az eddig látottakkal. Először is eddig mindig az hallottuk, hogy Solomon teremtette ezt a világot. Erre most mi van? Nem is teremtette azokat senki csupán Ugo átvitte oda az embereket.

Ugo csak úgy eldönti, hogy lesz egy Magi rendszer. Ha jól emlékszem azok lettek Magik, akik találkoztak Istennel. Akkor Ugo teremtette a Magikat és gyakorlatilag bárkiből Magit tud csinálni? Akkor Arba vagyis Gyokuen miért nem teremtett már egy sereget?

A másik meg, hogy akkor a többi faj emberré vált? De a Fanaliszok (és az Eredett sárkány) túl erősek voltak ezért Ugo a Fekete kontinensre küldte őket az eredeti formájukban. Akkor mégis, hogy lett nekik emberi alakjuk?
Aladdin meg a Rukh segítségével már gyerekkorukban kiszúrta Alibabát és Mort. Ezzel oda az érzés, hogy tök véletlen botlottak össze.

Akkor pontosan mennyi év telt el az új világba költözés és Aladdin odaérkezése között?

Tényleg jó lenne egy kicsit foglalkozni az Al-Thamennel, hogy megtudjuk, hogyan szöktek meg  másik dimenzióból és Ugo miért nem tett semmit ennek megakadályozásért.

Lehet, hogy ez mind meg van válaszolva a fejezetben és csak elsiklottam felettük a szövegtenger közepette.
A komolyságot szimbolizálva nincs smiley ebben a hsz-emben.
Naplózva

Bastian

« Válasz #426 Dátum: 14 szep 03, 19:06:15 »

Nézzük szép sorjában.

Az előző fejezetből már le kellett esnie, hogy nem Solomon teremtette az új világot, amikor Ugora bízott mindent. A megfogalmazás is, ha jól emlékszem az volt, hogy formáld újra a világot és nem az, hogy teremts egy újat. Ezen a ponton még nem akadtam fenn.

Szerintem Ugo a Magi rendszer kifejezéssel magára a 3 Magi elvére gondolt a Solomon időszakból. Ugo lett a Szent Palota őre, szóval az irreleváns, hogy Gyokuen és Sheba is Magi volt. A Szent Palota a kulcs. Ugo annak segítségével tud Magit csinálni bárkiből. Gyokuen ebbe nem tud beleszólni.

Muu visszaemlékezésében az volt, hogy a Nagy Hasadék felé tartva fokozatosan visszanyerte az eredeti kinézetét és magoiját. Nem biztos, de mintha elhangzott volna valami olyasmi, hogy a hasadékon kívül veszik fel az emberi formájukat, de attól még nem emberek. A többi fajból pedig ember lett, ha minden igaz.

Fogalmam sincs arról, hogy mennyi idő telt el.

Az Al-Thament egyelőre hanyagoljuk. Elég volt a visszaemlékezésekből egy időre.

Őszintén szólva, én sem vagyok biztos abban, hogy jól értelmeztem-e a dolgokat, de legalább próbálkoztam. xD

A komolyságot szimbolizálva elmondom, hogy miért utálom általánosságban a visszaemlékezéseket. Az esetek többségében egyszerűen látszik rajtuk, hogy utólag lettek kitalálva, gyakran ellentmondanak az eddig látottaknak és hallottaknak, aminek a következménye csak még több megválaszolatlan kérdés lesz. Végezetül, időhúzó jellegük is van.
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 03, 19:08:35 írta Bastian » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #427 Dátum: 14 szep 03, 20:38:46 »

Solomon tényleg azt mondta Ugónak, hogy formálja újra a világot de előtte meg mindig azt hallottuk, hogy Solomon teremtette az új világot.

A Szent Palota ha jól emlékszem az a hely ahova visszatér a Rukh. mikor Scheherazadé és Titus meghalt, akkor ők is oda mentek. Akkor azt úgy értelmeztem, hogy Scheherazadé Magi erejét adja oda Titusnak az emlékeivel együtt.Ugó azt mondja, majd ő kiküldi a Magik lelkeit. Szóval azt nem értem ,hogy honnan vannak ezek a lelkek. Hümm-hümm

Szóval a Fanaliszok gyakorlatilag "házastul" költöztek, és mikor hazatérnek, akkor leveszik a kinti ruhájukat és átvedlenek az otthoniba. xD

Azért Ugó kicsit beintett Solomonnak és az elveinek. Egész eddig a fajok közti egyenlőséget akarták elérni aztán mikor átmehetnek új világba, akkor Ugó mindenkit emberré változtat. Humans rules! Pojén
Naplózva

Bastian

« Válasz #428 Dátum: 14 szep 03, 21:55:04 »

Egyszerűbb lenne, ha a fennmaradó kételyeinket, kérdéseinket el tudnánk felejteni. Kevésbé lennénk összezavarodva. Hümm-hümm
A lelkek valószínűleg a lélek boltból vannak. ^^""

A 23. kötet borítója

Egyébként, a Sinbad no Bouken 2. OVA-ja is kijött nemrég. Nekem piszkosul tetszett. Kúl
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #429 Dátum: 14 szep 04, 15:54:49 »

Örülök, hogy régen nem tévedtem és végül is elég sok köze van Alma Torran népének a Torran törzs. Nevet Bár nem teljesen erre a megoldásra gondoltam.

A fejezet meg tetszett, bár elég érdekesen "született meg" Aladdin. ikszdé Végre körbeértünk a történetben, kíváncsi vagyok, ezután mi fog történni.
Naplózva
Bastian

« Válasz #430 Dátum: 14 szep 12, 19:23:55 »

http://mangafox.me/manga/magi_labyrinth_of_magic/vTBD/c238/1.html

Vajon mindenki úgy fog dönteni, mint ahogy várjuk, vagy meglepnek minket? Hümm-hümm
Naplózva

Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #431 Dátum: 14 szep 12, 21:34:25 »

Egy kicsit több komentett is kérnék, mert mások vélményére is kiváncsi vagyok.
Ez a fejezetben már a történet vissza ált, innen már a ország fők döntése számit.
Aladdinnak döntésére a 3 ország egyként müködik vagy nem?
De még senki se tudja hogy Arba Gyokuen ,szinte Al-Thamen tagok tudják. Maximum Kouen vonhatja ki a következtettéseket vagy a Djinn vagy Ugo.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #432 Dátum: 14 szep 12, 22:04:49 »

Na végre! Vissza a jelenbe! Nevet
Alibaba kicsit sok időt vitt el arra, hogy elmondja, hogy milyen keveset tudtak eddig Aladdinról.
Szóval az egész visszaemlékezés arra ment ki, hogy Aladdin elmondja, amit eddig is tudtunk, hogy az Al Thamen milyen gonosz és csak a 3 nagy nemzet erejével győzhetik le, ami egyszer már megtörtént. Ezért is nem értem ,hogy az alárendeltek részéről mi ez a nagy ellenzés.

Amúgy Muu helyet nem Titusznak kellene vezetnie a Reim birodalmat? Neki csak van már benne 200 év tapasztalata.

A következő rész címe: A feszültség emelkedik. Akkor nem lesz olyan sima ez a tűzszünet megkötés.Nevet Mibe, hogy Szinbád fog feltételeket szabni? Az utolsó oldalon nagyon  úgy mosolyog mintha a kedve szerint alakulna a cselekmény. xD Talán még a Alibaba-Kogyoku házasságot is megsürgeti, persze csak, hogy Alibaba kémkedhessen neki. Alibaba talán jobban járna, ha még most gyorsan beavatná Mort nehogy Szinbától kelljen megtudnia.^^

Ami még bezavarhat az ideiglenes szövetségbe az Hakuryuu és Judal. Még mindig nem ismertek a szándékaik. Nyilván nem fognak Gyokuennel szövetkezni de azt se hiszem ,hogy önként felajánlják a segítséget nekik. Egy ismételt ajánlat tevés Mornak Aladdin előtt azért belendítene pár eseményt. Nyelvesít
Naplózva

Bastian

« Válasz #433 Dátum: 14 szep 12, 23:05:25 »

Ej, de jól esett, hogy ismét a jelenben vagyunk. Kúl

Nincs az az Ill Illah, hogy Kouen belemenjen a tűzszünetbe. A célja, a világ egyesítése lehetetlenné válna. Szindbád van a legjobb pozícióban. Jelenleg szövetségben vannak Reimmel, így neki semmi oka sincs arra, hogy offenzívan lépjen fel. Muu viszont alapból Kouennel jött találkozni. Ha érvénytelenítené a Szindriával kötött szövetséget és átpártolna Kouhoz, onnantól kezdődhet a karakterek hullása. Judar és Hakuryuu valóban tiszteletét tehetné végre.
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #434 Dátum: 14 szep 14, 16:02:08 »

Khm, hát csak kérnetek kellett jóuraim. Nevet A spoiler már kijött. >.< Éééés.... Judal! :3

Amúgy tényleg jó, hogy végre a jelentben vagyunk, már kezdett elegem lenni a sok visszaemlékezésből. Mosolyog
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins