24 nov 22, 14:53:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Magi: Labyrinth of Magic  (Megtekintve 162218 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #360 Dátum: 14 márc 29, 12:02:50 »

Idén hamarabb jött az április elseje: ikszdé

http://reader.sensescans.com/reader/read/magi__labyrinth_of_magic/en/15/220/page/3

Senpai didn't notice me!
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
georgee12
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #361 Dátum: 14 márc 29, 12:14:49 »

Furcsáltam is, hogy lehet ilyen korán kint? 2. oldalon már leesett. Nevet
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #362 Dátum: 14 márc 29, 13:16:17 »

Hát erre nem számítottam ikszdé A bajszos Solomon nagyon ott van. xD
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Bastian

« Válasz #363 Dátum: 14 ápr 03, 16:03:08 »

Kingdom of Magic 25. rész END: Tulajdonképpen, nem igazán tudok negatív dolgot írni a fináléról. A Médium legyőzése rendben volt, a zenékre nem lehetett panasz és hangulat is piszkosul átjött. Az A-1 nem mindig van a toppon az animációval, de a könnyfakasztó jeleneteknél mindig odateszik magukat. Seherezádé búcsújánál homályosan, de láthattuk a jövőbeli Aladdint és Alibabát. Ezt a jelenetet szépen átugrották a mangából, amit nem is csodálok. Biztos felvetne pár kérdést, a 3. évad pedig elég távolinak látszik ahhoz, hogy emlékezzenek az emberek erre a történésre. Egyszerűbb volt kihagyni.

Összegzés: Mindenképpen jobb volt mint az első évad, bár a második fele nem tetszett annyira. A háború kifejezetten rosszul festett. Itt hoznám fel a visszatérő problémámat: Miért kell 4 fejezetet belesűríteni 1 epizódba? Miért nem lehet 2 fejezet = 1 epizód aránnyal dolgozni? Az egész évadban volt két ilyen rész és nem volt rá panaszom, hogy csak 2 fejezetet dolgoztak fel. Sőt, az egyik lehetett volna 1 fejezetes is. Szezonális anime révén nem ártott volna, ha figyeltek volna arra, hogy miként gazdálkodnak az alapanyaggal. Nem csak arról van szó, hogy nincs elég anyaguk a következő évadra, hanem arról, hogy elveszik a gondolkodás és a rácsodálkozás élménye, amikor 4 fejezetet dolgoznak fel. Nem ott zárják le az epizódot, ahol 2 fejezetnél lett volna egy ütős jelenet, hogy várjuk a jövő heti részt, hanem tovább mennek és egyből lezárják azt a szálat, amiért lehetett volna izgulni. Olyan visszajelzést is kaptam, hogy nem lehet cliffhangerrel lezárni az évadot. Kérdem én, miért nem? Ha jobban beosztották volna a fejezetek meganimálását, akkor ott abba lehetett volna hagyni, amikor Alibaba blokkolja Muu kardját. Októberben jöhetett volna a 3. évad és további évadok folyamatosan, ha hajlandóak lettek volna a tempóra ügyelni. Sajnos nem ezt tették, szóval 2015-ig nem számítanék új évadra. Remélem addigra ráébrednek arra, hogy változtatni kellene a feldolgozott fejezetek mennyiségén epizódonként.

220. fejezet: Először is, így álmodta meg Ohtaka, Salamon csapatát színesben. A fejezetből megtudtuk, hogy a Mantikórok vezetője Agares valamint, hogy van Remete és Gorgó törzs is. A Remeték vezére ránézésre Amon, a Gorgóké pedig Astaroth. Salamon beszéde tetszett és ahogy elnézem Shebának is. Vagy neki Salamon tetszett? Esetleg mindkettő? ikszdé A következő fejezetben jön a 17 éves Salamon.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 03, 16:05:32 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #364 Dátum: 14 ápr 07, 14:57:00 »

Nekem is be kéne fejezni már. Kb egyszerre végzem ki az összes sorozatom. >.<#

221. fejezet: Úgy nézem, hogy a bot ellenére nem Shiba lesz Gyokuen. Még az időugrás előtt nem voltam biztos de a mostani fejezetből látszik, hogy nem ugyanaz a két személy. Én most arra gondolok, hogy Solomon és Sheba kapcsolatából születik meg Gyokuen és utána Aladdin. Nevet Esetleg Arbától lenne Gyokuen, míg Aladdin Shebáé lenne. Így vagy a testvére vagy a féltestvérek lennének. Biztos megvan az oka, hogy miért Sheba a főszereplő Aladdin meséjében.
Szóval az a 72 személy, akik rendelkeznek bottal ők lesznek a másik világ dzsinnjei. Vajon Falan kinek a dzsinnje lesz? Hümm-hümm Arra is kíváncsi vagyok, hogy a Magik miként jönnek majd be a sztoriba.  most ez az Eredet Sárkány is érdekes lesz.
Naplózva

Bastian

« Válasz #365 Dátum: 14 ápr 07, 19:42:59 »

221. fejezet: Salamon-senpai nem veszi észre szegény Shebát. Brühühü. Sír Sorra gyűlnek az ismerős Dzsinnek, ezúttal Phenex tette tiszteletét. Wahid valószínűleg mindkét szemét elvesztette, de ez sem volt akadály ahhoz, hogy Falannal összejöjjön és szülessen egy gyerekük. Ugo 58 éves létére jól tartja magát. Biztos feltalált egy varázsránctalanítót. Pojén
Az Eredet Sárkány kíváncsivá tett. Kúl

@Tilon

Érdekes elmélet, de van néhány probléma vele. Kouen 3 Dzsinnje azt mondta Magnostadtban, amikor Aladdin megidézte őket, hogy "Itt vagyunk, hogy szolgáljuk a királyunkat(Kouen) és a múltbeli nagy királyunk reinkarnációját". Ebből szerintem az következik, hogy Aladdin nem a fia senkinek, hanem Salamon újjászületett, de Aladdin néven. Lehet hatalmas baromságot mondtam, de jelenleg nem érzem azt, hogy itt Salamon bárkivel is összejönne. Azt tudjuk, hogy 3 megbízható Magija lesz, akikből az egyik elárulja. Vagy Arba vagy Sheba lesz az. A Gyokuen lehet felvett név is. Az, hogy kinézetre nem hasonlítanak nem számít. Ithnan sem hasonlít az Alma Toranos alakjára és Ugo sem. A Gyokuen = Sheba dolog mellett még az is szól, hogy Gyokuen Borgja elrepítette Hakuryuut és a mostani fejezetben pont arról volt szó, hogy Sheba is hasonlót csinált. Falan nem hiszem, hogy akárkinek is a Dzsinne lesz. Feltűnt egy Falan a Sinbad no Boukenben, de még mindig nem tudni, hogy ugyanaz-e a kettő, vagy csak név rokon. Nem hasonlítanak, de Salamon nevét már a szájára vette. A démonokból, illetve Dzsinnekből itt lehet szemezgeti. kacsint
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #366 Dátum: 14 ápr 09, 16:46:52 »

Igazából nagyon is hasonlítanak. Nevet Azt viszont elfelejtettem, hogy Ugo is magi volt. Arra gondoltam, hogy mivel még nem tudjuk, hogy miként lesz valaki Magi lehet, hogy csak a következő generációban fog kiderülni. Végül is lehet mert Ugo már most 58 nem hinném, hogy pár+ évtized meglátszana rajta.^^

Lehet, hogy belemagyarázás de talán a Borg utalás, hogy Sheba lánya lesz Gyokuen. Ha az anyja jó benne, akkor ő is lehet az. Lehet, hogy csak magamat próbálom meggyőzni, hogy Sheba nem lesz gonosz. >.<#
Az inkarnációra hát nem tudom. Lehet nem emlékszek pontosan de nem Solomon küldte át Aladdint? Mert ő ott volt Alma Toranban, hisz elvileg látta ahogy elpusztul az a világ.
Naplózva

Bastian

« Válasz #367 Dátum: 14 ápr 09, 17:10:30 »

A manga első fejezetében kaptunk egy visszaemlékezést, amiben Ugo a királyának szólítja Aladdint és azt mondja, hogy teljesíti egy kívánságát. Aladdin kívánsága pedig Ugo barátsága volt. Elvileg Ugo küldte át Aladdint, de hogy miként került egyáltalán oda és honnan az jó kérdés. Ugo a Szent Palota vagy Bátorság Szobájának őre. Ha jól emlékszem egyszer csak szólt, hogy most már kimehet a világba. Durva belegondolni, hogy nagyjából a történet felénél vagyunk, de még mindig nem egyértelmű Aladdin kiléte, származása. Talán az Alma Toran fejezetek pontot tesznek ennek a végére. Meglátjuk. ^^
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 09, 17:11:59 írta Bastian » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #368 Dátum: 14 ápr 09, 19:55:34 »

Azért azt is jó lenne tudni, hogy mennyi különbség van időben a két világ közt. Azt tudjuk,  Solomon hozta létre ezt a világot X időpontban.

Legyen a jelen Y.  Scheherezadé 268 éves (volt) és akkor már létezett a Reim birodalom. Ami gondolom nem 3 nap alatt épült fel. Mivel Titus birtokolja Scheherezadé összes emlékét és neki is teljesen új ez a sztori, valószínűleg még volt előtte pár évszázad.  Legyen mondjuk Y előtt 500 évvel. És most jön be Gyokuen és Ithnan ők ott voltak Alma Toranban X-kor. Alma Toran elpusztult X után, szóval még az előtt át kellet jönniük. Ez alapján minimum 500 évesnek kellene lenniük. De mivel egy Magi max életkora 268 év (Scheherezadé alapján), ez lehetetlen. Szóval fel kell tételeznünk, hogy valami téridő kapun jöttek át és ugrottak X-ről Y közelébe. Talán pont  ez a Szent Palota/Bátorság Szobája lenne az átjáró? Ezt erősíti meg az is, hogy Gyokuen tudott arról a helyről. Titus Rukhja is oda került, mikor meghalt. kicsit furcsa, hogy még nem láttuk a Rukh-ot Alma Toranban.

Leegyszerűsítve Aladdin, Gyokuen és Itthnan egy téridő géppel menekültek át a Solomon által létrehozott világba nem sokkal a sztori kezdete előtt. Nevet
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #369 Dátum: 14 ápr 09, 20:39:49 »

A Reim birodalom tudtommal ~730 éves (tippem sincs, honnan szedték ezt az információt, de minden ezzel van tele, szóval gondolom vmi Guide Book-ból), és mivel a világnak "rendbe is kellett jönnie" azután, hogy áttelepültek a túlélők, én kb. 1000 évesre saccolnám maximum korát ennek a világnak.
Amúgy Ithnan, Gyokuen és a többiek szerintem vagy nem öregednek valami miatt, aminek Alma Torran az oka, vagy pedig nekik is van egy eredeti testük csak az Al Thamen mindenféle cheattel életben tartják azt (ha már saját dzsinneket tudnak létrehozni ikszdé ). Bár én az első opcióra saccolnék.

Én se akarom, hogy Sheba gonosz legyen Szomorú De én biztosra veszem egyelőre, hogy ő Gyokuen, elvégre közte és Salamon között ki kell alakulnia egy bizalmas kapcsolatnak, hogy aztán Salamon Magija legyen.

Ui.: Mondjuk az érdekes, hogy a Guide Book-ban azt írták Gyokuen életkorára, hogy 48 éves. Általában ha ez ilyen képlékeny dolog, akkor oda pöttyintenek egy kérdőjelet, de itt kerek perec megmondták. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 09, 20:47:14 írta CrazyCat » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #370 Dátum: 14 ápr 14, 09:13:21 »

Most, hogy mondod nekem is elég ismerős ez a 730. Lehet, hogy 1-szer 2-szer megemlítették már.

222.fejezet: Jó sok dologra fény derült ebben a fejezetben.
Amint felállítok egy elméletet a mangaka kiröhög és azt mondja "NEM!". Ennyit a max 268 évről. Solomom apja már 800 éves múlt.  >.<#
Az a szakadék nem pont olyan, mint a Sötét Kontinens? Solomon nem cécózik megadta Shebának a kezdő lökést xD Azért Sheba is kihasználja az alkalmat, hogy belé kapaszkodjon. Nyelvesít Olyan rossz, hogy lehet majd elárulja őt. Mármint nézzetek rá, hogy milyen ebben a fejezetben. Pirul
Láttuk a jövőképet Alma Toran pusztulásából. Kicsit úgy volt fogalmazva, mintha Isten vissza venné azt amit adott.  Úgy néz ki lassan jönnek az Istenölő fejezetek. Eltarthatna addig, mint a Bleachben xD.

Ez nyilvánvaló volt, hogy a Fanaliszok is Alma Toranból jöttek. Kúl

Anime:
Az ilyen részek után gondolom mindig azt, hogy az akció jelenetek sokkal jobban átjönnek, mintha csak pár képkockát látnál belőlük. Nagyon pörgős lett az utolsó nagy harc.

Én sajnálom, hogy visszavettek Kogyokuból. Még a támadása is gyengébbnek hatott.
Néhány támadás tényleg elég spórolósra csináltak például Mor-ét. A mangában sokkal jobb volt. Itt csak tüzet lehetett látni és semmi láncot.
Ezen a két dolgon kívül nem nagyon találtam kivetnivalót. Ezeket is csak azért mert ugye a manga miatt. Nevet Én sem értem, hogy miért nem lehet, cliffhangerrel lezárni egy évadot. Azért mert csak később jön a folytatás, attól még az nem akadály. Annak viszont nem örültem volna, ha a csata közebén véget ér az évad és ki tudja mennyit kellet volna várni, hogy láthassuk az egészet.
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #371 Dátum: 14 ápr 29, 19:58:37 »

Kis idő után bepótoltam a fejezeteket és eddig nem csalódtam. Egyszerűen imádom ezt az arcot eddig! annyi mindent tudunk meg és egyre részletgazdagabb lesz a világ is (nagyon fontos aspektus szerintem)! Nagyon tetszik és alig várom a következő fejezeteket! Ti már kitárgyaltátok a többit, szóval most inkább csak elolvasom, amit ide írtatok.

A mostani fejezetről: nem volt rossz és Sheba egyre kedvelhetőbb. Mondjuk még mindig van egy kis érzésem, hogy vele még lesz valami és ő lesz Gyouken.
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #372 Dátum: 14 ápr 29, 20:24:21 »

Nos, sajnos elég valószínű hogy ő lesz Gyokuen.
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #373 Dátum: 14 ápr 29, 20:42:30 »

Valószínúleg, csak legyen jól megmagyarázva, hogy miért fogja elárulni őt. Mondjuk azért igen kicsi esélyt látok arra, hogy pont az legyen elrontva.

Ez az egyetlen shonen manga, ahol jobban szeretem a beszélgetős, infó dús fejezeteket, mint a harcokkkal telieket. Sokkal jobbak a beszélgetős fejezetek. Nekem ne mondja senki, hogy ninc itt sztori vagy hogy rossz, mert nem igaz.

Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #374 Dátum: 14 máj 03, 14:04:47 »

Végre több, mint 2 hét után új fejezet és még egy bónusz is! Nevet
Kicsit most nagyon belezavarodtam a bónusz fejezetbe. Most akkor Dávid belenézet a jövőbe és Aladdin mutatja az egész eddigi történéseket, ami neki majd a jövőjében lesz és onnan tudta meg, hogy lesz egy fia? Egyáltalán  biztos, hogy Solomonról volt szó? Nem lehet, hogy Aladdinról? Hmm?

Azt hiszem, most már biztos, hogy Arba lesz Gyokuen. bow Legalábbis itt szinte teljesen úgy néz ki:
http://mangafox.me/manga/magi_labyrinth_of_magic/vTBD/c223/4.html
http://mangafox.me/manga/magi_labyrinth_of_magic/vTBD/c223/13.html

Arba és Sheba beszélgetéséről nekem Hiruzen és Danzou jutott eszembe, hogy két oldalról támogatják Konohát. Ki hitte volna, hogy Arba támogatja a Solomon x Shebát. xD Lehet, hogy Shebának túl nagy falat, hogy Solomon egyáltalán komolyan vegye. Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins