24 nov 22, 15:27:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Magi: Labyrinth of Magic  (Megtekintve 162276 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #330 Dátum: 14 jan 12, 12:13:25 »

Kingdom of Magic 14. rész: Lehullt a lepel. Az új openingből szépen ki lehet találni, hogy meddig fogják leadni a Magnostadt arcot. A megfejtés: a végéig. Megmerem kockáztatni, hogy emiatt szinte biztos, hogy nem lesz új évad ősszel.
Az opening zenéje nem lett rossz, a képi világa pedig spoilerhalmaz. Tetszett a részben, ahogy Titus átment egy teljesen másik karakterbe és mindennek úgy megörült. A rész végén jól átjött a goi kegyetlen sorsa, ahogy Margát a csávó szívfájdalom nélkül belehajította a verembe. Az új ending elnyerte tetszésemet.

210. fejezet (RAW+Fordítás): Nem hiszem, hogy sokat fog változni a fejezet, ha kikerül angolul, de azért megvárom. A RAW és az angol fordítás alapján tűkön ülök. Nem sokszor van az, hogy drukkolok egy pár összejöveteléért, de most nagyon szorítok.

210. fejezet: A fejezet eszembe juttatta, hogy milyen egy jó, beszélgetős fejezet. Nem kell mindig harcnak lennie ahhoz, hogy élvezze az ember a történéseket. Először is, Kouen és Koumei nagyon jól kitalálták a tervüket.
Kouen teljesen sarokba szorította Alibabát az ajánlatával. Ha nem fogadja el, az olyan, mintha lemondana Balbaddról és magára hagyná a népét. Viszont ha elfogadja, akkor minden összeköttetését meg kell szakítania Szindriával. Nem lettem volna Alibaba helyében. Koumei ki is szabta mi a 3 követelmény, amivel elfogadják Alibaba hűségét a Kou Császárság felé. A legérdekesebb számomra az, hogy feleségül kell vennie valakit a császári családból. Kougyokut abszolút el tudom képzelni Alibaba mellé, mint barátnő. A múltjuk hasonló, korban sincsen különösebb eltérés, az egyikük víz, a másikuk tűz használó(az ellentétek vonzzák egymást) és jól mutatnak egymás mellett. Lehet kiderül Szindbád, Zeparral való manipulálása és Alibaba ezért megy bele a dologba.
Most kitérek picit Morgianára. Szerintem Alibaba nem szerelmes belé, hanem csak kétségbe volt esve amiatt, hogy neki nem jutott eddig senki, ezért boldogan elfogadta, hogy Mor a "barátnője" a félreértésből adódóan. Morgiana mutatott már szerelemre emlékeztető jeleket, de a félreértésből az is kiderült, hogy ő attól tartott, hogy Alibaba növekvő baráti/szövetségesi köre miatt ő csak egy halvány létezés lesz Alibaba életében a későbbiekben. Miután kiderült a félreértés, Mor időt kért Alibabától, mert még nem volt felkészülve az ilyesmire és Alibaba beleegyezett abba, hogy vár. Szóval szerintem Alibaba nem szerelmes Morba, viszont azzal, hogy elvesz valakit megszegné a Mornak tett ígéretét, ezért gondolt Morra a fejezetben. Mornak ott lenne még Hakuryuu, sőt lehet Mor lesz a kulcsfigurája annak, hogy Hakuryuu vissza térjen a jó oldalra(Szerelem ereje).
Visszatérve a fejezetre, Mu megjelenése és Kouen szavai arra engednek következtetni, hogy Szindria lehet bukta a szövetséget a Reim Császársággal. Sokat fordult a világ a háború óta.

Szindbád kalandjai
http://www.animenewsnetwork.com/news/2014-01-12/magi/sinbad-no-boken-spin-off-manga-3rd-volume-bundles-anime
Az egyetlen elfogadható magyarázat számomra az, hogy ha a Prototípust fogják meganimálni. El ne kezdjék nekem a jelenleg futót meganimálni, mert idővel teljes évad lehet belőle. >.<#
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 14, 00:37:53 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #331 Dátum: 14 jan 14, 15:03:02 »

210. fejezet
Alibaba most tényleg szorult helyzetbe került. Egyrészt ott van Szinbád, akinek rengeteg mindent köszönhet és még fel is néz rá. A másik oldalon meg Kouen, aki idézőjelben visszaadná neki az országa irányítását. Igazából csak az első feltétel húzós Alibabának, hogy szakítson meg minden kapcsolatot Sindriával. Így Szinbád szemében áruló lesz. A feleséghez menésnek csak annyi a szerepe, hogy ne forduljon a birodalom ellen.
Igazából az ok amiért nem hiszem, hogy belemenne az az, hogy így már csak nyugodt életet kellene élnie Kogyoku oldalán de ez ellentétes a főszereplői vérével. Gondolkozik Hacsak Sindria nem támadja be, de az egyenlő egy hadüzenettel a Kou birodalom felé.
Kogyoku aranyos, mint mindig.  Pirul igaz, neki nem lenne beleszólása, hogy hozzá menne-e Alibabához, de szerintem igen. Hisz annó a Balbadd Arcban is majdnem hozzá adták. Mikor összebarátkoztak, akkor visszaemlékezett, hogy majdnem a felesége lett és nem úgy tűnt, hogy bánná. Igaz ő Szinbád első számú Fangirl-je, de ha megtudja, hogy megbűvölte/hipnotizálta, akkor lehet, hogy kiábrándul belőle. Lassan több a romantikus szál, mint egy romantikus mangában. xD Egyedül Aladdinnak nics még jelöltje, de ő ugye minden lányt szeret. Nevet
Muu megjelenésére egyáltalán nem számítottam. Hogy került oda és honnan tudta, hogy Mor is ott van?
Szerintem nem a Sindria és Reim miatt látogatta meg, hanem a Fanalisz nép miatt. Hisz azt is mondja, hogy valamit el kell mondania, mint fanaliszi társa. Nem lennék meglepődve, ha olyat mondana, hogy a Fanalisz nép feltámasztása érdekében minél hamarabb gyereket kell nemzenie. Most úgy is ilyen dolgok kavarodnak Alibaba fronton is. El is képzeltem, hogy Alibaba beszélni akar vele és még mielőtt Mor mondaná, hogy nem kell tovább várnia és lesz a barátnője Alibaba közli, hogy elveszi Kogyokut. Nevet Persze minden megoldódna, hogyha Alibaba háremet csinálna, ahogy Koumei javasolta.^^

Szinbád kalandjai
már ideje volt, hisz nyár óta igérték. Bár május közepe még mindig nagyon messze van. De rosszúl néz ki Szinbád ilyen fiatalon, akkora lófarokkal. Majdnem a földet súrolja xD
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #332 Dátum: 14 jan 14, 15:23:43 »

Sikerült felzárkóznom a mangához és az animéhez is.

Meg kell hogy mondjam, nagyon érdekes ez a történet. Nagyon jól ki lett találva minden. Kapunk itt mindent egyébként, de leginkább politikai tényekkel találkoztam az első 100 fejezetben, ami miatt megtudtam 1-2 érdekes dolgot. ikszdé
Volt ez a Magnostadti harc, ami megint jóra sikerült és összegyűjtötte a világ ''összes'' ( 1 kivételével talán ) fémedény használóját. Nagy erőt képvisel mindkét fél, azaz mind a 3 fél. Jelenleg most úgy vagyok, hogy Reim dönti el majd ki fog majd előnyben lenni a háborúban.
A 2 kou testvér jó tervet eszeltek ki, de szerintem itt lesz majd szó Sinbad akciójáról, amit Kogyouku-val tett. Nem tudom pontosan mit is tett vele...elmagyaráznátok?

Hogy Alibaba milyen döntést hoz azt nem tudom, de annyiban biztos vagyok, hogy ezt nagy részben aladdin is el fogja dönteni. Olyan értelemben, hogy Aladdin melyik oldalon áll.

Nagyon érdekes dolgok készülődnek itt. Remélem hamarosan beindulnak már az epikus fejezetek.
Naplózva
Bastian

« Válasz #333 Dátum: 14 jan 14, 16:01:08 »

Szindbád ugyebár edzett Kougyokuval, akit a Zepar nevű Dzsinnével győzött le. Konkrétan elaltatta Kougyokut, plusz néhány embert rajta kívül.
http://mangafox.me/manga/magi_labyrinth_of_magic/v13/c120/13.html

Az előző oldalon Kougyoku azt mondja, hogy Szindria ellen nem használja a Fémedényét, amire Jafar megjegyzi, hogy Kougyoku bölcsebb, mint ahogy gondolták, viszont Szindbád akciója így is elengedhetetlen volt. Ekkor jön ez az oldal, ami erősen arra utal, hogy Szindbád megbűvölte Kougyokut, Zeparral.
http://mangafox.me/manga/magi_labyrinth_of_magic/v13/c121/8.html

Itt Kougyoku azt mondja, hogy újabban mintha valaki hangját hallaná a fejében, de nem tudja mi az. Zepar ezen az oldalon is feltűnik.
http://mangafox.me/manga/magi_labyrinth_of_magic/v15/c146/16.html

Koumei nem tudja, hogy Szindbád rejteget-e valamilyen ütőkártyát. Szindbád erre kitekint Kougyokura.
http://mangafox.me/manga/magi_labyrinth_of_magic/v20/c198/7.html
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #334 Dátum: 14 jan 17, 17:31:23 »

14.rész
Még mindig tartjuk a 4  fejezetes sebességet. Az évadból még van 42 fejezet. Tartva a tempót akkor még 11 rész van hátra. Az reális is mert 25-26 részes szokott lenni egy teljes évad. Na de a részről.
Szép volt az új OP. Kicsit Spoileres de szép. Nem is vártam, hogy lesz már át akartam tekerni.^^ Az ED nekem is tetszett. Titus nagyon aranyos volt a macskával és a kisbabával, majd később Margával is. Kicsit csalódott vagyok, hogy cenzúrázták azt a részt. >.<# A mangában jobban átjött, hogy a goik nem bánják annyira, hogy élősködnek rajtuk  a mágusok.
Naplózva

CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #335 Dátum: 14 jan 18, 17:54:27 »

211. fejezet RAW és a fordítás

Na ez tetszett és a vége mindent vitt! Nem akarok spoilerezni, de ez váratlan volt Mosolyog.
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #336 Dátum: 14 jan 19, 21:15:15 »

NE OLVASSÁTOK EL HA NEM LÁTTÁTOK MÉG A 211. FEJEZETET! SPOILERES!

211. fejezet:

Na hát kaptunk egy kis történetet a másik oldalról, ami nekem tetszett is. Ha jól értettem, akkor ott olyan világ van, hogy megvan a saját kinézeted, mint állat. De mi lenne, ha nem Fanaliszi megy oda? Belehal, mert még soha nem is járt ott?

Sinbad is felbukkant és úgy néz ki tényleg hipnotizálta szegény kogyokut. Nem tudom most mi lesz, mert Alibabát szó szerinte sokkolta az eset. Szóval, hogy Sinbad még beszélni is tud vele így. Szerintem most már semmiképp se marad alibaba Sinbad oldalán, akárhogy is nézem, mert a tény, hogy hipnotizálta szegény kogyokut, lehet felidegesíti Alibabát.
Tök érdekes.

Várom a következőt!

Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #337 Dátum: 14 jan 21, 11:47:26 »

211.fejezet.
Hát nem erre számítottam a másik oldalon. Most az víz alatt van, vagy mik azok a kis ebihalak? ikszdé Mornak vajon milyen alakja lenne? Ez neki szép kis power up lehet majd a későbbiekben, ha valahogy képes lesz előhívni azt a formát ezen a földtekén.
Scheherazadét még mindig kedvelem. Jó lenne majd egyszer látni, miként szerette meg ennyire Reim-et.

Fenébe, Szinbád! Nem tudtad volna megvárni, hogy mit mond Alibaba?! Most nem tudjuk meg, hogy magától bele ment volna-e. >.<# Bár ha elmondta Kogyokunak akkor csak elfogadta volna, nem? Szinbád azért mondta, hogy jó lenne ez Sindriának, mert akkor információt szivárogtathatott volna ki Alibaba Kogyokun keresztül neki? Vagy belülről gyengíteni meg a Kou birodalmat? Elég magabiztos abban Szinbád, hogy Alibaba nem árulja őt el. De lehet, hogy ez most sok lesz Alibabának. Morgiana is ebben a részben kapta a fülest, hogy nem szabad teljesen megbízni Szinbádban, és most Alibaba a saját szemével győződhet meg efelől.
Naplózva

Bastian

« Válasz #338 Dátum: 14 jan 21, 12:13:20 »

Kingdom of Magic 15. rész: Jó volt látni miként alakult ki a mágusok és a goi kapcsolata. Már-már sajnáltam Mogamettet, de ő sem jobb a goinál. Tulajdonképpen, olyan bánásmódban van a goi Magnostadton belül, mint amiben a mágusok voltak Mogamett ifjú éveiben. Az öreg igazságosztó még véletlenül sem gondolkodott valami köztes, békés megállapodásban. A hangsúly azon van, hogy melyiküknek van joga dominálni a másik felett. A rész elején elég durván nézett ki, ahogy Titust elkapja Doron növénykéje.

211. fejezet: Szóval a Fanalisok voltaképpen nem is emberek, csak emberi alakjuk van a Nagy Hasadék egyik oldalán.
Így már érthető, hogy mitől ilyen fejlettek az egyes képességeik. Alibabát és Kougyokut illetően: Szindbád most nagyon mellényúlt szerintem. Alibaba nem fogja hagyni, hogy a barátját csak így lazán irányítsa, amikor kedve tartja. Abba lehet belemegy, hogy elveszi és ezzel kémkedik a Kou Császárságon belül, de a Kougyoku feletti irányítás megszüntetését mindenképpen kérni fogja. Akár belemegy Szindbád akár nem, Alibaba bizalma meg fog inogni iránta. Jobban járt volna, ha továbbra is a háttérből figyel. Könnyen odáig fajulhatnak a dolgok, hogy mindenki Szindria ellen fog vonulni, ha így haladunk.
Szindbád ráadásul már félig romlott, szóval benne van a potenciális negatív karakterré válás.
Naplózva

CsukiIce
Kezdő Jounin
*

« Válasz #339 Dátum: 14 jan 28, 12:03:11 »

Ugye senki sem felejtette el, hogy hétvégén dupla Magi epizód (16-17. részek) volt Nevet ! Következő részben már kezdődik a háború.

A mangát is érdemes elolvasni, kíváncsi leszek a találkozóra nagyon. Remélem Aladdin is ott lesz.
http://mangafox.me/manga/magi_labyrinth_of_magic/vTBD/c212/1.html
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 28, 12:27:31 írta CsukiIce » Naplózva

Bastian

« Válasz #340 Dátum: 14 jan 28, 12:46:41 »

Nem lehet olyasvalamit elfelejteni, amiről nem is tud az ember, meg ahogy elnézem a fordítócsapatok többsége sem. smirksweat

« Utoljára szerkesztve: 14 jan 28, 12:47:59 írta Bastian » Naplózva

CsukiIce
Kezdő Jounin
*

« Válasz #341 Dátum: 14 jan 28, 13:13:19 »

Én is véletlenül láttam meg, de már kint van angol felirattal mindkettő rész.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 28, 13:27:10 írta CsukiIce » Naplózva

Bastian

« Válasz #342 Dátum: 14 jan 28, 21:44:54 »

Kingdom of Magic 16. rész: A vihar előtti csend. Milyen aranyosan, boldogan játszanak Margával, majd két rész múlva már háború van. Sajnálom, hogy kihagyták azt a részt a mangából, amikor ki kellett választaniuk milyen magasabb szintű órára szeretnének járni(163. fejezet eleje), pedig jobb betekintést adott volna Magnostadt oktatási rendszerébe. Irene "alig" rajong Mogamettért. Mindenütt az ő képe van kitéve a falra. smirksweat Marga gyógyítása az Irenés jelenet után játszódott a mangában, itt megcserélték a kettőt. Mogamett pillanatok alatt át tud menni szimpatikusból utálhatóvá. Jól tükrözte a valóságot az a kép, ahol Titus felemeli a macskát(Margát) és a többi goi a hátérben csak féreg.

Kingdom of Magic 17. rész: Nem illett szerintem a háttérzene Titus és Mogamett jelenetéhez. Titus haldoklik, nem tekinthető embernek, nem több egy bábnál, tele van gyűlölettel önmagát illetően mégis 05:05-nél elindul egy olyan zene, amit inkább el tudnék képzelni egy drámai belépőhöz. Szomorúbb, melankolikusabb zenét vártam, hátha még könnycseppet is csalt volna a szemembe. Jó tudni, hogy Seherezádé(Még mindig vicces, amit javasol a helyesírás ellenőrző helyette) nem egy robot. Viccet félretéve, én mindig úgy láttam Sehit, hogy alig beszél, nem mutatja ki az érzelmeit, gyakran még a szeme is csukva van, mint Ichimarunak. Most bizonyította, hogy nem egy jégkirálynő. Mogamett megint szimpatikus lett Titus miatt, aztán megtudtuk az üzletét Ithnannal és a mágikus fegyverek gyártását. Szóval ismét utálható. Az ending zenéjéhez viszont jól illett a beszéde.
A Fanalis Alakulat rendkívül erősnek tűnik, bár Munak még mindig nem tudnak értelmes fejet rajzolni. Nervától nem várok sokat, mint Fémedény használó. Alibaba jelenetének előzményét kivágták a rész végén: Rohroh konkrétan elhajította Mut, aki megjegyezte, hogy ez azért sikerült, mert ő csak félvér Fanalis ellentétben Rohrohval.

212. fejezet: Ismét egy jó fejezet. Megtudtuk, hogy Szindbád nem csak Kougyokut, de még 2 élőlényt is megfigyelés alatt tart Zeparral. A Szindriában levő szerintem az a madár lesz, ami a 204. fejezetben volt. A szemei annak is olyan karikákkal teliek, mint most Kougyokunak. A harmadik "áldozatra" két ötletem van: Orba vagy Shambal. Orba megfigyelhetné Alibabát, Shambal pedig a Reim Császárságot. Morgiana szerintem kiesik, mert Yunan valószínűleg érzékelte volna Szindbád ténykedését.
A fejezet lényegében megmutatta Alibabának, hogy egy királynak muszáj bemocskolnia a kezét és nincs olyan megoldás, ami mindenkinek tetszene. Kíváncsi vagyok, hogy gondolkodik-e azon, hogy egy harmadik lehetőséget válasszon Szindrián és Koun kívül. Saját útját járja vagy ott van még Reim. Kouen elmondása szerint Hakuryuu egyre inkább "Sóskásodik". Vigyázni kell vele és az ehhez szükséges lépéseket már eltervezte. A találkozó jónak ígérkezik.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 28, 21:49:47 írta Bastian » Naplózva

Bastian

« Válasz #343 Dátum: 14 feb 04, 17:41:31 »

Kingdom of Magic 18. rész: Úgy érzem, hogy beletört a bicskája az animátoroknak a háborúba. A fejek többsége borzalmasan festett, főleg a Fanalis Alakulatnál. Ameddig nem kezdtek el robbanóanyagot dobálni a Borgra, addig a jelenetek nagy része elég pocsék volt és egyhangú. A háttérzenékkel sem remekeltek. A következő rész viszont annál jobbnak ígérkezik főleg, hogy már az első részben kaptunk belőle nem kívánt ízelítőt. Bónusz: Mogamett mágusként védi Gakuen Toshit miközben Seherezádé visszaemlékezésében elhangzik a tudomány, Kagaku szó. Nevet

213. fejezet: Minden elő lett készítve a nagy meséléshez. Már alig várom. Judar és Hakuryuu vajon kihagyja a bulit?
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 04, 17:42:13 írta Bastian » Naplózva

CsukiIce
Kezdő Jounin
*

« Válasz #344 Dátum: 14 feb 08, 15:56:28 »

214. fejezet RAW és a fordítás

A másik világ tetszetős, biztos nagyon érdekes lesz az egész Alma Toran arc.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins