24 nov 22, 16:23:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Magi: Labyrinth of Magic  (Megtekintve 162299 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
zitagirl
Legendás Sannin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #90 Dátum: 13 jún 18, 14:46:01 »

Szegény Titus  Szomorú nem maradt belőle semmi más csak a csontváz.

Jól láttam az utolsó oldalon azt? Utálok várni minden héten, erre még az utolsó oldalon berak egy olyat. Ez kínzás.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #91 Dátum: 13 jún 23, 20:56:55 »

http://www.mangareader.net/magi/186 What?

Nem értem mi történik az utolsó oldalon Nevet Azok Kouen saját dzsinnjei ott a képen, nem? Mi ez a hirtelen formalitás? Az a jelenség akkor a királyválasztósdi startlövése lenne? De akkor miért nem jelent meg Amon is Alibaba előtt?
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #92 Dátum: 13 jún 23, 21:10:38 »

Szerintem egyszerűen csak ugyanúgy megjelentek, mint Paimon mikor Aladdin megérintette a metal vesseljét. Itt annyi volt, hogy akarat által jelentek meg, és gondolom Amont már nem tudta, vagy valami más. Semmi köze nem volt most a királyválasztáshoz.

Szegény kancellár. A saját lánya változtatta meg a tudomása nélkül.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 23, 22:32:23 írta zitagirl » Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #93 Dátum: 13 jún 23, 21:24:40 »

Gyokuen nem az égből jövő Fekete Foltra gondol, amikor arról beszél, hogy végre találkozik az apjával?  Gondolkozik
Mogamettnek tényleg volt egy Sana nevű lánya, aki hasonlít is Gyokuenre, de elvileg láttuk meghalni. Összezavarodtam.  Technikai KO

Aladdin megidézte Koen Dzsinnjeit, hogy csevegjenek. Ennyi történt. A királyválasztás, azért még odébb van. Mosolyog

Szindbád barátunk kalandjai új magazinban fog ezentúl megjelenni, kéthetente. Sajnálatos módon, azonban Szeptemberig szünetelni fog. >.<#
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 23, 21:25:53 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #94 Dátum: 13 jún 23, 21:28:10 »

Úgy értem, hogy az egből lenyúló kezek lehet a jel a királyválasztósdira, és ezért jelenetek meg a dzsinnek. Persze ez csak tipp.
Aladinn hogy idézte volna már meg őket? Ennyire csúnyán nem nézhettem be Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Bastian

« Válasz #95 Dátum: 13 jún 23, 21:34:58 »

Nekem pedig nagyon úgy tűnik, hogy Aladdin megidézte őket. Felemeli a kezét(Bansho Ten'in ikszdé ), amire reagálni kezdenek Koen tárolói és az utolsó képen látjuk a végeredményt. Mosolyog
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #96 Dátum: 13 jún 23, 21:40:06 »

Valóban láttuk a lányát meghalni, de szerintem az történhetett, hogy:
1. Visszahozták a rukhból
2. Tettette a halálát, de erre nincs sok esély.

Sabaku, a magik képesek megidézni a dzsinneket, mert nagyon sok magoi-uk van. Simán megidézhette őket, hisz akarhatta, meg elég közel is volt hozzájuk. Gondolom igen sokat fejlődtek a képességei az elmúlt időkben. (Bastian már megelőzött smirksweat)

Nem lesz Sinbad manga szeptemberig. Ne már! Lehet tudni, hogy melyik újságba került át? Remélem nem a SJ-néz került.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 23, 21:42:42 írta zitagirl » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #97 Dátum: 13 jún 23, 21:43:53 »

Franc, mindig összekeverem Aladinnt emg Alibabát a hasonló nevük miatt írásban, ezért írtam hülyeséget ikszdé Nem értettem, hogy Alibaba már hogy idézné meg más dzsinnjét.
Naplózva

Bastian

« Válasz #98 Dátum: 13 jún 23, 21:55:27 »

Sabaku ha ez megnyugtat először Alibabát írtam, de azonnal Aladdinra javítottam. Szóval ez nem befolyásolhatott. Pojén

Az Ura Sunday-be fog átkerülni a Szinbád kalandjai. Szerintem a szünet azt reprezentálja, hogy Ohtaka nem nagyon bír a Magi mellett mással is foglalkozni egy időben. Szomorú
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #99 Dátum: 13 jún 23, 21:56:17 »

Hogyan keverhetted össze? Eddig bármilyen nyelven hallottam (magyar, angol, japán), meg olvastam, még egyszer sem kevertem őket. Nevet inkább befejezem ezt, mert én meg a Kou hercegek/hercegnők neveit keverem, meg alig tudom megjegyezni.

Ha már így felhoztuk Amont, szerintetek lett abból valami, amit még a Zagan dungeonben mondott? Mondjuk egy kis dzsinn?

Tuti, hogy nem bír vele, hisz azért mégha nem is ő rajzolja a Sinbad mangát, de minden mást ő talál ki, és hetente jelent meg. Nem is gond, ha kéthetente jelenik meg. Legalább lesz kis ideje a mangákon kívül is.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 23, 22:05:03 írta zitagirl » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #100 Dátum: 13 jún 23, 22:05:47 »

Alapból is hadilábon vagyok a nevekkel, de az az Alibaba/Aladinn nagyon a mumusom lett Nevet Mindkettő A-betűvel kezdődő, kalsszikus arab mesenév, még szép hogy hülyét kapok tőle.

Ellenben a Kou herceg(nő/e)kre ránszántam egy kis időt régen hogy megjegyezzem, szóval azokkal aránylag rendben vagyok. Kouen a nagyfiú, a akinek h-betű van a nevében az az aki úgy néz ki mint egy csaj, és kizárásos alapon már megvan a harmadik. És a csaj nevében van a 'gy'-betű. Mondjuk ha most rosszul írtam az epic fail ikszdé
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #101 Dátum: 13 jún 23, 22:18:29 »

Nekem valahogy sosem volt gondom a nevükkel. Ismerem a meséket is, meg ha nem a mangabelieket nézem, akkor is a nevükről ez jut eszembe: Aladdin- főképp a disney változat, de ismerem az eredeti történetet is, Alibaba- maga a mese.
 Szerintem az arab mese neveket lehet a legkönnyebben megjegyezni a mangában.
Ezt a módszert kipróbálom a Kou trónörökösnél, hátha nem fogom már keverni.
Naplózva
Bastian

« Válasz #102 Dátum: 13 jún 23, 22:19:03 »

Emlékezetből megpróbálom: Hercegek: Koen, Koumei, Kouha, Hakuryuu. Hercegnők: Kougyoku, Gyokuen, Hakuei.
Remélem nem tévesztettem el senkit vagy nem vétettem hibát a nevük leírásában. smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 23, 22:19:40 írta Bastian » Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #103 Dátum: 13 jún 23, 22:30:20 »

Szerintem jól írtad őket.

Van valami hír az animéről? Ha jól tudom ősszel fog folytatódni a Magnostadt arc-kal.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #104 Dátum: 13 jún 23, 22:34:39 »

Szerintem is, bár valószínűleg most, hogy ezt leírtam gyorsan ellenőrzöd még egyszer ikszdé De jó hogy egy helyre msot ki lettek gyűjtve.

Jó lenne egy stúdiócsere, a Production I.G. vagy mi, bár szépen rajzol, de folyton fillerezik meg változtat mindenen...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins