EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Dátum: 12 szep 10, 20:49:47 » |
|
Lehet olyan ami szerepel a fairy tailben, de lehet olyan is amit ti találtok ki. Nekem legjobban a living magic tetszik. Nincs is jobb mint idézni pár szolgát akik elbánnak az ellenségel, miközben én békésen nézem és közben sütit eszem. Moderátor, Chakra: Téma áthelyezve a szavazásokhoz. Kéretik indokolni/kifejteni is a választ. Ha nincs indok, akkor hsz-vadászatnak tekintjük a hsz-t és dezintegráljuk. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 14, 18:15:45 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 12 szep 10, 20:53:00 » |
|
Jégmágiát használnék, mert az jól néz ki és menő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2 Dátum: 12 szep 11, 15:09:47 » |
|
Én Urtear időmágiáját csak sokkal erősebben , hogy utazni tudjak az időbe , meg az emberek korát is meg tudjam változtatni . Ezen kívül Rustyrose képzelet mágiáját mivel az lehetne az egyik legerősebb mágia , ha jó valakinek képzelőereje .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #3 Dátum: 12 szep 11, 19:53:53 » |
|
Én valamilyen illúzió keltő mágiát használnék ami mind az 5 érzékszervre hat és mellé jó kardforgató képességet birtokolnék. Idegileg összeroncsolom és azután megölöm a karddal. Akinek magasabb a mágikus ereje arra gyengébben hat. Mindenki beleeshet csak akinek 10x magasabb a mágikus ereje mint az enyém pl zeref az egyből kitörne belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4 Dátum: 13 jan 21, 02:23:40 » |
|
Szívesen használnám az idővonalat (de úgy h élőlényeken is működik még jobb lenne) azzal bármit meg lehetne javítani és gyógyítani is. Akkor volt 1 pasas aki fairy tail tagnak "adta ki magát" (a mágia tanácstól) és elment velük a szigetre "kémkedni" (nem jut eszembe a neve), az ő teleportálgatós mágiája is "jól passzolna a stílusomhoz" (ha már "idő manipulálás" akkor legyen "tér manipulálás" is (és valami tér "hajlító" változat is jól jönne) -imádom ha valaki a téridővel babrál valami animében/filmben, én is akarok olyat csinálni Ugyanennek a fazonnak van "emlékmódosító" varázslata is (amivel bárkit a magam oldalára állíthatnék) és valami sárkányölő mágia is jól jönne (mondjuk villám sárkányölő) a sárkánölők szívósak és erősek is ráadásul sárkányölő mágiával sok mindenkit le lehetne győzni.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Johni
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatásos Pein fan :D.
|
|
« Válasz #5 Dátum: 13 feb 08, 22:09:40 » |
|
Én egyértelműen a megtestesítés vinném xDD bármit létre tudnék hozni naon ott van xD na de azért nyomjuk be 2. helyre az Idővonalat
|
|
|
Naplózva
|
\\\"És most a világ megismeri a fájdalmat... Shinra Tensei.\\\"
|
|
|
MegaDavider
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6 Dátum: 13 feb 21, 19:23:55 » |
|
Én személy szerint Erza lecserélését használnám ha tehetném. Nagyon tetszik, amikor előhúzza a legerősebb páncéljait.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7 Dátum: 13 márc 02, 12:34:19 » |
|
Nos én mivel nagy rajongoja vagyok elemi varázslatoknak akkor.Tüz és Szél kombinációt tolnám +valamelyik fajta gyógyitás.Sárkányölö mágiát mind2 öt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #8 Dátum: 13 márc 11, 20:15:48 » |
|
Én legszívesebben csillagmágus lennék. Szerintem ez a leghasznosabb, hiszen akkor olyan mágiát használsz ami a szellem képessége, ami jóformán bármi lehet
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 11, 20:17:45 írta Hédi »
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #9 Dátum: 13 márc 14, 16:19:07 » |
|
Ezra lecserélés mágiáját. Vagy mondjuk iron dragon slayer lennék. Lényeg hogy böszme nagy kardokkal nyomulnék, amit ugy forgatnék mint egy tolllpihét.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #10 Dátum: 13 márc 16, 21:10:49 » |
|
Még egész jó lenne Jet (gyorsaság mágia), és racer (lassító mágia) keveréke is +Egy olyan mágikus cipővel amivel tudnék futni a vizen meg függőleges falakon is. (azt hiszem hogy volt már hasonló fillerben, narutoban meg az egyik alap jutsu)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zeref
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11 Dátum: 13 márc 26, 20:57:54 » |
|
Én legszívesebben pusztító mágiát. Pl. egy energia gömb ami atomokra bontja ami hozzá/ hatókörébe ér. 2. helyen Midnight reflektor mágiája. 3. Helyen sárkányölő mágia. Tűz, villám, szél (utóbbiból nem olyan mint Wendy- nek hanem az általam keltett szél megvágná ellenfelemet). 4. Zeref féle fekete mágia. 5. Makarov méret változtatása, Erza lecserélése, Mira & Elfman Take Over-je.
|
|
|
Naplózva
|
"Mert álom a bűn és álom a jóság, De minden álomnál több a valóság" - Karinthy Frigyes
|
|
|
Natsu the DS
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #12 Dátum: 13 ápr 14, 20:15:42 » |
|
Hát a Rave Mastersben van egy Sieg Hart nevű fickó aki irányítja az elemeket én azt választanám + Gray alkotó mágiája és mondjuk Natsu sárkányölő mágiája. Így 4+1 elemet irányítanék(ha gray jegét is bele vesszük)+ tudnék a tűzből mágikus energiát nyerni.
|
|
|
Naplózva
|
,,A félelem nem gonosz. Felhívja a figyelmed a gyengéidre, és amint megismered ezeket, nem csak erősebbé, de kedvesebb emberré is válhatsz.''<br >Gildarts Clive
|
|
|
nb940612
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #13 Dátum: 13 ápr 25, 19:18:11 » |
|
Én legszívesebben Luxus villám mágiáját használnám mert valahogy mindig is csíptem a villámlást plusz erős és menő is De ami még jó lenne az Gildarts zúzó mágiája
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luszie
Újonc
Nem elérhető
Amazon
|
|
« Válasz #14 Dátum: 13 jún 26, 20:05:50 » |
|
A lovagi mágiát. Menő ahogy folyton más páncélokkal, kardokkal harcolnak. (Akár Erza, akár más.) Ami még tetszene, az pl Cobra gondolatolvasása, mert ezt nagyon nagy előnynek tartom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|