25 feb 18, 20:55:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 765 766 [767] 768 769 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2015851 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
naspolya
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #11490 Dátum: 14 nov 11, 20:40:19 »

Hmm... Azért azt nem mondanám, hogy Hollywood alkotta meg ezeket a szerelmi kliséket, az irodalomban sokan  már-már művészi szinten művelték ezt, csak a recycling folyamatos.
Inkább azt lehetne mondani, hogy az utóbbi 1-2 generációnak a filmipar kezdte szállítani ezeket a dolgokat.(nem azt mondom hogy 30 éve nem olvasunk semmit)
Ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy anyira beszippant egyeseket ez az otaku "életérzés", hogy képesek komolyan venni a hasonló dolgokat is. persze az igazi otakuknak túl mainstream a Naruto[color=][/color]
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #11491 Dátum: 14 nov 11, 23:25:55 »

Azért tegyük hozzá, hogy lassan talán a Disney is kezd kigyógyulni ebből az agyalágyultságból...
A másik előnye meg IQ-ban van  Nevet Nevet Nevet!

http://bluefira.tumblr.com/post/102357863758/has-hinata-become-aware-of-that-look-being-an Ilyen lehet a NaruHina családi kapcsolat  Nevet !

Amúgy arra lennék kíváncsi hogy Narutonak mi volt a reakciója amikor megtudta hogy Hinata terhes lett!

Naruto sosem volt olyan buta, csak kevésbé használta az eszét, mindig ösztönből cselekedett. De ez a kép... Zseniális Nevet

Nem emlékszem, hogy Naruto ölt-e a sztoriban. Emlékszik valaki a Kakuzu 2 és fél életét felemésztő Rasen Shurikenen kívül valódi gyilkosságra Narutotól? Csak eszembe jutott a világbéke elhozatalával kapcsolatban, mert szerintem olyan nem teremthet békét, akinek "vér tapad a kezéhez". Viszont amennyire emlékszem, Kishimoto odafigyelt erre is...
Naplózva
shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #11492 Dátum: 14 nov 12, 09:03:22 »

Ha a Zetsukat nem vesszük élőlénynek, akkor senkit sem ölt meg a történet folyamán (Kakuzu szívei inkább a technikája része volt). Kakuzut is végül Kakashi végezte ki.
Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #11493 Dátum: 14 nov 12, 15:49:17 »

Nem emlékszem, hogy Naruto ölt-e a sztoriban. Emlékszik valaki a Kakuzu 2 és fél életét felemésztő Rasen Shurikenen kívül valódi gyilkosságra Narutotól? Csak eszembe jutott a világbéke elhozatalával kapcsolatban, mert szerintem olyan nem teremthet békét, akinek "vér tapad a kezéhez". Viszont amennyire emlékszem, Kishimoto odafigyelt erre is...

Kakuzut végül Kakashi öli meg, amikor már mozdulni se tud.
Amúgy Naruto öl meg egy pár embert indirekt módon:

Nagato és Obito úgy haltak meg, hogy feláldozták érte az életük. Bár ez saját döntésük volt, vagyis lényegében nem ölte meg őket Naruto, de a végeredmény ugyan az.
Aztán ott van fekete Zetsu, akit olyan terminátor fejjel hajított bele az épülő CoreWorld holdba, ahol örökké élvezheti, ahogy a kövek összepréselik a testét, hogy azt öröm volt nézni.
A fehér Zetsuk ha emberek, ha nem ők is élőlények, és közülük is pusztított egy keveset.

És akkor még ott van az a tetemes menyniségű random túrázó a hegyekben, akiket nem mutattak, akikkel a háború végén repkedő elszabadult környékdaráló jutsuk végeztek ^^
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 13, 00:27:47 írta Exkirion » Naplózva

Sekai
ANBU újonc
*

« Válasz #11494 Dátum: 14 nov 12, 16:56:08 »

Engem soha fel sem zaklatott, akár meg ölt valakit Naruto, akár nem, mert sosem azért tette mert akarta, hanem, mert vagy az volt a küldetése, vagy ártottak valaki olyannak, akit szeret.
Naplózva

“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
Zols
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #11495 Dátum: 14 nov 12, 17:19:16 »

Hali!

Számomra nem tiszta a manga végének egy része. Mikor Sasuke egyedül kóborol, és nyúl a kardja felé, és van valami zörrenés a bokrok között, és rájön hogy mégsincs ott senki, ez mi akar lenni? Narutora gondolhat vagy Itachira? Vagy ez majd a movieból derül ki?
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #11496 Dátum: 14 nov 12, 17:35:58 »

Hár én 2 dologra gondolnék ott:

1. És ez a valószínűtlenebb, hogy valaki követi pl: Juugo.
2. Hogy a lánya, amikor emlegeti, akkor kirázza a hideg és hirtelen azt hiszi ez miatt, hogy valaki figyeli.
Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #11497 Dátum: 14 nov 12, 18:48:15 »

Hár én 2 dologra gondolnék ott:

1. És ez a valószínűtlenebb, hogy valaki követi pl: Juugo.
2. Hogy a lánya, amikor emlegeti, akkor kirázza a hideg és hirtelen azt hiszi ez miatt, hogy valaki figyeli.

Én is a lányára gondoltam lehet hogy erősebb mint az apja ami nem lenne meglepő ugye. Nevet
Bár szerintem csak Oro várja a megfelelő pillanatot hogy lecsapjon rá és megkapja a testét.  ikszdé

Mondjuk ez a moziból kétlem hogy kiderülne mert az a két fejezet közt játszódik.
Naplózva

Sekai
ANBU újonc
*

« Válasz #11498 Dátum: 14 nov 12, 19:31:30 »

Orochimaru szerintem már régen lemondott Sasuke teséről. De azon meg se lepődnék, ha mondjuk Madara halott testéből kiszedte volna a szemeket.  >.<#
Naplózva

“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
Mextil General
Akadémiai tanár
*

I'm Serious!

« Válasz #11499 Dátum: 14 nov 12, 19:57:16 »

Madara szemei amúgy megsemmisültek amikor kiköpte őt a nyuszi!
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #11500 Dátum: 14 nov 12, 23:36:43 »

Gyilkolás alatt azt értem, amit Pain, Sasuke és még jó pára műveltek, hogy céllal, vagy anélkül megöltek valakit. De értem mire célzol Exkirion Nevet

Az a Sasuke-s kép elég érdekes. Viszont nem látom sok értelmét, mert ha ott valaki meg akarná támadni, akkor nem lehetne vége a mangának. Más részről Sasuke és Naruto végső szintje még Hashirama és Madara szintjét is felülmúlják, szóval nem hiszem, hogy akárki lenne elég gyors ahhoz, hogy elmeneküljön előlük, vagy elrejtőzzön... Lehet végül is hivatkozás az utolsó filmre, bár eddig ilyet nem csináltak vagy igen?
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 12, 23:38:20 írta six » Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #11501 Dátum: 14 nov 13, 00:31:31 »

Ezzel a "The last" movie-val úgy látom vannak félreértések de bőven.
A film 2 évvel a Naruto vs Sasuke harc után játszódik majd, vagyis 2 évvel a 699. fejezet után.
Mivel a 700. még nagyon jóindulattal is legalább 10 évvel játszódik a 699. után (bár én inkább 15-re tippelnék minimum) így akármi is történt a 700. fejezetben azta  film quidrillió százalék, hogy nem fogja megmagyarázni.
Amire esetleg választ kaphatunk belőle, hogy a Taka csapat meg Orochimaru hol süttetik a hasuk.
Naplózva

huon.
Újonc
*

« Válasz #11502 Dátum: 14 nov 13, 08:42:15 »

Szerintem Naruto messze nem olyan erős már mint volt. Kurama a Naruto vs Sasuke harcban elaludt és az utolsó kép alapján még mindig alszik így az ő erejét nem tudja használni. Kurama nélkül pedig sasuke jóvel erősebb... Valószínüleg a moziban se fogja tudni használni Kurama erejét.. azzal minden túl egyszerű lenne.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #11503 Dátum: 14 nov 13, 10:10:37 »

Vagy Kurama szunyás képe csak annyit tesz, hogy őt is lássuk, és hogy nincs dolga, béke van, szal sziesztázik. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #11504 Dátum: 14 nov 13, 10:14:05 »

Movie-ben is fog használni lámás formát , szoval nem alszik öröké.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 765 766 [767] 768 769 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins