25 feb 19, 00:30:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 763 764 [765] 766 767 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2016038 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
sergei55
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #11460 Dátum: 14 nov 10, 16:47:32 »

Ezen besírtam:

http://31.media.tumblr.com/1f5eae48259017481703281f6af5b400/tumblr_nesbprVmWo1rrqm1go1_400.png
http://33.media.tumblr.com/70f6e4b399a295814d5c1c1017f6299e/tumblr_nesbprVmWo1rrqm1go2_400.png
http://31.media.tumblr.com/c89b820d856893ee8a7ed0008b32d89a/tumblr_nesbprVmWo1rrqm1go3_400.png
http://31.media.tumblr.com/2fce276d319bb0f59dda6c144c45e3b8/tumblr_nesbprVmWo1rrqm1go4_500.png
http://38.media.tumblr.com/04e77b723a4582621fdfe9c86ea0f1ea/tumblr_nesbprVmWo1rrqm1go5_400.png

<Kép linkesítve. Üdv: a moderátor.>
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 11, 08:05:30 írta Chakra » Naplózva
Sekai
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #11461 Dátum: 14 nov 10, 16:53:35 »

Méghogy csúnyák... Boruto szerintem elég vagány, Himawari meg tök aranyos.  Pirul
Naplózva

“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #11462 Dátum: 14 nov 10, 16:56:49 »

Azt mindenki elfeelejti hogy a gyerekek hajlamosak a hisztire.
A kis xy akárki is rinyál 8-10 évesen ha ô éppen csokit akar hogy vegyenek neki vagy éppen nem figyelnek rá annyiszor ahányszor ô szeretné pedig törôdnek vele.
A kislány meg persze hogy "normális" (mármint nem ilyen hiperaktív). A testvérek sem egyformák.
Akit viszont megsajnáltam az Mei. Esküvôrôl álmodott meg a nagy bepasizásról, hát én úgy látom hogy nem jött össze neki.  smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #11463 Dátum: 14 nov 10, 17:21:39 »

Azt nem mondja, hogy rögtönözni kellett, azt mondja, hogy sokszor azért nem egész úgy alakultak a dolgok, mint eleinte gondolta, mert a karaktereknek egy idő után, már saját élete van és legalább annyira írják a sztorit mint te.

Nem is az interjúra utaltam a fentiekkel, hanem a felsőbb, szerkesztői utasításokra. Volt a Jumpban egy olyan szerkesztői utasítás még évekkel ezelőtt, mely szerint egy nagyon hirtelen jött powerup után a karaktereknek szorult helyzetbe kellett kerülniük, majd aztán a lehető legaljáról győzni. A Naruto és a Bleach között akkor lehetett a legnagyobb párhuzamot észrevenni. A mangában akkor épp a Naruto vs Pain harc folyt, és akkor vallott szerelmet Hinata. A Bleachben akkor Ichigo Ulquiorra ellen harcolt, immáron másodjára. Mindkét karakter hirtelen tett szert nagy erőre (Naruto senjutsut kapott, Ichigo pedig egy erővisszatöltést Orihimétől), majd az ellenfél nagyobb hatalma a földre kényszerítette őket. Ezt követően mindkettőből kibújt a sötét oldal (Narutóból majdnem kitört a teljes kyuubi, Ichigón pedig elhatalmasodott a hollow énje), majd külső befolyásra lenyugodtak, és győztek, mindkét karakter más-más módon, más-más következményeket húzva maguk után.

A két mangaka máshogy oldotta meg ezt, de egyik sem nyerte el a rajongók tetszését. A Naruto a maga szentimentális módján a manga talán legsötétebb szakaszából megdöbbentő happy endet kapott (mindenki feltámad), Kubo pedig megerőszakolta a karakterei jellemét, és onnantól kezdve aztán fokozatosan vitte lefelé a mangát.    
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 10, 17:22:56 írta rondár » Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Lemoon
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Gman kiválasztottja :3

« Válasz #11464 Dátum: 14 nov 10, 17:22:55 »

Akit viszont megsajnáltam az Mei. Esküvôrôl álmodott meg a nagy bepasizásról, hát én úgy látom hogy nem jött össze neki.  smirksweat

Ki az a Mei?  Pojén
Naplózva

Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #11465 Dátum: 14 nov 10, 17:28:47 »

Azt nem mondja, hogy rögtönözni kellett, azt mondja, hogy sokszor azért nem egész úgy alakultak a dolgok, mint eleinte gondolta, mert a karaktereknek egy idő után, már saját élete van és legalább annyira írják a sztorit mint te.

Nem is az interjúra utaltam a fentiekkel, hanem a felsőbb, szerkesztői utasításokra. Volt a Jumpban egy olyan szerkesztői utasítás még évekkel ezelőtt, mely szerint egy nagyon hirtelen jött powerup után a karaktereknek szorult helyzetbe kellett kerülniük, majd aztán a lehető legaljáról győzni. A Naruto és a Bleach között akkor lehetett a legnagyobb párhuzamot észrevenni. A mangában akkor épp a Naruto vs Pain harc folyt, és akkor vallott szerelmet Hinata. A Bleachben akkor Ichigo Ulquiorra ellen harcolt, immáron másodjára. Mindkét karakter hirtelen tett szert nagy erőre (Naruto senjutsut kapott, Ichigo pedig egy erővisszatöltést Orihimétől), majd az ellenfél nagyobb hatalma a földre kényszerítette őket. Ezt követően mindkettőből kibújt a sötét oldal (Narutóból majdnem kitört a teljes kyuubi, Ichigón pedig elhatalmasodott a hollow énje), majd külső befolyásra lenyugodtak, és győztek, mindkét karakter más-más módon, más-más következményeket húzva maguk után.

A két mangaka máshogy oldotta meg ezt, de egyik sem nyerte el a rajongók tetszését. A Naruto a maga szentimentális módján a manga talán legsötétebb szakaszából megdöbbentő happy endet kapott (mindenki feltámad), Kubo pedig megerőszakolta a karakterei jellemét, és onnantól kezdve aztán fokozatosan vitte lefelé a mangát.    

Igen, a külömbség az, hogy Nagato karaktere fel lett vezetve és érthető volt a pártfordulása, Kubo meg onnantól elfeljtette szedni a gyógyszerét és azóta sem szokott vissza rá.

Mellékesen Pain és nagato azóta is a kedvenc karaktereim Nevet
Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #11466 Dátum: 14 nov 10, 17:42:50 »

Akit viszont megsajnáltam az Mei. Esküvôrôl álmodott meg a nagy bepasizásról, hát én úgy látom hogy nem jött össze neki.  smirksweat

Ki az a Mei?  Pojén

Áuch ez fájt. Nevet Mei hát ő a 2. legdögösebb Kage. Ő a Mizukage, vagyis ő volt mert 700. fejezetben már nem ő az. Nevet
Bánom is hogy nem kapott nagyobb szerepet mert jó lett volna így maradt neki a pasimániás bige. Nevet

Igen, a külömbség az, hogy Nagato karaktere fel lett vezetve és érthető volt a pártfordulása, Kubo meg onnantól elfeljtette szedni a gyógyszerét és azóta sem szokott vissza rá.

Mellékesen Pain és nagato azóta is a kedvenc karaktereim Nevet

Pontosan. Pont most néztem újra ezt az ARC-ot nekem semmi kifogásolni való nem volt benne egyebeként, lehet pont azért mert jól volt felépítve. Az ő úgymond párfordulása is kb olyan mint Sasuke esete. Egy múltban történt esemény miatt megváltozik és valaki ezt kihasználja ezért bosszúállót farag belőle de belül mindig is a régi kedves ember maradt meg. Ezért sikerült Narutonak is hatnia rá.

Méghogy csúnyák... Boruto szerintem elég vagány, Himawari meg tök aranyos.  Pirul

Egyetértek. No meg azt se felejtsük el hogy nem Hinata volt a suli szépe kiskorában (bár szerintem ott is nagyon cuki volt) mégis ő lett a legszebb az anime végére. Pláne ha a mozit nézzük. Nyelvesít

Nem arról van szó, hogy elhanyagolná a gyerekeit, ezt nem tudom mért érti félre így mindenki.

A lényeg az, hogy Bolt több időt szeretne Narutoval tölteni, mint amennyit az adni tud neki. A kettő közt óriási a külömbség.
Valószínűleg foglalkozik mindkettőjükkel bőven bőven eleget, amikor épp nincs szolgálatban, de Bolt azt szeretné, ha mondjuk teszemazt nem délután 5-től érne csak rá Naruto, hanem mondjuk legalább fél nap. (Ezt most csak hasraütésből mondtam, mármint a számokat)

Meg biztos az is előfordul, hogy mondjuk egyszercsak kihívják valahova, valami fontos ügy miatt például hétvégén 1x 1x, meg ilyenek.

A kicsik nincsenek elhanyagolva, csak Bolt akaratos és úgy érzi, hogy több időt kéne az apjának rá szánnia. Ennyi.

Máskor megvárom amíg te reagálsz és nem állok le vitázni. Nevet

Akár csak az apja LOL. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 10, 17:44:19 írta Kuro25 » Naplózva

asriel21
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #11467 Dátum: 14 nov 10, 18:34:26 »

Az egyik legjobb kép ikszdé ikszdé
http://i.imgur.com/YYJXHht.png
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #11468 Dátum: 14 nov 10, 19:24:45 »

Tehehe Nyelvetnyújt
http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2014/314/d/e/salad_uchiha_being_cute_by_nattouh-d85xq3s.gif

Az év vicce
http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2014/312/6/1/sarada___boruto_having_a_laugh_by_spoopysusanoo-d85rzzd.jpg
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 10, 19:25:37 írta Exkirion » Naplózva

kurama95
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #11469 Dátum: 14 nov 10, 19:25:45 »

Lenne  egy kérdésem Kurama két fele már egybe olvadt? Mert még Hagoromo mondta hogy egyesülniük kell.
Mert az utólsó oldalon aludt de abból nem derült ki hogy mi van ,.
Vagy csak a filmben lesz a válasz ?
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #11470 Dátum: 14 nov 10, 19:39:31 »

Szerintem nem egyesültek (bár ki tudja) és nem is rémlik, hogy mondaná, hogy kéne nekik, csak Kuramának mondja, hogy jó lenne, ha visszamenne Narutoba, de hogy aztán visszarakták vagy sem az már részlet kérdés.

Ez valami tök jó!!! (Az első panelen a srác a "Boku no hero academia" főhőse. Jó kis manga bár csak nemrég indult érdemes belenézni, tényleg van egy kis Narutos visszhangja így belegondolva.

-Légy erős!
-Most már rajtad áll a dolog!

-Az a srác egy nap nagy lesz.
-Igen.
-A korai éveimre emlékeztet.

-Hát... Vigyázz magadra, viszlát késő--
-Tegyél félre nekem egy tál Rament!!

-Hahaha, ne aggódj, úgy teszek.
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 10, 19:45:25 írta Exkirion » Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #11471 Dátum: 14 nov 10, 20:24:17 »

Szerintem nem egyesültek (bár ki tudja) és nem is rémlik, hogy mondaná, hogy kéne nekik, csak Kuramának mondja, hogy jó lenne, ha visszamenne Narutoba, de hogy aztán visszarakták vagy sem az már részlet kérdés.

Ez valami tök jó!!! (Az első panelen a srác a "Boku no hero academia" főhőse. Jó kis manga bár csak nemrég indult érdemes belenézni, tényleg van egy kis Narutos visszhangja így belegondolva.

http://img-9gag-lol.9cache.com/photo/ax230o2_700b_v1.jpg

-Légy erős!
-Most már rajtad áll a dolog!

-Az a srác egy nap nagy lesz.
-Igen.
-A korai éveimre emlékeztet.

-Hát... Vigyázz magadra, viszlát késő--
-Tegyél félre nekem egy tál Rament!!

-Hahaha, ne aggódj, úgy teszek.

A Gokus képet már láttam de így nem. Ez tényleg nagyon jó. Nevet
Ezek a fanartok egyre ötletesebbek.
Anyám az első kép ajvé. Nevet De a 2. nagyon adja.  ikszdé

Jut eszembe valaki emlékszik milyen manga lesz majd Naruto helyett? Olvastam már hírt róla csak nem tudom hol és nem is találom. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 10, 20:56:48 írta Kuro25 » Naplózva

justafan
Újonc
*

« Válasz #11472 Dátum: 14 nov 10, 21:48:51 »

Elolvastam, néhány hszt visszamenőleg és nem értem, hogy csak engem zavar  meg még pár embert, hogy semmi lényeges kérdésre nem kaptunk választ? Hmm?
Azon kívül, hogy kit ki csinált fel nem tudtunk meg semmit aminek, még valami értelmi lényege lett volna. Ilyenekre gondolok, hogy Naruto végre felnőtt-e,mit kezdet a bosszúval,milyen lett az új világkép, lett e előrelépés a teljes béke felé stb.......
Mert én ahogy elnézem az egész Naruto világ ott tart, mint az elején csak most Naruto a hokage, ezen kívül semmi változást nem látok, mint a világukban mint a személyiségükben.
Ez a lezárás számomra igen nagy csalódás lett. Azt hittem mélyebb értelme van/volt a mangának hát nagyot tévedtem:/
Naplózva
sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #11473 Dátum: 14 nov 10, 22:01:29 »

Kész.... vége. Most már tényleg csalódott vagyok majdnem az egész Naruto fandom-ban, mert szemmel láthatóan 90%-a csak a shipping miatt olvasta. :/

http://narutobase.net/forums/showthread.php?t=608785

http://narutobase.net/forums/showthread.php?t=608785&page=2

Igen, már ott tartunk, hogy nem csak Kishimoto-t, de már az asszisztenseit is zaklatják bizonyos fandom rétegek! Olyan ez már lassan, mint Stephen King Misery (Tortúra) művében, amikor a megszálott fanok addig zaklatták és kínozták a szerzőt, amíg az végül nem írt újat nekik. S mindez azért, mert bizonyos shippinger-ek megbolondultak. Ilyenkor örülük, hogy engem csak az érdekelt, hogy Naruto Hokage lesz-e.

Csak remélem, nem megy át lincselésbe! Amúgy meg nem értem, hogy amíg a Harry Potter-nél nem volt ebből baj, addig itt mire ez az egész?

Amúgy írtam már, hogy már 250-en írták alá azt a petíciót, hogy tiltsák ki a Naruto mangát az USA-ból, ha Kishimoto nem változtatja meg a párosításokat?

http://www.ipetitions.com/petition/naruto-banned-in-usa

Én már sírok, komolyan. Ezért szeretem a Bleach-et, mert ott legalább soha nem fog ilyen megtörténni!

Elolvastam, néhány hszt visszamenőleg és nem értem, hogy csak engem zavar  meg még pár embert, hogy semmi lényeges kérdésre nem kaptunk választ? Hmm?
Azon kívül, hogy kit ki csinált fel nem tudtunk meg semmit aminek, még valami értelmi lényege lett volna. Ilyenekre gondolok, hogy Naruto végre felnőtt-e,mit kezdet a bosszúval,milyen lett az új világkép, lett e előrelépés a teljes béke felé stb.......
Mert én ahogy elnézem az egész Naruto világ ott tart, mint az elején csak most Naruto a hokage, ezen kívül semmi változást nem látok, mint a világukban mint a személyiségükben.
Ez a lezárás számomra igen nagy csalódás lett. Azt hittem mélyebb értelme van/volt a mangának hát nagyot tévedtem:/

Nem azért, de szerintem simán átjött, hogy nem kicsit változott a világ. Technológiai fejlődés, békeidő - lásd Tenten és Karui szövegét -, Naruto végre rájött hogy Hokage-nak lenni nem egyszerű stb.

Amúgy meg világmegváltást nem shonen fight mangától kéne várni.
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 10, 22:05:25 írta sergei55 » Naplózva
virgitto
Gennin
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Unicorn Wizard

« Válasz #11474 Dátum: 14 nov 10, 22:56:22 »

Nekem személy szerint azért hagyott egy kis keserű szájízt a manga, mert az öreg varangy jóslata szerint arra lehet következtetni ,hogy naruto feladata a béke elhozatal, de e helyet inkáb azt mondanám, hogy a békét Obito és Madara hozta el avval, hogy magukellen fordították a világot és ezáltal az 5 nemzet között baráti kapcsolat jött létre.Narutonak csak a hős szerepét kellet eljátszania, de ha veszitet volna vagy, ha nem a világba igy is ,úgy is béke lenne.
Naplózva

My horn is my strength and my strength is my power
And my power is my horn and my horn is my d**k
Oldalak: 1 ... 763 764 [765] 766 767 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins