Kenpachi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11370 Dátum: 14 nov 08, 15:14:32 » |
|
köszi az összes fordítást egész jó a vége bár a kis folytatás még kéne sztem, viszont én nem teljesen így párosítottam volna mert ez a vég pont az amit mindenki várt volna gondolom én, és mivel Hinata végig Naruto után epekedett nem hoztam volna össze pont naruto-val bár ezen lehetne vitatkozni viszont milyen csaj van Kibával arra nem tudtam rájönni a gyerekek néha olyan furán néznek ki pl. Ino és az Sai(asszem) már várom azt a mozi filmet az viszont feltűnt hogy az egyik képen van egy város a hátérbe felhőkarcolókkal hát azon behaltam http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/700/23mit keres ott egyáltalán?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #11371 Dátum: 14 nov 08, 15:39:39 » |
|
Oké, mivel nekem is kezd az agyamra menni a dolog pontot teszek ennek a végére.
Az a 6 út amiről szó volt, nem 6 ember vagy hat dolog, vagy hat relikvia vagy képesség. A hat út a reinkarnáció 6 fokát jelképezi. Ezek a már többször linkelt Rikudo no jutsuban le vannak írva.
Amikor Tobi madarától, meg Nagatóról beszélt, meg a hat útról, ott nem azt mondta, hogy ők 1-1 út, hanem azokról beszélt, akik ezt a technikát tudják használni, vagy tudhatják esetlegesen használni.
Ezekből az emberekből nem kell 6 nak lennie.
Az más kérdés, hogy idiótán lett angolra is fordítva.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 08, 15:41:10 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #11372 Dátum: 14 nov 08, 15:46:03 » |
|
Eltelt jó néhány év, és a háború nélküli világban megindulhatott a békés fejlődés. Most már volt pénz mindenre, amire korábban nem. Egyébként eddig sem volt ritka a modern technológia a sztoriban. Volt mozi, szerencsejátékgép, headsetek és mindenféle kütyü. Sőt az eredeti, Kishi fejében megszületett Naruto sztori is városban játszódott volna. Most Konoha köré és felépült pár város.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #11373 Dátum: 14 nov 08, 15:47:10 » |
|
Ezzel akarta bemutatni Kishi, hogy az elmúlt időben mennyit fejlődött Konoha (meg a laptop is ide tartozik). Szerk: Rondár beírt elém.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #11374 Dátum: 14 nov 08, 15:57:05 » |
|
Meg persze szerintem részben visszakacsintás és omázs a 0. pilot fejezetnek is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #11375 Dátum: 14 nov 08, 16:26:20 » |
|
Az eső falu is felhőkarcolós volt. Békeidőben jobban mennek a civil dolgok és 10 év alatt pár felhőkarcoló nem gáz. A laptop egy más kérdés. De belefér Vajon hogy működnek most a shinobik? Inkább ilyen békefentartó meg bűnözés ellenes különleges erő inkább mint valódi éles sereg
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11376 Dátum: 14 nov 08, 16:26:52 » |
|
Meg persze szerintem részben visszakacsintás és omázs a 0. pilot fejezetnek is.
Pontosan. Nincs ezen mit meglepődni. Ha hiszünk a történelemnek akkor régen is így volt csak később lettek nagy városok hatalmas felhőkarcolókkal. De itt szerintem is főleg arról van szó hogy egy kis visszakacsintás a Pilot fejezetre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #11377 Dátum: 14 nov 08, 16:40:13 » |
|
A laptopon sem kell meglepődni. Azelőtt is volt valami DOS-os számítógép, amin még anno Shiho pötyögött adatokat. Eltelt annyi év, hogy legyen laptop. Amúgy a Naruto univerzum érdekesen lett megoldva, mert egyszerre modern és hagyományos, több kor lett összemosva, mert TV ugyan van/volt, de lőfegyverek, járművek nem. Már eleve ettől érdekesebb lett a történet. Ahogy elnézem, most már a ruhák is modernebbek. Sarada ruhája olyan, mint egy Shoujo iskolás lányé, nagyon aranyos. Egy dolog volt még furcsa: Tsunade 70 évesen, miért kell 20-nak kinézzen? 50 évesen rúzzsal még kinézett, úgy 40-nek, de rúzs nélkül? Vicces, hogy most is ennyire hiú. Oonoki szerintem elmehetett volna időközben, reálisabb lett volna egy emléksarok róla, de jó tudni, hogy vannak matuzsálemek.
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
sergei55
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11378 Dátum: 14 nov 08, 16:57:13 » |
|
Egy dolog volt még furcsa: Tsunade 70 évesen, miért kell 20-nak kinézzen? 50 évesen rúzzsal még kinézett, úgy 40-nek, de rúzs nélkül? Vicces, hogy most is ennyire hiú. Elfelejtetted, hogy Tsunade mindig is képes volt a külsejét annyi évesnek beállítani, amennyire akarta? Még Jiraiya mondta Naruto-nak a Part I-ben, hogy volt, hogy gyereknek álcázta magát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naspolya
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11379 Dátum: 14 nov 08, 19:05:14 » |
|
A befejezéshez: -Nekem tetszett, vicces volt végigolvasni, ahogy "utoljára" visszatér mindenki. Azt azért furcsálltam, hogy csak nindzsa-nindzsával, meg hogy vannak elég véletlenszerű párok, de hát nem kell a shounenekbe nagy szerelmeskedés. Ja és a gyerekeik is viccesen néznek ki, a kettő szereplőből csináltak egyet. A többi karakterdizájn szerintem nagyon jó lett. -A felhőkarcolók, kütyük szerintem azzal magyarázhatóak, hogy elkezdték a ninjutsut technológiai fejlesztésekre is felhasználni, illetve köznapibb célú felhasználásokra alkalmazni. -Mivel vége a háborúskodásnak, felszámolták a fenyegetések zömét, jobban rá tudtak a védelem és harc területein kívüli dolgokra is koncentrálni, illetve beindult egyfajta urbanizáció. -A nindzsák szerepe valószínűleg most kezd leépülni, és katonaállamról átállnak a gazdasági termelésre, amit az öt falu közötti kapcsolat és kereskedelmi kötelék most képes lehet jelentősen megnövelni. Szerintem több ágra fog szakadni a képzésük is - lesz egy tehetséges elit, akik továbbra is katonai nindzsák maradnak, emellett lesznek speciális egységek(orvosok, k+f) és a maradék meg köznapibb vonalon halad tovább (pl. építkezés (bár ehhez elkellhet az elemi transzformáció), tanítás, stb). -Poén, hogy úgy jön le, mint ha Sakurát felcsinálták volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #11380 Dátum: 14 nov 08, 19:10:18 » |
|
-Poén, hogy úgy jön le, mint ha Sakurát felcsinálták volna.
Ezt nem értem. Hiszen ott a lánya.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kota
Újonc
Nem elérhető
The Wizard
|
|
« Válasz #11381 Dátum: 14 nov 08, 19:31:02 » |
|
A Sharinnegan eddig nem ismert képessége Közel 10 évet kellet erre várnom. TÍZ ÉVET(sasusaku-már akkor mondtam hogy egymáshoz illenek még akkor is mikor nem ezt tükrözte a manga ezáltal 700/20-dik oldal a Szent Grál.) de végül csak elérkezet az idő és egyben egy jó manga vége :'( KÖSZÖNÖM KISHIMOTO-SENSEI. nagy élmény volt a manga. ARIGATOUUUUUUU ^^ Várom a mozit és a kis mini sorozatot- (Hát huh-- fura lesz naruto nélkül ) Nagyon nincs mit mondani hisz előttem szólók már mindet elmondtak még csak annyit hogy a gyerkőcök aranyosak lettek. Saske lánya kifejezetten tetszik de narutoék meg úgy senkise panaszkodhat Utólag a Naruto-kun Teamnek is köszönöm, amit eddig tettek. Szép munka. Csak érdekességből és hogy a gondolatokkal illetve majd a későbbi sorozathoz kötődve játszadozzunk-- egy kérdés. Vajon Sarada-nak lesz Sharinneganja??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #11382 Dátum: 14 nov 08, 19:31:40 » |
|
Nem biztos, hogy a Naruto világában ismerik az abortusztxD. Tehát ez nem bizonyítja ezen állítást:P,
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
naspolya
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11383 Dátum: 14 nov 08, 19:40:05 » |
|
-Poén, hogy úgy jön le, mint ha Sakurát felcsinálták volna.
Ezt nem értem. Hiszen ott a lánya. Épp ezaz. A gyerek az megvan, de az apja meg sehol (vagyis a lehető legtávolabb). Jó, az időugrás eleje óta már biztos visszatért közben Sasuke a nagy utazásáról (mivel nem 14, hanem csak 10-12 éves a lány), de első bliccre olyan, mintha ez történt volna: vége van a háborúnak, kibékülnek. Felcsinálja az alatt az 1-2 hét alatt, elmegy nagyutazásra, de közben kiderül hogy Sakura bekapta a legyet, Apa meg elment a francba. (felcsinálás nem egyenlő abortusz)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 08, 19:43:26 írta naspolya »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lemoon
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Gman kiválasztottja :3
|
|
« Válasz #11384 Dátum: 14 nov 08, 19:43:39 » |
|
Csak érdekességből és hogy a gondolatokkal illetve majd a későbbi sorozathoz kötődve játszadozzunk-- egy kérdés. Vajon Sarada-nak lesz Sharinneganja??
Elég kevés esélye van.Ahogy korábban is írták,még azt sem lehet biztosan tudni,hogy egyáltalán sharinganja lesz-e,mivel ez klánon belül öröklődik...de azért mégis csak Sasuke lánya,biztos lesz. -Poén, hogy úgy jön le, mint ha Sakurát felcsinálták volna.
Ezt nem értem. Hiszen ott a lánya. Épp ezaz. A gyerek az megvan, de az apja meg sehol (vagyis a lehető legtávolabb). Jó, az időugrás eleje óta már biztos visszatért közben Sasuke a nagy utazásáról (mivel nem 14, hanem csak 10-12 éves a lány), de első bliccre olyan, mintha ez történt volna: vége van a háborúnak, kibékülnek. Felcsinálja az alatt az 1-2 hét alatt, elmegy nagyutazásra, de közben kiderül hogy Sakura bekapta a legyet, Apa meg elment a francba. Biztos nem hosszabb időre ment el.Mivel a lány is állította,hogy ő is úgy szokott viselkedni az apjával,mint Boruto (Naruto fia),az arra mutat,hogy otthon szokott ő lenni....meg azért ez durva lenne Kishi-senseitől....
|
|
|
Naplózva
|
Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
|
|
|
|