Ha Sakura közbe lépne, akkor az lenne a 2. legnagyobb hülyeség ebben a mangában.
Na most őszintén miért lenne akkora hülyeség? Nem tudom mióta olvasod a mangát de feltűnhetett hogy Kishi szereti keverni a múltat a jelennel.
Ergo itt is megjátssza majd amit anno Rinnel. Csak itt Sakura túl fogja élni a Byakugo miatt. És ez lesz a lényeges része a dolognak. Sasuke ezért fog megváltozni és lelépni hogy a saját útját járja. Mert ha visszamegy a faluba akkor semmi se fog változni. És ez lesz a változás a múltra nézve is amikor Obito nem tudta megmenteni Rin-t mert itt máshogy lesz megint csak.
Szerinted véletlen hogy Sakura pont most ébredt fel? Nem hiszek a véletlenekben.
Sakura hogy érne oda olyan gyorsan?
ö nem félisten .
Miért mert félistennek kell lenned ahhoz hogy megtegyél pár km-t?
Ugyan már kérlek. Ha megnézed az a nagy bumm simán elérte Kakashiékat is. Tehát nincsenek olyan messze. És azért Sakura sem csigatempóban mozog még ha nem is Sárga Villanás.
Nagyon jó fejezet volt, ahogy néztem a 6dik oldalon a 3-dik panelban Naruto kezét elérte az Amateratsu, lehet ezért van a Movieban bekötve?
A mozinak még mindig semmi köze a mangához és az Amaterasut simán lerázta magáról ha megnézed a Kyuubi chakra segítségével. De ha meg is marad a sérülése Sakura bármikor begyógyítja. A kötés más miatt van nem egy szimpla sérülés miatt.
NaruHina fanok nyáladzanak a kommentek közt! Sergei jobb ha be se nézel a kommentek közé.
Sajnos én hülye belenéztem a kommentekbe.... mondanom sem kell, hogy kb egy órán át hánytam. Legközelebb gondolom majd jön a "Sakurás" verzió, hogy még véletlenül se álljon le a shipping profit. Szívesen aláznám most a NaruHina (később meg majd a Sakura verziónál a NaruSaku) fanokat, de nincs facebook profilom.
Válaszoltam a Mozi topicjában ide nem akarom most bemásolni. Egyébként magadra vess. annyira utálod a shippereket mégis olvasod azt a sok hülyeséget amit írnak. Csak nekem ellentmondásos ez egy kicsit?! ^^'
http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=8498.msg935717#new
No akkor saját véleményem:Nagyon jó kis fejezet volt, tetszett hogy sima harc is volt. Egyértelmű Kishi mire játszik Sakura beugrik és lebasz Sasukének egy hatalmasat. Vagy Naruto meglepi egy klónnal, jobb megoldás erre nincs. Olyan opció nem létezik, hogy Sasuke meggondolja magát.
Egyébként most már 1000% hogy Kishi folytatni fogja valamilyen szinten a mangát. 2 fejezet van hátra. A harc még mindig tart. De ha esetleg jövőhéten le is zárják akkor is már csak egy fejezet van hátra és ha teleteszi dumával akkor meg nagyon tömör lesz. És ahogy mondtam 30-40 oldalnál többet nem fog kapni a Jumptól. Ez tuti! De ha 100-at kapna akkor is nagyon gyors lezárás lenne.
Azt meg felejtsétek el hogy bárki meghal kettejük vagy akár hármójuk közül. Mind a hárman életben maradnak. Ez még mindig shounen és nem seinen manga. Ha el is találja Narutot akkor se hal bele mert megtudja magát gyógyítani. Bár sok ereje már nincs úgyhogy marad Sakura belépője. Nem véletlen hogy pont most mutatta őt Kishi.
Azért jól bírták a srácok. Annyit pufölték egymást, hogy még a nap is lement.
Na pont ez a másik ok amiért mondom hogy Sakura belépője következik. Eme harcnak értelme már nincs, mindkettő félhulla.
És mivel ki tudja mennyi idő telt el Sakura is simán odaérhet időben. És így akkor úgy mond kvittek lesznek Narutoval hisz Naruto is pont időben ért oda amikor Sasuke ki akarta nyírni őt.