24 nov 27, 16:42:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 648 649 [650] 651 652 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 1963657 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Mextil General
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I'm Serious!

« Válasz #9735 Dátum: 14 júl 30, 17:06:01 »

Nagyjából egyet értek Exkirionnal, annyit hozzá tennék hogy Obito egy árnyalt karakter volt, kevés volt belőle az utóbbi időben. Ezt abban értem hogy ő nem húzódott eggyik oldqlra sem igazán mindig azt tette amit az adott helyzetben jónak látott, mutatott fejlődést a karaktere rendesen, és nem szabad elfelejteni hogy kb ő az egyetlen aki nem mástól kapott elvett vagy copyzott erővel érvényesült hanem szinte csak a saját képességét fejlesztette és használta. Jó ellopta a rinengant meg volt fa eleme de azokat egy kezemen megtudnám számolni talán hányszor használta. Amikor meg Jinchurimi volt azt nem számítanám bele az nem ő volt Nevet Sasuke nem az egyetlen Uchiha mivel jelenleg összesen másfél "él" belőlük a világon Nevet  Ördögi

Danomics hogy érted hogy másfél mert én nem értem  ikszdé ?!

Amúgy gondoltam hogy Obito megfog halni, de azért végre boldog lehet Rin-el!

Meg jó volt látni ahogy szegény Venomkát letépik Kaguyáról ikszdé!! szerintem a következő fejezetben Sasuke ráküldhetne egy kicsike Entont!

És egy kicsike OFF téma: szerintetek Narutóval is megtörténhetett volna ez mint Obitóval ha valaki megölte volna Sakurát, Csak úgy kíváncsiságból írom!??( úgy értem hogy ugyanúgy rossz útra tért volna mint ő)
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 30, 17:13:36 írta Mextil General » Naplózva
danomics
Chuunin
*

« Válasz #9736 Dátum: 14 júl 30, 17:08:28 »

Hát ott van az a fél Madara amit sztem nem csak úgy nézegettek a hokagék sztem valami nagy tervük lehet vele plusz senin is ott van tehát nem lehet tudni Nevet
Naplózva
sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #9737 Dátum: 14 júl 30, 18:04:52 »

EDIT

Egy Youtube video után kicsit elgondolkodtam, hogy igazából miért is utálják Obitot ennyire és nem tudnak megbocsájtani neki egy kicsit sem sokan.

Sokat hallom, hogy "Megölte Naruto szüleit és Nejit és Shikamaruék szüleit."

Ömm... Nem... Naruto szüleit Kurama ölte meg, aki akkor már nem volt irányítva. Neji feláldozta magát, vagyis a saját elhatározásából halt meg, nem megölték egy harcban, mint most Obito-t. Hinatát valóban megölte volna Obito, ha Neji nem menti meg öket, de neji halála nem volt elkerülhetetlen, ő döntöt így, szóval tulajdonképpen öngyilkos lett, hasonlóan az apjához. Shikamaruék szüleit pedig Madara bombázta le a Juubival.

Tény, hogy egy rakat embert megölt Obito, de a nevesített karakterek közül senkit, kivéve Konant, akit megintcsak nem ölt volna meg, ha Konan elárulja neki hol van Nagato, de lefogadom, ha nem akarta volna halálra robbanópapírozni, akkor sem ölte volna meg, mert neki csak az infó kellett.

"Mekkora hülyeség már, hogy megtért"

Mért? Igazából volt valaha is gonosz szerintetek? Én valahogy mióta tudjuk ki is Tobi, sosem tudtam Obitora, mint gonosz karakter tekinteni. Persze a rossz oldalon állt, meg többé kevésbé el akarta pusztítani a világot, csak az a helyzte, hogy ezsem teljesen igaz. Ha igaz lenne, akkor nem történt volna pártfordulás, mert egy őrült, valóban gonosz személyt, aki valóban mindenáron rosszat akar tenni, azt nem tudod meggyőzni, ahogy Madarát sem.
Talán ez az ami érdekes ebben a mangában, hogy nincsenek ténylegesen gonosz karakterek, talán csak Zetsu. Mindenki a saját élettörténetének a főhőse és még, aki rossz dolgokat is tesz, az is azért teszi mert azt gondolja, hogy ez a helyes. Ilyen Orochimaru és Madara is.
Aztán vannak az olyan karakterek, mint Nagato és Obito, akik sosem felejtettek el jók maradni, csak eltévedtek út közben és ez teszi őket még emberibbé.

A Juubi nem csak Madara irányította, hanem Obito is, szóval igen, kinyírta Naruto barátainak apukáit rendesen. Aztán meg ott van Konan + Torune + habár végül a Kyuubi végzett Kushina-val az elmondása alapján így is meghalt volna mert kiszedte Obito belőle a bijuu-t, szóval benne volt Kushina halálában a keze és még sorolhatnám.

S lehet, hogy leginkább "no name"-eket végzett ki, DE ha Sasuke-nál halálos emberiség elleni bűn volt, amiért egy rakás no name katonát levert, akkor ne nézzük már el Obito-nak, csak mert ő Obito. Ez olyan, mintha elnéznénk Nagato-nak is, hogy legyilkolt egy rakat ember, de mivel ő Nagato, ezért nem számít, Sasuke-t meg máglyára, mert ugyanazt csinálta, mint Nagato.

Hogy gonosz volt-e Obito? Ööö, lássuk csak:
1.Kinyírt több ezer ártatlan embert.
2.Kirobbantott egy háborút.
3.Egy bűnszervezet volt a legfőbb vezére.
4.Kiakarta irtano az emberiséget (hogy milyen szándékból az annyira számít, mint hogy mentolos vagy citromos cukorkát eszik valaki).
5.Embereket csapott be és manipulálta őket úgy, hogy azokból harcok szülessenek (lásd Uchiha Sasuke, akit úgy manipulált, hogy az már majdnem zseniális).
6.Országok vezetőit fenyegette meg.

.... Mi is volt a kérdés? ;P Madara, mint "saját feje után megyő emberke" ott bukott meg, hogy "kiderült", hoyg Zetsu meghamisította a táblákat, így Madara abban a false tudatban csinált mindent, hogy jót tesz, szóval akkor ennyi erővel ő is csak egy jó fiú, akit becsapott a gonosz világ. ;P

Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #9738 Dátum: 14 júl 30, 18:23:43 »

.....

Sajnos sokszor látom, hogy emberek (nem feltétlenül itt a fórumon, de az is megesik) végig se gondolják mit olvasnak, csak darálnak előre és igyekeznek mindent beskatulyázni a JÓ meg a GONOSZ táborba.

Köszi, hogy önként jelentkeztél.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #9739 Dátum: 14 júl 30, 19:06:29 »

Egyetértek Exkirionnal. Kishi mangája pont ezért élvezhető, mert olyan karaktereket akiket megvetettem és nem szerettem képes volt megkedveltetni velem. Nagato és Obito is két nagy kedvencem lett miután megismertem a múltjukat.  Teljesen azonosultam a karakterükkel és a tetteikkel. Nem vagyok benne biztos, hogy bármit is másként cselekedtem volna abban a világban és helyzetben. Arról pedig mindenki megfeledkezik, hogy mind a ketten még Madara is egy bábú volt a sakk játszmában. Azon se lepődnék meg, ha Kaguya is az lenne.
Érdekes egyébként, mert Madarát imádtam és a végére egyre inkább utáltam. Tobiramét is gyűlöltem és jelenleg ő és Sarutobi a favom. Iszonyat nagy arc az öreget pedig nem lehet nem szeretnixD
Egyébként abban igazatok van, hogy azok után amiket tettek nem lehetett megbocsátani nekik. Szóval ha túl is élik mindig mindenki megvetette volna őket és gyűlölettel lettek volna feléjük. Ezt ők is tudták nem voltak hülyék. Ezért akartak meghalni és, ha már meghalnak azt úgy tegyék, ahogy előtte is kellett volna. Belátták, hogy tévedtek és ez teszi őket igazán naggyá. Nincs annál nehezebb az életben mint elismerni azt, hogy tévedtél nem volt igazad. Főleg úgy, hogy számtalan ember halálával járt. Csoda, hogy nem őrültek meg teljesen és volt vissza út.
Obito egész  története így lett kerek és megkapta azt amit k*rvául megérdemelt, aki ezzel nem ért egyet az vak.
Egyszer írná egyébként le valaki, hogyan csinálta volna Kishi helyében. Az nem megoldás, hogy itt meg kellett volna halnia. Ha epicebb dolgot talál ki a karakterének ígérem elfogom ismerni, hogy ez bizony faszább lett.
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 30, 19:07:00 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Mextil General
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I'm Serious!

« Válasz #9740 Dátum: 14 júl 30, 19:18:37 »

Hát ha jól tudom az elején Kaguya is jó volt csak a sok hatalomtól kicsúszott a lába alól a talaj, vagyis Hagoromo valami ilyesmit mondott itt http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/671/11 Más szóval a gyümölcs megfertőzte az agyát  ikszdé ikszdé ikszdé !
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #9741 Dátum: 14 júl 30, 19:59:56 »

Obito egész  története így lett kerek és megkapta azt amit k*rvául megérdemelt, aki ezzel nem ért egyet az vak.
Egyszer írná egyébként le valaki, hogyan csinálta volna Kishi helyében. Az nem megoldás, hogy itt meg kellett volna halnia. Ha epicebb dolgot talál ki a karakterének ígérem elfogom ismerni, hogy ez bizony faszább lett.

Megragadom a lehetőséget, mint vak ember.

Részemről Obito visszahozása meg se fordult volna a fejemben. Szépen, kényelmesen maradhatott volna a sziklák alatt, elkerülve a fokozatosan növekvő fikázást a széria iránt. Ezzel ugyebár Tobi igazi kilétének szerepére mást kellett volna találni. Megkockáztatom, hogy bárki kevesebb ellenszenvet váltott volna ki a népből, mint Obito.

Nem azért utálom Obitót, mert megtért, hanem azért mert kilométerekről látni lehetett, hogy meg fog térni, amivel el lehetett volna kerülni a felesleges felhajtást. A Juubito incidensnél számomra csak idő kérdése volt, hogy mikor adja be a derekát Naruto eszméinek. Madarát is rühellem rendesen, de ő legalább végig kitartott a céljánál, nem lehetett hatni rá.
Sajnálom Obito, de nem fogsz hiányozni. Ég veled!
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
fynlyx
Akadémiai tanuló
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #9742 Dátum: 14 júl 30, 20:18:22 »

Szerintetek ki lehet az az árnyék a "hegyen"?
első képkocka
http://www.mangareader.net/naruto/687/6
Naplózva

sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #9743 Dátum: 14 júl 30, 20:48:29 »

.....

Sajnos sokszor látom, hogy emberek végig se gondolják mit olvasnak, csak darálnak előre és igyekeznek mindent beskatulyázni a JÓ meg a GONOSZ táborba.

Köszi, hogy önként jelentkeztél.

Mire is?

Mert én csupán a tényeket közöltem, hogy miért is nem tudok Obito-ra úgy tekinteni, mint pl a One Piece-ből Nami-ra vagy Kyros-ra, illetve a Shin Angyo Onshi-ból Munsu-ra (lásd Gaiden) illetve Tae Yu-ra vagy Yeongsil-re, akik szintén letértek a rossz útra, de ők anyi bűnt sem követtek el önszántukból, mint Obito, akinek minden gonoszságra egyetlen oka Rin volt, miközben senki sem kényszerítette őt semmire. Mert nem hiszem, hogy valaki egy puskacsővvel a tarkóján mondta neki, hogy oké, megvolt a cheap reason plot, most mehetsz vissza Madara-hoz.

Lehet sajnálni Obito-t? Lehet. Lehet rá azt mondani, hogy jó volt a karaktere? Egyén függő (de az olvasók többsége rühelt). Nem volt gonosz? Persze, ha egész idő alatt valaki sniper puskával kényszerítette arra, amit tesz. Fontos szereplő volt? Mint "Tobi" igen, de mint Obito, eredeti célja csak annyi volt, hogy Kakashi sharingan-jának az eredete legyen, de ennyi, semmi oka nem lett volna átmennie Darth Vader 3-ba, s ha Nagato-nak is minimum egy klánnyi ember elvesztése kellett, nehogy Obito-nak lett volna elég egyetlen egy!

Szóval szögezzük le a dolgot: mindenki minden személyt, legyen az fikcioánális vagy igazi, a saját értékrendje + a társadalmi értékrendek alapján oszt be, tudatosan vagy nem tudatosan! Értsd, én pl hiába kedveltem Kakuzu-t, attól még nem fogom a jók táborába sorolni, mert most had ne soroljam miket tett. Ugyanez igaz Danzo-ra, mint gonosz barnakeverő kiváló volt, de most had ne rakjam őt se a jók táborába, mert halálakor rájött, hogy mekkora genyláda volt! Mert hiába sajnál az ember valakit, ha közben meg a tettei java része abszolút gonosz. Erről beszéltem, meg amit fent írtam!
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 30, 20:53:17 írta sergei55 » Naplózva
kurama95
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #9744 Dátum: 14 júl 30, 21:03:30 »

Már eddig is tudtam hogy Naruto sokkal erősebb mint Sasuke, de ennél a képnél már 100%-ig biztos vagyok hogy erősebb : http://www.mangareader.net/naruto/687/18
Sasuke be vet szinte mindent tökéletes Susano stb, de sérülést nem tud okozni Kaguyának .
Jön Naruto tök pipa meg minden fel ugrik Kaguyához  letépi a karját és itt is a seb .
Bár gyorsan vissza nő a karja, de szerintem azt Naruto nem fogja hagyni .
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 30, 21:04:40 írta kurama95 » Naplózva
danomics
Chuunin
*

« Válasz #9745 Dátum: 14 júl 30, 21:39:36 »

De amit annyira nem értek... Miért annyira nagy tragédia hogy Obito megölt annyi mindenikit? Pl. a Berserkben vagy a Hunter x Hunterben is egy pár olyan karakter akik minden második eberrel végeznek az adott világ rendszere miatt még is nagy kedvenceink. A Naruto meg !elvileg! a nindzsák világában játszódik, ott pedig minden napos a gyilkolás kb. nincs olyan hogy valaki jó ezért nem gyilkol pl. ezért imádtam annyira Garat mert ugyan jó fej lett de mégis képes volt megvédeni bárkit az ellenfél megölése árán is... Emberek, ez NEM a Hello Kitty klandjai...
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #9746 Dátum: 14 júl 30, 21:58:34 »

Egyetértek Exkirionnal. Kishi mangája pont ezért élvezhető, mert olyan karaktereket akiket megvetettem és nem szerettem képes volt megkedveltetni velem. Nagato és Obito is két nagy kedvencem lett miután megismertem a múltjukat.  Teljesen azonosultam a karakterükkel és a tetteikkel. Nem vagyok benne biztos, hogy bármit is másként cselekedtem volna abban a világban és helyzetben. Arról pedig mindenki megfeledkezik, hogy mind a ketten még Madara is egy bábú volt a sakk játszmában. Azon se lepődnék meg, ha Kaguya is az lenne.
Érdekes egyébként, mert Madarát imádtam és a végére egyre inkább utáltam. Tobiramét is gyűlöltem és jelenleg ő és Sarutobi a favom. Iszonyat nagy arc az öreget pedig nem lehet nem szeretnixD
Egyébként abban igazatok van, hogy azok után amiket tettek nem lehetett megbocsátani nekik. Szóval ha túl is élik mindig mindenki megvetette volna őket és gyűlölettel lettek volna feléjük. Ezt ők is tudták nem voltak hülyék. Ezért akartak meghalni és, ha már meghalnak azt úgy tegyék, ahogy előtte is kellett volna. Belátták, hogy tévedtek és ez teszi őket igazán naggyá. Nincs annál nehezebb az életben mint elismerni azt, hogy tévedtél nem volt igazad. Főleg úgy, hogy számtalan ember halálával járt. Csoda, hogy nem őrültek meg teljesen és volt vissza út.

+1
Akár szereti valaki Obito karakterét, akár nem, azt szerintem mindenki, de legalábbis a többség elismeri, hogy nagyon jó karakter volt. Nyilán, már-már zseniális még Tobiként volt, de nálam abszolút nem okozott gondot a karaktere a maszk lehullása után sem. Számomra ő az ideális Tobi, legalábbis én senki jobbat nem tudtam volna kitalálni, akivel még a maszk után is lehetett volna kezdeni valamit. Persze, a cselekedeteinek az oka nem kicsit áll gyenge lábakon, de később még jobban árnyalódott a karaktere. Nincs bocsánat a tetteire, és ezt ő is tudta. Nem is várta el, hogy megbocsássanak neki. Tudta, hogy már nincs helye ebben a világban. Az lett volna kínos, ha túléli. De meghalt. És ő nem lesz visszahozva. Ez biztos.
Amióta átállt számomra onnantól lett szimpatikus. Juubitoként untam a szenvedését. Ám miután átállt, át tudtam érezni a megbánását, az igyekvését. A mai rész meg végképp feltette erre a koronát, hiszen "az igazi shinobit nem aszerint ítélik, hogyan élt, hanem hogyan halt meg..."
Ui. :Látom, hogy Kishi az érzelmes részekhez még mindig piszkosul ért. Gai 8.kapuja, Neji halála, és most Obito halála. Mind-mind epic búcsúzás volt, a régebbiekről (Asuma, Itachi-kétszer, Sarutobi, Minato, és főleg Jiraya) nem is beszélve. Nagyon bizakodom, hogy ha a mangának a harc része már nem is tartogat fordulatokat, izgalmakat (de remélem fog), a vége, a történet lezárása még tud majd könnyeket csalni az emberek szemébe.
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 30, 22:00:38 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Venator
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #9747 Dátum: 14 júl 30, 23:44:17 »

Én valahogy mindkét oldalt meg tudom érteni. Már csak azt sajnálom, hogy nem láttam, hogy milyen volt a klánjához fűződő viszonya. Nekem mindig is az volt az egyik legnagyobb visszatartó erő Obito ellenében, hogy szövetkezett a saját családja lemészárlásában. Persze nem anyu/apu, mert azok nem voltak, hanem minden más Uchiha. Ők azért elég összetartó közösség, ha már mindenki ellenük volt. Azért ez elég súlyos dolog, még akkor is ha nem tudni, hogy milyen viszonyban volt velük. Bár én úgy láttam, hogy büszke a származására, a Sharingannal való dicsekedése miatt. Viszont ebben a helyzetben mindent tényleg minden tőle telhetőt megtett, szóval ha szeretni nem is szereti valaki, azt mindenképpen el kell ismernie, hogy tiszteletre méltó amit tett.
(Amúgy lehet, hogy felvetették már, de az Izanagi miért is nem jöhetett szóba?)

Egy valami viszont nagyon-nagyon nem tetszett a részben. Egy csomó fejezet óta hiába próbálják megkarcolni (kivéve oiroke) ketten is. Most meg Sasuke ment neki az új Rinnegan technikájával, ami az igazi térutazó jutsu, mert a miliszekundum egynegyed része alatt aktiválódik, azt bezzeg kivédi, de ha Narutoban felmegy a pumpa, akkor már repül is a keze.

És egy kicsike OFF téma: szerintetek Narutóval is megtörténhetett volna ez mint Obitóval ha valaki megölte volna Sakurát, Csak úgy kíváncsiságból írom!??( úgy értem hogy ugyanúgy rossz útra tért volna mint ő)

Szerintem jah. Ha ugyanúgy minden, tökéletesen összejön, és mondjuk Iruka szúrja le Sakurát, Naruto szeme láttára, utána pedig senki mással nem kommunikál, csak Minato gonosz alteregójával, vagy valami ős-Uzumakival (mert hát a családi viszony az plusz bizalmi tényező), aki ugyanolyan mesterien telebeszéli a fejét, mint Madara Obitonak, akkor összejöhet. Nincs olyan ember, akit a megfelelő módszerekkel ne lehetne manipulálni.
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 30, 23:56:03 írta Venator » Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #9748 Dátum: 14 júl 31, 00:19:35 »

Azért a végére szép befejezést kapott Obito.Olyat ami már rég kijárt volna neki.
Lényeg nem gondoltam volna hogy megkedvelem. Hümm-hümm
Az nagyjából be is jött amit mondtál Exkirion.
Obitoval együtt a szemei is távoztak ebből/abból a világból.

Kaguya egyik keze most amputálva lett fekete zetsunak legalább felével.
Vajon tényleg ő a fő boss,vagy szétválasztva már megofghatóak.

Obito susannojáért tényleg kár,de egy játékban vagy akár a filmben ez könnyen kárpótolható.

UI:Igen kb NArutoval is megtörténhetett volna hasonló.Éppen jó példa neki,és hogy túl tudjon lépni.
Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #9749 Dátum: 14 júl 31, 12:20:13 »

Az tényleg vicces, hogy Sasuke a teleportálásával nembírja megkarcolni Kaguyat, de azért Naruto olyan gyorsan mozog, hogy kaguya lereagálni nem tudja, hogy épp a karját rántják le... Mondjuk lehet az is közrejátszhatott, hogy Naruto egyik pillanatba ott beszélt másikba meg mint egy őrült már tépi a kaguya karját, biztos meglepetés lehetett Kaguyanak. Ha szimplán harc lett volna beszéd nélkül akkor lehet kaguya számít rá azt már narutonak se sikerül.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 648 649 [650] 651 652 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins