25 jún 06, 10:01:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 634 635 [636] 637 638 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2183610 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #9525 Dátum: 14 jún 25, 12:49:45 »

Meg ott van Naruto aki még a holtakat is feltámasztja . Nevet Nevet

Ha Obitora gondolsz, gondolom eddig sem volt halott, ha az lett volna Kakashi nem próbálta volna menteni az írháját. Bár több mint valószínű, hogy igencsak haldoklik/haldoklott. Most viszont, hogy Sasuke elment homokozni, nem is baj ha ott van mert kötve hiszem, hogy Sakura meg Kakashi sok segítség lenne Narutonak.
Naplózva

Mextil General
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I'm Serious!

« Válasz #9526 Dátum: 14 jún 25, 12:51:55 »

Kuro25 úgy hívják azokat a gömböket eredeti néven hogy Gudoudama vagy angolul úgy van hogy Truth-Seeking Ball, itt le is van írva a neve http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/672/16 !
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #9527 Dátum: 14 jún 25, 12:55:23 »

Egyébként valaki észrevette még, hogy akárhova teleportál Kaguya mindig van ott egy ilyen várszerű ház?

Láva világ
http://www.mangapanda.com/naruto/680/16
(4. panel a vulkán oldalán)

Jég világ
http://www.mangapanda.com/naruto/682/13
(Jobb oldalon a szírt szélén

Nem lepődnék meg ha a sivatagban is lenne egy a közelben. Gondoljátok, hogy van ennek bármi köze ahhoz, hogy hova tud menni Kaguya, mint Minatonál a jelek?
Naplózva

Mextil General
Akadémiai tanár
*

I'm Serious!

« Válasz #9528 Dátum: 14 jún 25, 13:00:35 »

Én már észrevettem a várakat és egyik korábbi hozzászólásomban le is írtam már!!

Mondjuk én Kaguya tér-idő jutsujának a működését nem nagyon értem, mert akárhol meg tud jeleni ahol akar!!

Az se biztos hogy a dimenziók között utaz hanem csak elteleportálja magát egy másik helyre vagy azt a helyet teleportálja magához!!! Vagy ha mégis a Dimenziók vagy más világok között utaz az csak még több kérdést tesz fel a Narutoban ismert világ működéséről!
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 25, 13:03:58 írta Mextil General » Naplózva
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #9529 Dátum: 14 jún 25, 13:13:25 »

Egyébként valaki észrevette még, hogy akárhova teleportál Kaguya mindig van ott egy ilyen várszerű ház?

Láva világ

Jég világ

Nem lepődnék meg ha a sivatagban is lenne egy a közelben. Gondoljátok, hogy van ennek bármi köze ahhoz, hogy hova tud menni Kaguya, mint Minatonál a jelek?

Vagy olyan mint a hipervándor filmben Anakin. Nevet
Csak oda mehet ahol már járt vagy köze volt hozzá. tuti hogy nem véletlen hogy mindig van egy épület az adott helyen. Lehet oda megy vissza amiket már lerombolt. Most hogy különvált a szerelmespár lehet végre kapunk magyarázatot erre is elvégre Sasukének most nem ártana kicsit kóborolni hogy megtudja hol van.

Lehet így futunk össze majd Kaguya másik fiával? Ha az időben utazik tényleg akkor ez is megeshet.

Egyébként az is lehet hogy ezek a kastélyok Kaguya kéglijei voltak anno így lenne értelme hogy miért csak az áll még épségben. Nevet És ha igazam van akkor talán megtudhatjuk honnan jött etc.
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 25, 13:15:45 írta Kuro25 » Naplózva

ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #9530 Dátum: 14 jún 25, 13:36:11 »

De biztos innen van obito szeme is hogy tud másik dimenzoba menni . 
Kaguya meg szerintem dimenzio vándor igy járja be a világokat.
Naplózva
Venator
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #9531 Dátum: 14 jún 25, 13:42:44 »

Arra tudok következtetni, hogy talán nem is a dimenziók közt utazik, hanem az időben.
Ha Kaguya tudna utazni időben, akkor visszamenne 2 órát és kinyírná Narutoékat, mikor még nincs meg nekik a pecsételő technika.
Biztos hogy Obito fog taxizni a dimenziók közt, de ez a húzás durva volt még Narutotól is...

Nem hiszem, hogy Obito tudni fog utazni abba a dimenzióba, amit Kaguya használ. Kaguyának nincs MS-e. Szerintem a pöttyös Rinnegan tud dimenziókkal játszadozni, azért vágták be a képet róla, mikor le akarták pecsételni. Bár akkor meg értelmetlen az egész, mert Sasukénak is megvan, szóval csak simán visszajön.
De ugyanakkor a fullos, két Mangekyous Obitora kíváncsi leszek.
Naplózva
Mextil General
Akadémiai tanár
*

I'm Serious!

« Válasz #9532 Dátum: 14 jún 25, 13:47:16 »

Amúgy akkor most Sasuke a Rinneganjával képes teleportálni vagy mi mert akkor lehetséges hogy vissza tud jönni a másik dimenzióból vagy miből!!???

És azt nem értem ha már Kaguya képes kapukat nyitni a téren és így képes bárhol megjelenni, akkor ennyivel mért nem nyit egy kaput Sasuke feje elé és tépi ki a Rinneganját mert ez szerintem ésszerű lenne mint hogy elkapja hátúról és átküldi egy másik dimenzióba! Mondjuk igaz hogy Kishi dönti el hogy mi fog történi! Meg az is igaz hogy hátulról jövő támadásokkal szemben sokkal nehezebben védekezni mint szemből jövők ellen!

Ja és ne értsetek félre nem akarom Sasuke halálát  ikszdé!
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 25, 14:01:22 írta Mextil General » Naplózva
kurama95
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #9533 Dátum: 14 jún 25, 14:23:57 »

Meg ott van Naruto aki még a holtakat is feltámasztja . Nevet Nevet

Ha Obitora gondolsz, gondolom eddig sem volt halott, ha az lett volna Kakashi nem próbálta volna menteni az írháját. Bár több mint valószínű, hogy igencsak haldoklik/haldoklott. Most viszont, hogy Sasuke elment homokozni, nem is baj ha ott van mert kötve hiszem, hogy Sakura meg Kakashi sok segítség lenne Narutonak.

Végül is Kishi mindig meglep minket mint Bee esetében is .
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #9534 Dátum: 14 jún 25, 14:53:43 »

Naruto most sikerült nagyon is megnevetetted erre biztos nem számítottam.De még az ott lévők arca is megér egy misét.
ÉS még működött is. ikszdé Ütés pillantában Kaguya mámoros hangulatban van.
Tényleg az egyik legerősebb technika a történelemben. smirksweat

Meg is van miért olyan szeszélyes az időjárás,lásd Kaguya rohamai. Gondolkozik

A csapatmundka is megvan/volt amíg szét nem lettek választva.
Gondolom OBito lesz ennek a kulcsa ha felépült.

Mondjuk ha Kaguya képessége az időn és egyben helyszíneken is alpul akkor bajban lesz.
Viszont most már együtt van a 2 Mangekyo és NAruto segítség is.

Az a kastély a VAnderich és probléma letudva. Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 25, 15:03:35 írta K ichigo » Naplózva

Papirtigriske
Kezdő Jounin
*

Milyen Ottó? O.o

« Válasz #9535 Dátum: 14 jún 25, 15:24:12 »

Minek ide a sok übertápos szemtechnika és jutsu, ha egyszer itt a Harem technika?  ikszdé Az esetek nagy részében ütősebb, mint egy genjutsu és kreatívabb is. Ezt a megoldást rég láttam és tetszett is.  Nevet
Naplózva

A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
Chilliboy
Gennin
*

« Válasz #9536 Dátum: 14 jún 25, 16:24:37 »

Szerintem Obito neki adja Sasuke-nak az erejét (mint Itachi) Naruto meg Hamura-tól kapna chakrát és egymaga is legyőzné. Sasuke meg addig valami hipi-szupi szemtechikának segítségével megfagyasztja. Persz ő is segít a lepecsételésében!
Naplózva

Ez az Én ninja utam!
Morause
Vendég
« Válasz #9537 Dátum: 14 jún 25, 16:37:26 »

Mangafejezet szerint utoljára Bee ellen láttuk aki  talán az egyetlen akire hatástalan ez a technika. ikszdé
De most komolyan ne már, ettől kiégtem az a döbbent arc Kaguyán oly sokat elárul hogy most már biztos hogy volt apjuk Hagoromonak meg Hamurának. Ilyen reakciót nem látsz egy nem embertől. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 25, 16:38:23 írta Morause » Naplózva
kurama95
Akadémiai tanár
*

« Válasz #9538 Dátum: 14 jún 25, 18:02:18 »

De az se lenne rossz hogy ha Naruto egymaga vagy csak minimális segítséggel győzné le Kaguyát .Hiszen Naruto a főszereplő és a megjövendölt gyermek aki megmenti a világot .
Ha jól értelmezem akkor az van ide írva : http://www.mangareader.net/naruto/682/10
Középső bal képkocka .
Naplózva
shiranai
Osztag Vezető
*

« Válasz #9539 Dátum: 14 jún 25, 18:15:38 »

Láva világ

Jég világ

Szerintem is van jelentősége.
Nem volt rossz fejezet, bár nekem nem jött be, hogy visszahozták Obitót, de hát ez van.
Az viszont tetszett, hogy Naruto most a Harem no jutsut próbálta bevetni, nem a rassengant. Jót nevettem Kaguya fején. Nevet
Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Oldalak: 1 ... 634 635 [636] 637 638 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins