Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #9075 Dátum: 14 máj 26, 10:45:35 » |
|
Kíváncsi vagyok hogy valaha fogsz ilyen szavakat írni Soreszko10 "Igen egyetértek veled, teljesen igazad van." Ha ez bekövetkezne komolyan megiszok egy sört az egészségedre! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gulopzus
Gennin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Naruto
|
 |
« Válasz #9076 Dátum: 14 máj 26, 10:47:49 » |
|
A Gentei Tsukuyomi valósult meg az egyik filmben, ami a Mugen Tsukuyomi prototípusa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nclearu
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #9077 Dátum: 14 máj 26, 15:17:43 » |
|
Remélem nem lesz újabb fő gonosz a történetben (bár a megjelenő Kaguya árnyék erre erősen utalhat). Ha kiderül, hogy madarász is egy szerencsétlen sorsú agy mosott hülye akkor tényleg abbahagyom a Mangát.... A Naruto kezd Dragonballi mélységekbe süllyedni, amikor már nem volt ötlet és csak tónfolták a karaktereket.
 egy biztos, ha bejön egy új főgonosz, akkor megint akkora bandwagon hatás lesz mint az előző 5 alkalommal és három fejezeten belül több rajongója lesz, mint jelen pillanatban Obitónak meg Nagatónak. (akik, ugyebár mikor főgonosznak vélték őket, legalább annyira körbe voltak rajongva, mint most Madara)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kurama95
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #9078 Dátum: 14 máj 26, 18:48:22 » |
|
Írta: nclearu Idézetet írta: kornel - Ma - 07:38:25 Remélem nem lesz újabb fő gonosz a történetben (bár a megjelenő Kaguya árnyék erre erősen utalhat). Ha kiderül, hogy madarász is egy szerencsétlen sorsú agy mosott hülye akkor tényleg abbahagyom a Mangát.... A Naruto kezd Dragonballi mélységekbe süllyedni, amikor már nem volt ötlet és csak tónfolták a karaktereket. Gondolkozik egy biztos, ha bejön egy új főgonosz, akkor megint akkora bandwagon hatás lesz mint az előző 5 alkalommal és három fejezeten belül több rajongója lesz, mint jelen pillanatban Obitónak meg Nagatónak. (akik, ugyebár mikor főgonosznak vélték őket, legalább annyira körbe voltak rajongva, mint most Madara) Az biztos nálam is ez volt,nem bírtam Obitot a halálát kívántam most meg tökre bejön és azt akarom hogy éljen . De azért már Madaránál főbb gonosz ne legyen mert az már erőtettet lenne .Sőt még Madarát is alig tudják verni mi lenne ha Kaguya is lenne.De most már úgy mond mindenki halott vagy az lesz de akkor Narutonak meg kell ennie a chakra gyümölcsöt hogy mindenkit meg mentsen . Kishi meg nem figyel a részretekre : 1.Kabutó hogy lehet senin módban mikor Orocsimaru elvette a chakráját és csak a sajátja maradt ? 2.Bee hogy lehet életben mikor kiszedték belőle a bijút .? Nem a halálát kívánom,de ha kiveszik a 8 farkú nagy részét akkor abba bele kéne halnia . De ha azt csinálta mint sasuke esetében akkor Madara csak egy csápnyi chakrát szerzet,de ha Madara ennek bedőlt akkor hülyébb mint Naruto és főleg értelmetlen volt a 8 farkú bocsánat kérése .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balint002
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #9079 Dátum: 14 máj 26, 19:03:37 » |
|
Ahogy olvasgattam a hozzászólásokat, már láttam magam előtt a képet, ahogy Madara nem bír Narutoval és Sasukéval, majd megjelen a gyümölcs valahol, azt hamm bekapja, majd elkezd fuldokolni, 'oszt Kaguya kitör belőle (ezzel megtér Madara, hogy milyen buta volt, hogy bedőlt ennek a tervnek meg hasonló) és a két "örökös" pár rész folyamatos harc után beviszik ketten együtt a végső csapást, ezzel mindenkit kiszabadítva a fáslikötegekből. Madara belehal a sérüléseibe, így végre barátok lehetnek az első hokagéval a túlvilágon. Naruto és Sasuke pedig együtt fogják vezetni a falut és végre ők is barátok lehetnek.  könyörgöm adja az ég, hogy ne így legyen 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
 |
« Válasz #9080 Dátum: 14 máj 26, 19:15:45 » |
|
Nem biztos, hogy értelmetlen volt az a bocsánat kérés, lehet, hogy csak éppen annyi chakra maradt meg benne, amennyi éppen elég a túléléshez. Magát a nyolcfarkút kiszívták, ez nem kérdés. Az viszont jó kérdés, hogy ahány részre szakítjuk a bijuut, annyi tudata lesz? Mert Narutoban van tudatuk. Kaguyaval kapcsolatban, én örülök hogy be lett hozva Rikudou és kompániája a sztoriba, ha már pár száz része lebegtetik az öreget. Annak is örülök, hogy bár szerintem Madara marad a főgonosz, be lett hozva Kaguya, mint akinek szellemiségét, akaratát Madara követi. Szerintem nagyon jó, hogy be lett mutatva, hogy a shinobik világa egy értelmetlen, öröknek tűnő körforgás. Így látszik az, hogy Madara nem egy szimpla gonosz, Naruto meg egy jó karakter, amik minden generációban vannak, hanem ők azok, akik eldönthetik, hogy mi legyen ezzel a világgal, ő rajtuk múlik. Csak az egyiknek, hogy finom legyek, nem humánus a célja, a másiknak az. Hogy megértsetek, így már nemcsak a Naruto világának egy szeletét, egy háborúját ismerjük, hanem az egészet. Ez a harc pedig nem egy olyan harc, ami minden háborúban volt, -és itt most nem az erejükre gondolok-, hanem egy olyan harc, ami eldönti, hogy merre forogjon tovább a világ kereke. Így Naruto (és Sasuke) nem egy korszak hősei lesznek, hanem a világtörténelemé, hasonlóan, mint Rikudou, aki elindította. Naruto pedig megoldotta, megállította, ahogy tetszik. Nem vagyok benne biztos, hogy jól sikerült megfogalmaznom, amit gondolok 
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
vakama08
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #9081 Dátum: 14 máj 26, 19:31:14 » |
|
Írta: nclearu Idézetet írta: kornel - Ma - 07:38:25 Remélem nem lesz újabb fő gonosz a történetben (bár a megjelenő Kaguya árnyék erre erősen utalhat). Ha kiderül, hogy madarász is egy szerencsétlen sorsú agy mosott hülye akkor tényleg abbahagyom a Mangát.... A Naruto kezd Dragonballi mélységekbe süllyedni, amikor már nem volt ötlet és csak tónfolták a karaktereket. Gondolkozik egy biztos, ha bejön egy új főgonosz, akkor megint akkora bandwagon hatás lesz mint az előző 5 alkalommal és három fejezeten belül több rajongója lesz, mint jelen pillanatban Obitónak meg Nagatónak. (akik, ugyebár mikor főgonosznak vélték őket, legalább annyira körbe voltak rajongva, mint most Madara) Az biztos nálam is ez volt,nem bírtam Obitot a halálát kívántam most meg tökre bejön és azt akarom hogy éljen . De azért már Madaránál főbb gonosz ne legyen mert az már erőtettet lenne .Sőt még Madarát is alig tudják verni mi lenne ha Kaguya is lenne.De most már úgy mond mindenki halott vagy az lesz de akkor Narutonak meg kell ennie a chakra gyümölcsöt hogy mindenkit meg mentsen . Kishi meg nem figyel a részretekre : 1. Kabutó hogy lehet senin módban mikor Orocsimaru elvette a chakráját és csak a sajátja maradt ?2. Bee hogy lehet életben mikor kiszedték belőle a bijút .?Nem a halálát kívánom,de ha kiveszik a 8 farkú nagy részét akkor abba bele kéne halnia . De ha azt csinálta mint sasuke esetében akkor Madara csak egy csápnyi chakrát szerzet,de ha Madara ennek bedőlt akkor hülyébb mint Naruto és főleg értelmetlen volt a 8 farkú bocsánat kérése . Nem Orochimaru chakrájától függ, hogy képes-e remete formát használni, vagy sem. Egy tétele van a remete forma használatához: hatalmas mennyiségű chakra (lsd.: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/412/13). Orochimaru feloldotta a remete formát Kabutón és vissza vette a chakráját. Kabutónak így a chakra mennyisége sokat esett, mert már nem hozzá tartozik Orochimaru chakrája, de ettől függetlenül így is bővelkedik chakrával (amennyi úgymond "természeti törvényt" olvasztott magába), így még mindig képes a remete formára, mert ő ugyanúgy megtanulta kezelni a természeti energiákat, mint Hashirama és Naruto (lsd.: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/579/15). Bee a jól bevált módszert alkalmazta, amit Sasukenél is, a Kawarimi no Jutsut egy csáp segítségével. Sasuke eseténél szimplán Gyuuki erejének egy töredékét adta át, Madarát viszont nem tudta volna így átbaszni, valószínűleg hasonló módon, ahogy Minato is ketté osztotta Kurama chakráját, ő is ketté oszthatta Gyuuki erejét, és mivel az nem kis mennyiség, így lehetséges, hogy Madara nem vette észre a különbséget, és csak úgy elment a dolog felett (vagy talán nem is figyelte, látta, hogy egy nagy behemótot húz a lánca, akkor neki jó), ő meg jinchuuriki maradt és megbújt a csápban, várva a megfelelő alkalmat. De lehet, hogy Gyuuki chakrájának csak egy töredékét tartotta meg (kb annyi, mint amennyivel rendelkezett Kinkaku és Ginkaku Kurama erejével), ami elég volt ahhoz, hogy túlélje az esetet, a többit oda passzolta Madarának, hogy örüljön neki.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 27, 13:33:50 írta vakama08 »
|
Naplózva
|
|
|
|
DasOmen
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #9082 Dátum: 14 máj 27, 19:51:06 » |
|
Kíváncsi vagyok hogy valaha fogsz ilyen szavakat írni Soreszko10 "Igen egyetértek veled, teljesen igazad van." Ha ez bekövetkezne komolyan megiszok egy sört az egészségedre!  Hiszed vagy sem, valamilyen isteni suggallat végett idetévedtem nagy unalmamban az X-aktákig, és kérdezd a fórumszerkesztőket hogyan, de a 480. oldalon találtam magam nem az akutális 606-oson és láss csodát a legalsó komment a következő volt: Nem tudom írta-e már valaki, de Karint kéne odavinni Narutohoz Sasukát meg Sasukéhez. Naruto-nak chakra kell, azt Karin tud adni, és elve is Uzumaki, szóval kompatibilisebb valószínűleg a Chakrája Narutoéval, mint másoké. Sasuke ellenben "csak" haldoklik, arra egy medikus ninja pont jó lenne.
Micsoda!? Logikát akarsz?! S mi lesz azzal a rengeteg NaruSaku és SasuKarin fanboy-al és fangirl-el akik most a különböző fórumokon használják fel eme fejezetet shipping fanservice-ük kielégítésére?! Rájuk nem gondolsz?! Te önző, szívtelen szemét!  Nyugi, csak vicceltem, teljesen ugyanaz a véleményem, mint neked.  Ez tényleg a sors akarata volt.  Halkan jegyezném meg amúgy, hogy a film valamilyen eszméletlenül töketlenre sikeredett. Eszement sok potenciál lett volna benne (akár egy filmtrilógiához is jó lett volna, darabolva pár évig) erre kaptuk ezt a óvodás szintű elkapkodott és...szóval ezt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 27, 19:52:40 írta DasOmen »
|
Naplózva
|
...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
|
|
|
Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9083 Dátum: 14 máj 27, 21:27:42 » |
|
Ahogy olvasgattam a hozzászólásokat, már láttam magam előtt a képet, ahogy Madara nem bír Narutoval és Sasukéval, majd megjelen a gyümölcs valahol, azt hamm bekapja, majd elkezd fuldokolni, 'oszt Kaguya kitör belőle (ezzel megtér Madara, hogy milyen buta volt, hogy bedőlt ennek a tervnek meg hasonló) és a két "örökös" pár rész folyamatos harc után beviszik ketten együtt a végső csapást, ezzel mindenkit kiszabadítva a fáslikötegekből. Madara belehal a sérüléseibe, így végre barátok lehetnek az első hokagéval a túlvilágon. Naruto és Sasuke pedig együtt fogják vezetni a falut és végre ők is barátok lehetnek. könyörgöm adja az ég, hogy ne így legyen Basszuskavics, majdnem ugyanerre gondoltam Én is!  Szerintem amúgy is valami hasonló lesz. Kaguya néni képét nem véletlenül rajzolta oda Kishi. Lesz itt még pár csavar. Azt a gyümölcsöt már pedig valaki megfogja enni. Kérdés, hogy ki. Tegyük fel Madara eszi meg, és kiderült, hogy a Gomu gomu ni Mi-t ette meg.  Na jó nem, az már sok lenne. Amúgy Naruto igazán át állhatna sötét oldalra.  A kisistenek harca nekem már kezd unalmas lenni, nagyon elcsépelt lett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 27, 21:28:54 írta Krisz7199 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nayu
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9084 Dátum: 14 máj 27, 23:19:29 » |
|
Sasukéról se feledkezzünk meg. Ő mondta, hogy várjanak a támadással a megfelelő időre, és elég gyanúsan viselkedik, amióta a csatatérre került.  Szerintem az a célja, hogy megegye a gyümit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 27, 23:20:00 írta Nayu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #9085 Dátum: 14 máj 28, 06:03:44 » |
|
http://www.mangapanda.com/naruto/678/lehet örömködni  tök jó a kis fordulat benne... még akkor is ha valamilyen szinten már várható volt... na miben, hogy Mei megnyeri magának Kakashit? :DD:DD: Susano'o viszont nagyon jól néz ki
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 28, 06:06:24 írta Senkisem17 »
|
Naplózva
|
"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9086 Dátum: 14 máj 28, 06:06:50 » |
|
Én is épp az előbb olvastam el  Jó kis rész volt-vagy legalább is a vége-, de akkor végül is az álom világok hasonlóan vannak, ahogy a movie is mutatta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Életunt Cápa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #9087 Dátum: 14 máj 28, 06:15:38 » |
|
Számítottam Zetsu árulására, de nem Kaguya hanem Obito miatt. Hát ez jó kis meglepi volt  + Sasuke egy f*sz + Ten Ten álma érdekes  + Jól tippeltem Shikamarut és Temarit illetően + Chojiról viszont azt hittem, hogy szerelmes Inóba + Sajna az a tippem se jött be, hogy Hinata byakuganja átláthat a tsukoyomin... de ez még megtörténhet. Szerk.: A mai rész fényében Kaguya behozása a történetbe alig néhány héttel ezelőttről kissé erőltetettnek tűnik, szívesebben vettem volna, ha meghagyják Rikudot a mindenség ősatyjának, de végülis abszolut logikus a történet így is. De ha behozták Kaguyát, akkor elő fog bukkani a másik gyereke is. És itt jöhet elő a kapcsolat a sharingan/rinnegan és a byakugan között. Talán Rikudo tesója az ős-Hyuga. Szerk. 2: Ha fekete Zetsu Kaguya, akkor fehér Zetsu... ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 28, 06:29:47 írta Életunt Cápa »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9088 Dátum: 14 máj 28, 06:19:47 » |
|
Nem tudom mit vergődik Naruto, amikor Sasuke igazat mond. Itt a másik 2 haszontalan. Naruto is: "nem hiszem, hogy jobb stratégiával állnál elő, mint Kakashi vagy Sakura" Hol él ez? Mert valami párhuzamos univerzumbeli énje mondhatta csak.  Jó volt látni, hogy ki hogy képzeli el a saját világát. Bár Kiba, mint hokage? Venom akciózik, hehe. x)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 28, 06:23:17 írta Aizen »
|
Naplózva
|
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #9089 Dátum: 14 máj 28, 06:31:37 » |
|
Számítottam Zetsu árulására, de nem Kaguya hanem Obito miatt. Hát ez jó kis meglepi volt  + Sasuke egy f*sz + Ten Ten álma érdekes  + Jól tippeltem Shikamarut és Temarit illetően + Chojiról viszont azt hittem, hogy szerelmes Inóba + Sajna az a tippem se jött be, hogy Hinata byakuganja átláthat a tsukoyomin... de ez még megtörténhet. Szerk.: A mai rész fényében Kaguya behozása a történetbe alig néhány héttel ezelőttről kissé erőltetettnek tűnik, szívesebben vettem volna, ha meghagyják Rikudot a mindenség ősatyjának, de végülis abszolut logikus a történet így is. De ha behozták Kaguyát, akkor elő fog bukkani a másik gyereke is. És itt jöhet elő a kapcsolat a sharingan/rinnegan és a byakugan között. Talán Rikudo tesója az ős-Hyuga. Szerk. 2: Ha fekete Zetsu Kaguya, akkor fehér Zetsu... ? Kaguya férje Am. én is azt gondolom, hogy hamarosan újabb szereplőket ismerünk meg. 
|
|
|
Naplózva
|
"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
|
|
|
|