Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
 |
« Válasz #8580 Dátum: 14 ápr 17, 07:54:43 » |
|
Valaki itt 4-5 fejezetnyi harcot várt. Véleményem szerint sokkal hosszabb, legalább 15 résznyi lesz. Aztán, hogy ez most jó-e, vagy nem, azt mindenki döntse el saját maga. Ha jól, fordulatosan lesz megoldva, akkor nagyon jó lesz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 17, 07:55:26 írta Jon97 »
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
 |
« Válasz #8581 Dátum: 14 ápr 17, 08:22:23 » |
|
Én nagyon örülnék neki. Főleg ha valami ujdonság is lesz benne. Végig a két fő hős harcát vártam, most meg végre itt vannak. Ezért bízom benne, hogy valami hosszú és felejthetetlen lesz. *.*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 17, 08:24:01 írta Hakuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #8582 Dátum: 14 ápr 17, 08:43:16 » |
|
Engem az érdekelne hogy akkor most Bee meghalt?
Ezt majd csak akkor tudjuk meg, ha Kishimoto is úgy akarja. Van egy sejtésem, hogy a levágott csápban lesz, de ki tudja.
|
|
|
Naplózva
|
 "Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
SiXsOx
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8583 Dátum: 14 ápr 17, 09:29:39 » |
|
A fejezetről: nagyon tetszett remélem még sok ilyen lesz de valamit kicsit igazságtalannak érzek. Ugye Madara volt Indra előző "reinkarnációja" és az öreg nyílván neki is megjelent de Madara nem kapott rinnegant egyik szemére se Sasuke viszont igen és nem vágom hogy Sasuke mitől különb Madarától hogy ő kapott rinnegant. Szerintem ez egy kicsit unfair madárkávak szemben. És amit még így utólag nem értek. Annak a kőtáblának mi értelme mert nem jól írta le a sztorit(m :Degjegyzés ahogy utánanéztem feltűnt hogy itt naruto-kun.hu/manga/Naruto/646/9 el van írva Hagomoro neve a bal alsó panelban) és azt se értem hogy Hashi mért nem ismerte a történetet pedig elméletileg neki is meg kellet hogy jelenjen. És még régebbről  csak engem izgat hogy mi az a nagy ajándék amit minato mondott anno hogy naruto kapni fog? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wandor
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8584 Dátum: 14 ápr 17, 09:44:41 » |
|
Epic fejezet, a Pein harcok ota nem volt ilyen érzésem! Viszont egy csomo kérdés felmerült bennem... Kezdeném először azzal, ahogy én tudom Madarában vannak a bijuuk és Naruto csak kis részeket kapott, de kb azokkal plusz egy fél kyuubival kitesz egy Rikudou erőt wtf... Legalább jól néz ki. Aztán ez a Limbo (vagy Rinbou) kb shinra tensei de el lehetne már magyarázni h mi is. A bot ami a Nidaimébe volt beleszurva az amit Pein is használt v mi hogy ezt nem lehet megérinteni sima embernek... Végül pedig ez a fa dolog ugye régen a fából lett a 10farkú ha jol olvastam és most mégis mintha 2 külön dolog lenne, ez csak nekem fura?
A nidaime is meglepődött hogy kitudta húzni, valószínűleg az öregtől kapott erőhöz van köze. Rikudou erő az már mi? Fény-árnyék elemhez eddigiek alapján a 9 biju ereje kell amiből van is narutónak, na meg még kapott valamit Rikudoutól is, de ez korántsem jelenti azt hogy ugyan olyan erős, csak azt hogy tudja használni azt a technikát. SiXsOx Az sehol nem volt említve hogy minden reinkarnációnak megjelent volna. Azt meg vitatni hogy madara miért nem kapott rinnegant?Akkor hozd ide az összes többi reinkarnációt is mert ők sem kaptak semmit, csak most naru és sasu, mert veszélyben van a rikudou által "megteremtett" világ és így próbálja megmenteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aniwa-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8585 Dátum: 14 ápr 17, 12:03:08 » |
|
Valaki azt elmondani, hogy hol tesznek említést fény és sötétség technikáról?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #8586 Dátum: 14 ápr 17, 13:08:13 » |
|
Én nagyon örülnék neki. Főleg ha valami ujdonság is lesz benne. Végig a két fő hős harcát vártam, most meg végre itt vannak. Ezért bízom benne, hogy valami hosszú és felejthetetlen lesz. *.*
Mint Gaara és Naruto harca anno. Minimum olyan felejthetetlen legyen akkor!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
 |
« Válasz #8587 Dátum: 14 ápr 17, 14:02:23 » |
|
Biztos, hogy Rikudou nem jelent meg az előző örökösöknek. Csak Naruto és Sasuke volt rá méltó, ill. most eléggé vészhelyzet van. Rikudou még mondta is, hogy most már érti, hogy Naruto miért tudta megidézni a lelkét. Biztos, hogy valami lelki, erkölcsi méltóság kell hozzá. Legalábbis eléggé úgy jött le nekem.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
 |
« Válasz #8588 Dátum: 14 ápr 17, 14:09:54 » |
|
Mini: Igen, csak hosszabb és sokkal ütősebb.  Akkor imádtam meg Gaarát. ^^ De mondjuk ez Madara esetében nem így lesz... Attól független egy dicsőséges végkifejlet az kell!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bontakun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bonta
|
 |
« Válasz #8589 Dátum: 14 ápr 17, 15:35:16 » |
|
Én jó kis együttműködéses csatát várok Szöszkétől és Narancstól. Mint amikor eldobta Narcsit, Szöszke Shurikenként azt hiszem (Zabuza ellen), csak persze nagyobb volumenu dologként. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
 |
« Válasz #8590 Dátum: 14 ápr 17, 19:20:54 » |
|
Az sehol nem volt említve hogy minden reinkarnációnak megjelent volna. Azt meg vitatni hogy madara miért nem kapott rinnegant?Akkor hozd ide az összes többi reinkarnációt is mert ők sem kaptak semmit, csak most naru és sasu, mert veszélyben van a rikudou által "megteremtett" világ és így próbálja megmenteni.
ehez csak ennyit fűznék hozzá.... (legalsó középső kocka!) http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/670/3a többi reinkarnáció idejében nem akartak véget vetni a világnak a világot meg nem riku teremtette csak obito szajkózza ezt mikor előveszi a nunoboko (rem jól írtam) kardot de abban igazab van hogy önös érdekből szeretné ha megmenekülne
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 17, 19:23:11 írta kornel1992 »
|
Naplózva
|
|
|
|
kurama95
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #8591 Dátum: 14 ápr 17, 21:03:49 » |
|
Naruto a senjucu ereje miatt tudott kitérni Madara támadása elöl .Még mikor a gyengébben használta a senjucut az edos Raikagén még mondta is hogy jobban érzékeli a veszélyt és így gyorsabban reagál rá .Most hogy sokkal jobb benne így lehet ösztönösen tér ki előle .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wandor
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8592 Dátum: 14 ápr 17, 21:31:51 » |
|
Az sehol nem volt említve hogy minden reinkarnációnak megjelent volna. Azt meg vitatni hogy madara miért nem kapott rinnegant?Akkor hozd ide az összes többi reinkarnációt is mert ők sem kaptak semmit, csak most naru és sasu, mert veszélyben van a rikudou által "megteremtett" világ és így próbálja megmenteni.
ehez csak ennyit fűznék hozzá.... (legalsó középső kocka!) http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/670/3a többi reinkarnáció idejében nem akartak véget vetni a világnak a világot meg nem riku teremtette csak obito szajkózza ezt mikor előveszi a nunoboko (rem jól írtam) kardot de abban igazab van hogy önös érdekből szeretné ha megmenekülne Ebben az esetben az előd az én értelmezésem szerint azt jelenti hogy akiknek megjelent, de sehol nincsen megemlítve hogy mindenkinek megjelent. Valamint említi ebben a részben máshol is hogy nem először utazik az időben, de ott sincsen mág csak utalás sem hogy minden reinkarnációnál megjelenne. Itt bal középső: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/671/15Tehát nem jelenik meg csak úgy kedve szerint, valamilyen "feltételnek" teljesülnie kell hozzá. Az utolsó mondatodhoz meg csak annyit, próbáld értelmezni miért tettem idézőjelbe a "megteremtett" szót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lina22
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Ne akard megoldani a világot... Élj benne!
|
 |
« Válasz #8593 Dátum: 14 ápr 18, 14:36:15 » |
|
Wow!
Nagyon tetszett ez a fejezet nekem. ^^ Bár mostanában nem tudok sokat írni mert nem találok szavakat rá... kicsit azért ezek a dolgok várhatóak voltak, mint az, hogy Sasuke és Naruto valahogy visszatérnek a csatamezőre, meg hogy valami új erőt is kaptak. Az pedig nonszesz hogy Naruto az új erővel honnan tudta, hogy Gait megtudja menteni egy olyan technika elől, amiről eddig tudtuk, vagy sejtettük hogy halálos.
Bár azt hittem ahol most tart a manga nem kell az ilyeneken leragadni xD
Sasuke...wow! fekete félhold a tenyerén, gondolom a "sötét" erőkkel kapcsolatos ami hasonló lehet a pusztításhoz, mint a fekete mágia, és Naruto tenyerén pedig a világos kör, ami összeköthető a gyógyítós dolgokkal. Gondolom önmagában nem lenne képes támadni de mivel Bijuuk benne vannak ezért tudd erősebb támadásokat is bevinni.
Hogy Bee-vel mi történt...hát nem tudom. Az hogy amikor kiszakították belőle Gyuukit és közben vágta le a csápját, nem biztos hogy elég volt az ahhoz, hogy túl is élje. Máskülönben már életjelet adott volna magáról, vagy amikor Naruto visszatért, Gyuuki biztosan említette volna hogy Bee is épphogy megmenekült vagy sem, de 50-50% esélye hogy él vagy sem.
De kíváncsian várom a folytatást! ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 18, 14:40:47 írta lina22 »
|
Naplózva
|
Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
 |
« Válasz #8594 Dátum: 14 ápr 18, 16:31:37 » |
|
Mivel semmilyen módon nem lett felvezetve Bee halála, ezért szerintem nem is halt meg. Más kérdés, hogy szerintem szükséges a halála, ha Narutoban fognak egyesülni a bijuuk. Márpedig remélem, hogy úgy lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|