Oswald
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #7920 Dátum: 14 márc 09, 15:54:02 » |
|
Ezek szerint Danzo is uchiha?  Danzo nem volt Uchiha. Ő a Shimura klán tagja volt. kb 1 perc Google és meg van a válasz. pl itt: http://naruto.wikia.com/wiki/Danz%C5%8D_Shimura
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
piros mogyi
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
senseiem: STM
|
 |
« Válasz #7921 Dátum: 14 márc 09, 15:54:49 » |
|
Sejtjei azok lettek nekie, de hogy ki fog-e neki nőni a Hashi bimbó, azt kétlem, bár Danzónak is volt valami a vállán. Obi-tobinak viszont nincs/nem volt ilyenje. Lehet, hogy Madaránál ez csak a fangirlség kísérő tünete. (Jó, tudom, hogy a természeti energia hasznosításához kellett neki, de nem tudtam kihagyni.)
Süsükénél én inkább elmebeli változást várok. Amilyen könnyen megborul a mentális állapota, lehet, hogy megint újra kellett töltenie az egész rendszert és ki tudja, milyen kedvvel fog felébredni. Pláne mégha az oxigénhiányos állapot is betett neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
 |
« Válasz #7922 Dátum: 14 márc 09, 17:22:56 » |
|
De az Uchihák és a Senjuk vérrokonok mivel Rikudo két fia. Úgy értem az egyik volt az Uchiha a másik a Senju. Így egymástól betudják fogadni ezeket a géneket. De egy x-személy nem valószínű, ez igaz. És, hogy Naruto ezt megtudná-e? Szerintem nem, de ez az író fantáziáján múlik mennyire tudja ezt vissza vezetni és elfogadható magyarázatot adni. Viszont én nem hinném, hogy ezt a jutsut szánja Narutonak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 09, 17:23:42 írta Hakuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
LeViiKee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #7923 Dátum: 14 márc 12, 08:50:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csaba1992
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7924 Dátum: 14 márc 12, 08:50:42 » |
|
áhh kőszi már majdnem éhen haltam:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takarek
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7925 Dátum: 14 márc 12, 08:55:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Életunt Cápa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #7926 Dátum: 14 márc 12, 09:10:52 » |
|
Aranyos volt. Hajrá Gai 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Axel92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
The real fun is about to start!
|
 |
« Válasz #7927 Dátum: 14 márc 12, 09:52:38 » |
|
Jól néz ki a 8. kapu  És jó, h többet tudtunk meg Gai gyerekkoráról, és h miért olyan, amilyen...  Madárka kicsit belepődött a végén... he-he
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
ZangetsuX
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #7928 Dátum: 14 márc 12, 10:10:38 » |
|
Amennyire felcsigázott az előző rész,annyira lelombozott ez a rész..most miért kell ezt?..miért nem lehetett volna megmutatni mit is tud az a 8 kapu?..mind1 marad kövire MÁR ha nem jön közbe ott is valami.. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 12, 10:14:58 írta ZangetsuX »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lehel94
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #7929 Dátum: 14 márc 12, 10:19:35 » |
|
Szerintem meg egéssz jó rész volt ez. Szeritnem egéssz jó volt ez a kis visszaemlékezés.  Ugye ha Kakashinak már volt egy csomo,tehát Gai-nak sem baj ha van egy kis visszaemlékezés.  Ez a 8-adik kapu egéssz jól néz ki,remélem legalább egy kicsit szétcsapja Madár bácsit. Bér Madárka is meglepődött egy kicsit a végén tehát tuti,hogy kemény lessz ez a 8-adik kapu.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 12, 10:20:26 írta Lehel94 »
|
Naplózva
|
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
|
|
|
anadrex
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7930 Dátum: 14 márc 12, 10:37:38 » |
|
Nah most kiderült, hogy honnan volt ismerős Kisame-nek Gai sensei.
|
|
|
Naplózva
|
 "Habár a kígyó is arról álmodik, hogy szárnyaljon az égen. De örökké arra van ítélve, hogy a hasán csússzon."
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #7931 Dátum: 14 márc 12, 11:09:56 » |
|
Onnan hogy találkoztak már konohában?  Azért most ezt a 7kardos vs 8kaput inkább megnézném mint madarát.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
csaba1992
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7932 Dátum: 14 márc 12, 11:21:49 » |
|
Azért mien már hogy lenézték az apját csak mert egész életében genin volt,Naruto meg Sasuke a példa hogy nem számit a rang.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TalkNoJutsu Wins the Wars
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7933 Dátum: 14 márc 12, 12:06:23 » |
|
Azért mien már hogy lenézték az apját csak mert egész életében genin volt,Naruto meg Sasuke a példa hogy nem számit a rang.
Akkoriban nem igazán volt ott Naruto x Sasuke, hogy ellenpéldaként mutogassanak rájuk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nclearu
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #7934 Dátum: 14 márc 12, 12:14:40 » |
|
Jó fejezet volt ez. Csak azt nem értem minek húzzák azt , aminek egyértelmű a kimenetele mindenki számára, aki már olvasott shounent életében? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|