ozsiruyg
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7890 Dátum: 14 márc 07, 12:57:18 » |
|
ez olyan mint ha obito rákacsintana madarára egy izanamit vagy mit (amiböl most jött ki kabuto) és itt a vége fuss el véle .... remélem nem kapja meg a rinengant naruto... akkor inkább semmisitsék meg hogy madara ne szerezhesse vissza.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 07, 13:00:46 írta ozsiruyg »
|
Naplózva
|
|
|
|
csaba1992
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7891 Dátum: 14 márc 07, 16:33:21 » |
|
Narutonak nem is állna jól a rinnegan,tőkre birom mikor sage módban van a narancs szemmel meg a békákéhoz hasonlító pupillával,meg Kurama módban vörös szemmel...Madaránál is kicsit kár a rinnegan mert az ő mangekyuoja is jól néz ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fed
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7892 Dátum: 14 márc 07, 16:53:09 » |
|
Ez az átültetgetés soha nem fog létrejönni Naruto esetében. Bárhogy is nézem,ez az "egyik rinnegan,másik sima szem" irdatlan idétlen,és Kishi a végjátékban aliga lövi el Naruto külsejét ennyi év után. A másik dolog,hogy ez az átültetgetés soha nem volt Naruto stílusa,pláne ha az Madara szeme,sztem a beültetés után kapásból szúrná is ki. xD Ezeket az ültetgetésket a negatív "műmájer"karakterek kapták mindig is,akik saját erőből képtelenek voltak elérni a céljaikat,magyarul Narutonak akkor lesz max Rinneganja ,ha a biuuk chakrája segíti ebben,egyébként halott ötlet sztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
 |
« Válasz #7893 Dátum: 14 márc 07, 20:12:33 » |
|
Szerintem itt pont nem azon van a hangsúly, hogy hogyan nezne ki. Hanem talán azon, hogy gagyi és közönséges ez a power up. Erős, meg tök jó csak nem neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolfarkas
Gennin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #7894 Dátum: 14 márc 07, 20:32:41 » |
|
Nehogy már Rinnegant kapjon Naruto, az nagyon rossz lenne, és ellentmondana annak, ahogy a történet eddig halad, azaz Madara (jinchu + rinnegan) vs Naruto (jinchuriki) és Sasuke (rinnegan)
Sasuke fogja tehát megkapni a Rinnegant szerintem, nem véletlen vannak most ott Kabuto, Orochimaru és a második Hokage, Kabutonak vannak Senju sejtjei ha jól emlékszem, meg fogják neki oldani, Naruto meg megkapja a Kyuubi másik részét, és meg is van a powerup mindkettőjüknél, mehetnek Madara ellen vissza
Mert eddig nagyon úgy tűnik hogy Madara úgymond, képességekben, olyan mintha Naruto és Sasuke egyben lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lehel94
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #7895 Dátum: 14 márc 07, 20:48:27 » |
|
Naruto meg megkapja a Kyuubi másik részét, és meg is van a powerup mindkettőjüknél, mehetnek Madara ellen vissza
Hát az nem power up,hogyha Narcsi megkapja Kurama másik felét,hisz vele is csak olyan erős lessz,mint anno a másik fél Kurama-val. Most inkább arra koncentrálnak szerintem,hogy valahogyan élje túl Naruto meg Sasuke. Naruto-nak meg szerintem sem állna jól a Rinnengan,esetleg Sasuke-nak még elmenne de nem Narcsi-nak. Bár elég sok játék boritót láttam már,amint Narcsi-nak Rinnengan-ja van,és ott egéssz jól áll neki.  Naruto-nak szerintem valamilyen másmilyen power up-ban lessz része.Vagy találkozik valakivel,miközben haldokól és annak a valakinek a hatására ébred fel benne valami erő,vagy Obito nekiadja Kurama felét meg Shukakku kis részét és Gyuuki kis részét,és akkor már minden Bijuu-tól lessz chakrája,és igy átmehet ő is egy gyengébb Rikudou formába. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 07, 20:49:58 írta Lehel94 »
|
Naplózva
|
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
|
|
|
Don Diablo
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7896 Dátum: 14 márc 08, 08:55:44 » |
|
De Naruto Rikoudu reinkarnációjának van beállítva. Szóval simán benne van a rinnegan.Meg ha abból indulunk ki, hogy rinegan használó olyan személy volt csak, aki rendelkezet Senju+Uchiha DNS-el, lussz egy Uzumaki, ennek alapján valószínűnek tartom hogy az Uzumakik a 2 klán keveréke lehet. Sasuke szerintem tuti hogy megszerzi a rinnegan-t, és úgy ahogy gondoltam.Kap Kabutótol, Senju DNS-t.+ a halálközeli helyzet, tuti felébred benne szerintem.
off:Egyébként van amit nem értek.Hova lettek a Senjuk a történet folyamán?A leg erősebb klán, amelyik elnyomta az Uchihákat, egyszeűen csak köddé vált, és Tsunade-n kívül, egy élő képviselőjökről sincs infó.............
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
 |
« Válasz #7897 Dátum: 14 márc 08, 09:42:35 » |
|
Már miért lenne úgy beállítva? Ennyi erővel Jiraya is az volt mert békét akart? Vagy azért mert a bijuuk szeretik? szerintem ettől még nincs annak beállítva. Maximum a személyiségük volt hasonló, de attól még nem hiszem, hogy Narutoból lenne majd Rikudo senin 4. És elárulom, Nagatónak azért volt rinneganja mert Madara odaadta neki ( azaz Obito adta oda, de most ezt hadd ne keljen kifejtsem.) egyszóval túl össze tett lenne ha Naruto rinnegant kapna. Ráadásul eléggé lehúzós. Szerintem nem tűntek el a Senjuk, csak vegyültek más népekkel. De ez csak tipp.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tierhold
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #7898 Dátum: 14 márc 08, 11:09:16 » |
|
Meg ha abból indulunk ki, hogy rinegan használó olyan személy volt csak, aki rendelkezet Senju+Uchiha DNS-el, lussz egy Uzumaki, ennek alapján valószínűnek tartom hogy az Uzumakik a 2 klán keveréke lehet.
Hogy lenne a 2 klán keveréke? Se szem technikát nem tudnak használni, sem fa elemet, sem tűz típusú jutsut és még sorolhatnám..  ha a 2 keveréke lenne akkor valamelyik technikájukat csak tudnák használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7899 Dátum: 14 márc 08, 11:23:07 » |
|
Hakuu Nagatonak Madara adta oda a rinyagánt....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
 |
« Válasz #7900 Dátum: 14 márc 08, 12:15:28 » |
|
Valóban Narutonak semmi köze sincs a rinneganhoz, azért mert egyszerűen semmi köze a szemtechnikákhoz. Úgy ahogy mondtad Hakuu. Viszont én ha nem is Rikudou reinkarnációjaként, de min. utódaként, örököseként tekintek Narutónak. Szerintem erre rengeteg utalás van, erre halad a történet. Ő az akaratának az örököse. A teljesség igénye nélkül: Rikudou ugye prófétált a bijuuknak egy személyről, akinél méltó helyen lesznek. Naruto az, ezt tudjuk. Ott volt Jiraiya próféciája, miszerint valaki, a kiválasztott békét, vagy pusztulást hoz a világra. Tudjuk, hogy Naruto a kiválasztott, és nyilvánvalóan békét fog hozni valamilyen úton-módon a vilagra, ami Rikudounak sem sikerült, ill. ezt hagyta a kisebbik fiára. Ezeken kívül pl. ott van az, amikor a Juubi összetévesztette Narutot Rikudouval. Elsőre ezek jutottak eszembe. Persze lehet, hogy tévedek, de én így gondolom.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7901 Dátum: 14 márc 08, 12:26:18 » |
|
Most, h írtad mikor a 10 farkú látta Narutot akkor rinegan volt Naruto mögöt. Lehet amiat, h minden bijuu kis db. benne van/lesz feltámadhat a szemében a céltábla szem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lehel94
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #7902 Dátum: 14 márc 08, 13:06:07 » |
|
Jah anno a Juubi érezte Naruto-ban a Bijuu-k chakráját,és ez kb olyan érzést keltett benne mint anno Rikudou. És tényleg Rinnengan volt akkor Naruto mögött,de én azért remélem nem lessz neki Rinnengan-ja. Inkább kapjon valami olyan erőt,amilyen senkinek sincsen jelenleg.
Én annak örülnék,hogyha nem valami szem technikát kapna Naruto,hanem valami másféle erőt,ami csak neki van.Mondjuk valami olyat ami pl régebb az Uzumaki klán-nak is volt.
|
|
|
Naplózva
|
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
 |
« Válasz #7903 Dátum: 14 márc 08, 14:15:12 » |
|
Kapna egy láncos teknikát csak valami über verziot. Félig ö is uzumaki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
foenemes
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7904 Dátum: 14 márc 08, 15:02:37 » |
|
gondolom 1000x le lett írva, de amíg Tobi volt Obito, hogyan jött neki az a hülye stílusa? mert mikor a falu ellen küldte a rókát, akkor is "normális" volt.... mi lett vele hogy hülye lett egy jó ideig? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|