25 ápr 22, 04:04:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 510 511 [512] 513 514 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2087017 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
ozsiruyg
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7665 Dátum: 14 feb 24, 09:34:28 »

... csak a lepecsételt lelkű hullákat nem hozza vissza, magyarul azt amelyik éppen Edo Tensei-t használ, mert Kabuto Edo-jával feloldva a lelkek is távoztak a testekből.

Ha jól értelek azt mondod hogy edo-tensei-est nem lehet visszahozni.... akkor Madarát hogyan? mondjuk ö spécibb edo-tensei volt azért? vagy ez olyan Fuck the logic....  Gondolkozik

szerk .: mondjuk Madara edoja fel lett oldva előbb, aztán elfelejtett meghalni és aztán simán visszahozta a Rinne Tensei...
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 24, 09:37:39 írta ozsiruyg » Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #7666 Dátum: 14 feb 24, 10:19:31 »

ozsiruyg- De igen, Kishimoto bejelentette, hogy lassan (max. 1 év) véget ér a manga. Nagyon helyes, szerintem. Nekem nagyon bejönnek a mostani részek (Madara "átszállása" óta), és ha folytatni akarná, az már nagyon erőltetett lenne.
Egy gondolatom lenne a tieidhez: Azért még mindig nagyon kevés ember tudna legyőzni egy bijuut. A jelenleg szereplő karakterek közül Madara, Minato, Hashirama, de ugye ők edosok, Madara meg úgyis meg fog halni.
Szóval maradt Naruto, Sasuke, talán Gaara meg Oonoki (őket tartom a legerősebbnek a mostani kagék közül), és talán Kakashi. Ez azért nem olyan sok. Se Tsunade, se Orochimaru, se senki más nem bírna el egy bijuuval. Persze nincs egy ilyen lista, tehát ez elég szubjektív, sőt, ugye a bijuuk ereje sem egyforma. Nem tudjuk, lehet, hogy van gyengébb, akit talán a többi kage, meg Gai-féle shinobik is legyőznének. Viszont ott van a kilencfarkú, akit meg Naruton meg Sasukén kívül senki. Egy szó mint száz, a bijuuk szerintem nem lettek ledegradálva, csupán Madara lett isten, mindenkihez képest.
Ui. Szerintem sehol sem volt írva, hogy a rinne tensei a lepecsételt lelkű hullákat nem hozza vissza. De lehet, hogy tévedek.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
dender
Akadémiai tanuló
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7667 Dátum: 14 feb 24, 10:45:05 »

Lehet én tévedek, én azon az elven gondolkoztam, mint az Edo Tensei-nél, hogy Orochimaru nem tudta volna megidézni a Hokagékat míg le vannak pecsételve a halálistenben, ezért fel kellet oldani a pecsétjét. Ezért lehet úgy, hogy a Rinne Tensei sem tudta volna feléleszteni a 4 Hokagét ha Orochimaru nem oldja fel a pecsétet. De ez csak egy illusztráció. Úgy gondolom, hogy ha valami le van pecsételve akkor sem az Edo sem a Rinne Tensei nem tudja megidézni. Már a Sarutobi és Orochimaru harcban is benne volt, mikor Sarutobi lepecsételte a hokagékat mondta, hogy őket már többé nem élesztheti fel.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 24, 10:47:50 írta dender » Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #7668 Dátum: 14 feb 24, 10:47:54 »

Nem hülyeség amit írsz, logikus. Csak sehol nem volt róla szó eddig. De elméletileg lehetséges.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
ozsiruyg
Gennin
*

« Válasz #7669 Dátum: 14 feb 24, 11:00:43 »

ozsiruyg- De igen, Kishimoto bejelentette, hogy lassan (max. 1 év) véget ér a manga. Nagyon helyes, szerintem. Nekem nagyon bejönnek a mostani részek (Madara "átszállása" óta), és ha folytatni akarná, az már nagyon erőltetett lenne.
Egy gondolatom lenne a tieidhez: Azért még mindig nagyon kevés ember tudna legyőzni egy bijuut. A jelenleg szereplő karakterek közül Madara, Minato, Hashirama, de ugye ők edosok, Madara meg úgyis meg fog halni.
Szóval maradt Naruto, Sasuke, talán Gaara meg Oonoki (őket tartom a legerősebbnek a mostani kagék közül), és talán Kakashi. Ez azért nem olyan sok. Se Tsunade, se Orochimaru, se senki más nem bírna el egy bijuuval. Persze nincs egy ilyen lista, tehát ez elég szubjektív, sőt, ugye a bijuuk ereje sem egyforma. Nem tudjuk, lehet, hogy van gyengébb, akit talán a többi kage, meg Gai-féle shinobik is legyőznének. Viszont ott van a kilencfarkú, akit meg Naruton meg Sasukén kívül senki. Egy szó mint száz, a bijuuk szerintem nem lettek ledegradálva, csupán Madara lett isten, mindenkihez képest.
Ui. Szerintem sehol sem volt írva, hogy a rinne tensei a lepecsételt lelkű hullákat nem hozza vissza. De lehet, hogy tévedek.

Igen mint írtam a ninja világ KRÉMJE, azaz nem minden ninja. Bár az akatsukisok már fübe haraptak ők egyedül mentek neki a bijunak+jinjurikiének, és többynire levágták őket. Amúgy szerintem az összes kage-nak menne, <amúgy meg nem mindig az esélyesebb nyer pl Shikamaru vs Hidan >

Az Bijuk meg persze hogy nem egyformán erősek, főleg a róka lett nagyon hipolva, és ugye az ő ereje az csak a fele az igazinak... de ezt nehéz eldönteni mert ha megnézzük pl Pain ellen Naruto nem igazán támaszkodott a róka erejére, bölcs formban ütötte ki a testeket java részt, jó volt egy kis elborulása kijött a róka, de a róka formában nem volt képes kiütni azt az egy testet amit a végén simán lerasenganolt...

Orochimaru szerintem elbírna egy bijuval, mondjuk az kérdéses hogy a róka ellen is állná e a sarat , de ereje teljében nem volt elhanyagolható karakter...

Gai-féle shinobikat emlitetted... egy gyengébbel sztem Gai elbánna, ha minden kaput kinyit akkor talán egy közepesen erőssel is...

Naruto korosztályában van pár ninja aki kis fejlődés után szintén kiállhatna biju ellen de lehet ez már erősen belemagyarázás, pl Hinatának is meg lennének hozzá az adottságai, persze pár év kemény edzés még kellene hozzá.

szerk.: sztem Yamatonak és Kabutonak is menne ha még tudja a dragon sage formát Mosolyog bár jelenleg mindkettő hol léte kérdéses (yamato vajon a maszkos, és kabuto vajon sasuke molesztáloja? holnap este vagy holnapután lehet kiderül...)

Összeszedve az én tippem ( élők közt ): 5 kage , Naruto, Kakashi, Obito, Sasuke, Orochimaru(ö most edo vagy élő én nem tudom... http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/618/16 itt mintha az edo-s testböl belement volna egy élő zetsuba...  Gondolkozik ), Yamato, Kabuto(fene tudja milyen erős most)
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 24, 11:16:17 írta ozsiruyg » Naplózva
klosinho
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7670 Dátum: 14 feb 24, 13:08:31 »

De Jiraiyanal ne felejtsük el, hogy lehet azt hitte Naruto magánál van és, amikor már rátámadt, akkor kapcsolt, hogy még sem. Ez kb olyan lehetett, mint a Madara vs félholt Obito esete az előző manga részben. Na, meg Orochimaru már eléggé a végét járta a 4 farkas Naruto ellen, hiszen teljesen ki volt merülve a harc végére.

Nekem egyébként az nem tetszik, hogy a bijuuk a "hatalmat" szimbolizálták, még a shippuuden elején is ódákat zengtek róluk. Plusz az Akatsukit is eléggé erősnek mondták, aztán valahogy mégis könnyedén bealázták őket, ahhoz képest, hogy 1 v 1-ben bijuukat vertek le plusz a jinchurikijüket (pasz, hogy van helyesen) is. Jó, például Sasori hagyta magát legyőzni, hiszen Chijo nagyi is mondta, hogy látta a támadását és mégsem kerülte ki, pedig ha ezt megteszi ő és Sakura is meghal. A Hidan & Kakuzu párost meg, ahogy leverték nem tetszett. Okés, fantasztikus harc volt, az egyik legjobb harc volt a Shippuudenben, de mégis hiány érzetem volt. Pein meg, ha egy Chibaku Tensei-el elkapja Narutot és nem róka formában, akkor Narutonak is kaputt. Bár az, hogy nézne ki, hogy a főszereplő kipurcan. Kisame pedig, hogy kikapott Gaitól... hát... Shippuuden elején Gai a 30%-os Kisamet a 6kapu kinyitásával tudta megverni. A 100%-os Kisamet jó, hogy a 8 kapuval, de valahogy mégis megint csak a hiány érzett. Többet vártam Kisametól. Persze ez az én egyéni véleményem, ezektől függetlenül remek, csak ezek az erő egyensúly hirtelen felborulása nem bejövösek számomra.

Amit még hiányoltam az egész mangából, hogy Itachi nem kapott egy vérbeli igazi harcot. Saske ellen hagyta magát, meg már a betegsége is eléggé ott volt, Edo-sként lehetne mondani Kabutot, de igazából Kabutonak esélye se volt Itachi ellen már az elejétől fogva, hiszen már a legelején jöhetett volna az izanagi (vagy izanami? mindig keverem a kettőt)Szívesen megnéztem volna Obito ellen, vagy Madara ellen, vagy valamelyik régi nagy Kage, shinobi ellen, hogy mégis mit tud, hiszen így Isten igazából a képességei nem lettek kiaknázva.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7671 Dátum: 14 feb 25, 15:26:41 »

A ki tudna legyőzni egy bijuut és ki nem témát inkább a "Ki nyerne csatában?" c. témában tárgyaljátok ki: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=430.0
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
zsandris1
Chuunin
*

« Válasz #7672 Dátum: 14 feb 25, 20:07:27 »

Lehet, hogy volt már róla szó, de ha igen, ha nem, akkor is leírom  ikszdé
Az utolsó oldalon, amikor Obito kezében van a bot, akkor az nem Madara botja és azt a technikát használja, amit akkor használt, amikor a juubi junchuriki-je volt. Ez csak szerintem furcsa, hogy tudja használni ezt a technikát - ami ráadásul elvileg 4 elem használata egyszerre - , amikor nincs is Rikudo formában...? Gondolkozik
Naplózva
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7673 Dátum: 14 feb 25, 20:10:56 »

Azért nem furcsa,mert Obito bedugta Madarába a kezét,így gondolom hozzáfér a chakrához és tudja használni a Juubis botját.
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
zsandris1
Chuunin
*

« Válasz #7674 Dátum: 14 feb 25, 20:14:05 »

De akkor jelent meg a kezében a bot, amikor már kihúzta és mondta a kis monológját.
Naplózva
dender
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #7675 Dátum: 14 feb 25, 20:15:23 »

Madara erejét szívja el/benyeli Obito. De azt nem tudjuk mire fogja használni.
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #7676 Dátum: 14 feb 25, 21:02:35 »

Nem húzta ki a kezét.
Naplózva

zsandris1
Chuunin
*

« Válasz #7677 Dátum: 14 feb 25, 21:33:42 »

Nem húzta ki a kezét.

uhh, bocsánat igazad van, csak először azt hittem, hogy vér van a kezén... Pirul
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/665/18
Naplózva
Tierhold
ANBU újonc
*

« Válasz #7678 Dátum: 14 feb 25, 22:44:51 »

Engem még mindig az idegesít, hogy vajon ki lehet az a ködben, Sasukénál? Sokan Kabutora tippeltek, de az ő chakráját csak felismerné Karin nem? Mekkora lenne már ha Rin lenne az Nevet
Naplózva

zsandris1
Chuunin
*

« Válasz #7679 Dátum: 14 feb 25, 23:27:29 »

Nemhiszem, hor Rin lesz, mert neki nem lenne olyan chakrája, amitől Karinnak rossz érzése lesz...
De Kishi azt mondta holnap kiderül!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 510 511 [512] 513 514 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins