24 nov 22, 21:30:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 469 470 [471] 472 473 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 1954219 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
TalkNoJutsu Wins the Wars
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7050 Dátum: 14 jan 24, 09:58:43 »

valaki meg tudná magyarázni sandaime visszatérését egyébként?

Akkor még nem volt aktiválva a jutsu semlegesítő cumó, amikor lekapta Sandaime fejét. (Akkor tépte szét Tobiramát is, és ő szintén lazán regenerálódott.)
De egyébként is azóta többször is felbukkant már Hiruzen. Pölö amikor kiszedte Narutot a fa "csápjai" közül.

Viszont Hinata hasraesését csak én éreztem szánalmasan nevetségesnek? Nem tudom, az miért volt szükséges szegény Hinatának :/

Nem kell ám mindig mindent reális alapon, a karakterek jelleméből kiindulva kezelni. Ez egy TÖRTÉNET, aminek váza van. Milliónyi szimbolikus töltettel.
Azért kellett a hasraesés, hogy apránként növelni lehessen a feszültséget. Lásd: Mindenki próbálna segíteni. De senki sem tud mit tenni.

Régóta fél szemmel olvasom a mangát, és rengeteget zuhant a szememben, de igaza van Chakrának és sokszor tényleg nagyon hülyeségekbe tudtok belekötni. Legtöbbször szimpla figyelmetlenségből.

Értem én, hogy kell a feszültség, meg minden, de akkor is... Akkor is ezt mondanád, ha pl: Minato esett volna hasra? Nevet
Ahogy írták előttem is, egy felugró Zetsu leránthatta volna, vagy Spirál Mihály hozzávág egy követ, csak úgy baráti alapon, stb.
Naplózva

boduke001
Újonc
*

« Válasz #7051 Dátum: 14 jan 24, 10:15:31 »

Én már előre látom mi lesz. Guku megjelenik, és ad mindenkinek 1 Senzu-t, majd Vegeta-val elpusztítják a Gedo-t, Naruto visszakapja a Kuramát, Minatóbol is kiveszik, teljessé téve Kuramát, Goku meg Vegeta gyorsban megtanítják Sasukénak, meg Narutónak a fúziót, ezáltal létrejön Sasuto/Naruke (mindenki döntse el magának), aztán megalkotják a legyőzhetetlen, mindent elpusztító hiper-szuper-mindent-eltörlő-futon-katon-senjutsu-Bijuudamaat, majd SSJ4 Gogeta megjelenik, és tol 1 Big-Bang-Kamehameha-t elpusztítván a holdat, közben Sasuto/Naruke szétrúgja Az Uchiha Madarát (ezalatt nem Itachi varjára gondolok), aki elveszti kezét lábát, de pótolja azt a zetsukkal, majd még megy a harc vagy 30 részen át, majd mivel Narutóban Senju, Sasukéban meg Uchiha vér folyik ezért Sasuto/Naruke Felébreszti a Rinnegant ezáltal egy szintre jutva Madarával ezután pedig atomi szinten szétverik és visszaküldik a pokolba. Mindenki Happy, Sakura lesmárolja Sasuke-t, Hinata meg Narutót, aztán buli 2 hónapig, Naruto meg Sasuke pedig osztozkodnak a Hokage címen, azt vége. Nevet XDXDXDXD
Amúgy imádom a Narutót, de olyan lassan halad a sztori, hogy inkább kitaláltam a saját sztorimat.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 24, 10:19:00 írta boduke001 » Naplózva
Wadi
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7052 Dátum: 14 jan 24, 10:27:44 »

Egyébként még egy apró dolog ami tegnap este szöget ütött a fejembe.
Hirzuen és Minato nem úgy volt, hogy nem hozható vissza edo tenseiel sem, mivel a lelküket lepecsételték azzal a nagyon izgi technikával (elfelejtettem a nevét és lusta vagyok utánna nézni Nevet ) ?
Naplózva
boduke001
Újonc
*

« Válasz #7053 Dátum: 14 jan 24, 10:34:03 »

De a Shinigami-s pecséttel, de mivel Marcsi (Orochimaru ha valaki nem tudná) rájött hogyan lehet eltörölni a pecsétet, ezáltal visszahozhatták a 4 Kagét. Tetszik érteni?
Naplózva
ricskoferenc
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7054 Dátum: 14 jan 24, 10:40:20 »

Egyébként még egy apró dolog ami tegnap este szöget ütött a fejembe.
Hirzuen és Minato nem úgy volt, hogy nem hozható vissza edo tenseiel sem, mivel a lelküket lepecsételték azzal a nagyon izgi technikával (elfelejtettem a nevét és lusta vagyok utánna nézni Nevet ) ?

Sőt egyik Hokage sem hozható vissza, de mivel Oro kioperálta őket a Shinigamiból, így feltámadhattak edotenseies testben.
618. fejezetet olvasd el Mosolyog

Hogy a jelenlegi mangához való hsz-em se maradjon ki:

Oro nem akarja szöcske testét? Mert hullaként nem hiszem, hogy sokat ér vele  Gondolkozik
Naplózva

"Csak akkor beszélj, ha a csendnél értelmesebbet tudsz mondani." - Mahatma Gandhi
Wadi
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7055 Dátum: 14 jan 24, 10:49:21 »

Köszi mindenkinek a felokosítást! Nevet
Én közben pedig rájöttem a tökéletes végére a sorozatnak. A legutolsó fejezetben csak annyit látunk majd h Rikoduo rémálmából felkel, és gyorsan iszik egy pohár vizet. Körbe néz, megnézi az ágy alatt is, hogy ott van e az a Naruto nevű gyerek. Kinéz az ablakon látja a bijuukat játszani, majd elhatározza magát. Ketrecbe velük, nem hagyhatom megtörténni ezt a hülye álmot. Nevet
Naplózva
koola
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7056 Dátum: 14 jan 24, 15:48:35 »

Én már tudom hogy fogják legyűrni Spirál Mihályt!  Nevet
Meg fogják fenyegetni: "Úgy elverünk mindjárt, hogy besz*rsz!"  Pojén
Ezután pedig hagyja magát legyőzni...    ikszdé
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #7057 Dátum: 14 jan 24, 18:59:30 »

Miért van olyan érzésem hogy Narutoba van pecsételve valami más is (valmiféle jutsu) ami aktiválódik ha kiszívják belőle vukot hogy megmentse?  Nevet
Kishimotonak meg néha elég érdekes humora van. Gondolok itt erre a kis eszmecserére:  ikszdé
-"Valaki elmagyarázhatná milyen érzés dobni egy barnát?"
-"Nos... Ha találgatnom kellene akkor olyan lehet, mint végezni valakivel. Békességet és megkönnyebbülést érzel."
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #7058 Dátum: 14 jan 25, 00:11:04 »

Most be akartam írni hogy ezt a párbeszédet hol hallucináltad össze, de tényleg benne van... Hát erre nincsenek szavaim egyszerűen - és igen, csinálhattok screenshotot erről...  Noexpression Hmm? Ezt valaki okos elmagyarázná nekem, hogy milyen irodalmi eszköz akart lenni és mi a szerepe? Esküszöm mindjárt nekiállok megírni a Zrínyi esszémet hétfőre, az hátha jeges vizeletként fog szolgálni erre ez irodalmi medúzacsípésre amit épp csak elszenvedtem. Bele se merek gondolni hogy mikről maradtam le a lapozgatásos módszerrel az elmúlt 100(?) fejezet alatt...

Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Hakuu
Elit Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Puding erőmű vezető

« Válasz #7059 Dátum: 14 jan 25, 12:06:02 »

Engem mar csak az az icipici informacio erdekel, hogy megis milyen jutsut "adott" Hashi, Sasunak. Vagy most, hogy felszurtak egy nyarsrudra es otthagyjak elverezni igy mar ki se fog derulni? Vagy lehet sity-suty feltamasztjak Naruto modra : D Mondjuk keves olyan dolog tortenhet amin meglepodnek  Hümm-hümm Szinte mar minden lehetseges variaciot vegigvettem mi  lehetne a kovi fejezetben.
Naplózva

Vivien_Borsos
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7060 Dátum: 14 jan 25, 20:34:03 »

Nem.. mi az, hogy "Jövőhéten nem lesz Naruto manga"?? :"D Én itt küzdök a szívrohammal, és benyögnek egy ilyet a végére.. Kishimoto, remélem úgy csuklasz, hogy kivered a fejedből az ilyen egy hetes manganélküliséges bullshitet Nevet Felakasztom magam Nevet (vessetek meg ha kell, de..) Sakura a kedvencem, és pont hogy látható legalább egy pár kockában, és nincs egy hétig manga.. bár ez miatt a szerep miatt örültem, de azért na.. Nevet
Naplózva

"Moete kita zo"
"... A bajnokok bajnoka vagyok. Ha futok, remeg a föld, az ég megnyílik és halandók ujjonganak. Ez a diadal útja. Tiszteletkört teszek a tulajjal aki virágos takarót tesz rám ..." /Az álmodó c. film /
"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen, akkor válik igazán erőssé."
"Az egészség fontos. Kezdje a bőrénél. Mert az egészséges bőr hidratált, és tetovált."
Shiharu
Gennin
*

« Válasz #7061 Dátum: 14 jan 25, 22:37:46 »

Nem.. mi az, hogy "Jövőhéten nem lesz Naruto manga"?? :"D Én itt küzdök a szívrohammal, és benyögnek egy ilyet a végére.. Kishimoto, remélem úgy csuklasz, hogy kivered a fejedből az ilyen egy hetes manganélküliséges bullshitet Nevet Felakasztom magam Nevet (vessetek meg ha kell, de..) Sakura a kedvencem, és pont hogy látható legalább egy pár kockában, és nincs egy hétig manga.. bár ez miatt a szerep miatt örültem, de azért na.. Nevet

Kinek mi az ízlése, az az ő dolga, tudod, "kinek a pap, kinek a papné".
Amúgy szerintem azért van ez a hetenkénti kiesés, mert születik agy jó ötlet, aztán 'aludjunk rá egyet', és másnap már semmire sem emlékszik. Aztán addig töri a fejét, míg el nem száll fölötte az idő, éééés, ilyenkor lép életbe az örökös b) terv: jövő héten nem lesz manga.  Nevet

Engem mar csak az az icipici informacio erdekel, hogy megis milyen jutsut "adott" Hashi, Sasunak. Vagy most, hogy felszurtak egy nyarsrudra es otthagyjak elverezni igy mar ki se fog derulni? Vagy lehet sity-suty feltamasztjak Naruto modra : D Mondjuk keves olyan dolog tortenhet amin meglepodnek  Hümm-hümm Szinte mar minden lehetseges variaciot vegigvettem mi  lehetne a kovi fejezetben.

Ümm, szerintem nem fogják hagyni. Nincs az a pénz, amiért Karin -jelenlegi állapota szerint-  végignézné Kis Kedvence halálát. Egy idő után (hiába a Taka rejtőzködő fele és Marika) szinte biztos, hogy kiront, üvöltve, és a helyzet komolyságához illő vörös arccal, mondván "Harapj belém, Sasuke-kuuuuuuun!"
És innen az ötletem: A frissen kapott jutsuja a >nem-te-halsz-meg no jutsu<.

Viszont Hinata hasraesését csak én éreztem szánalmasan nevetségesnek? Nem tudom, az miért volt szükséges szegény Hinatának :/

Most komolyan, egész eddig azon ment a rinya, hogy: Áááá, nem igaz, nézd már, ott az a milliónyi shinobbi és semmit sem csinál?! és Áááá, x és y karakterek hol vannak már?! Mikor nagy nehezen mozgásba hozza az egyiket, akkor meg elkezdődik az ez minek kellett című műfaj... Bocsi, de ez már nem kötekedés egy csöppet? Mosolyog Tényleg, oldalakon keresztül az ment, hogy a vén Varjú sakkban tartja a bagázst, és hú, ezek csak állnak, meg értelmetlen fejekkel nézik, ahogy a pillanatnyi fejes igyekszik lezúzni az istenkirály/songoku/és-a-többi-hihetetlen-erejű-és-elpusztíthatatlan-hős Madárka pedig fel sem veszi, sőt röhögve tízszer akkora erővel vág vissza. És a hozzászólók jelentős hányada lamentált akkor a semmittevésért. Erre, az akció indul, és ezzel együtt az oh god, why című kommentek is... Ahelyett, hogy megállapítanánk, hogy "hurrá, mozgás van, emberek!" Gondolkozik
Naplózva

Őszintének lenni veszélyes, ha csak nem vagy hülye is mellette.             G.B.Shaw
Lehel94
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7062 Dátum: 14 jan 25, 23:09:27 »

Szrintem Orochimaru-nak feltünt valami,Spirál Mihály-al kapcsolatban. Még jó,hogy a Sandaime még edo-s zombi,és nem fogy el a chakrája,mivel jelenleg ő az eggyetlen aki szembe tud szálni Spirály Mihály-al.

És valyon Gaara hová viszi Narcsit meg Sakurát,valyon Minato-hoz mennek,vagy más céljuk van. Remélem majd megtudjuk,hogy mit is mondott Kurama Gaara-nak mikor felszivták.

Szerintem most esélyes leginkább,hogy Narcsi kapjon valami power up-ot. Már kiváncsi vagyok,hogy milyen erőt fog majd kapni. Remélem nem olyat,hogy csak ránéz Madara-ra,és az szivrohamot kap.  smirksweat ikszdé
És remélem nem valami vérvonal képesség lessz,mert ez már kicsit sok lenne nekem.
Naplózva

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7063 Dátum: 14 jan 25, 23:41:54 »

Szerintem meg nem kell neki több power. Oro a tudományból, kutatásoktól olyan, amilyen. Sok mindent tudhat erről az egészről amit most Madara csinál. Szerintem ismeri ennek a gyenge pontját is és éppen erre az alkalomra vár, hogy megtorpedózza Madara tervét.
Naplózva
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #7064 Dátum: 14 jan 25, 23:56:03 »

Hat amilyen vakka teszi ot a szerelem a vegen lehet hogy nyarson vegzi ... Na meg ha Sakura latna hogy szerelme epp a foldet olelgeti  Gondolkozik Most inkabb Sasunak lesz powerup szaga, ajj mostmar neki is kijar a szerep... Elnyomasban vannak a "jo uchihak"  Nevet Mivan ha Sasunak is rinneganja lesz es akkor 5 napig shinra tensei-eznek vegul a kimerultsegbe belehalnak. Obi is feldobja a talpat es DU-DU-DU kihaltak az emosok. Ez egy alternativaja a Sasu powerupnak Nevet De ha Nari kap azt el lehetne kepzelni ugyis,hogy megnyomnak egy giga nagy piros gombot es odagurul egy Ramen stand >o< De ez olyan egyugyu lenne. Vervonal kepesseg  na barmit csak azt ne! Tudom vannak "Narutonak rinnegant fanok"  Nos ez borzalmas de nem kell ide se Kekkei genkai se Kekkei touta. Naruto az maradjon Nari. Max valami jo kis pecsetelos technika ha mar Uzumaki,amivel Vukkot vissza szerzi. Marcsi meg ne legyen ujra fogonosz azzal, hogy nyomat egy technikat amivel Madarat letaszitja a "tronrol"
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 26, 00:00:05 írta Hakuu » Naplózva

Oldalak: 1 ... 469 470 [471] 472 473 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins