24 nov 25, 05:54:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 370 371 [372] 373 374 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 1961759 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5565 Dátum: 13 szep 11, 03:13:11 »

Rikudo eredet története... Todtam, hogy  a Kaguya név valahonnan ismerős...
Merem fogadni, hogy a Bambuszvágó meséjéből merítette az ötlet egy részét
Meg egy kicsit One Piece.

S ím a Tízfarkú természetes ellensége:

Nevet

Igen persze, Shino meg majd termeszeket küld rá Nevet
Nem mondasz hülyeséget, Tobi nem véletlenül f..ott tőle. Pojén
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 11, 04:41:21 írta Shiro » Naplózva

zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5566 Dátum: 13 szep 11, 04:28:16 »

Nevet

Igen persze, Shino meg majd termeszeket küld rá Nevet
Naplózva

Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5567 Dátum: 13 szep 11, 06:29:42 »

A kaguya sztori kitalálóinak üzenném hogy jelen esetben angol szöveget olvastunk, a kaguya a keresztneve ^^
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #5568 Dátum: 13 szep 11, 07:20:17 »

@Morause
nem tudom miről beszélsz... Narutó sosem volt fölényben
a bijuu sage móddal csak az erőkülönbség csökkent... most meg a Juubi végső formájával visszaállni látszik

Felsoroljak párat? Naruto tépte le Tobi pofájáról azt az undorító maszkot és ha sima rasengan helyett egy mini bijuu bombát használ akkor már ott véget ért volna a csata, ő verte le a bijuukat vagy szabadította fel mondjuk bárhogy, sage móddal bár komoly károkat nem is okozott de ha kishi akarta volna folytathatta volna tovább is. Nem egyszer lepődött meg szerencsétlen Naruto-n amúgy arról nem is beszélve mikor szétosztotta a chakráját és a haderővel Madara meg Tobi közvetlen kapcsolatát elvágta a Yuubitól. Sokszor felül kerekedett egy hangyányira és ezt a játékot untam meg.
Naplózva
nclearu
ANBU újonc
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #5569 Dátum: 13 szep 11, 07:40:36 »

mikor letépte a maszkot az 4 az 1 ellen volt
mikor elvágta a kapcsolatot Obitón egy karcolás sem esett
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #5570 Dátum: 13 szep 11, 08:14:57 »

Jólvan Don-fos csak hagyjál már, kora reggel már leszívod az agyam. Hmm... Bár bánom hogy reagáltam... és 1000 hsz-ből neked is pont velem kell szemben állnod?!?!
Ne mintha bárkinek is nem lenne mind1 hogy miként látom a mangát de tök mind1...  mellesleg Chakra, amúgy szerintem a le nem pecsételt Kurama és Gyuuki nem fog eltűnni ha chakra szopkodásba kezd ez a nagyra nőtt brokkoli. Miért? Mert ahogy én szűrtem le a hat út hatalmas és bölcs Yoda mestere Tobi szerint jutsuval képes dolgokat létrehozni illetve életet lehelni beléjük, azaz chakrából testet majd hozzájuk tartozó saját tudatot és személyiséget adott.
A chakra meg ugyebár nem látható stb. stb. így gondolom nem is tapintható de Kurama húsából mégis zabáltak a Gin-Kinék, "De hát csak chakrát lehet lepecsételni!" lehetne ezzel érvelni viszont nem rég Obito egy húzóra betolta azt a monstrum Yuubit, ami tegyük hozzá már a saját testében volt amitől nem de bár maga a hatalmas Hat Út Yodája választotta el. Őszintén szólva fogalmam sincs miért írtam egy ilyen jelentéktelen dologra ilyen hosszú és komolynak tűnő érvelést de az fix ha ez alapján tekinhetjük őket is húsvér lényeknek akkor Mr. Brokkoli csak a chakra szintjüket nullázza le, de magukat a bijuukat nem tudja elválasztani a jinchujuktól, mert hát ugye akkor Naruto meghal, én meg Kishit (képletesen) vízbe folytom mert Jiraiya jóslatát bebuktatta ami szerintem a legvagányabb dolog az egész Naruto-ban.
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 11, 08:52:10 írta Morause » Naplózva
Sternritter Zanpakuto
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5571 Dátum: 13 szep 11, 08:17:59 »

a dolgok a végéhez közelednek úgy érzem.
Mellesleg az is egy végpont lehetne, ha a chakra csak úgy, unblock megszűnne.
obito elképesztő. és végre megtudtuk mi van az Uchiha táblákon. Kiváncsian vároma fordítást, mert nekem ez az egész gyümölcsös/ adogatós dolog NEM kerek  Technikai KO
 Neeem
Röviden: mi van? Mosolyog  Nevet

De főbb szereplő még nem exitált, úgyhogy nem vészesek a dolgok
(hiteltelen. Háború van. Napok óta nem esznek, nem isznak? )
Mosolyog

Naplózva

"Ha valaminek erős magja van, nem törik el, ez igaz kardokra és emberekre is" - Musica (Rave Master)

Szupercsapatom:
Songoku, Natsu, Kurosaki Ichigo, Monkey D.Luffy, Inuyasha, Yusuke Urameshi, Naruto, Edward Elric, Touta Konoe, Haru Glory, Meliodas, Toriko, Oga Tatsumi & Beelze.
Nők:
Android 18, Erza, Inoue Orihime, Nico Robin, Sango, Kurama, Temari, Karin,Kirie, ELIE, Ultear, Motoko Kusanagi, Lina Inverse, Ms. Marvel.
Egyéb: Batman, Hour Man, Hulk, Pókember, Vasember,Baymax, Spawn
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5572 Dátum: 13 szep 11, 09:37:35 »

Ez még csak a maásodik napja a háborúnak, az éjszaka alatt pedig elvileg nem harcoltak, csak gyilkolászták őket zetsuék.
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #5573 Dátum: 13 szep 11, 11:07:33 »

Nekem ez már egy kicsit sok... Annyi minden összeköttetést kap egymással ,most meg ez a fa.Szerintem egy kicsit túlzás,vagyis ha még több mindent kitalál ide akkor már az lesz. Technikai KO
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 11, 11:08:11 írta dreamfolow » Naplózva

Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5574 Dátum: 13 szep 11, 11:12:25 »

Egyébként az hogy a saját csakráját akarja visszavenni hülyeség... Tegyük fel hogy a fának volt X csakrája, ebből rikudo anyja elvett Y-t. Viszont ahogy az emberek szaporodnak, nem az Y csakra oszlik többfelé... Tehát ha a most élő shinobik chakráját összeadnánk a 10farkú csakrájával, többet kapnánk, mint a fa eredeti csakramennyisége... Ráadásul a csakra eddig ujratermelődött...

Pl ha valaki ellop tőlem valamennyi pénzt, és azt befekteti (haha) és haszna lesz, akkor is ugyanannyival tartozik mint amennyit elvett... A kamat meg a haszon nem az enyém.
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 11, 11:13:36 írta Zer0 » Naplózva
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #5575 Dátum: 13 szep 11, 11:19:06 »

Igen, ilyen szempontból a fának... vagyis... a Juubinak... vagyis... most hogy hívjuk? Nevet Lényegtelen. Szóval szerintem nem is az a baja, hogy ellopták a chakráját, hanem inkább az, hogy nem tartja méltónak az embereket arra, hogy használják. Nem illeti meg őket. Legalább is ez a leglogikusabb, már csak azért is amit írtál.
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #5576 Dátum: 13 szep 11, 11:19:30 »

dreamfolow:

Máskor meg az a baj, hogy nincsenek megmagyarázva, meg összekötve a dolgok. Jól van ez így. ^^

Zer0:

Itt nem a mennyiségről van szó, hanem magáról a chakráról, mint "hatalomforrásról". A Tízfarkú fa nem mennyiségre, hanem van/nincs alapra veszi vissza a chakrát, mint képességet. De mivel az már az emberek testének részévé vállt, így a teljes chakra elszívás (ahogy a chakra hálózat súlyos megrongálása is) végzetes. Szerintem. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #5577 Dátum: 13 szep 11, 12:15:01 »

Így magyarul azért mindjárt más!  bow
Hát elég sok logikus dolog van ebben a mangában, nem csak valami felszines manga, mint a többi, van mondani valója, van mélysége, de ezek az utolsó ""részek"" nagyon ütősek lettek.
Valahogy nem tudom megemészteni.

De elfogadom, mert én sem tudtam volna ennél jobbat kitalálni.

Az isten fának volt egy virága ez eddig stim, és hogy megakadályozzák a folytonos viszályokat, az a nő megette, és a megszületett fia lett maga Rikudou senin!

Na már most Rikudounak két fia született... az egyik lett senju a másik meg Uchiha?  ikszdé
Hát na.. jól ki lett találva, de ez akkor is picit ádám és éva utánzása... "nem eheted meg a gyümölcsöt mert akkor az emberiségnek vége" kb. A nő megette, mire a fa megvadult.

Vissza akarja kapni azt, ami egykor az övé volt. De mivel az isten fa Fa, ezért lehet neki nem termelődött újra az elvett chakra mennyiség, és ezért vadulhatott meg. Ezért akarja, mindenkiből kiszívni a chakrát.

Hát minden esetre alig bírom kivárni a következő fejezetet! Szerintetek ki fog nyílni a virág és a holdról fog vissza tükröződni?

Egyébként, ha ez úgy működik mint egy genjutsu, akkor ha meg is történne, de nem néznek fel a holdra akkor elvileg nem kerülnének a hatáskörébe nem?
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 11, 12:15:48 írta lina22 » Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Dave88
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5578 Dátum: 13 szep 11, 12:33:49 »

Jó kis fejezet volt, azt kell, hogy mondjam. Kíváncsi vagyok Madara ezek után mit/hogyan akar bekavarni szegény Obitonak. Lehet, bedobja a "Az én genjutsumba Rinnel leszel!" - Ő meg elképzeli magát Rinnel a lolita műfaj minden "gyönyörével", és átengedi mesterének a további munkálatokat. Bár remélem nem így lesz.

A másik, ezzel a felvezetővel, támadt egy olyan gondolatom (bár nem tudom, meg meri-e húzni Kishi, eddig is kerülte a túlságosan drámai, vagy meglepő fordulatokat, de hátha), hogy lehet az lesz a Naruto vége, hogy mindenki elveszti a chakráját, és egyszerű emberekké vállnak, csak úgy, mint az ősidőkbe. Az érdekes lenne.
Naplózva

Nézzé' Hunter x Huntert!!
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5579 Dátum: 13 szep 11, 12:35:58 »

Egyébként, ha ez úgy működik mint egy genjutsu, akkor ha meg is történne, de nem néznek fel a holdra akkor elvileg nem kerülnének a hatáskörébe nem?
Nem feltétlen kell szemkontaktus egy genjutsuhoz, bármely érzékszervre irányuló minimális behatás elég lehet, hogy létrejöjjön a hatás. Ugye az 5 fő érzékelés a látás, hallás, szaglás, tapintás, ízlelés. Vagy legalábbis nekem még így tanították az iskolában Nevet Itachinak sem kellett szemkontaktus, anélkül is képes volt genjutsuba ejteni bárkit. Lásd mikor Garaat mentek megmenteni, és Narutot az ujjával kapta el.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 370 371 [372] 373 374 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins