24 nov 25, 04:28:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 369 370 [371] 372 373 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 1961693 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
sulooman
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5550 Dátum: 13 szep 10, 13:06:44 »

Arra leszek kíváncsi, hogy Orochimaru erről mi mindent tudott? Mert ha kikutatta a tábla rejtélyeit, akkor erről is tudmost szerezhetett, így léphet ellene. (ELMÉLETILEG)
De majd csak beér a bécsi gyors is végre. Nevet
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5551 Dátum: 13 szep 10, 13:54:00 »

Ennyit a nagy okosokról, akik pampogtak, hogy Hiruzen már a ninjutsu semmisítő cumóval likvidálva lett...

Hosszú fejezetek óta végre volt egy kis érdekesség is a cselekményben. (Rikudou és a Juubi történelmi háttere.)
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5552 Dátum: 13 szep 10, 13:54:35 »

A chakra megszűnésével se változik meg a helyzet Madara épp most mondta el. Szóval egészen biztos más véget fog érni a manga. Előtte és utána is háború dúlt. A fa viszont azért mérges, mert az erejét örökölte olyan aki nem méltó rá? Illetve akinek nem akart ilyen hatalmat adni?
Amúgy kicsit Ádám és Éva filingem van tőle. Valszeg nem véletlen. Az ötlet pedig nekem kifejezetten tetszik. Értem már miért van természeti energiája a Juubinak. Illetve miért van fa eleme az egyik oldalnak és miért Sharingan a másiknak. Ez rejtett infó ami gondolom nem jött le itt pár fogyatékosnak. Főleg azoknak akik fikáznak itt agy nélkül.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
methodman94
Chuunin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

"Az élet értelme 42."

« Válasz #5553 Dátum: 13 szep 10, 15:26:59 »

Szóval először volt zsemle, azután lett valami rosszul összerakott  krumplifej úr, most meg egy fa...hmm
Naplózva

Wu-Tang Clan ain't nothin to fuk with.

Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!" - Tupac Shakur
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5554 Dátum: 13 szep 10, 15:50:17 »

Szóval a Rikudo Sennin sem a bölcsessége, a tudása és az évek tapasztalatának hála lett az aki, hanem mert chakrával született. Áh, mindegy...
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Morause
Vendég
« Válasz #5555 Dátum: 13 szep 10, 15:58:19 »

Ha kishi nem változtatgatná meg hogy egyszer Naruto vagy egyszer Obito van fölényben az jó lenne mert irritáló hogy kb. 2 fejezetenként Naruto a kemény arc egy pofon után meg Obito és fordítva is... elég kellemetlen. :/
Ami ezt a részt illeti természetesen tükön ülök a fordításért, addig meg a képekből és kommentekből meg a gyenge angoltudásomból arra jöttem rá hogy ez a fejezet tetszett, most úgy minden, Kishi elég szépen megrajzolta azt amit meg kellett rajzolnia, szépen felvezette a múltat - közben persze harcoltak - , emellett érezni a véget.
Vajon mennyi fejezet van még a végéig? Gondolkozik
Naplózva
nclearu
ANBU újonc
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #5556 Dátum: 13 szep 10, 16:33:59 »

úgy tűnik igazam volt... botos obitó tud edokat ölni a fekete cuccos viszont hatástalan
@Morause
nem tudom miről beszélsz... Narutó sosem volt fölényben
a bijuu sage móddal csak az erőkülönbség csökkent... most meg a Juubi végső formájával visszaállni látszik
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 10, 16:34:35 írta nclearu » Naplózva

dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #5557 Dátum: 13 szep 10, 19:21:01 »

A juubi először aránylag jól nézett ki, eltudtam volna viselni. Simán beleillett volna a képbe az az alakja. Aztán lett egy mákszörny amin csak így néztem , hogy O.O. Most meg egy fa. Az információ feldolgozása sikertelen.
Nem tudom miért, de mintha Kishi minden részben változtatott volna valamit az eredeti elképzelésein , és úgy jutottunk ide.
Naplózva
kiara
Újonc
*

« Válasz #5558 Dátum: 13 szep 10, 19:25:46 »

Tetszett a fejezet!
A tízfarkú végső formája egy nagy, kemény égnek meredő fa. Nem tudom megállni röhögés nélkül, de akkor is tetszett Nevet
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #5559 Dátum: 13 szep 10, 19:26:17 »

Ez a háttérsztori Rikudo előttről nem semmi.Nagyon jól kitalálta eredetnek.Bár a név elárulás hirtelen meglepett.
Fa alakja hát,a képessége és a története ütős,de a kinézete elég fura lett lehet Obitoból hiányzik a kreativitás.
Bár akkor Genjustsujával lesz ilyen baki. Nevet
Örülök hogy Hiruzen papi megtalálta a fejét és olyan belépőt kaphatott ami már megérdemelt.
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5560 Dátum: 13 szep 10, 20:09:13 »

Ne akadjatok le nagyon a fa alakon, mert sztem ez az alap állapota ahogy normál esetben van és van egy támadó formája amit esetleg még láthatunk. A rikudou féle visszaemlékezésekben elég emberi alakja volt ami azt is bizonyíthatja, hogy (a mostani mesével kiegészülve) amikor megszünt a "nem érdekel, hogy mi történik körülöttem fának" lenni ebben az alakban akarta visszaszerezni a chakráját és szintén ebben az alakban harcolhatott Rikudou ellen, mert kétlem, hogy úgy nézett ki az az "eposzi" harc, hogy a nagy legenda folyamat ugrálgatott az előtörő gyökerek elől, majd azt valahogy sikerült magábazárnia... ööööö
amugy meg ezzel az életfája mesével értelmet nyert az a jelenség amikor Naruto körül chakra-módban kivirágoztak a fák és a Zetsuk Hümm-hümm
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5561 Dátum: 13 szep 10, 20:54:29 »

Szóval a Rikudo Sennin sem a bölcsessége, a tudása és az évek tapasztalatának hála lett az aki, hanem mert chakrával született. Áh, mindegy...

Egy fegyver csak annyire erős, mint aki forgatja. Hiába van nálad az Excalibur, ha lövésed sincs a kardforgatásról. Egy profi egy szál zsebkéssel kihámoz a ruhádból, és pucér picsával rugdos haza. Nevet
Rikodou sennin, vagyis a Hat út bölcse feltalálta a ninjutsut. Erre a legjobb bizonyíték, hogy magába pecsételte a Tízfarkút. Hangsúlyozom pecsételte, ami ninjutsu.
Másik dolog: chakra nélkül hogy használna ninjutsut? De mielőtt valaki elkezdené, hogy "de hát az nem a saját ereje, mert így-meg-úgy". De, a saját ereje, vele született. Meg amúgy is, a Tízfarkú ellen hogy harcoljon? Szaladjon oda egy furkósbottal, és kezdje el ütögetni? Nevet A Tízfarkú meg miután eléggé kiröhögte magát, egy pöccintéssel a másvilágra repítené. Szóval még szép, hogy használja a chakráját és a nijutsuját, ha már vele született, illetve kifejlesztette.

... Ami még feltűnt, hogy anno Nagato szellem-sárkány jutsuja, vagy mi volt az, is ugyanígy elsorvasztotta az embereket, mint most ez a világfa.

Nagato sárkánya a lelküket tépte ki: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/447/12
Később ezt a képességet az Emberi Birodalom Peintől láttuk: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/429/6

http://readms.com/r/naruto/646/2048/6
Akkor ez a cserje most Yin és Yang Kurama chakra formáját is elszívta...?

http://readms.com/r/naruto/646/2048/9
Ez a sok tekergőző ág tényleg a fa elemre emlékeztet. Főleg, hogy a fa elem sokkal több, mint a föld+víz elem...

http://readms.com/r/naruto/646/2048/11
Úgy tűnik, a Tízfarkú fából mobilis lénnyé való változása után az első formája is ez volt: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/610/4

http://readms.com/r/naruto/646/2048/17
Hoppá, egy Sarutobi! És a botja is nála van. Akkor pedig megidézte Enmát. ^^

http://readms.com/r/naruto/646/2048/18
Még nem tudtam rájönni, hogy Sasuke itt Narutót nézi, és a reakciójára kíváncsi, vagy az elesett shinobikat szemléli.

http://readms.com/r/naruto/646/2048/20
Azért így jóóócskán madártávlatból elég robusztus kis palántának tűnik az a fa.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #5562 Dátum: 13 szep 10, 21:27:06 »

A dühös tízfarkú fa. Tetszik. Ha nem kommentelnék az anime topikban, átváltoztanám rá az avatarom.

Bocsásson meg mindenki, de ezt nem hagyhattam ki. Egyszerűen megihletett. ikszdé

Amúgy, szerintem az egyetlen szereplő akinek jót tett az Edo, az a Sandaime hokage. Nagyon keveset láttunk belőle, itt pedig, az egyik végső csatában, még, ha megmentő embernek is, de jó. Remélem még előrukkol valami bölcselettel az öreg.

Minden esetre Narutoék most nagy kakiban vannak. Viszont... vajon a Juubi fa képes e kiszívni belőlük a bijuukat?
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 10, 21:27:49 írta Zizi100 » Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #5563 Dátum: 13 szep 10, 21:46:02 »

Elvileg... szerintem igen. Végül is, a bijuuk chakrából vannak.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #5564 Dátum: 13 szep 10, 22:31:07 »

http://readms.com/r/naruto/646/2048/18
Még nem tudtam rájönni, hogy Sasuke itt Narutót nézi, és a reakciójára kíváncsi, vagy az elesett shinobikat szemléli.

http://readms.com/r/naruto/646/2048/20
Azért így jóóócskán madártávlatból elég robusztus kis palántának tűnik az a fa.

Wow!! Nagyon jó fejezet volt!! Ez a fa.. meg a történet, valahogy Ádámot és Évát juttatja eszembe. Tűkön ülök a fordításért!
Kaptuk némi infót erről arról. A Sandaime... szerintem mikor Juubito elkezdte a mugen Tsukoyomit, lehet, hogy abba hagyta az edos zombit újra regenelásáért felelős cuccot, és így a harmadik újjá éledhetett, vagy fogalmam nincs, de én azért örülök, hogy most ott termett!  Kúl

Chakra: Szerintem Sasuke szintén azt szemléli, ahogy néhány embert elkapott a faágakkal, és kiszívta belőlük a chakrát. Ha Narutora nézne, akkor a szeme picit lefele irányulna, de neki olyan mintha előre meredne, de a látvány nem igazán fordítja ki a gyomrát. Igazi kő szívű...
Vagy ha Narutora nézz, akkor legalább rájött, hogy még sem olyan legyőzhetetlen, mint az előbbi fejezetben hogy remegett a szanax hiánya miatt.

Nagyon kíváncsi leszek, mi lesz a következő fejezetben! Remélem sikerül ez a mugen tsukoyomi. Lehet még több kétségbeesés és halál. A jók úgy is győzni fognak a végén általában.
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Oldalak: 1 ... 369 370 [371] 372 373 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins