24 nov 24, 22:20:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 364 365 [366] 367 368 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 1961372 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
naranor88
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5475 Dátum: 13 aug 31, 16:17:13 »

Jó de MAdar nem halt meg mint kiderült a hashi elleni harcban.Tehát...?Madara valszeg relteget vmit. Ami egyértelmű,h bizt kapunk még vmi múlti dézősdit csak Madara szempontból és akkor majd minden kiderül.Nem tom ti h vagytok vele de nem hiszem h ilyen egyszerűen lenne vége az egésznek (Juubito és madara kivégzésével), az egész fwelvezetés sztem egy sokkal komolyabb dologra mutat mint ez a holdas cucc. :hmmm?:Az is tisztán kiderül h Madara és Juubito tervei nem egyeznek meg. Neeem
Naplózva

„Mindennek ellen tudok állni, kivéve a kísértést.”
                                                      Oscar Wilde
Morause
Vendég
« Válasz #5476 Dátum: 13 szep 04, 07:05:08 »

Tudjátok a múlt heti fejezetet nézve enyhén szólva vicces látványnak gondolom Sasukét kurama chakraköpennyel! ikszdé
Naplózva
kozilla
Újonc
*

« Válasz #5477 Dátum: 13 szep 04, 08:32:16 »

És igen végre haladt a történet is... Rég várt sennin mód és Kurama power fusio :DDDD Naruto elég tápos lett így D
http://www.mangapanda.com/naruto/645
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #5478 Dátum: 13 szep 04, 08:33:06 »

Hát ez újfent vérszegény volt. Kevés... Ellenben jó látni, hogy Obito elkezdené végre a Tsukuyomit...
Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5479 Dátum: 13 szep 04, 08:43:17 »

Emlékszem évekkel ezelőtt mikor téma volt a forumon milyen giga erő lenne a remete forma kyubii chakrával megspékelve.
Őszintén szólva Kishi ennek adhatott volna valami vérpezsdítő látványos eredményt , persze Obito most imba , kár volt kihagyni szerintem. 
Naplózva
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5480 Dátum: 13 szep 04, 08:45:35 »

Bejött a tippünk, remete-róka...

- Sasuke is kezd végre ismét megkeseredni Nevet
- Madara is kapcsolt, kíváncsi vagyok mit lép.
- Orochimaru is lassan megérkezhetne újabb fordulatként.
- Szegény harmadik mit csinál még mindig?
Naplózva

dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #5481 Dátum: 13 szep 04, 09:03:38 »

Nem értem miért várok arra, hogy valami nagyszerűt mutasson a manga. Már tudhatnám , hogy ebből az arc-ból már semmi jó nem hozható ki :S Tobirama megnyilvánulása arról , hogy naruto milyen hokage lenne teljesen fölösleges volt, és értelmetlen. 1 percel azelőtt majdnem öngyilkos lett mert sennin erő nélkül ment volna a hü**éje, utánna meg miylen faja hokage lenne belőle. Lefárasztott ez a manga, nem volt még ilyen de most ez is elérkezett.
Naplózva
Chob
Akadémiai tanár
*

日本のファン

« Válasz #5482 Dátum: 13 szep 04, 09:34:21 »

Jajj ez a Sasuke már megint depressziós lesz és eltűnik pár évre?
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5483 Dátum: 13 szep 04, 11:40:46 »

Tsunade nem feltétlenül tudhatja a remete formát... Minato is járatos volt a békáknál de nem tanulta meg, míg Orot se láttuk még ebben az állapotban, csak Kabutot, viszont az egész mangában azt szajkózzák, hogy az új generáció túlszárnyalja az előzőt, ezért kinézem Sakurából, hogy képes lehet rá Gondolkozik
Naplózva

trojakeva
Gennin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #5484 Dátum: 13 szep 04, 12:10:17 »

nekem tetszett a fejezet egy dolog kivételével tobirama kommentálása narutóról, elég idegesítő hogy minden fejezetben van.a többiek meg tuti a háború végére érnek majd ide hogy megveregessék naruto vállát. Én naruto fan vagyok de kicsit szerintem eltúlzott a dicsőítése.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #5485 Dátum: 13 szep 04, 14:47:53 »

Nekem nagyon rövid volt a manga, és nem is igazán jött be .Mondjuk a kurama rasengan nem semmi.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
srobi
Gennin
*

« Válasz #5486 Dátum: 13 szep 04, 16:05:24 »

Ha az átokpecsétje még meg lenne Sasukenak is lehetne "remete" formája. Elvileg abban a módban ő is természet energiáit használta. Lényegében ő abban a dobozban "tanulta" el a dolgot gyorstalpaló módban. Azért is mondták, hogy vagy túléli vagy nem. Lehet majd ő fogja lecsapni Madarát amikor közbe akar lépni. Narutó megmenti a világot Sasuke meg Narutót és mindenki boldog lesz kivéve Madara meg Obitó, na meg Kakashi aki ott fog elvérezni a másik dimenzióban kacsint
Naplózva
nclearu
ANBU újonc
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #5487 Dátum: 13 szep 04, 16:40:17 »

Kakashi vissza lesz hozva ha nem így lenne akkor Kishi lerendeztette volna Obitóval annó. Attól meg hogy valami természeti energiát használ még nem senjutsu mert ezzel az erővel már a part1ben Chojiék lerendeztek 5 sage mode usert
bár Sasuke ez esetben tényleg hatalmas géniusznak minősülne... amin Narutó meg Kabutó hetekig szenvedtek neki erőlködés nélkül sikerült egy pillanat alatt

nekem tetszett a fejezet egy dolog kivételével tobirama kommentálása narutóról, elég idegesítő hogy minden fejezetben van.a többiek meg tuti a háború végére érnek majd ide hogy megveregessék naruto vállát. Én naruto fan vagyok de kicsit szerintem eltúlzott a dicsőítése.
nem vágom mi baj vele
ahhoz képest amit Itachi kapott a hokagéktől miközben úgy két perccel előtte Hiruzent leszámítva kb azt sem tudták hogy egyáltalán létezett ilyen személy Narutó eddig kapott hypeja egy kalap ****
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 05, 08:35:40 írta nclearu » Naplózva

lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #5488 Dátum: 13 szep 04, 16:56:58 »

Wow! remete és kurama mód Ördögi
Tetszett a fejezet, és elég jól nézz ki Kurama palástjában a remete formával, és az a szeme! Azt egyszer láthattuk mikor besétált Nagatohoz, és ő rögtön egy ilyen fekete chakra rudat szúrt a hasába, akkor volt ez a szem fellelhető, azóta nem igen.
De kiváncsian várom mit is jelent a manga magyarul, mert így inkább csak a képeket néztem meg.  Ördögi

Sasuke.... igazán felpofozhatná már valaki....  Hümm-hümm ha még nagyobb brutál dolgot művel le előtte Naruto tuti magához fog nyúlni.
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Shiharu
Gennin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #5489 Dátum: 13 szep 04, 20:51:03 »

Nekem az tűnt fel, hogy most megint szétszórt lett, és bizalmaskodóvá vált főhősünk. Átlagon felül. Nevet
Viszont még jó, hogy Tobirama megmondja neki a magáét, mert fejjel menne a falnak.  ikszdé
Naplózva

Őszintének lenni veszélyes, ha csak nem vagy hülye is mellette.             G.B.Shaw
Oldalak: 1 ... 364 365 [366] 367 368 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins