24 nov 24, 20:48:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 362 363 [364] 365 366 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 1961302 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
LeViiKee
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5445 Dátum: 13 aug 29, 14:16:36 »

Nem lesz lefordítva magyarra az eheti manga?
Mikor lesz már lefordítva a manga??

Hogy itt mennyi türelmetlen ember van?!
(Én is az vagyok, mégse irkálok, mert tudom, hogy azzal nem érek el semmit)
Általában csütörtök délután szokott fent lenni MosolyogÚgy hogy nyugalom.
Naplózva
Janee1990
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5446 Dátum: 13 aug 29, 14:17:53 »

Nem türelmetlen vagyok csak kíváncsi. Nevet
Naplózva

Én leszek a 17852361788652957646278937526783652776574295546287. Hokage!! Nevet
Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #5447 Dátum: 13 aug 29, 14:29:21 »

Ajánlom megtekintésre az aktuális hír 3. sorát.
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 29, 14:30:09 írta Cartnecker » Naplózva
Janee1990
Újonc
*

« Válasz #5448 Dátum: 13 aug 29, 16:37:12 »

Azért ilyenkor már az anime is fent szokott lenni nemhogy a manga, úgyhogy kezdenek komoly aggájaim lenni Nevet
Naplózva

Én leszek a 17852361788652957646278937526783652776574295546287. Hokage!! Nevet
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #5449 Dátum: 13 aug 29, 17:04:04 »

Nem lesz lefordítva magyarra az eheti manga?

De igen, már folyamatban van, csak tudod a fordítóink is emberből vannak, bármily hihetetlenül is hangzik...
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 29, 17:04:38 írta Csibe » Naplózva

Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #5450 Dátum: 13 aug 29, 19:02:01 »

Ajánlom megtekintésre az aktuális hír 3. sorát.
Oké. Ha ezt nem értette senki, akkor valszeg azért, mert egész délután kint volt egy állapotjelző a fordítások készültségéről, de egy technikai hiba miatt csak az oldal adminjai láthatták és most vettük észre. Én kérek elnézést. XDXD Manga publikálva. OFF vége.
Naplózva
lina22
Kezdő Jounin
*

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #5451 Dátum: 13 aug 29, 20:33:18 »

Így legalább érthetőbb is a manga rész, köszönjük a fordítást!

Valahogy nekem ez akkor is olyan semmilyen manga rész volt.  ikszdé olyan se nem jó, se nem rossz.
Szerintetek Sasuke majd megint bolond lesz? hogy ez a naruto mennyi mindent tud már csinálni...xD valahogy kezd olyan érzésem lenni, hogy Sasunak nagyon lassan de szúrja ez a szemét.
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5452 Dátum: 13 aug 29, 21:28:17 »

Úr Isten milyen türelmetlen emberek ha már az nap nem jön ki a magyar fordítás mikor az angol is. Nézzétek meg a One piece nél nincs így ott kivárják amikor kijön ennyi... pedig nem 1-2 nap után adják ki... ( bár az is jó ha némileg tud angolul az ember)

Ez a rész kicsit álló víz szagú volt... történ vmi, de még sem történt semmi. Na mind1 az író biztos írói válságban van és most ennyire futotta visszaemlékezések is ezt tükrözik számomra. Arra azért kiváncsi vagyok hogy oda adja-e Minato Narutonak a másik felét Kuramának. Mert volt egy olyan mondása mielőtt elindult a 4 hokage hogy "van egy ajándékom számodra Naruto" vagy vmi ilyesmi. Gondolom arra célzott.
Naplózva
david-naruto
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5453 Dátum: 13 aug 29, 21:54:06 »

Valóban nem volt valami pörgös és sokat mondó rész de nekem tetszet Nevet II. Hokaget nagyon csipázom Nevet és ugyebár Kuramáék szövege se rossz Nevet
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/644/16 amit Sötét Kurama mond az sokat mond ha jól értelmezem Nevet Gondolkozik
Szöcske gyerek talán most már észre veszi hogy Naruto nem az a gyenge tag akinek gondolta  . Mondhatni már Narutonak voltak nagyobb elenfelei is mint Szöcske gyerek ( Kakuzu , Nagato )
Naplózva
lina22
Kezdő Jounin
*

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #5454 Dátum: 13 aug 29, 22:23:15 »

Hát igen! itt inkább a kérdés az, hogy Sasuke is van-e olyan erős? A hátulütője, hogy alig szerepelt, akkor is az elme roggyant elpusztítom Konoha őrületét mutatták, szal nem tudjuk, hogy ő küzdött-e meg nagatonál erősebb ellenféllel, vagy hasonlókkal. Ügyebár Bee-t nem sikerült elkapnia, ahhoz képest, hogy sharingan szemet használt végig, még is át tudta vágni a farokkal.  S amilyen okos, későn esett le neki.

Azért kíváncsian várom a kövi fejezetet! / az animés is kezd végre felzárkózni!/
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Tierhold
ANBU újonc
*

« Válasz #5455 Dátum: 13 aug 30, 00:00:54 »

Sasukét nagyon leírjátok, de szerintem mutat majd még olyat amit eddig nem Nevet Ami azért érdekelne hogy a többi Kage merre lehet Orochimaruval együtt, lassan jönniük kéne már szerintem Nevet
Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #5456 Dátum: 13 aug 30, 01:38:02 »

Ha minato odaadja a kurama másik felét és ugyan olyan jóba lesz narutoval mint most a háborúba akkor nem tudom, hogy kishimoto milyen erőt fog sasukenak adni, hisz nyilván nem maradhat olyan sok köztük a különbség. Naruto eleje óta az van, hogy vagy az egyik vagy a másik volt erősebb, de nem sokkal, manga végére se kéne máshogy lenni. Én már azon se lepődnék meg ha kishimoto kitalálná, hogy Sasuke megkapta az itachi teljes chakráját (így sasuke chakrájához hozzáadódik még itachi egészséges chakrája) valamint az összes jutsuját is itachinak, sőt mivel több chakrával rendelkezne így, mint itachi alapból így lehet azzal fogja még kiegészíteni kishimoto, hogy még sokkal brutálabbul is használhatja őket mint a báttya.
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 30, 01:38:54 írta Mach5 » Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #5457 Dátum: 13 aug 30, 03:39:22 »

Szerintem a chakráját alapban megkapta az átültetésnél, vagyis.. mintha olyasmit mogyorózott volna, hogy érzi Itachi erejét magába áramlani. Gondoltam ebbe a chakra is beletartozik... vagy nem. Kiderül. Vagy nem.   smirksweat

Szerintem jól jártunk, hogy nem új módszerrel lett kitakarítva a ketrecből a sok kísérleti patkány, bár valóban érdekes, hogy "csak összement", holott épp a főszereplő közölte pár résszel ezelőtt, hogy bocsesz, Battery kimerült, csináljatok, amit akartok...
Naplózva
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #5458 Dátum: 13 aug 30, 08:35:28 »

Sasuke a szemein kívül még semmi újat nem mutatott.Úgy látszik még várni kell rá.Vagyis remélem,hogy meg fog lepni minket valamivel.
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/644/15
"hűha,második!Te tényleg sokat tudsz az árnyékklón jutsumról!"
"Az az én jutsum!Én találtam fel!"
Végre egy picike humor,a 2. nagy újító lehetett Nevet
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #5459 Dátum: 13 aug 30, 09:19:40 »

Nekem ez már egy kicsit unalmas.Jaj,emberszámba vett valaki,és ezzel már Naruto le is kenyerezte a bijuut...
Én sejtem hogy Sasuke-nak ez nem fog tetszeni,arra gondolok hogy Naruto már ilyenekre képes,stb...Valószinű hogy lesz valami összetűzésük,de majd csak ha ez a Juubyto történet lecsengett.
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 30, 09:20:48 írta dreamfolow » Naplózva

Oldalak: 1 ... 362 363 [364] 365 366 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins