24 nov 26, 07:23:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 339 340 [341] 342 343 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 1962716 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
srobi
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5100 Dátum: 13 júl 24, 13:30:38 »

Mindenki számára világos, hogy itt Kupido a főgonosz. Sok ember halt meg már miatta korábban is, valaki emlegette Tróját is Nevet
Obito kezében a pálca engem is zavar. Azt sem igazán értem, hogy milyen pecsétet használhatott amivel elzárta a 10farkút és közben bőven használja a chakráját. Vagy amit eddig láttunk az a Naruto-Kurama féle kötélhúzás egy verziója lett volna?
Naplózva
nclearu
ANBU újonc
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #5101 Dátum: 13 júl 24, 14:13:02 »

Kíváncsi vagyok, hogy győzik le az újjászületett "Rikudo-t" (Erőben most már megközelítheti Obito).
én erősen kétlem hogy Obitó tudna nyomni egy több mint 3 000 000 méter átmérőjű chibaku tenseit
Naplózva

Axel92
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The real fun is about to start!

« Válasz #5102 Dátum: 13 júl 24, 14:39:30 »

Nem volt rossz a fejezet, de valamiért ezt is inkább felvezetőnek éreztem. Nekem ez is túl rövid lett Nevet Az előzőben is Juubito, most megint ő, de most már tényleg uralja az erejét. Hát, legalább a kövben már durvább akciók is lesznek remélhetőleg. De a szétkapás nagyon jó lett, csak kár, h nem volt utána még vagy 30 oldal, akkor jobban élveztem volna, mert így csak 2-3 oldal elment ezzel és így még rövidebbnek tűnt. Sztem Kishi nagyon húzni akarja, ez a finish, de ha így haladunk, még 1 év min. mire befejezi. És Naruto gyors cselekvése sem volt rossz, szépen kihúzatta magukat a pácból, egyelőre Mosolyog 2 dolog lehet, vagy Kakashi menti meg őket a köv elején, ami nem valószínű, vagy Naruto power up, mást nem tudok elképzelni. Ja és még vmi, elm most, h irányítja a 10 farkú erejét, sztem joggal mondhatjuk, h van olyan erős mint Rikudou, majdnem, mert pár út hiányzik, de azt ne nézzük. Elméletileg képesnek kellene lennie teremteni a semmiből, ha már 4 elemet lazán használ. Ennyi erővel a halottakat visszahozhatná az életbe, persze nem Rinne Tensei-re gondolok, de akár azzal is, ennyi chakrával meg erővel úgy sem halna bele. Csak az valsz sokaknak nem tetszene még akk sem, ha nem Edo, mert erre allergiás sok ember, mivel szép lezárást kaptak, stb. Ezt csak úgy példának hoztam fel.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Mach5
Jounin
*

« Válasz #5103 Dátum: 13 júl 24, 15:47:34 »

Idézet
Ja és még vmi, elm most, h irányítja a 10 farkú erejét, sztem joggal mondhatjuk, h van olyan erős mint Rikudou, majdnem, mert pár út hiányzik, de azt ne nézzük.

Szerintem még majdnem se olyan erős mint rikodou volt tízfarkúval és, hogy miért? Obitonak alapból hiányzott még három út és ha meglett volna neki akkor se lett volna egyenlő azzal a rikodouval aki hat útat viselt hisz nyilván ő sokkal keményebben tolta volna hat úttal mint obito ugyan annyival. Ráadásul még ez a tízfarkú se hinném, hogy olyan erős mint volt akkoriba.
Naplózva
nclearu
ANBU újonc
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #5104 Dátum: 13 júl 24, 16:18:07 »

jah hát a két legerősebb Bijuu hiányzik nem beszélve arról hogy a Kyuubi egyértelműen más súlycsoport mint a többi...
a holdat meg ugyebár már a Juubi nélkül tolta a Remete ráadásul a halála előtt, mégis mint Magyarország, miközben Obitó kifog kapni olyan emberektől akiknél egy 25 kilométer átmérőjű kráter már durcának számít
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 24, 16:18:43 írta nclearu » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5105 Dátum: 13 júl 24, 16:21:05 »

Hát csatlakozom, hogy Obito széttépése enyhén szólva durvára sikerült... a kezek még elmennek, de a fej ahogy apró részekre, sőt még a szeme is kezdene szétszakadni elég durva de jóó lett Hümm-hümm viszont már előre félek amikor ez animeben lesz tálalva mert mint tudjuk ilyen esetben a tvtokyonál szívesen alkalmaznak cenzúrát... Gondolkozik
Naplózva

Sternritter Zanpakuto
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5106 Dátum: 13 júl 24, 17:07:47 »

úgy látom a manga-kiadó megint bekeményített. se mangahere, se mangastream-es verzió... jő a Nagy Letiltás.
grat Szomorú
Azt nem tudni: minek. Minek ez az egész?
Nem értik hogy a Wilág nagy része képtelen az eredeti japán verziót beszerezni ????????
a fordításról nem is szólva?!?!  Remélem a moderátor megenged egy felhördülést (-> arrghhh Szomorú

nem mintha ez a mai rész különösen izmos vagy jó lenne. Obito kifejlődött. Kész. Ő az über-mega-brutál falurossza.
már annyi lapáttal rátettek hogy ihaj. Hogy tervezik a véget? Mégis! na! Miből lesz itten Sasuke vs Naruto párharc?
remélem a kedves kis Hinata nem sérült meg. Szomorú  Technikai KO Neeem

Naplózva

"Ha valaminek erős magja van, nem törik el, ez igaz kardokra és emberekre is" - Musica (Rave Master)

Szupercsapatom:
Songoku, Natsu, Kurosaki Ichigo, Monkey D.Luffy, Inuyasha, Yusuke Urameshi, Naruto, Edward Elric, Touta Konoe, Haru Glory, Meliodas, Toriko, Oga Tatsumi & Beelze.
Nők:
Android 18, Erza, Inoue Orihime, Nico Robin, Sango, Kurama, Temari, Karin,Kirie, ELIE, Ultear, Motoko Kusanagi, Lina Inverse, Ms. Marvel.
Egyéb: Batman, Hour Man, Hulk, Pókember, Vasember,Baymax, Spawn
LeViiKee
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5107 Dátum: 13 júl 24, 17:45:26 »

Tényleg most hogy nem jött ki(még) mangastreames Naruto addig nem is lesz forditás? Ohh My God
Naplózva
Ebola
Újonc
*

« Válasz #5108 Dátum: 13 júl 24, 17:47:46 »

Én pl. mindig is a mangareader.net kiadását olvastam, szerintem van olyan jó, mint a mangastreames...
Naplózva

Ha mindent megtettél, amire képességeidből telik, ember vagy. Ha mindent megtettél, amit akartál, akkor isten.
LeViiKee
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5109 Dátum: 13 júl 24, 18:12:47 »

Juubitoról még hiányzanak a szarvak de majd ha tovább fejlődik akkor az is lesz.

Ez is megvolt Nevet

Én mangapandás vagyok, sokan mondják, hogy rossz a minősége és tényleg van egy kis baj az élességével, de a mostani fejezet elég jóra sikeredett. Mosolyog

Amúgy amikor Obitonak a teste szétszakadt először azon gondolkoztam, hogy ezt Minato csinálja vagy a tízfarkú ereje, mert mind a kettőnek lett volna értelme. A másik hogy elég furcsán néz ki hogy a teste "csíkokra szakad"nem valami élethű.
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #5110 Dátum: 13 júl 24, 18:38:28 »

Szerintem ez a végső alakja Obitonak már. Akárhogy is, kiköpött Rikudou már, kivéve, hogy szarvak nem szimmetrikusak (amitől Kid most agyrákot kapna Nevet), na meg már minek. Eddig is alázta a csapatot ha nem volt ott Kakashi, most megkapta azt a dögöt, így már Kakashi is lepke... szóval tudjuk. Ennél már nem kell több erő. Csak egy tisztességes vereségben bízok, ne a "borulj a vállamra no jutsu" féle agytágítós baromság legyen a vége.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #5111 Dátum: 13 júl 24, 18:53:39 »

http://www.mangareader.net/naruto/640
Minato haja direkt nem áll felfele?
Obito durva lett, de elég könnyen irányítja így a 10 farkú erejét már..
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5112 Dátum: 13 júl 24, 19:12:11 »

Emberek én tudom, hogy ez egy shonen....de csak most az egyszer...nem lehetett volna ezt ténylegesen undorítóra megrajzolni??? Egészen tök jó lett volna, és tetszett is volna, de így egyszerűen nekem nem nőtt fel a rajzolás a történés komolyságához...
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #5113 Dátum: 13 júl 24, 19:58:12 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/640/4
Míg Sasuke tudatosan taktikus, addig Naruto reflex-szerűen. ^^

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/640/7
Az amorf zsömle szabadulni készül...

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/640/15
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/640/16
Páran kérdezték visszább, hogy miből lehet a bot a kezében?
A fenti képeken látszik, hogy a kézfejénél ott a tüske, amit a fejlerobbantó támadásainál is láthattunk, vagyis valszeg a "szerzetesi bot" is egy formai manipulált bijuu bomba.

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/640/18
Na most aztán megvilágosodtak. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
srobi
Gennin
*

« Válasz #5114 Dátum: 13 júl 24, 20:22:37 »

Az egy dolog, hogy tudja alakítani a formáját(bár az is fura, hogy soha nem látott még ilyet és hirtelen a 10farkú lepecsételésével meg is tanulta), de az már tényleg zavaró számomra, hogy meg is variálja és kis karikákat is rak rá.
Kérdés: Ha ez is egyfajta bijuu bomba akkor Madara legyezőjéről ugyanúgy lepattan?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 339 340 [341] 342 343 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins