Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4830 Dátum: 13 júl 03, 18:36:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
|
|
|
lina22
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Ne akard megoldani a világot... Élj benne!
|
|
« Válasz #4831 Dátum: 13 júl 03, 18:58:48 » |
|
Nem lehet hogy az ugrott be az emlékeiben, hogy együtt voltak boldogok, de Rin és Kakashi mintha mindig is "távol" lettek volna tőle, legalábbis az ő emlékeiben
|
|
|
Naplózva
|
Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4832 Dátum: 13 júl 03, 19:02:35 » |
|
Nem lehet hogy az ugrott be az emlékeiben, hogy együtt voltak boldogok, de Rin és Kakashi mintha mindig is "távol" lettek volna tőle, legalábbis az ő emlékeiben De, valami olyasmi szerintem is. Mármint, hogy "elmarad tőlük",mert nyomi ) Mindenesetre K. akkor is "tapizza" Rint
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 03, 19:05:45 írta Senkisem17 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Speeder18
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4833 Dátum: 13 júl 03, 19:08:09 » |
|
fura nekem ez az egész. nekem úgy tűnik mintha ez a 4. hokage meg a tobi lettek volna szerelmesek egymásba xD de komolyan. mindig így simizgetik egymást, meg mikor kinyiffantja, akkor még úgy mondja hogy "sen...sei" xD hehe. még a végén kiderül h valami volt ezek között is :d mijen lenne már? én simán kitudnám nézni belőlük... apropo a tobi tök cuki volt kicsinek lehet a legcukibb kisfiú karakter xD najó beteg vagyok mi, fiúk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4834 Dátum: 13 júl 03, 19:16:33 » |
|
fura nekem ez az egész. nekem úgy tűnik mintha ez a 4. hokage meg a tobi lettek volna szerelmesek egymásba xD de komolyan. mindig így simizgetik egymást, meg mikor kinyiffantja, akkor még úgy mondja hogy "sen...sei" xD hehe. még a végén kiderül h valami volt ezek között is :d mijen lenne már? én simán kitudnám nézni belőlük... apropo a tobi tök cuki volt kicsinek lehet a legcukibb kisfiú karakter xD najó beteg vagyok mi, fiúk? Öööö... tény, hogy beteg ez az egész világ,de annyira nem, hogy más hajlamú embereket is belevegyenek. Amúgy a nevek elé a magyar nyelvben nem szükséges a határozott névelő kirakása, nem "ezek", hanem "ők", illetve nem "mijen", hanem "milyen Bocsi a kis korrigálásokért, de muszáj volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
|
« Válasz #4835 Dátum: 13 júl 03, 19:44:15 » |
|
Mi van akkor ha Madara se volt biztos 100%-osan hogy eltudná bírni a Juubit, és most Obito a teszt alany hogy kie-bírja? Lehet tudta előre hogy Obito ki logikázza(bár akkor nem emlékezett volna vissza a megköszönő részre). De most konkrétan Obitonak újra lesz teste, tehát újjászületett? Kicsit olyan Edo Tensei-es volt a vége
|
|
|
Naplózva
|
"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4836 Dátum: 13 júl 03, 19:50:17 » |
|
Mi van akkor ha Madara se volt biztos 100%-osan hogy eltudná bírni a Juubit, és most Obito a teszt alany hogy kie-bírja? Lehet tudta előre hogy Obito ki logikázza(bár akkor nem emlékezett volna vissza a megköszönő részre). De most konkrétan Obitonak újra lesz teste, tehát újjászületett? Kicsit olyan Edo Tensei-es volt a vége Az is lehet, csak ha bejön a béta1.00, akkor is ki kéne kapnia valahogy a 10farkút, hogy "oké, most már az enyém". test? valami olyasmi, de ahogy én kivettem a képből, azért ez nem összehasonlítható a sima emberi testtel. Mármint nem újraszületett, hanem a 10farkú akármije kb kipótolta/regenerálta a kis droidtestét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #4837 Dátum: 13 júl 03, 20:52:38 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/637/18Valszeg nem véletlen, hogy a (szemből) bal arcát nem látjuk. Ott történt valami. Pl. a Tízfarkú hatására a MS-jából Rinnegan lett. Vagy meggyógyult. Vagy még rosszabb lett. ^^" De amúgy egész olyan feje lett így világos hajjal, mint a régen zakkant Gaarának. Már csak a "szeretet" kanji hiányzik a homlokáról.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #4838 Dátum: 13 júl 03, 20:53:16 » |
|
Amilyen jól kezdett Obito,olyannyira le is lett húzva a mostaniakban. Egy kis plusz nem árt neki,hogy megmutassa még van benne lehetőség és megszívatná Madarát még ha csak egy ideig is. Mint a 10farkú Jinjurickije erre nagy esélye van. Azt akire annyit Klónt küldtek mint a fene az erősek mégse izgatja nagyon. Minato tudta valamennyire meglepni de ő is csak a klón,gyorsaság(teleport) kombóval.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 03, 21:46:52 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4839 Dátum: 13 júl 04, 08:05:28 » |
|
Nekem az utolsó kép nagyon Bleach feelinges, mikor Ichigo kiugrik urahara gödréből, és leszedi a maszkját
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lina22
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Ne akard megoldani a világot... Élj benne!
|
|
« Válasz #4840 Dátum: 13 júl 04, 09:13:26 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/637/18Valszeg nem véletlen, hogy a (szemből) bal arcát nem látjuk. Ott történt valami. Pl. a Tízfarkú hatására a MS-jából Rinnegan lett. Vagy meggyógyult. Vagy még rosszabb lett. ^^" De amúgy egész olyan feje lett így világos hajjal, mint a régen zakkant Gaarának. Már csak a "szeretet" kanji hiányzik a homlokáról. Most így jobban elnézve hasonlít is Gaarára! Az is lehet, hogy olyan átalakulása lesz, mint Gaarának, mikor az egyik oldalára teljesen kijött Shukaku
|
|
|
Naplózva
|
Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
|
|
|
LeViiKee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4841 Dátum: 13 júl 04, 10:35:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sternritter Zanpakuto
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4842 Dátum: 13 júl 04, 10:37:34 » |
|
Most már sikerült megértenem ezt a nagyívű sagát. Szóval Obito mint Jinchuuriki? Huhh. árgghh. Ez kész xD mit tesznek a többiek? Harmadik hokage tényleg abszolút semmit tesz. Lehet az a baj hogy túl sok szereplő van mozgatva? :S
|
|
|
Naplózva
|
"Ha valaminek erős magja van, nem törik el, ez igaz kardokra és emberekre is" - Musica (Rave Master)
Szupercsapatom: Songoku, Natsu, Kurosaki Ichigo, Monkey D.Luffy, Inuyasha, Yusuke Urameshi, Naruto, Edward Elric, Touta Konoe, Haru Glory, Meliodas, Toriko, Oga Tatsumi & Beelze. Nők: Android 18, Erza, Inoue Orihime, Nico Robin, Sango, Kurama, Temari, Karin,Kirie, ELIE, Ultear, Motoko Kusanagi, Lina Inverse, Ms. Marvel. Egyéb: Batman, Hour Man, Hulk, Pókember, Vasember,Baymax, Spawn
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4843 Dátum: 13 júl 04, 10:46:40 » |
|
A harmadik hokage is vissza lett hozva? Ez nekem kimaradt
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ravengoth
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4844 Dátum: 13 júl 04, 10:52:04 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/637/18Valszeg nem véletlen, hogy a (szemből) bal arcát nem látjuk. Ott történt valami. Pl. a Tízfarkú hatására a MS-jából Rinnegan lett. Vagy meggyógyult. Vagy még rosszabb lett. ^^" De amúgy egész olyan feje lett így világos hajjal, mint a régen zakkant Gaarának. Már csak a "szeretet" kanji hiányzik a homlokáról. Igen, pont egy régi Gaara-féle karakterre vártam már mióta, sajnos Sasuke végül letért arról az útról... De remélem, hogy Obito arra tart, csak egy kicsit magasabb szinten..
|
|
|
Naplózva
|
Fear of the dark!
|
|
|
|