24 nov 16, 04:30:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 310 311 [312] 313 314 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 1943138 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
blackfire
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #4665 Dátum: 13 jún 26, 09:52:45 »

ha Obito meghal... Kakashi hogy jön vissza?  Gondolkozik
Naplózva

Zalaegerszeg-Manchester United  http://www.youtube.com/watch?v=cazzSHKkkfI
Aizen
Jounin
*

« Válasz #4666 Dátum: 13 jún 26, 09:53:32 »

Aktiválja magán a Kamuit, már megtette egyszer... ez van sajna, pedig reméltem, hogy karóba húzza Obito. Nevet
Naplózva
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4667 Dátum: 13 jún 26, 09:54:20 »

Szegény Obito, szívesebben láttam volna őt a nagy manipulátorként mint Madarát. Lássuk mi sül ki abból, ha Madara lesz a jinchuuriki, hogyan tudja Naruto megszólítani a bijuukat. Illetve, mi is az igazi célja. Obitóból kinézem a Hold szemét, Madarának valahogy nem tudok hinni.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 26, 09:59:52 írta zoldkabatos » Naplózva

Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4668 Dátum: 13 jún 26, 09:58:12 »

Ez a fejezet egy jó nagy semmi volt...
az első 12 oldalban nem történt semmi, csak a szokásos ömlengés...
3 oldal azzal ment el, hogy obito elteleportált
a maradékban történt csak valami, Madara lépett...

hát erre megérte vagy 18 oldalt szánni... Madarát pedig nem értem... a jelenlegi állapota sokkal kedvezőbbnek tűnik... végtelen erő, és hallhatatlanság... honnan veszi, hogy minden olyan simán fog menni, ha magábapecsételi a 10farkút?
Naplózva
Axel92
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The real fun is about to start!

« Válasz #4669 Dátum: 13 jún 26, 10:01:16 »

Madara te állat... Nevet A vége volt jó ennek a fejezetnek, de az nagyon ütött. Ok, h Madara felakar támadni, h Jinchuuriki lehessen, de akk nem lesz végtelen chakrája, bár valószínű, h sajnos sikerül magába pecsételni a 10 farkút és akk nem számít, h feltámasztotta Obito, mert kibaszottul erős lesz. Kicsit megsajnáltam Obito-t, de tény h mondta is Kakashinak h nem hagyja h a háborút megnyerje, csak nem jött össze neki, mert a jinchuurikivé válás helyett szépen meghal a rinne tensei miatt és Madara meg learatja a babért helyette, mint a 10 farkú jinchuurikije  Ördögi
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Aizen
Jounin
*

« Válasz #4670 Dátum: 13 jún 26, 10:04:36 »

Most mondjam, hogy műfaji sajátosság a főgonoszt idiótának beállítani? Nevet 1-2 Jutsu Madarától és a 4 edo-kagén kívül kb senki se maradna talpon, a főszereplők is holtan rogynának össze, hát sebezhetővé kell tenni, bármi áron. Hiszen hogy nézne már ki, ha nem Naruto győzné le... véget érne a világ.  Pojén A sluszpoén az lesz, ha eljut a pecsételésig és Naruto megszólítja a benne lévő 10farkút aki elkezd rendetlenkedni Madara hasában...  Pojén
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 26, 10:05:16 írta Aizen » Naplózva
methodman94
Chuunin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

"Az élet értelme 42."

« Válasz #4671 Dátum: 13 jún 26, 10:05:35 »

így viszont Obito, Madara ellen fordulhat hiszen most van oka rá, kérdes az hogy tud is...
Naplózva

Wu-Tang Clan ain't nothin to fuk with.

Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!" - Tupac Shakur
Aizen
Jounin
*

« Válasz #4672 Dátum: 13 jún 26, 10:07:47 »

Ahogy elnézem Madara bebiztosította magát és "megpiszkálta" ő azt a sejnu-oldalt. KB FeketeZetsu lett a jobb oldala ugye. Gyanús is volt, hogy milyen könnyen belement Obito magyarázásába, hogy tőle függ a Jinchurikisége. Hát, benézte kis barátunk. De azt sajnálom, hogy legalább Kakashit nem győzte le, holott ugyan-ugyan, hány millió lehetősége lett volna rá.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 26, 10:10:06 írta Aizen » Naplózva
nclearu
ANBU újonc
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #4673 Dátum: 13 jún 26, 10:09:46 »

Kishi két fejezet alatt megszabadult Orótól meg Obitótol
oké hogy Madarát akarja főgonosznak de kitalálhatott volna valami jobb befejezést annál hogy "people change" meg hogy KAKASHI KICSINÁLJA EGY RAITONNNAL  Wátdöfákk Nyelvetnyújt mert ez hatalmas f*szság volt az Obitó fanokkal szemben ami most történt
Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #4674 Dátum: 13 jún 26, 10:09:58 »

Én is megsajnáltam most Obitot... Nevet Kishimoto meg nem értem mit csinál már... obitoval 4v1be nem bírtak el most meg kakashi 1v1be előnybe volt?:O Oké, hogy most már obito képességeit ismerik, de akkor is, hogy néz már ki, hogy kakashi 1v1be fölé kerekedik amikor Naruto,Bee,Gai,Kakashi nem volt elég hozzá. Madara meg tényleg kezd bekeményíteni, ahogy elnéztem az edo hashi klón is fel van nyársalva Nevet
Naplózva
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4675 Dátum: 13 jún 26, 10:12:12 »

Igen, így már valószínűleg nem marad ott Kakashi, és ha már kijut, Katsuyu ellátja. Valahogy méltóbbnak éreztem volna, ha az előző fejezet utolsó lapja lett volna a halála.

Egyébként most észrevette Minato is Obitót, jöhet még egy lelkizős-visszapillantós rész.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 26, 10:12:55 írta zoldkabatos » Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #4676 Dátum: 13 jún 26, 10:12:37 »

Mach5, igaz, amit írsz, de tegyük hozzá, hogy ott Obito átcsusszant mindig a Kamui-világba, most meg ott volt, így a helyzeti előnye nem volt meg. Az más kérdés, hogy már egyszerűen pofátlan és röhejes, amit Kishi csinál, mi a jóbüdös francnak van Rinneganja, ha semmire nem használja? Ráadásul Obito 3 úttal gyengébb, mint holmi Kakashi, na az j poén. Madara detto, csak jutsu-elnyelés... Maradtunk volna Madaránál is csak EMS szinten ennyi erővel...
Naplózva
Lehel94
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4677 Dátum: 13 jún 26, 10:22:04 »

Az eleje egy kicsit gyenge volt szerintem.
Szegény Obitot is csak kihasználta Madara s most,hogy nem kell csak ugy eldobja.
Ám remélem most igy a halál küszöbén észhez tér Obito,és okoz majd legalább 1-2 kellemetlenséget Madaranak.

Ha Madara feltámasztja magát,akkor Narutoéknak is lessz egy kis esélyük megölni őt,mielött magába pecsételi a Yuubit.
Mert ugye akkor már sebezhető lessz,s nem lessz végtelen a chakrája sem.
Ha ezt a lehetőséget kihaggyák akkor utána még keményebb lessz Madara,s nem lessz olyan egyszerű legyőzni őt.(bár most sem az smirksweat ikszdé)

De bizom benne,hogy Obito tesz valamit a feltámadás ellen.
Mert ugye az utolsó elötti oldalon visszaemlékezett Rinre is.
Na most lehet,hogy még halála elött tesz valamit majd Madara ellen.
Bár ha Obito meghal akkor,hogy fog találkozni Minatoval? Gondolkozik
Max jön Oro s használja rajta az Edo Tenseit  smirksweat ikszdé
Naplózva

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
DasOmen
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4678 Dátum: 13 jún 26, 10:24:44 »

Obitotól én is többet vártam volna, konkrétan most agyonverette magát. El nem hiszem, hogy egyetlen egy szemtechnikára gyúrta magát egészen eddig.

A levezetés meg amúgy nem lett volna rossz, ha nem hallanánk szinte minden fejezetben.

A Madara kegyetlensége részen meg már csak sóhajtozni tudok....most döntsük már el, hogy tényleg csak nézőpontok és eszmék harca ez az egész vagy Madarát valóban gonosznak akarjuk bemutatni, mert ez szerintem nevetséges.
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
Senkisem17
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4679 Dátum: 13 jún 26, 10:27:26 »

??????
Ezt most hogy és miért? :O Ok, ne haljon meg Kakashi, de jézusúristen.... valami komplexebb technikának sokkal jobban örültem volna. Ez így iszonyatosan erőltetettre sikeredett :S Obito: .............. Van egy olyan érzésem, hogy Madara kicsit manipulált azon a senju-dns-en, mielőtt összevarrta Mosolyog Remélem nem lesz igazam, de simán meglehet, hogy valami olyasmi lesz a végkimenetel, hogy Obito (aki, mint láthatjuk így is eléggé ingatag lábakon áll - érzelmileg is) Minato philippikája után enged Madara követelésének, s feltámasztja. A különbség csak az, hogy mindezt pl. egy Madara számára alkalmatlan pillanatban / szituációban teszi, így a csipet-csapat helyzeti előnyhöz jut, s Madara végre elpusztítható lesz.
A b, varriáns: Madara terve összejön, benyeli a 10farkút, azonban a teste nem bír el vele = komplikációk lépnek fel Mosolyog

Összegezve: A fejezet csúcsszereplője ismételten Madara Nevet
Naplózva

"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
Oldalak: 1 ... 310 311 [312] 313 314 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins