Cool
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Cool.
|
 |
« Válasz #4395 Dátum: 13 jún 06, 15:53:16 » |
|
"Legyen kin tesztelni" ez tetszik! Én már várom a Madara féle Susanoo vs Sasuke féle Susanoo harcot. Naruto meg lő egy enyhén brutális Bijuu Damát aztán jó éccakát' Egyébként Lee,Gai szerintem veszélyesek Madarára nézve hisz Taijutsu téren ők a legjobbak. Jöhetne már egy kis Rinnengan erődemonstráció is.
|
|
|
Naplózva
|
Ahogy a levelek , te is elhullasz.
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4396 Dátum: 13 jún 06, 16:12:08 » |
|
Nem valószínű, hogy lesz Susano'o csata. Az a Susano'o, ami Madarának van 1 Bijuut hülyére verne bombástól farkastól, nemhogy egy nála kisebb Susano'o-t. Persze nem a méret a lényeg meg minden, de akkor is. Madara pedig nem véletlenül nem mutat Rinnegan-utakat, vagyis.. csak minimálisat. Így se lehet lefelé győzni, nem még ha itt ShinraTensei-ezne meg társai.  De amúgy érdekesebb lenne, ez tény.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Couthbert
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #4397 Dátum: 13 jún 06, 16:55:22 » |
|
Egyébként Lee,Gai szerintem veszélyesek Madarára nézve hisz Taijutsu téren ők a legjobbak.
Oh, ezt én már rég várom, de Kishi sosem szánt semmiféle nagyobb szerepet Gai-nak. Lee néha ide-oda pattogott, harcolt erős ellenfelekkel, többször is, de nem egy főszereplő. Sőt a mellékszereplőnek is egy alfaja. Ahogy Gai pedig a legalja. Nem véletlenül volt mindig egy kis poén beleültetve a csatáiba. Még Kisame elleni utolsó harca is inkább vicces árnyalatú volt, mintsem korrekt Naruto-manga harc. Én örülnék neki, és létrehozható az összecsapás, de Gai nem véletlenül nem volt ott Konohában sem Pein támadásánál. Az ő elve a hirtelen durva reakció, bármekkora kockázattal. Pein ellen bevetette volna a Hachimon-t, mind a nyolc kapuval. Kishinek pedig nem sok olyan szereplője van, aki akár egy mondattal is vigyort, mosolyt csal az olvasó arcára. Ilyen karaktert nem szeretne eldobni a kezéből. By the way, remélem Sóska azért még visszacsöppen a Rosszfiú szerepbe. Tetszene ha ő is átcsapna számító, gonosz személybe, és Narutoban fenyegetést látna az ereje miatt. Én biztos minden erős shinobitól megszabadulnék. Minél kevesebb embertől kellene káoszra számítani. Ha csak egy kézben összpontosul az erő, könnyebb azt kordában tartani. "Pusztuljon minden nálam erősebb alapon"....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4398 Dátum: 13 jún 06, 17:18:36 » |
|
Sai "visszatérése" teljesen reprezentálja pályafutását és karakterét. Még naruto és a haverjai sem akkora szarkupacok mint ez a lap töltelék.
Most már mindenki full contact esik neki annak a szerencsétlen állatnak, és puszta kézzel ütik ahol érik. Lehet ezt még überelni?
Madara még mindig Madara. Az állatkáját éppen ölik a fodder-ek, de őt jobban érdekli a lazulás, az időjárás, és Hashi méretes mokutonja.
A végére befigyelt egy idézés is, hogy teljen az a fránya papír.
-- A fejezetben nem csalódtam, beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. -1/10. Csak így tovább. --
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #4399 Dátum: 13 jún 06, 17:51:06 » |
|
Sait szerintem alábecsülitek, az animében elég erős pecséttechnikákat ismert.
Sasuke pedig tuti felébreszti a rinnegant. Ha még nem kapott Hashirama sejteket Obitótól, akkor majd ad neki Orochimaru. Lehet, hogy útközben már meg is tette.
Korábban már pedzegettem: kíváncsi vagyok, lesz-e valami kapcsolat Yugo és a tízfarkú között a természeti energia miatt?
Kiba tényleg meggyengült, pedig az ő vad természetéhez jobban illene a brutális nyers erő.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 06, 17:53:11 írta zoldkabatos »
|
Naplózva
|
|
|
|
nclearu
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #4400 Dátum: 13 jún 06, 18:20:36 » |
|
Sai nincs olyan nagyon alábecsülve csak Kishi magasról sz*rik majdnem mindenkire aki nem a team7 tagja... lásd milyen táposak lettek a konoha11 egyébb tagjai *egyértelmű szarkazmus* pedig ha sikerült volna egyedül lenyomnia a Juubit akkor most mennyi fanboyra tett volna szert  de hát várható volt hogy valakinek aki nem főszereplő és még csak nem kishi kedvenc klánjából jött ez biztosan nem fog sikerülni a Narutó történetében továbbra is egyetlen takarmány mellékszereplő van akinek sikerült OPvé válnia egy rövid időre http://shannaro.files.wordpress.com/2010/04/naruto489-2.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
 |
« Válasz #4401 Dátum: 13 jún 06, 18:22:05 » |
|
Kiba számomra mindíg is a sorozat csicskája volt. A pisilős dinamikus jelölés meg az állandó gatsuga az agyamra ment.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
Cool
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Cool.
|
 |
« Válasz #4402 Dátum: 13 jún 06, 19:45:55 » |
|
Sasuke pedig tuti felébreszti a rinnegant. Ha még nem kapott Hashirama sejteket Obitótól, akkor majd ad neki Orochimaru. Lehet, hogy útközben már meg is tette.
Beb*szna, már Sasuke is elkezdené.. Komolyan mondom van olyan elem amit nem überel a fa? nevetséges... A Rinnengan az elején egy kincsnek amolyan ítélethozónak lett beállítva ma meg már a szomszéd kisfia is ezzel járkál. Szerintem a Tízfarkú sokkal nagyobb veszélyt jelent majd végső formájában mint most. Na nehogy már pár kage technikája lefogja a történelem legerősebb teremtményét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 06, 19:46:33 írta Cool »
|
Naplózva
|
Ahogy a levelek , te is elhullasz.
|
|
|
BlackPoet
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #4403 Dátum: 13 jún 07, 07:14:31 » |
|
Hát nem tudom, de én mostmár azt várom, hogy kiderüljön, hogy Sakura is a senjuu klán valamilyen távoli leszármazottja, ha már Kishi tényleg Tunade 2-őt csinált belőle. Kiba meg már szerintem nem lehet nagyobb troll, hiszen a karaktere már így is a béka feneke alatt van 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heckles04
Gennin
Nem elérhető
Moslék/Pálinka-főző Ninja
|
 |
« Válasz #4404 Dátum: 13 jún 07, 07:49:01 » |
|
a tobi vs kakashinak szvsz az lesz a vége hogy vmelyikük kap egy susanoo-t
|
|
|
Naplózva
|
---------------------------------------------------------------------------------------------------- Nem, de lehetne.
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4405 Dátum: 13 jún 07, 07:51:12 » |
|
Mindkét szem kell hozzá, szóval kizárt dolog. Kakashi kb beledöglene, ha mindkét szeme Sharingan lenne, Obito pedig nem fogja kukázni a Rinnegant, na nem mintha használná...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jancsi896
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4406 Dátum: 13 jún 07, 08:46:47 » |
|
Elég ritkán szólok hozzá mangához, de visszaolvasgatva a fejezetek és hozzászólások között szerintem nem lehetetlen Sasuke Rinneganja. Ha jól emlékszem ( 620. körül) a kagék visszahozásához az Obito által megfigyelésre utasított Zetsukból "készítették", amik ugye Sasuke-ból jöttek elő. Arra gondolok hogy akkor már miért ne kapott volna egy kis hasist tőlük. A szemek meg majd a végső pillanatban fognak aktiválódni, mint ahogy a nagy könyvben meg van írva  A mostani fejezethez szólva: személy szerint nem bánom hogy ez a fejezet a többiekről szólt, legalább látható hogy ők sem unatkoztak az edzések alatt  . Kibát én se nagyon kedvelem, Hinata meg egyre több jó pontot szerez nálam  . Egy kicsit viszont a többi nemzet emberkéit hiányolom. Szép és jó, hogy Konoha remek embereket tud kiképezni, de azért mégiscsak 5 nagy nemzet van, az ő shinobijai mostanság eltűnőben vannak 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heckles04
Gennin
Nem elérhető
Moslék/Pálinka-főző Ninja
|
 |
« Válasz #4407 Dátum: 13 jún 07, 14:13:08 » |
|
Mindkét szem kell hozzá, szóval kizárt dolog. Kakashi kb beledöglene, ha mindkét szeme Sharingan lenne, Obito pedig nem fogja kukázni a Rinnegant, na nem mintha használná...
tudom hogy kell mind2. kakashi a manga elején a sima sharingántól is 1 héti az ágyat nyomta:D. kishitől kitelik hogy itt meg már susanoozon. Tobi-nak meg nem muszáj kukázni a rinnegánt. Danzou óta tudjuk, hogy más testnyílásokba is lehet sharingánt ültetni. Meg lehet hogy ha mind2 szeme ms lenne tudna ő is rinnegánozni. Amúgy vajon kakashi meg tobi jelenleg mennyit lát? 
|
|
|
Naplózva
|
---------------------------------------------------------------------------------------------------- Nem, de lehetne.
|
|
|
methodman94
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
"Az élet értelme 42."
|
 |
« Válasz #4408 Dátum: 13 jún 07, 22:33:52 » |
|
merész tipp,(és valószínűtlen) de lehet hogy vissza lett hozva Rin is és ő benne van.....
|
|
|
Naplózva
|
Wu-Tang Clan ain't nothin to fuk with.
Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!" - Tupac Shakur
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #4409 Dátum: 13 jún 08, 06:40:06 » |
|
merész tipp,(és valószínűtlen) de lehet hogy vissza lett hozva Rin is és ő benne van.....
LOL!  Igen, vitathatatlan... a nevében (bár továbbra is állítom, hogy nem véletlenül lett Rin RINnek, a Rinnegan, pedig RINnegannak keresztelve, tehát akár még ő is beugorhat egy pillanatra. PL. A túlvilágon Jirayával meghallják, hogy most (hetes) csoporttali van, s nyilván nem akarnak lemaradni a régi cimbikkel való találkozásról) 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 08, 06:44:00 írta Senkisem17 »
|
Naplózva
|
"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
|
|
|
|