trojakeva
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #3480 Dátum: 13 ápr 11, 19:35:59 » |
|
honnan vettétek hogy 2 hét múlva dupla narutomanga jön ki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fr33man
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3481 Dátum: 13 ápr 11, 20:00:12 » |
|
Még ami lehetséges ajándék Minatótól az a tűz elem, hisz ő is szél elem használó volt akár csak Naruto s azt tudjuk h a tüzet felerősíti a szél elem vagy akár még másik 1-2 elemet is odaajándékozhat hisz Kakasi maga megmondta h több elemet is képes használni akkor egy Minato szintű zsenitől is elvárok 3-4 elemet s ha abbol adna (az az a képességet h használja) Illetve egy másik jutsut ami még pl a rasengannál is ütősebb  Hisz piszkálhatta rendesen a csőrét h nem tudta befelyezni a rasengant s adná is magát h akkor na most valami újat villantott. honnan vettétek hogy 2 hét múlva dupla narutomanga jön ki?
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/627/17 -a lap alján olvasdd el a kérdésedre a válszt 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 11, 20:02:44 írta Fr33man »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #3482 Dátum: 13 ápr 11, 20:08:01 » |
|
Off: Onnan, hogy a Shounen Jumpnak dupla száma jelenik meg két (vagyis három) hét múlva így elképzelhető, hogy a tartalom feltöltése érdekében a magazinban futó sorozatok (pl Naruto, Belach, One Piece) dupla fejezetekkel fognak megjelenni. Ha csak nem lesz 30 One Shot.
Viszont mivel ez a fejezet a Shounn Jumpm 20. számában jelent meg, és a jövő hét utáni lesz a 22-23-as dupla. Szóval csak a Naruto szünetel.
Valamint szerintem max csak 30% eséllyel számítsatok dupla fejezetre, szerintem egy húszon valahány oldalasra bővített fejezett ez esélyesebb. oké minden tiszta end.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
srobi
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3483 Dátum: 13 ápr 11, 20:30:51 » |
|
Minato nem adhatja Narutonak a róka maradék csakráját mert azt nem magába pecsételte, ahogy a harmadik se magába pecsételte az elődjeit. Nagyon komoly jutsut meg nem tud neki pillanatok alatt megtanítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #3484 Dátum: 13 ápr 11, 20:35:58 » |
|
A legkézenfekvőbb ajándékra senki sem gondol: Minato teleport jutsuja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fr33man
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3485 Dátum: 13 ápr 11, 20:41:09 » |
|
Itachi egy újpöckölésel Sasukéra ruházta az erejét pl.: Amaterasu (ami eléggé ütős s a susanno se piskóta) Vagy amikor narutoba ágyazta Shisui szemét az is egy pillanat volt. Minato nagyon ért a pecsétekhez s annak a segítségével is megajándékozhassa. Akár egy speckó genjutsuban is megtaníthat neki ezt azt, de itt ajándékról van szó ami lehet akár tárgy is. Lényeg ez jobban felcsigázott hogy mi lehet mint Kabuto esetében.
zoldkabatos ha visszaolvasol akkor már volt aki említette azt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 11, 20:42:21 írta Fr33man »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #3486 Dátum: 13 ápr 11, 20:52:58 » |
|
Nemááár, a jövőheten gondolkodtam, h hogy fogom addig kibírni és 2 hétig kell???  Am szerintem ad Narutonak egy spéci Minato kunait. 
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
trojakeva
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #3487 Dátum: 13 ápr 12, 09:22:09 » |
|
köszönöm a válaszokat mind2töknek.hát majd meglátjuk mi lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NqM
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Isten ateistának teremtett...
|
 |
« Válasz #3488 Dátum: 13 ápr 12, 10:49:10 » |
|
Evidensnek tekinthető, hogy Szöszke megtért? Mert eddig konohaiak ellen is harcolt, most pedig velük együtt? Ha innen nézed, valóban így tűnik, mindenesetre én bizonytalan vagyok ebben. A megtérés az, amikor a gondolkodás (és ezzel együtt a hozzáállás) változik meg. Pl. Gara anno a saját egzisztenciájának megerősítését tartotta elsődlegesnek (ebből kifolyólag ölt). Aztán Naruto hatására megtért, már elhiszi, hogy értékes mások számára, és a barátait védelmezi. Szöszke a klánját szerette és fájt neki az elvesztésük. Ezért akart bosszút állni a felelősökön. Hogy nem tért vissza Konohába, az azért volt, mert az ottani felsővezetést okolta azért, amit Itachi az ő utasításukra tett. Talán most sem gondolkodik másként, mint eddig, csak megértette, hogy a bátyját nem Konoha áldozta fel, hanem egy célért, együtt dolgoztak. Akkor Itachi miatt fordult Konoha ellen, most Itachi miatt harcol Konoha oldalán. Azt gondolom, hogy ez jól beleillik Szöszke karakterébe, mindig is makacs volt és kemény nyakú, a felfogás pedig sose volt gyengéje.
Na, de Orochimaru?! Őt már nem értem! Amióta ismerjük, mindig is egy proaktív (kezdeményező), mindenbe bekavaró, megalomán, magával törődő önző fráter volt (ezt meg tudom indokolni, ha érdekel), aki csak a saját elképzeléseivel törődött. Most pedig reaktív, Szöszkére reagál. Mióta érdekli őt más útja? Orochiban bizonyosan megváltozott valami, amíg Kabuto szemein keresztül nézte a világot. Talán Kabuto annyira hűen követte az ő örökségét, hogy Kabuto tetteit látva önnön hibáival szembesült? És ha így van, mit látott meg? Talán a beképzeltségét...?
Apropó, ami a gyenge női karaktereket illeti... Kár olyan dolgot Kishi fejéhez vágni, amit ő maga is belát. Úgy tudom, saját bevallása szerint nem érti a nőket. Az a férfi vessen rá először követ, aki nem így van ezzel... Van női tanácsadója, aki segít neki ilyen ügyekben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 12, 12:25:22 írta NqM »
|
Naplózva
|
- Török császár! Add vissza a gyémánt félkrajcárom! - Tessék, itt van.
|
|
|
Dattenaro
Gennin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #3489 Dátum: 13 ápr 12, 11:43:02 » |
|
Sokan szerintem azért állítják ezt, mert szinte egyik percről a másikra most jó fiú lett (értsd "nem akarja, hogy mindaz, amiért a bátyja harcolt eltűnjön"). Az Uchiha klán anno át akarta venni az irányítást Konoha felett, lázadni akartak. Sasuke most pont ennek az ellenkezőjét teszi: segíteni akar, a falu érdekében. Persze a motiváló tényező még mindig ugyanaz: Itachi bátyó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 12, 11:43:52 írta Dattenaro »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3490 Dátum: 13 ápr 12, 12:32:16 » |
|
Én egyáltalán nem olvastam abban a mangában, hogy Orochimaru megtért volna. Inkább azt láttam benne, hogy most nem ő alakítja a dolgokat, ezért megpróbál az árral úszni és közben próbálja a következő saját útját megtalálni. Többször is látható volt már, hogy amit ne ő tervezett, abba nemigazán akar a legkevésbé sem belefolyni. Most is ez történik vele szerintem. Kíváncsi mint minden tudós jellegű ember, nem akar a nagy dolgoktól távol lenni mert valamilyen módon szeretne annak részese lenni. Nem zárható ki ha lezajlik ez az egész háborúsdi akkor meghatározza majd a saját útját mert egyenlőre Madara terve az ő útjának is rendesen keresztbe tenne. Majd ha ez lezajlik illetve ennek veszélye megszűnik majd akkor érdemes Orochimarura visszatérni. Akkor milyen utat fog követni. Visszatér a jó oldalra vagy folytatja a maga magányos küzdelmét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Axel92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
The real fun is about to start!
|
 |
« Válasz #3491 Dátum: 13 ápr 12, 13:26:34 » |
|
Az én véleményem az e-heti fejezetről: a pulzusom az egekbe szökött amikor olvastam, nagyon betalált, és főleg az utolsó oldal. Remek ötlet volt a kőarcokon állás. Az egyetlen dolog amit nehezményeztem az Karin viselkedése, de ez van. Sasukeról am többen is írtátok, h megtért, vagy nem, vagy vár Madara meséjére is. Én szerintem, nem tért meg, mert csak nem marad el a Naruto vs Sasuke fight, hanem egyszerűen leszállt a faluról a bátyja kedvéért, és segít Madaráék ellen, aztán megy tovább a maga útján, nem hiszem h visszatér a faluba, vagy lehet h meghal a csatában ami beleillene, mert a Raikage sztem nem fogja engedni Neki, h megússza amit tett Bee-vel. Tehát bármi lehet még, akár 4-szer is megváltozhat a személyisége/döntése. Minato, valószínűleg Kurama chakrájának a másik felét viszi, ez a leglogikusabb, vagy magukra gondolt. Mindenesetre én nagyon várom majd a 2 hét múlva kiadott fejezetet, jó kis harcok lesznek. Az is eszembe jutott, ha Sasuke meggondolna magát, akk Orochimaru is vele tartana ugye, és akkor lazán irányíthatná a 2. 3. és 4. Hokagét, kivéve ugye Hashi, akit nem tud, és akkor már nem is lenne olyan nagy előnye a haderőnek 
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
 |
« Válasz #3492 Dátum: 13 ápr 12, 14:36:59 » |
|
Én viszont azt nem értem, hogy Sasuke miért szeretné most megmenteni a falut? Eddig is pontosan jól tudta, hogy Itachi eldobta az életét Konoháért és mégis el akarta pusztítani. Most meg mit tudott meg? Hogy a Senju klán kinézte az Uchihákat, gondolok itt arra, hogy hallani sem akartak arról, hogy Madara legyen a hokage, és erre Sasuke már rögtön megakarja menteni a falut. Egyáltalán nem értem mi ez most. Ezt a döntést már meghozhatta volna közvetlenül az edo Itachival való találkozás után, teljesen felesleges volt ez a beszélgetés a kagékkal, semmi eget rengetőt ne tudott meg.
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::

|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #3493 Dátum: 13 ápr 12, 14:48:14 » |
|
Szó sem volt arról, hogy "hallani sem akarnak" Madara Hokageségéről. Nem tudjuk, hányan szavaztak mellette és ellene. Sasukénak eddig egy baja volt. Nem értette, miért tette azt Itachi, amit tett. Most talán megtört a jég.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3494 Dátum: 13 ápr 12, 16:13:45 » |
|
Na ja ,csak egy kicsit baki hogy Sasuke ezek hallatán térült csak meg,mintha ezelőtt nem mondta volna el neki ugyanezt Itachi ,meg Tobi (Azért 4 hokage még is csak más?)...Na mind1 ,Mashima erre az időre tartogatta.Igen!! VÉGRE egy 10/10-es fejezet,nagyon várom már a köv.részt,ehh,Karin is befutott.xD Megoldódott a Sasuke ügy,10 év után végre újra Konoha mellett áll.(LOL)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|