25 ápr 23, 00:04:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 230 231 [232] 233 234 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2088884 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #3465 Dátum: 13 ápr 11, 16:02:46 »

Én nagyon remélem hogy mindenki meg tudja hogy minato az apja narutonak.
Meg akarom nézni azt az áll leejtős arcot mindenkinél.
Amúgy, madara akárhogy is nézem , vesztésre fog így állni.
Mi lehet még itt az ütő kártya? esetleg valaki akit még nem ismerünk?
Egyébként oro, szerintem azért csatlakozik, mert érzi a helyzet súlyosságát. ő sem akar egész életében genjutsuba élni.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Hédi
Osztag Vezető
*

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #3466 Dátum: 13 ápr 11, 16:13:40 »

Biztosan megfogják tudni. Már látom is magam előtt, hogy egy oldalon több döbbent fej és a következő oldalon egyszer csak totálba Sasuke feje Nevet Én, hogy őszinte legyek nem értékelném, ha Minato tényleg a Kyuubi másik felét adná Narutonak mert akkor kb mindenki haza is mehet szunyálni, Naruto lerendezi a dolgot 2 perc alatt, ha mégsem akkor az meg nevetségesen erőltetett lesz.
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #3467 Dátum: 13 ápr 11, 16:21:56 »

Minato: Naruto a fiam emberek!! * szalad boldogan. Mire elér mindenki tudatáig...* (o.O)  (o.o)  (O.O) azok a fejek xD

Hát ha szerintetek nem a kyuubi másik fele, mert azzal kb. jah elsöpörné őket, akkor csak Sasukét tudnám mondani.
Mert Naruto valódi célja Sasuke megtéritése, kell ennél nagyobb ajándék, ráadásul itt kb az is nagyot üt a dologban, hogy a saját apja aki most edos zombi hozza Sasukét, és a csapatát és egy nem kívánt személyt, Marcsit.
A harc pedig ennek folyamán robbana ki, hogy az apja mint edos zombi. De tulajdonképpen azért nem Madaráék lennének a felelősek.
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #3468 Dátum: 13 ápr 11, 16:44:11 »

Már maga hashirama is majdnem elég lenne madara ellen.
Én abban reménykedem hogy madara valahogy átveszi az irányítást legalább valamelyik hokage felett.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Hédi
Osztag Vezető
*

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #3469 Dátum: 13 ápr 11, 16:57:41 »

Hogy is állunk most? Naruto harcol Obito ellen és ott van Madara is? Vagy ő még a kagékkal harcol? Valaki világosítson fel mert elfelejtettem  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 11, 16:58:43 írta Hédi » Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3470 Dátum: 13 ápr 11, 17:03:24 »

Obito, Madara és a tízfarkú küzd a teljes nindzsasereg ellen (leszámítva a még élő kagékat).

Sasuke nem az az áll-leejtős fajta, a kilencfarkú se hatotta meg különösebben. Ő csak a céljára koncentrál, a több nem érdekli, és megy neki aminek kell ész nélkül (ld.: Bee vagy az összes kage egyszerre). A többiek biztos meglepődnek majd, ha kiderül, ki is Naruto apja.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 11, 17:08:52 írta zoldkabatos » Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #3471 Dátum: 13 ápr 11, 17:09:17 »

zoldkabátos jó írja, hol érdekelné Sasukét Naruto kinek a fia... mintha bármi következménye, vonzata lenne, kb úgy csináltok. Engem se érdekelne, hogy a haverom/ellenségem kinek a kölyke.

Egy előnye lesz az edo-kagéknak, Madara végre maxra kapcsol. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 11, 17:14:28 írta Aizen » Naplózva
Dave88
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3472 Dátum: 13 ápr 11, 17:16:24 »

Számomra már a Pein arc befejezése óta olyan az egész, mintha Kishimoto fejsérülést szenvedett volna, és elfelejtett volna írni. Mindenki lelki válsággal küzd, mer csak az lehet gonosz, aki depressziós, de egy kis lelkifröccs után mindenki kigyógyul, áttér a jó oldalra, és happy end...-.-
Naplózva

Nézzé' Hunter x Huntert!!
Fr33man
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3473 Dátum: 13 ápr 11, 17:53:33 »

Csak az tudom mondani amit már valamikor korábban, hogy Orochimaru egyfajta tudós elme, aki úgymond eleve sejtette, hogy itt valami nagy dolog lesz és nem akarja lekésni az előadást, ha már vip jegye van az első páholyba.
Ezzel egyet értek, de picit kiegészíteném azzal amit maga Orochimaru mondott:csak Sasuke fiatal teste érdekli, de akkor nem foglalhatta volna el kevés volt az ereje.
Miután elfoglalta az egyik zetsu klónt nem csak új testre tett szert de erősebb chakrára s egyedi képeségre a fa elem révén. Ha kitapasztalja ezt az új képeségeket s a visszaszerzett karjai segítségével könyedén beteljesítheti célját, Sasuke testének megszerzése, ez csak 2-3 év mulva lehetséges ugyan is anyi időnek el kell telnie mire ujra használhassa a Jutsut. Vagyis az egyik fő oka, hogy együtműködik Sasukeval Orobácsi az h megóvja Sasukét amíg el nem foglalhassa a testét + olyan jutsukat leshet most meg amikről csak álmodott eddig, s olyan sejteket szerezhet a kutatásai számára amiket eddig csak bajosan.
Biakugan a fő háztól s a többi faluból valókból is, meg ő se akar genjutsuban raboskodni s az se utolsó ha eltudná altatni Sasuke bizalmatlanságát feléje.
Orochimaru egy zseni s oknélkül nem tesz semmit, még a WC -re is okkal megy smirksweat.
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #3474 Dátum: 13 ápr 11, 18:16:31 »

Még jelenleg is valószínűbb, hogy Sasuke leverné, mert Zetsu-test is csak egy silány Hashirama klón, dobott az erején valamennyit ugyan, de Süsüke pl azóta messze erősebb lett, mint amikor eldádázta a rejtekhelyen. Gyúrnia kell még bőven... + testelfoglalás, hááát.... szerintem újra összezúzza azt a dimenziót, ahogy azelőtt. Bár ez már kicsit kinyerne szagú, na sebaj.

Ami a harcot illeti hát azért ha Madara bekeményít + a tízfarkú is náluk marad akkor úgy poén lesz. Pláne, hogy a fa elem valószínű nem is tudná lekötni a 10farkút, hiszen ha elég lenne kb Sharingannal is lehetett volna irányítani és Madara nem azon túrázott volna, hogy Obitot féltegesse...  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 11, 18:40:35 írta Aizen » Naplózva
Fr33man
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3475 Dátum: 13 ápr 11, 18:54:36 »

Ne feletkezz meg a kezeiről, hisz a főhadiszáláson nem használhatott jutszukat Orochimaru s mégis majdnem kicsinálta s most meg már használhat s hiába lett nagyobb szembajnok ha leveri őt először s mikor eszméletlen lessz akkor foglalja el a testét  Nyelvesít

A 4. hokage szeintem jutsukat fog adni neki vagy valami hasonlót, illetve valami személyeset, kétlem h Kurama másik fele lenne hisz azzal rendesen kiszúrt már egyszer a fiával.
Lehet hogy valami rejtett fegyvert fog megidézni mint amit Orochimaru is birtokol, Hokageként sokmindenhez lehetett hozzáférése.
Lehet ismer valami titkos ramenes receptet Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 11, 18:56:00 írta Fr33man » Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #3476 Dátum: 13 ápr 11, 19:00:01 »

Nem feledkeztem meg, épp ennek tudatában írtam amit írtam, a vérén kívül jelen ismereteink alapján semmi fegyvere sincs, azt meg már Sasuke ismeri... ^^ Az edo meg... ha van még kit megidézni, hát hajrá, 1 Amaterasutól fekszenek ^^ Ráadásul akkor is az eszméletlen Sasukét akarta elfoglalni, hiszen a vérétől kidőlt... aztán mégis pofára esett.
Kivéve ha van Tayuya féle hang-genjutsuja... az már érdekesebbé teszi a kérdést.

Kurama másik felét ki se tudná magából szakítani szerintem, bár ki tudja mit szül Kishimoto...
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 11, 19:18:46 írta Aizen » Naplózva
dorkinyo
Újonc
*

« Válasz #3477 Dátum: 13 ápr 11, 19:12:57 »

Ha kiszabadult Kurama másik fele akkor azt Narutonak is éreznie kellet volna, hiszen amikor Ginkakut és Kinkakut megidézték akkor is érezte őket Pontosan
Naplózva

...
lina22
Kezdő Jounin
*

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #3478 Dátum: 13 ápr 11, 19:16:34 »

Hát jutsukat? lássuk csak, az egyik moziban ahol Naruto vissza ment a múltba, ott Minato a Shuriken Kage Bunshint használta párszor, de jelenleg azt Konohamaru is tudja.  ikszdé így szerintem nem jutsu. A teleportációs jutsut meg szerintem elsajátította félig.

Mondjuk Kurama most "két" helyen van jelen, így lehet ami Minatoban lévő Kurama még mindig vad. Így ha kiszabadulna, lehetne belőle egy kis galiba  ikszdé de ezek már csak kitalációk.

Egyébként Orochimaru és Sasuke között milyen kapcsolat van? Mármint mégis csak Marcsi nevelte fel a szöcskét, csak nem utálja annyira.  ikszdé
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Aizen
Jounin
*

« Válasz #3479 Dátum: 13 ápr 11, 19:18:29 »

lina, és akkor mi lenne, ha a másik Kyuubit kiengedné Minato, erre benyelné a 10farkú megerősítve ezzel magát? Hűűűűű o_O
Naplózva
Oldalak: 1 ... 230 231 [232] 233 234 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins