Szerintem Karin viselkedésén nem érdemes meglepődni, végül is ő is Uzumaki.
Végül is ő is csak Rikudo egyik leszármazottja.

Képzelem milyen személyiség zavarok lehettek az öregnél ha már így szétosztotta az örökségét.

De a helyzetből kiindulva lehet, hogy Naruto is megtudja, hogy van legalább 1db élő rokona.
Ha Hashi vagy Tobi szinén Nawakinak nézi Narutót, akkor valami gyanús...
Sasuke a irtelen a jó útra tért... nem annyira. Amikor Dark Emó módban flangált akkor is úgymond dacból rátett egy lapáttal, hogy elhitesse önmagával és a környezetével, hogy ő olyannyira dárkos, hogy világít a szájában a negró.
De aztán jött Menyus, majd pedig a Fanyüvő.
Megoldották amiben Freud se lett volna nyerő.
Szászke végöl átállt a sötét akarni mondani a világos oldalra. Így aztán nem lesz epik Nártutó vées Szászuke fát. Ami szerintem mivel nem akarnék
kölcsönösen fullra kinyírni egymást, csak egy ilyen szórjuk egymásra a látványosan túl epikuzált jutsukat amíg az egyik ki nem fogy a manábol.
Ha most a Juubi teljesen felébred és tud beszélni, akkor ugye mosópor tulajdonságokkal fog rendelkezni aka intelligens lesz.
Viszont ha a benne lévő bijuuk tdata fogja adni a Juubi tudatát, akkor lehet ő is jó lesz és angyallá változik és legyőzi a világűrből jövő goauldot.
Minato majd dicséri a fiát, hogy milyen ügyesen is irányítja a Kyuubit, mire Naruto csak annyit felelne, hogy nem irányít ő senkit sem.
S ah már a sok hülye gondolataimból meg a tiétekből, összerakva lehet nem lesz itt semmi féle főgonosz elleni harc, mert a végén kiderül, hogy senki sem gonosz, csak egy kis terápiára szorul.
Belegondolva, ha lett volna Konohának pszichiátriája mennyi bajtól megkímélte volna a shinobi világot.
Habár lehet a költségvetésben kis gondot okozott volna, vagy nehézkes lett volna a zárt osztályról irányítani a falut.
De gazdaságosabb lett volna a Willkommen táblát átfesteni.
Manga tetszett tök jó volt, meg a múltheti is, amire a múltkor azt mondtam, hogy nem de aztán rájöttem csak azért, mert az reggel félkómásan olvastam.
ui: Majd szegény Ibikit sajnálom, ha ezt a kettőt chuunin vizsgára küldik.