25 ápr 23, 04:37:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 228 229 [230] 231 232 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2089338 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
trojakeva
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #3435 Dátum: 13 ápr 10, 20:12:35 »

én hinatát ( a jelenlegit nem a nyafit) meg temarit kedvelem.a fejezet megjósolható volt  karin mindig is az idegeimre ment(+ sakura  meg ino is)jó lesz hamár lesz egy kis akció
Naplózva
Seyen
Újonc
*

« Válasz #3436 Dátum: 13 ápr 10, 20:53:59 »

Szerintem Karin viselkedésén nem érdemes meglepődni, végül is ő is Uzumaki. Sasuke hányszor fenyegette vagy próbálta megölni Narutot, ő pedig még mindig meg akarja menteni. Pedig Naruto nem is szerelmes Sasuke  csak a barátja.

Én is remélem hogy nem húzzák utazással az időt és A csatatérére (vagy a legalább a közelébe) teleportálnak. Végül is jóformán az egész shinobi világ ott van, csak van valaki akinek van pecsétje amihez teleportálni lehet. (Ha jól emlékszem Kakashinak van ilyen fegyvere de lehet Naruto pecsétébe is belet építve. de mintha a Mizukagét is hasonló módszerél hozták vonal a másik harctérre. )

Az első lehet boldog, hogy áthatja egy régi barátját, de kíváncsi vagyok mit fog szólni ahhoz, ha meg tudja mit tett a "kis unokájával".
Naplózva

[img=https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/942365_444818002279540_453281901_n.jpg]
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3437 Dátum: 13 ápr 10, 21:15:29 »

Sasuke váltását megértem, de titokban bízok benne, hogy visszaáll a sötét oldalra akár Madara által, akár azért, hogy ő pusztíthassa el Konohát.

Az az össznépi összeborulás viszont borzalmas volt. Remélem Orochimarut sem veszítettük még el, és talán Karin is csak tetteti magát.
Naplózva

szigi29
Újonc
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

« Válasz #3438 Dátum: 13 ápr 10, 21:17:55 »

És bekövetkezett amit vártam  Nevet Erről beszéltem már 2-3 hete a haveromnak, hogy Sasuke nem fog a falu ellen fordulni és a 4 Hokagét elengedi Mari a csatatérre.
Mondjuk a jóslat lehet nem Naruto vs. Sasuke harcról szólt, hanem Naruto vs. Tobi vagy Madara harcról.
Kíváncsi vagyok, hogy Naruto és Minato milyen kombókat fog nyomni, és egyáltalán Naruto mit fog szólni az apjához, hogy együtt harcolhat vele.
Mellesleg szerintem Hasiramanak a Kagékhoz kellene mennie, hátha még megtudja őket menteni azzal a bizonyos orvosi jutsujával és csak utána foglalkozni Madarával.
Naplózva
Senkisem17
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3439 Dátum: 13 ápr 10, 21:23:46 »

Szerintetek Kurama ismét felpróbálja majd a Susanoo páncélt? Nevet
Naplózva

"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #3440 Dátum: 13 ápr 10, 21:37:19 »

Én is várom már a:

Naruto & Minato találkozóját,
Naruto és Sasuke taliját h jéé te iitt? megtértél? végre? xD ikszdé

Minato & Kakashi = Obito találkozóját.. na ezt már előre látom  ikszdé Minato mint egy apa odamegy és jól lekever egyet Obitonak, végülis miatta haltak meg, vagyis Minatonak semmi dolga vele a továbbiakban.  Gondolkozik
+ egy Naruto & Minato együttes csatát Madara ellen, és harmadiknak beszállhat Sasuke is kacsint
Ki tudja, lehet a jóslat gyermeke nem is Naruto hanem Madara és az első?  ikszdé Naruto meg Sasuke csak a szaft volt hozzá  Nyelvesít

Kuramán a susanoo páncél? legfeljebb ha összeállna Sasukéval, akkor talán. De az is lehet, hogy sikerülne egyszer a szemeivel elkapni Narutot és akkor mindenki ellen fordítani.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 10, 21:38:26 írta lina22 » Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Senkisem17
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3441 Dátum: 13 ápr 10, 21:42:47 »

Én ha Minato helyében lennék és kiderülne, hogy az egykori tanítványom az oka nagyon sok mindennek, lehet, hogy pofon helyett inkább a szemeit nyomnám ki Nevet

Sasuke és Naruto összeállhat pl. egy őrjöngő 10 farkú ellen. Ez esetben lehet, hogy jól jönne a rókának a mellvért Nevet
+ én még azt várom, hogy kiderüljön, hogy Madarának és Obitonak nem teljesen egyezik az elképzelése...
Naplózva

"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3442 Dátum: 13 ápr 10, 21:59:45 »

Jók voltak avisza emlékezős részek is, de ez a tette fel  a pontot az I-re. A vége tényleg nagyon jóra sikeredett, jól megrajzolta Kishi. Elismerésem!!  Pontosan
Naplózva
lina22
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3443 Dátum: 13 ápr 10, 22:00:23 »

Bár Obito egész bolond volt kicsiként, most szerintem rájött, hogy Madara hárította a miért nem használjuk azt a jutsut, és akkor mondta h még nem most nem emlékszem mit is mondott potosan, de szerintem lerít róla hogy vagy nem létezik az a jutsu, vagy valamiért nem akarja használni. Ergo a céljaik is mások lehetnek.

Láthatóan Obito eleve nem számolt Madarával  ikszdé így a sajátos terveinek is lőttek egyenlőre, ha csak nem talál ki valamit
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 10, 22:01:20 írta lina22 » Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Morause
Vendég
« Válasz #3444 Dátum: 13 ápr 10, 22:02:49 »

Azt a pár lényeget amit a képek, meg néhány elolvasott mondat után kitudtam legozni... Nevet az alapján iszonyatosan "besza-behu" volt! Leírhatatlanul jól esett ez a manga mint az egész - jól sikerült - napon lezárásaként. Persze ha megjön a magyar többet megtudok, és legalább megtudom miféle "Minato's present" amiről oly sokat hebegtek!
Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #3445 Dátum: 13 ápr 10, 22:06:01 »

Én nem tudom h sírjak-e vagy nevessek....nem rossz ez a megtérés de így? mint egy kis hülye gyereknek tiszta vizet öntöttek a buksijába??? pffff....én bírtam a Ripper szöszit ez se rossz csak valahogy baromira elcsépelt.....persze epic lesz a megjelenésük meg ha kiderül h Sasuke és Itachi nyomta le Kabutot (ott se erőltette meg magát mondjuk)...de én még hittem egy naruto vs sasuke harcban....hittem benne h a dühe majd valami eszméletlen susanooban mutatkozik meg...de ez van ezt kell szeretni nem olyan rossz ez se.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 10, 22:09:29 írta Sorrow » Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3446 Dátum: 13 ápr 10, 22:14:03 »

Szerintem Karin viselkedésén nem érdemes meglepődni, végül is ő is Uzumaki.

Végül is ő is csak Rikudo egyik leszármazottja.  Nevet Képzelem milyen személyiség zavarok lehettek az öregnél ha már így szétosztotta az örökségét. Pojén
De a helyzetből kiindulva lehet, hogy Naruto is megtudja, hogy van legalább 1db élő rokona.

Ha Hashi vagy Tobi szinén Nawakinak nézi Narutót, akkor valami gyanús...

Sasuke a irtelen a jó útra tért... nem annyira. Amikor Dark Emó módban flangált akkor is úgymond dacból rátett egy lapáttal, hogy elhitesse önmagával és a környezetével, hogy ő olyannyira dárkos, hogy világít a szájában a negró.
De aztán jött Menyus, majd pedig a Fanyüvő.
Megoldották amiben Freud se lett volna nyerő.

Szászke végöl átállt a sötét akarni mondani a világos oldalra. Így aztán nem lesz epik Nártutó vées Szászuke fát. Ami szerintem mivel nem akarnék kölcsönösen fullra kinyírni egymást, csak egy ilyen szórjuk egymásra a látványosan túl epikuzált jutsukat amíg az egyik ki nem fogy a manábol.

Ha most a Juubi teljesen felébred és tud beszélni, akkor ugye mosópor tulajdonságokkal fog rendelkezni aka intelligens lesz.
Viszont ha a benne lévő bijuuk tdata fogja adni a Juubi tudatát, akkor lehet ő is jó lesz és angyallá változik és legyőzi a világűrből jövő goauldot.

Minato majd dicséri a fiát, hogy milyen ügyesen is irányítja a Kyuubit, mire Naruto csak annyit felelne, hogy nem irányít ő senkit sem.

S ah már a sok hülye gondolataimból meg a tiétekből, összerakva lehet nem lesz itt semmi féle főgonosz elleni harc, mert a végén kiderül, hogy senki sem gonosz, csak egy kis terápiára szorul.

Belegondolva, ha lett volna Konohának pszichiátriája mennyi bajtól megkímélte volna a shinobi világot.
Habár lehet a költségvetésben kis gondot okozott volna, vagy nehézkes lett volna a zárt osztályról irányítani a falut.
De gazdaságosabb lett volna a Willkommen táblát átfesteni.

Manga tetszett tök jó volt, meg a múltheti is, amire a múltkor azt mondtam, hogy nem de aztán rájöttem csak azért, mert az reggel félkómásan olvastam.

ui: Majd szegény Ibikit sajnálom, ha ezt a kettőt chuunin vizsgára küldik.  Faceg Pojén
Naplózva

lina22
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3447 Dátum: 13 ápr 10, 22:21:07 »

Egyébként Minato ajándéka... vagy a Kyuubi vagy maga Sasuke, hogy oda viszi neki mint felvilágosodott régi gyagyás Uchiha  ikszdé

Egyébként Sasuke tudott róla, hogy Karin Uzumaki?  Gondolkozik mert csak most olvasgattam át jobban az angol mangát, és most nézem h a második megjegyezte h a chakrája alapján egy Uzumaki a nő ( amit mi tudtunk csak elv ők nem ) vagy igen?
 ikszdé
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3448 Dátum: 13 ápr 10, 22:30:57 »

Fene tudja, de Kabuto vagy Marcsi is említette, szóval elképzelhető. De lehet nem nagyon foglalkoztak vele Marcsiéknál, hogy bemutassák egymásnak ki honnan melyik klán szülötte.
Naplózva

lina22
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3449 Dátum: 13 ápr 10, 22:35:51 »

OFF: Már megint nem lesz manga? megőrülök!  ikszdé smirksweat megint várni kell de milyen sokat....

ON:

Ez számomra csak azért lenne érdekesség, mert eddig Sasuke megakarta ölni Narutot, aki elv a barátja volt, vagy még titokban az is, és akkor csinált magának egy csapatot, és lám, egy Uzumaki is került a csapatba csak úgy mint Naruto, lám milyen nosztalgikus!

Kíváncsian várom milyen belépőjük lesz Madara és a többiek előtt!!  Pojén

Madara épp készülne egy jutsura, és hírtelen fényvillanás, és előbújik egy első hokage majd mellette felsorakoznak a többiek, majd suigetsék, és végül Sasuke.

Nem tudom eldönteni melyikőjük fog előbb pofára esni Madara vagy Naruto?
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 10, 22:36:29 írta lina22 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 228 229 [230] 231 232 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins