zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #3105 Dátum: 13 márc 06, 09:49:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csirek
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #3106 Dátum: 13 márc 06, 09:56:36 » |
|
Senju apuka nem egyszerű eset: igaz, hogy egy-két felnőttet is megölt, de ha úgy alakul öld meg! (Képes vagy rá! Hiszek benned! Megbosszulunk!)  Az alapítókövet letették, jöhet a terület átrendezés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
 |
« Válasz #3107 Dátum: 13 márc 06, 13:02:24 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/399/7Amúgy itt nem lehet, hogy pont fordítva lesz? hogy egyedül ő akar fegyverszünetet és a klán nem? Obito-t ismerve simán el tudom képzelni, hogy egyszerűen felcserélte az álláspontok helyzetét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 06, 13:03:07 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
 |
« Válasz #3108 Dátum: 13 márc 06, 15:24:57 » |
|
Most Tobirama az idősebb mint hashirama? vagy hashirama később lesz érett? mert most tobirama jóval képzetebbnek tűnik.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
 |
« Válasz #3109 Dátum: 13 márc 06, 16:09:10 » |
|
Tobirama fiatalabb csak érettebb,komolyabb gondolkodású mint a bátyja.Ami a lényeg érzelem mentesebb amit eléggé értékeltek főleg abban az időszakban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lina22
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Ne akard megoldani a világot... Élj benne!
|
 |
« Válasz #3110 Dátum: 13 márc 06, 17:01:52 » |
|
Hehe, sikerült elolvasnom a mangát és igen, kezd izgalmassá válni. Főleg, hogy mindketten tudták egymásról, vagy inkább sejtették, és mind a ketten azt akarták, hogy a másik megmeneküljön.  Vajon ők fognak a csaták közé állni, mint az oroszlán király 2-ben - simba büszkeségében, Kovu és Kiara? 
De viccet félre téve, Tobirama nem hiszem, hogy idősebb, csak agyilag jobban benőtt a feje lágya, komolyan vesz mindent, gondolom abban az időben nagyon értékelték az ilyen fajta "shinobikat". De ez látszik is. Tényleg sokat fejlődött azóta a világ, és animében biztosan másabb hangulatot is fogunk kapni, esetleg """színvilágot""".
|
|
|
Naplózva
|
Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
|
|
|
srobi
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3111 Dátum: 13 márc 06, 20:41:45 » |
|
Ha Madara meglátja, hogy a testvére és az apja nem Hashirama ellen harcolnak akkor visszafordul segíteni, hisz a testvéréért mindent megtesz. Ha Hashirama is visszamegy és saját apjuk ellen fordulnak a barátok. Ez magyarázat lehetne a sharingan upgrade-re.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #3112 Dátum: 13 márc 07, 06:37:03 » |
|
Tobirama kicsit hasonlóan buzgómócsing, mint Kakashi gyerekként
|
|
|
Naplózva
|
"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
|
|
|
piros mogyi
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
senseiem: STM
|
 |
« Válasz #3113 Dátum: 13 márc 07, 12:45:37 » |
|
Ez nekem is feltűnt.  Lehet, hogy rokonok? Valami oknak kell lenni, hogy annyira takargatja a copy nin a pofikáját. De én túl sokat kombinálok, igazából fanfictionokat kéne írnom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #3114 Dátum: 13 márc 07, 14:25:08 » |
|
Áh. szerintem Kakashi stréberkedésére az apja "renitens" magatartása, majd annak következményei voltak az okai. Mondjuk egy esetleges rokonság nincs kizárva. A történet menetét követve eléggé az a benyomásom, hogy a Senjuk ha félig mesterségesen is, de a szélrózsa majdnem minden irányába szétszórták a magvaikat  :D  na meg különben is... viszont ha már arc, akkor egy kérdés: Tobirama arca miért lett csíkos? Jujj, és még egy felvetés... vajon mi lehet annak az oka, hogy míg az Uchihak kb egy kaptafára készülnek, addig a Senju-rokonság kinézete meglehetősen színes skálán mozog?  Lehet hülyeség, de mi van akkor , vagyis mi lenne akkor, ha kiderülne, hogy körükben pl. a többnejűség dívott és pl. Itama édesanyja is Uchiha volt = Senju-Uchiha keverék = kb olyan, mint Zetsu  (csak többé-kevésbé konzervatív úton látta meg a napvilágot  )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 07, 14:31:44 írta Senkisem17 »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #3115 Dátum: 13 márc 07, 16:01:12 » |
|
Senkinek sem tűnt fel hogy a srácok konoha előtti hegyen ülnek? és elhangzik hogy ott fogják felépíteni a falut.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3116 Dátum: 13 márc 07, 16:40:55 » |
|
Hát hogyne tűnt volna fel , hogy az az a hegy amin a hokagék arcai vannak . Mondjuk le is írják , hogy ott lesz Konoha . http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/623/11 A legalsóbb kép . Amúgy mielőtt mondta volna Hashirama , már az előtt is gyanús volt a hegy , amikor elkezdtek felfutni rá . Kicsit ellentétes nekem ez a Madara és a későbbi . Itt békét akar , ott háborút . Biztos , hogy valami nagy tragédia éri őt is , mint Tobit , és Sasukét is anno .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 07, 16:46:37 írta marioV »
|
Naplózva
|
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #3117 Dátum: 13 márc 07, 20:18:22 » |
|
Basszus, jövő héten nincs rész? Ki fogom bírni? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lina22
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Ne akard megoldani a világot... Élj benne!
|
 |
« Válasz #3118 Dátum: 13 márc 07, 21:01:12 » |
|
Áh. szerintem Kakashi stréberkedésére az apja "renitens" magatartása, majd annak következményei voltak az okai. Mondjuk egy esetleges rokonság nincs kizárva. A történet menetét követve eléggé az a benyomásom, hogy a Senjuk ha félig mesterségesen is, de a szélrózsa majdnem minden irányába szétszórták a magvaikat  :D  na meg különben is... viszont ha már arc, akkor egy kérdés: Tobirama arca miért lett csíkos? Jujj, és még egy felvetés... vajon mi lehet annak az oka, hogy míg az Uchihak kb egy kaptafára készülnek, addig a Senju-rokonság kinézete meglehetősen színes skálán mozog?  Lehet hülyeség, de mi van akkor , vagyis mi lenne akkor, ha kiderülne, hogy körükben pl. a többnejűség dívott és pl. Itama édesanyja is Uchiha volt = Senju-Uchiha keverék = kb olyan, mint Zetsu  (csak többé-kevésbé konzervatív úton látta meg a napvilágot  ) off: De le egyszerűsítve! Van 2 sziámi macskánk. Annak csak sziámi macska kicsinye születhet, ugyanolyan színben. Ez kb. tiszta Uchiha. :PA senjuk meg sztem keveredtek "egyszerűbb nem senju" asszonyokkal, így megmagyarázható a nem jellegzetes kinézet, haj szín.. stb..
|
|
|
Naplózva
|
Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #3119 Dátum: 13 márc 08, 12:18:23 » |
|
Amúgy ki mit gondol? mi állhat az egész háborúskodás hátterében? és mi lehet majd a későbbiekben a hagoromo klán szerepe, akikkel eredetileg harcoltak a senjuk? (ugye az uchihak, csak mint az említett klán szövetségesei szövetségesei lépnek be a történetbe, majd éleződik ki senju-uchiha konfliktissá)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|